Jos se pitas koji mozakSSemir wrote:po cemu je bolji? vise ce od binga forsirati domace proizvodjace? nasi dobavljaci ce imati vecu prednost na policama Lidl-a u odnosu na uvozne, austrijske i njemacke? a? stvarno ne mogu da skontam koji to mozak moze navijati da domaci brend se proda nekom strancu...Banksy wrote:I meni, ali bolje od Binga, kakogod.
a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
-
neki
#726 Re: a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
-
SSemir
#727 Re: a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
retoricko pitanje 
-
StupskaBitanga
#728 Re: a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
Banksy je kontradiktorna
Želi širok asortiman ponude i svašta na jednom mjestu i onda kaže da je LIDL bolji od Binga a Bingo u mnogome ima veću paletu proizvoda nego LIDL a pritom u LIDLu glavnu riječ vode robne marke
Želi širok asortiman ponude i svašta na jednom mjestu i onda kaže da je LIDL bolji od Binga a Bingo u mnogome ima veću paletu proizvoda nego LIDL a pritom u LIDLu glavnu riječ vode robne marke
- Banksy
#729 Re: a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
Oni za koje glasate 25 godina?neki wrote:Jos se pitas koji mozakSSemir wrote:po cemu je bolji? vise ce od binga forsirati domace proizvodjace? nasi dobavljaci ce imati vecu prednost na policama Lidl-a u odnosu na uvozne, austrijske i njemacke? a? stvarno ne mogu da skontam koji to mozak moze navijati da domaci brend se proda nekom strancu...Banksy wrote:I meni, ali bolje od Binga, kakogod.isti mozak koji dozvoli i nezakonitu koncentraciju konzuma i merkatora...isti kao i mozgovi koji ovu drzavu vode zadnjih 25 godina..
''Mozak'' koji sam zarađuje svoj novac dobro gleda gdje i šta kupuje. Zanima me velika ponuda kvalitetnih proizvoda na jednom mjestu i kupovaću tamo gdje je imam i gdje je sutra budem imala, bila to domaća ili strana kompanija.
Bingo je tek niz dronjavih, ali velikih seoskih granapa. Kome se sviđa, samo naprijed.
- homega
#730 Re: a sad adio, moj lijepi merkatoru.....
Banksy wrote:...Bingo je tek niz dronjavih, ali velikih seoskih granapa. Kome se sviđa, samo naprijed.
Ali i ostale veletrgovine u trgovačkim centrima, slične su Bingu. Asortiman roba u nas 95% je identičan, cijene se razlikuju oko 5-10%, usluga je 95% ista, ljubaznost i izgled trgovaca nije različita ni u jednom marketu, itd. Kupci - još sličniji...
Zapravo - sarajevski veliki marketi su svi redom "niz dronjavih, seoskih granapa".
-
StupskaBitanga
-
StupskaBitanga