Vidi se ko je zapravo pravi trkaci zec. Stranacki preletac (SDA-SDP-DF) Emir Suljagic u spasavanju i podrsci koalicionom partneru i licu iz istraga o organizovanom kriminalu Fahrudinu Radoncicu.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -ministara
Corto Maltese wrote:Godinu dana biti ministar, a nakon ostavke taman još toliko živjeti na "Bijelom Hljebu", potom prozivati nekoga da se "snašao"... e ovakvu džončinu odavno nismo imali.
Corto Maltese wrote:
Koliko ću puta napisati na ovom forumu da me nije strah nepismenih, koliko mi se povraća od polupismnenih
...Corto Maltese wrote:
... e ovakvu džončinu odavno nismo imali.
Banksy wrote:Corto Maltese wrote:
Koliko ću puta napisati na ovom forumu da me nije strah nepismenih, koliko mi se povraća od polupismnenih
...Corto Maltese wrote:
Corto Maltese wrote:Banksy wrote:Corto Maltese wrote:
...Corto Maltese wrote:
Kako ono ide?
Veliki umovi bave se idejama.
Prosječni umovi bave se događajima.
Mali umovi bave se ljudima.
Za one koji se bave štamparskim greškama još nismo našli definiciju
P.S. Ne shvatam kako ti je promaklo ono "polupismnenih". Takav tipfeler Suljagića lansira direkt u Predsjedništvo.
To je zato što sam nepismen.JThomas wrote:neobična štamparska greška kad ti se umjesto jednog slova na tastaturi omaknu dva, i to baš d i ž jedno do drugog.
Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?kakonako wrote:Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima...
Ima, ali prepustimo to Belmi.crvenebrigade wrote:Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?kakonako wrote:Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima...
Ima li neko vise informacija povodom ovog skandala u reziji stranackog preletaca Emira Suljagica?
I ja se slazem sa ovim... Niko nije dao neke validne argumente zasto ne bi glasao za Suljagica..Sto da ne, vrijedi probati nesto novo, a ne opet birati ove koji nisu nista pokazali.stari grad Visegrad wrote:Emir Suljagic, zasto da ne?
zato sto je mjenjao stranke? - to mi nije neki argumnet. Z.K. je takodje bio clan SDP kao i E.S. sto dalje znaci da se slazu u bitnim pitanjima.
Predlazem kolaciju "Starnke dijaspore" i DF. Predlazem da se ove dvije stranke udruze zato sto ljudi iz dijaspore nemaju balasta niti su duzni sta kome po bilo cemu, to su slobodni ljudi i slobodni mislioci, i znaju kako "politika zapada" funkcionise i znaju kako funkcionise pravna drzva. Osim toga su svjezi i imaju kontakte u Evropi sto je jako vazno, odnosno lobiste u svakoj drzavi Evrope.
Svaka cast..iskreno i dobro receno. Ni ja sigurno necu glasati za ove sto mi nista u zivotu nisu dali, nego nas unazadili, pokrali , izmanipulisali..glasrazuma1 wrote:Evo procitah sve ove komentare, i iako ne podrzavm nijednog kandidata posebno, ne mogu da ne kazem kako stvarno ne mogu da vjerujem da smo mi toliko glup narod..Pa jedni te isti godinama kradu , mi glasamo za njih, jedni te isti ljudi godinama lazu mi glasamo za njih, pa dokle vise ovako. Zavrsim fakultet nemam posla, ali bitno je da Izetbegovici, Lagumdzije i svi ostali koji godinama kradu i lazu, imaju sve. Cijela familija ima poslove, pare i sve ostalo, kradu od postenog naroda i posten narod ne moze doci do posla unatoc fakultetima i skolama. Pa zasto se vec jednom ne probudimo, zasto vec jednom ne damo priliku nekom novom da dodje i da konacno ovo dovede ured, ili bar proba dovesti u red, jer iza ovih kradljivaca Bog zna sta je ostalo, i dokle su doveli ovu drzavu i nas same..ovo vise nije normalno, ne zna covjek za koga bi glasao, ali ja sigurno znam da moj glas vise nece dobiti ljudi koji su bili na vlasti i koji mi nista u zivotu nisu pruzili. Usla sam na ovaj post o Suljagicu da vidim i sta se o njemu pise, ima svakakvih komenatara, ali eto moj generalni stav je , da mozda ne bi bilo lose i njega podrzati.. Kad smo vec pustili da nas 20 godina kradu, neka nas i kradu i lazu i naredne 4...mada nas mozda ovaj i nece krasti, nije toliko los.. Bez obzira ko kojoj stranci pripadao ili ne pripadao, samo malo poslusajmo glas razuma, i skontajmo sta mi zelimo u svom zivotu, da nam bude bolje ili isto kao dosad, ili mozda cak i gore...Ne trebamo dati glasove onima koji nam nisu nista pruzili, onima koji su nas samo zavili u crno....
Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula pričacrvenebrigade wrote:
Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?
Ima li neko vise informacija povodom ovog skandala u reziji stranackog preletaca Emira Suljagica?
Čini se da će Emira ova kandidatura beli koštati.de balzac wrote:Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula pričacrvenebrigade wrote:
Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?
Danas sam slusao na radiju clana Glavnog odbora NS-a koji govori kako se rukovodstvo, predsjednik stranke i advokat Dennis Gratz moraju ograditi od bahatih i netacnih izjava stranackog preletaca Emira Suljagica kako ce ga NS javno podrzati.de balzac wrote:Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula pričacrvenebrigade wrote:
Corto Maltese wrote:Čini se da će Emira ova kandidatura beli koštati.de balzac wrote:Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula pričacrvenebrigade wrote:
Dobar dupli pas... sprema li se to @Corto za senzacionalni povratak u SDP?Corto Maltese wrote:Ima, ali prepustimo to Belmi.crvenebrigade wrote:Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?kakonako wrote:Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima...
Tužba je njena.
Ona treba da odluči o tome šta će biti javno a šta tajno.
Mojne ti svega ti, jos mi se vrti u glavi od tvoje tvrdnje da je Delicka primila lovu da cita vijesti na FTV-uBanksy wrote:Corto Maltese wrote:
...Corto Maltese wrote: