sherbett wrote:Jel to zato sto ti jucer nisam pripremila lavor?![]()
Nece da se ponovi

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sherbett wrote:Jel to zato sto ti jucer nisam pripremila lavor?![]()
Nece da se ponovi

ćiribiribela wrote:Privlaci me kad je normalan.![]()
Inace ima normalnih i bez Jagomirapedeset wrote:Zaposlena si u Jagomiru?ćiribiribela wrote:Privlaci me kad je normalan.![]()
Pa to smo izdefinirali na svim temama, mislim da ima i na onoj o novom selektoru.sema911s wrote:
definicija normalnog??
dusha moja slatka, razbulidal si me ovom recenicomćiribiribela wrote:Pa to smo izdefinirali na svim temama, mislim da ima i na onoj o novom selektoru.sema911s wrote:
definicija normalnog??![]()
Da je meni da mogu biti direktan ...Eurosa wrote:Privlaci me kad je direktan i kad ne mulja okolokole.
na zadnjoj provjeri kod cike psihologa rekao je da sam ok,. samo me par dana kolege sa posla uhhhhh,.,sherbett wrote:sema, jesi li ti normalan?sema911s wrote: dusha moja slatka, razbulidal si me ovom recenicom
ma neznam ja nalijecem na sve neke nenormalno, pa da nisam profulio kriterij

Đabe ... sramota me ...Eurosa wrote:Ramzess Veliki wrote:Da je meni da mogu biti direktan ...Eurosa wrote:Privlaci me kad je direktan i kad ne mulja okolokole.
Lijepo pridjes i kazes: svidjas mi se i ja ne odustajem dok ne popijemo kafu, pa poslije sta bude.
Znas koliko bi zena na takav prilaz reagovalo normalno ? Mozda 0.0001 %Eurosa wrote:Ramzess Veliki wrote:Da je meni da mogu biti direktan ...Eurosa wrote:Privlaci me kad je direktan i kad ne mulja okolokole.
Lijepo pridjes i kazes: svidjas mi se i ja ne odustajem dok ne popijemo kafu, pa poslije sta bude.
Ko vozi motor, ne mora ni da prilazi - njemu prilazesema911s wrote:ramooo,., ko vozi motor nema tog osjecaja stida, sramote, crvenih obrascica, hladnih stopala i sl.
Bi jaro, bi ... i to većina. Bitno je samo da prije toga prođeš pored nje nekoliko puta, nasmijan i vedar, dobro raspoložen i pozitivnog duha. To ti žene upiju u sebe u trenu i već joj nisi stranac. I samo uleti.klixoris wrote:Eurosa wrote: Znas koliko bi zena na takav prilaz reagovalo normalno ? Mozda 0.0001 %
to si ti od tih 0,0001% ?Eurosa wrote:klixoris wrote: Znas koliko bi zena na takav prilaz reagovalo normalno ? Mozda 0.0001 %
Pa nisam zarobljen od rodjenja...Eurosa wrote:bang and blame wrote:klixoris wrote:
Znas koliko bi zena na takav prilaz reagovalo normalno ? Mozda 0.0001 %
Nije istina
Nema on pojma, on je varen odavno![]()
Ne, ti si samo van ovog ranije pomenutog 0,001 procentaćiribiribela wrote:Pa ni luda ne bih otisla na kafu sa likom kojeg vidim prvi put i tako mi to kaze, sta vam je, gledate li vi filmove?![]()
I znaci li ovo sad da nisam normalna i da to nije normalna reakcija?![]()
kod mnogih ljudi ti ta neverbalna komunikacija nepali,., moras neonski znak stavit da nesto primjeteeEurosa wrote:ćiribiribela wrote:Pa ni luda ne bih otisla na kafu sa likom kojeg vidim prvi put i tako mi to kaze, sta vam je, gledate li vi filmove?![]()
Ovo za filmove se zezam.
Ko kaze da je u pitanju prvi put, mozda je sto Ramo kaze bilo neke neverbalne komunikacije prije toga?
E pa to je vec druga prica.Eurosa wrote: Ko kaze da je u pitanju prvi put, mozda je sto Ramo kaze bilo neke neverbalne komunikacije prije toga?
Je ... na to mislim. Stvoriš terenske uslove. Mora se cura opustiti pa da priđeš, da to izgleda kao nešto što je bilo za očekivati, a ne ono gruhneš na nju upadneš joj u njen prostor i ne daš da dahne.Eurosa wrote: Ko kaze da je u pitanju prvi put, mozda je sto Ramo kaze bilo neke neverbalne komunikacije prije toga?
Ima ... padne na duži period ako se loše prikaže, a možda nije takav.Eurosa wrote:Znam, i ja sam od onih kojima treba crtati a i bojiti...ali sta moze izgubiti lik koji se odluci na takav pristup? Nista, jer nista nije ni imao, pa ako i odbije bar je probao.
ali si zato onog lika savjetovala da ide djevojci koju uopce ne zna u Tuzlu i kaze joj da je voli?ćiribiribela wrote:Pa ni luda ne bih otisla na kafu sa likom kojeg vidim prvi put i tako mi to kaze, sta vam je, gledate li vi filmove?![]()
Ovo za filmove se zezam.
Ja sam skontala da je prvi put, halalite.Eurosa wrote:
Ko kaze da je u pitanju prvi put, mozda je sto Ramo kaze bilo neke neverbalne komunikacije prije toga?
Eurosa wrote:Znam, i ja sam od onih kojima treba crtati a i bojiti...ali sta moze izgubiti lik koji se odluci na takav pristup? Nista, jer nista nije ni imao, pa ako i odbije bar je probao.