Pa realno samo u par zemalja ne smijes negirati holokaust. U Njemackoj i cini mi se Austriji i Francuskoj.moke_31 wrote:Joj preseravanja sa slobodom govora. Ispade sad na zapadu imaš neograničenu slobodu govora da sereš koliko god hoćeš o bilo čemu ?!A hajde se usudi pa dovedi u pitanje broj žrtava holokausta, o negiranju ne treba trošiti riječi, pojest ćete mrak dok rekneš keks.
Terorizam u Parizu!
- sinuhe
#726 Re: Terorizam u Parizu!
-
Nomo
#727 Re: Terorizam u Parizu!
ta zena doslovno orgazme dozivljava u nadi i zelji da sutra neko cijeli islanski svijet okupa u okeanu krvi . toliko mrznje sikti i kipi iz te djevojke da to nauka ne moze objasniti . zene su rijetkost u svijetu mraka i fasizma ali eto nije svako srece da bude angelina jolie mora biti neko kao i marija la pen ili onaj holandez bijele kose . i jos se curka sepuri na bosanskom forumu . sta s ....nije zivot ferStjui wrote:ma svako bi se distancirao da liberalni ekstremisti i islamomrsci nisu počeli orgijati na prvoj temi jučer.po čemu je bolji onaj @lucifer koji mi govori da mi je najbolje da se "kutarišem" islama i da će on čistiti(islam) po svojoj avliji(po bosni).opet,on je mala maca za ovudječak sa šibicama wrote:
Jedan velikireisu Kavazovicu.
Nakon "ja osudjujem, ali" Cerica, konacno normalan covjek. Sa pravom izjavom, na pravom mjestu. Bravo.
Distancirati se od terorista, to ce uraditi svaki normalan covjek, necu reci musliman jer ubice iz Pariza nisu ni muslimani, ni ljudi.što jučer na vijest o demonstracijama trlja ruke,jer kao počinje je obračun sa evropskim muslimanima.ja prvi ne prihvatam da mi takvi morališu i prvi ću im ići uz nosurdu.@cherry
- It_is_a_Leclerc
#728 Re: Terorizam u Parizu!
Koje odurne slike ?!Stjui wrote:jel te sad imalo stid što si sinoć onako brutalno vrijeđao svetinju ovog čovjeka i ostalih bih mulimana postavljajući one odurne slike?It_is_a_Leclerc wrote:Iznimno sam sretan što mi u BiH imamo čast da slijedimo ovakvog čovjeka kao što je reis-l-ulema Kavazović.Iskazujem punu solidarnost sa francuskim narodom i državom u borbi protiv terorističkog nasilja i stradanja nevinih ljudi i najoštrije osuđujem one koji planiraju i provode teror i siju strah. Sloboda mišljenja i medija te poštivanje ljudskog dostojanstva su neporecive vrijednosti i nužni uslovi napretka čovječanstva, koje treba uvijek i na svakom mjestu štititi i unapređivati.
Sloboda je prirodna težnja svakog čovjeka i zato je jača od straha i zato je neuništiva. Stoga, iako postoje pojedinci koji zloupotrebljavaju slobodu za nametanje neslobode i vjeru za opravdanje svojih akata nevjere, ipak ti sebični manipulatori ne mogu uništiti vrijednost slobode i plemenitost iskrene vjere.
Ovo što je on rekao treba kopirati cijeloj ovoj hordi "ja osuđujem, ali" forumaša, čim progovore.
Da si čitao, kao što bespomoćno nisi, pročitao bih da sam napisao kako su u inat ovom napadu mnoge novine u inat objavile karikature u znak svojevrsne odmazde i kazne svima koji misle da mogu nekom nešto da zabrane.
Ja, dakako, podržavam karikature bilo koga i bilo čega. Mog Poslanika ne može nacrtati niko, jer niko ne zna njegov izgled. Ono što neki crtaju su čiste šale i pošalice, uglavnom benigne, bez imalo zle krvi. Ja ne vidim zašto bih se ja, koji čvrsto vjerujem, osjećao povrijeđenim zbog toga.
A ako misliš na ovu -

Ona prikazuje muslimana pedera koji se ljubi sa pederom urednikom ovog časopisa.
U čemu je problem ?!
- Opetja033
#729 Re: Terorizam u Parizu!
A i u onim zemljama u kojima neces krivicno odgovarati za negiranje holokausta zavrsio si svoju karijeru ukoliko si javna licnost ili drzavni uposlenik.sinuhe wrote:Pa realno samo u par zemalja ne smijes negirati holokaust. U Njemackoj i cini mi se Austriji i Francuskoj.moke_31 wrote:Joj preseravanja sa slobodom govora. Ispade sad na zapadu imaš neograničenu slobodu govora da sereš koliko god hoćeš o bilo čemu ?!A hajde se usudi pa dovedi u pitanje broj žrtava holokausta, o negiranju ne treba trošiti riječi, pojest ćete mrak dok rekneš keks.
Naravno slazem se sa zakonskom zabranom negiranja holokausta ali se zalazem i za dosljednost po tom pitanju. Ne smije se dozvoliti da su neciji zivoti vise vrijedni od zivota drugih. Da se jedno moze relativizirati a drugo ne.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#730 Re: Terorizam u Parizu!
Gdje si spomenuo šume? Spomenuo si podrum, džamiju i stan.. tako da jedini ko lupeta si ti. Pa, da pojasnim specijalcima, tri dodira koje sa dobletom mješaju "specijalci" znači dva metka u grudi i jedan u glavu. Kad se radi o jednoj meti. Kad se radi o više meta, umjesto rafalne paljbe koju primjenjuju osrednji likovi kako vi za ove tvrdite da jesu, čijim načinom pucanja se troši municija, štednja municije se ostvaruje dobletom, koja je primjenjena jučer od strane terorista.Za to se treba znati dobro pucati a da bude u metu. Baš dobro pucati. Sam si rekao da treba biti psihički spreman, pobjegli su armiji i policiji, pa ako to nije profi, šta je onda? Dakle, ko lupa hahahahahah, što ti je i jedini argument od kako si ostao bez njega, vidi se. Niti kažem da je to uradio Mosad, ni Cia, snajka CiaOldMayor wrote:jao ala lupas...haha...KatarinaKosaca wrote:
Pucanje se ne može vježbat ni u stanu, ni u podrumu ni u džamiji. Da je tako ne bi ljudi plaćali strelišta. Kad se ne zna, glavni je "argument"... "Daj, ba, nemoj".. sve SIPA specijalci![]()
![]()
Jel ti fakat mislis da ove nase sume sluze samo za izletista....
hahahaha...izadji malo iz kuce...
-
Nomo
#731 Re: Terorizam u Parizu!
ha ha vidi ovijeh ,,muslimncina ,,iz svice sa rakijom i pivom na stolu a kuranom ispod stola
krkani i oni nesto pricaju . tugo moja
-
Nomo
#732 Re: Terorizam u Parizu!
a dje qurandječak sa šibicama wrote:Pa internet je otisao u pm kad su ovakvi dobili pristup istome.AcaLukas wrote:Poceli su i verbalni napadi na Kavazovica.IcedMFEarth wrote:Specijalan pozdrav za SAFF. Popušite mi kurac fašistička gamad.
Intelektualac Nuriz MehmedovicSlike intelektualca:Viste naj veci izdajnici islama a gledas u kuran sram te bilo ti hodza umjesto da osudujes te sto vrijedaju kuran i islam ti hi podrzavas oni su sami sebi donijeli ovu nesrecu sram te bilo i tebi i oni svim koji gledate u kuran a stitite te sto pljuju po kuranu
https://www.facebook.com/magazinsaff?fref=ts
Inace, borbu protiv kjafirksog Kavazovica vodi iz Svicarske.
Ili bolje receno, kad su ovakvi frulu zamijenili tastaturom.
- KatarinaKosaca
#733 Re: Terorizam u Parizu!
Šta ćeš, i kao takva imam pravo forumati. Možda nešto naučim od vas inteligentnih.. Od tebe na primjer sam naučila kako se dobije ban po mjesec za prostakluke. Tako se uči od inteligentnih i obrazovanihhladan.preminger wrote:Kata = expert za sve i svasta.
A u biti jedan od najneinteligentnijih i neobrazovanijih forumasa.
Last edited by KatarinaKosaca on 08/01/2015 13:38, edited 1 time in total.
-
hladan.preminger
#734 Re: Terorizam u Parizu!
Na koji si nacin povuako paralelu izmedju holokausta kao činjenice i vjere kao izmišljenje priče i svega sto ona nosi sa sobom?Opetja033 wrote:A i u onim zemljama u kojima neces krivicno odgovarati za negiranje holokausta zavrsio si svoju karijeru ukoliko si javna licnost ili drzavni uposlenik.sinuhe wrote:Pa realno samo u par zemalja ne smijes negirati holokaust. U Njemackoj i cini mi se Austriji i Francuskoj.moke_31 wrote:Joj preseravanja sa slobodom govora. Ispade sad na zapadu imaš neograničenu slobodu govora da sereš koliko god hoćeš o bilo čemu ?!A hajde se usudi pa dovedi u pitanje broj žrtava holokausta, o negiranju ne treba trošiti riječi, pojest ćete mrak dok rekneš keks.
Naravno slazem se sa zakonskom zabranom negiranja holokausta ali se zalazem i za dosljednost po tom pitanju. Ne smije se dozvoliti da su neciji zivoti vise vrijedni od zivota drugih. Da se jedno moze relativizirati a drugo ne.
-
leo karan
#735 Re: Terorizam u Parizu!
Muslimani u Francuskoj su trebali izlobirati bolji status za svoju zajednicu u toj zemlji. Da su jaki i sposobni kao sto nisu, izlobirali bi takve zakone da vrijedjanje poslanika bude kaznjivo zakonom.
Para se ima, samo se ne znaju iskoristi na pravi nacin. Finansijeri ocigledno nemaju interesa za takav put. Vec upravo suprotan, radikalizuj zajednicu.
Samo od sebe nece nista doci. Muslimani svijeta su razjedinjeni u svom djelovanju za boljitak umeta.
Para se ima, samo se ne znaju iskoristi na pravi nacin. Finansijeri ocigledno nemaju interesa za takav put. Vec upravo suprotan, radikalizuj zajednicu.
Samo od sebe nece nista doci. Muslimani svijeta su razjedinjeni u svom djelovanju za boljitak umeta.
- dječak sa šibicama
#736 Re: Terorizam u Parizu!
To je pravi cojk, s pivom u ruci protiv reisa Kavazovica, kjafira i laznog hodze.Nomo wrote:
a dje quran![]()
ja vidim samo vodku , pivu , konjak .......
![]()
Ogledni primjer M92. Takvi ubice nazivaju lavovima, islamskim mucenicima, izmedju dva gutljalja piva ili konjaka.
- OldMayor
#737 Re: Terorizam u Parizu!
Pa dobro, a to sto oni dole i dalje kamenuju zene, jebo to...to je ono normala.Red Wolf wrote:Pa nije da nedodju,dodju ti evropljani i u irak i libiju i afganistan,da uzmu naftu podjele koju lekciju iz demokratije nadju nepostojece nuklearno oruzje otvore po koji kazamat i tu se izivljavaju na ljudima ono zvjerski,tu i tamo bude po koja kolateralna steta,nema veze,popisa se po kojem mrtvom i to se selfira,ma zapozeliti,dodju oni dodju,i nikom nista
A ako se ne varam ti evropljani i amerikanci su i ovdje bili 95', pa smo svi zdusno navijali i gledali njihove avione kako tamane cetnicke polozaje. Ja se ne mogu sjetiti nikoga ko u tome nije uzivao, jer se blizio kraj rata...
Ali eto, kud dodjose, kad smo fino mogli do dan danas ko ljudi ratovat. I budi siguran da bi to radili dok jedni ne bi potamanili druge, da se nije svijet napokon umijesao. Ali djaba ti to bosnji pricaj.
Last edited by OldMayor on 08/01/2015 13:39, edited 1 time in total.
-
moke_31
#738 Re: Terorizam u Parizu!
Opetja033 wrote:A i u onim zemljama u kojima neces krivicno odgovarati za negiranje holokausta zavrsio si svoju karijeru ukoliko si javna licnost ili drzavni uposlenik.sinuhe wrote:Pa realno samo u par zemalja ne smijes negirati holokaust. U Njemackoj i cini mi se Austriji i Francuskoj.moke_31 wrote:Joj preseravanja sa slobodom govora. Ispade sad na zapadu imaš neograničenu slobodu govora da sereš koliko god hoćeš o bilo čemu ?!A hajde se usudi pa dovedi u pitanje broj žrtava holokausta, o negiranju ne treba trošiti riječi, pojest ćete mrak dok rekneš keks.
Na ovo sam i mislio, naravno da u svim državama nećeš biti zakonski gonjen za negiranje holokausta, ali si karijeru svakako završio.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#739 Re: Terorizam u Parizu!
Posto vidim da Saffovci vrijedno prate sta se ovdje pise molio bih da demantuju i skinu me sa spiska onih koji pozivaju na klanje vehabija a evo i zasto. Osoba po nickom @Charalma je napisala ovo ispod velikim slovima i kaze da su "VEHABIJE ISLE SA NOZEVIMA U USTIMA I KLALI SVE REDOM OSLOBADJAJUCI BIH":
P I C KA VAM MATERINA KO JE SPASAVO BOSNU OD CETNIKA ?? NIJE NI HRVAT,SRBIN,JEVREJ (NE DAJ BOZE ),NI HOLANDIJA,SAD ni NIKo DRUGI !!
VEC LJUDI IZ BOSNE KOJI SU OSTALI DA BRANE I VEHABIJE KOJI SU SA NOZEVIMA U USTIMA ISLI I KLALI REDOM
PA SRBIN SE I DANAS USERE U GACE KAD MU SPOMENE EL MUDZAHIDE,KLECAJU KOLJENA
Moj odgovor je bio da je jadan onaj dio BiH koji su oni oslobodili klanjem a ne da pozivam na klanje!!!! Evo mog odgovora ispod:
E nabijem i tebe i te vehabije na lijepi bosanski ....znas ti vec sta....jadan je onaj dio BiH kojeg su oni oslobodili bas kako si napisao, klanjem sve redom. Smece jedno!!!!
Ako ste ljudi vi iz Saffa onda cete priznati svoju gresku izuzev ako vam nije cilj da namjerno podizete pritisak u BiH i izazivate sukobe.
P I C KA VAM MATERINA KO JE SPASAVO BOSNU OD CETNIKA ?? NIJE NI HRVAT,SRBIN,JEVREJ (NE DAJ BOZE ),NI HOLANDIJA,SAD ni NIKo DRUGI !!
VEC LJUDI IZ BOSNE KOJI SU OSTALI DA BRANE I VEHABIJE KOJI SU SA NOZEVIMA U USTIMA ISLI I KLALI REDOM
PA SRBIN SE I DANAS USERE U GACE KAD MU SPOMENE EL MUDZAHIDE,KLECAJU KOLJENA
Moj odgovor je bio da je jadan onaj dio BiH koji su oni oslobodili klanjem a ne da pozivam na klanje!!!! Evo mog odgovora ispod:
E nabijem i tebe i te vehabije na lijepi bosanski ....znas ti vec sta....jadan je onaj dio BiH kojeg su oni oslobodili bas kako si napisao, klanjem sve redom. Smece jedno!!!!
Ako ste ljudi vi iz Saffa onda cete priznati svoju gresku izuzev ako vam nije cilj da namjerno podizete pritisak u BiH i izazivate sukobe.
-
Nomo
#740 Re: Terorizam u Parizu!
Iskazujem punu solidarnost sa francuskim narodom i državom u borbi protiv terorističkog nasilja i stradanja nevinih ljudi i najoštrije osuđujem one koji planiraju i provode teror i siju strah. Sloboda mišljenja i medija te poštivanje ljudskog dostojanstva su neporecive vrijednosti i nužni uslovi napretka čovječanstva, koje treba uvijek i na svakom mjestu štititi i unapređivati.
Sloboda je prirodna težnja svakog čovjeka i zato je jača od straha i zato je neuništiva. Stoga, iako postoje pojedinci koji zloupotrebljavaju slobodu za nametanje neslobode i vjeru za opravdanje svojih akata nevjere, ipak ti sebični manipulatori ne mogu uništiti vrijednost slobode i plemenitost iskrene vjere.
-
hladan.preminger
#741 Re: Terorizam u Parizu!
Što bi rekli lako je tuđum qrcem gloginje mlatiti.dječak sa šibicama wrote:To je pravi cojk, s pivom u ruci protiv reisa Kavazovica, kjafira i laznog hodze.Nomo wrote:
a dje quran![]()
ja vidim samo vodku , pivu , konjak .......
![]()
Ogledni primjer M92. Takvi ubice nazivaju lavovima, islamskim mucenicima, izmedju dva gutljalja piva ili konjaka.
- sinuhe
#742 Re: Terorizam u Parizu!
Kakav status da izlobiraju drzavljani Francuske i na koji nacin su obespravljeni?leo karan wrote:Muslimani u Francuskoj su trebali izlobirati bolji status za svoju zajednicu u toj zemlji. Da su jaki i sposobni kao sto nisu, izlobirali bi takve zakone da vrijedjanje poslanika bude kaznjivo zakonom.
Nevjerovatno.
- It_is_a_Leclerc
#743 Re: Terorizam u Parizu!
Obraćate se posjetiocima i urednicima Saff-a ?! Pa ja mislim da biste bolju komunikaciju uspostavili sa krdom kratkorepih bivola. Bivoli makar imaju mozak. Posjetioci i urednici Saffa imaju konopac koji služi da im ne spadnu uši 
- OldMayor
#744 Re: Terorizam u Parizu!
Zahvaljujuci tim mudzahedinima i alijnom tekbiranju i selamanju izgubili smo onaj prvobitni zalet i multi nacionalnu armiju i drzavu... A za sta? Da bi doveli ovdje hrpicu bradonja da se izivljavaju.
Opet ponavljam, Alija je morao, morao traziti pomoc od mrskih njemu kjafira...a ne trcati kod 'brace' po bliskom istoku, od kojih nismo imali nista.
Zna se ko je pomogao da se rat zaustavi. To nisu ni arapi, ni turci i ni nikakva nasa 'braca'.
Opet ponavljam, Alija je morao, morao traziti pomoc od mrskih njemu kjafira...a ne trcati kod 'brace' po bliskom istoku, od kojih nismo imali nista.
Zna se ko je pomogao da se rat zaustavi. To nisu ni arapi, ni turci i ni nikakva nasa 'braca'.
- Havatar
#746 Re: Terorizam u Parizu!
Jevreji su bili mngog jaci pa nisu nista izlobirali nego su to dobili tek nakon drugog sjetskog rata i velikih zrtava tako da je laz da se u Evropi moze nesto izlobirati . U Americi bi mozda i mogli ali bi se i to opet vratilo na staro kao sto vidimo na primjeru crnaca.leo karan wrote:Muslimani u Francuskoj su trebali izlobirati bolji status za svoju zajednicu u toj zemlji. Da su jaki i sposobni kao sto nisu, izlobirali bi takve zakone da vrijedjanje poslanika bude kaznjivo zakonom.
- Red Wolf
#747 Re: Terorizam u Parizu!
Rekao bi ti nesto,al necuOldMayor wrote:Pa dobro, a to sto oni dole i dalje kamenuju zene, jebo to...to je ono normala.Red Wolf wrote:Pa nije da nedodju,dodju ti evropljani i u irak i libiju i afganistan,da uzmu naftu podjele koju lekciju iz demokratije nadju nepostojece nuklearno oruzje otvore po koji kazamat i tu se izivljavaju na ljudima ono zvjerski,tu i tamo bude po koja kolateralna steta,nema veze,popisa se po kojem mrtvom i to se selfira,ma zapozeliti,dodju oni dodju,i nikom nista
A ako se ne varam ti evropljani i amerikanci su i ovdje bili 95', pa smo svi zdusno navijali i gledali njihove avione kako tamane cetnicke polozaje. Ja se ne mogu sjetiti nikoga ko u tome nije uzivao, jer se blizio kraj rata...
Ali eto, kud dodjose, kad smo fino mogli do dan danas ko ljudi ratovat. I budi siguran da bi to radili dok jedni ne bi potamanili druge, da se nije svijet napokon umijesao. Ali djaba ti to bosnji pricaj.
- KatarinaKosaca
#749 Re: Terorizam u Parizu!
Otprilike tako. Mada, tražio je mvp cijelo vrijeme ukidanje embarga, nisu dali. Posebna priča licemjerje zapada 4 godine, na koncu jest ju es end ej zaustavila rat, ali poslije 4 godine i bez ukidanja embarga koji bi pomogao, ma šta pomogao, spasio. U onom momentu svatko ko je htio pomoći, nije mu se gledalo u zube. To nas sad košta, istina.OldMayor wrote:Zahvaljujuci tim mudzahedinima i alijnom tekbiranju i selamanju izgubili smo onaj prvobitni zalet i multi nacionalnu armiju i drzavu... A za sta? Da bi doveli ovdje hrpicu bradonja da se izivljavaju.![]()
- dječak sa šibicama
#750 Re: Terorizam u Parizu!
Jos samo da pokojnu Majku Terezu okrive, i ispucali su sve corke.Herr Flick wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()