Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post Reply
crvenebrigade

#726 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by crvenebrigade »

Nervoza i panika je veoma rano obuzela oktobarskog izbornog gubitnika Emira Suljagica. :lol:

Vidi se ko je zapravo pravi trkaci zec. Stranacki preletac (SDA-SDP-DF) Emir Suljagic u spasavanju i podrsci koalicionom partneru i licu iz istraga o organizovanom kriminalu Fahrudinu Radoncicu. :thumbup:

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -ministara :D
kakonako

#727 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by kakonako »

Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima... :twisted:
muzicar_iz_parka

#728 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by muzicar_iz_parka »

Hoće li ovaj biti kao Špirić, promjeniti sve moguće stranke za 20ak godina pol. rada?
Mlad je Emir, ima vremena biti i bolji od akteulnog ministra N.Š. :D
weredsf

#729 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

Kako ce to sve izgleda na glasackom listicu:

Demokratska Fronta Zeljko Komsic - Emir Suljagic

:roll:
de balzac

#730 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

Corto Maltese wrote:Godinu dana biti ministar, a nakon ostavke taman još toliko živjeti na "Bijelom Hljebu", potom prozivati nekoga da se "snašao"... e ovakvu džončinu odavno nismo imali.
:thumbup:

Ovdje prestaje diskusija.
Banksy

#731 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Banksy »

Corto Maltese wrote:
Koliko ću puta napisati na ovom forumu da me nije strah nepismenih, koliko mi se povraća od polupismnenih
Corto Maltese wrote:
... e ovakvu ončinu odavno nismo imali.
...
Corto Maltese

#732 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

Banksy wrote:
Corto Maltese wrote:
Koliko ću puta napisati na ovom forumu da me nije strah nepismenih, koliko mi se povraća od polupismnenih
Corto Maltese wrote:
...

Kako ono ide?
Veliki umovi bave se idejama.
Prosječni umovi bave se događajima.
Mali umovi bave se ljudima.
Za one koji se bave štamparskim greškama još nismo našli definiciju :D

P.S. Ne shvatam kako ti je promaklo ono "polupismnenih". Takav tipfeler Suljagića lansira direkt u Predsjedništvo.
argenteus

#733 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by argenteus »

Corto Maltese wrote:
Banksy wrote:
Corto Maltese wrote:
Corto Maltese wrote:
...

Kako ono ide?
Veliki umovi bave se idejama.
Prosječni umovi bave se događajima.
Mali umovi bave se ljudima.
Za one koji se bave štamparskim greškama još nismo našli definiciju :D

P.S. Ne shvatam kako ti je promaklo ono "polupismnenih". Takav tipfeler Suljagića lansira direkt u Predsjedništvo.
:D :D

Voljeli te - ne voljeli, ovo je maestralno!
crvenebrigade

#734 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by crvenebrigade »

Stranacki preletac Emir Suljagic ni sam vise ne zna sta prica. Izgleda da je u demagogiji i populizmu nadmasio i samog vlasnika Demokratske fronte Zeljka Komsic sto sluti na brzi i vjerovatni tezak sukob izmedju ovog dvojca. :thumbup:
Last edited by crvenebrigade on 19/07/2014 22:41, edited 3 times in total.
JThomas

#735 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JThomas »

neobična štamparska greška kad ti se umjesto jednog slova na tastaturi omaknu dva, i to baš d i ž jedno do drugog.
Corto Maltese

#736 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

JThomas wrote:neobična štamparska greška kad ti se umjesto jednog slova na tastaturi omaknu dva, i to baš d i ž jedno do drugog.
To je zato što sam nepismen.
Nakon tog saznanja, nema ni potrebe za održavanjem izbora.
Emira direktno u fotelju, a šofer u Predsjedništvu da se otpusti, kako je i obećano.
Obećano, čuj mene obečano!?
de balzac

#737 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

Jebi ga Banksy, mo´š Corti reći i da je pederčina :D , ali da je nepismen, ili još gore polupismen, znaš da ne drži vodu.
crvenebrigade

#738 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by crvenebrigade »

kakonako wrote:Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima... :twisted:
Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?

Ima li neko vise informacija povodom ovog skandala u reziji stranackog preletaca Emira Suljagica? :D
stari grad Visegrad

#739 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by stari grad Visegrad »

Emir Suljagic, zasto da ne?
zato sto je mjenjao stranke? - to mi nije neki argumnet. Z.K. je takodje bio clan SDP kao i E.S. sto dalje znaci da se slazu u bitnim pitanjima.

Predlazem kolaciju "Starnke dijaspore" i DF. Predlazem da se ove dvije stranke udruze zato sto ljudi iz dijaspore nemaju balasta niti su duzni sta kome po bilo cemu, to su slobodni ljudi i slobodni mislioci, i znaju kako "politika zapada" funkcionise i znaju kako funkcionise pravna drzva. Osim toga su svjezi i imaju kontakte u Evropi sto je jako vazno, odnosno lobiste u svakoj drzavi Evrope.
Corto Maltese

#740 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

crvenebrigade wrote:
kakonako wrote:Crveni,jesi li to danas dezurni.I do kada je radno vrijeme?A danas svakako nema puno posla,neradni je dan,raja nije u kancelarijama nego jer na tefericima,E,u ponedeljask uduplajte dezurdtvo,hem su forumasi odmorni,hem se tracalo po birtijama i tefericima... :twisted:
Cujem kako veoma brzo stize najavljena privatna tuzba bivse supruge protiv Emira Suljagica zbog porodicnog nasilja? Navodno ce vrlo brzo procuriti tuzba u javnost?

Ima li neko vise informacija povodom ovog skandala u reziji stranackog preletaca Emira Suljagica? :D
Ima, ali prepustimo to Belmi.
Tužba je njena.
Ona treba da odluči o tome šta će biti javno a šta tajno.
real87

#741 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by real87 »

stari grad Visegrad wrote:Emir Suljagic, zasto da ne?
zato sto je mjenjao stranke? - to mi nije neki argumnet. Z.K. je takodje bio clan SDP kao i E.S. sto dalje znaci da se slazu u bitnim pitanjima.

Predlazem kolaciju "Starnke dijaspore" i DF. Predlazem da se ove dvije stranke udruze zato sto ljudi iz dijaspore nemaju balasta niti su duzni sta kome po bilo cemu, to su slobodni ljudi i slobodni mislioci, i znaju kako "politika zapada" funkcionise i znaju kako funkcionise pravna drzva. Osim toga su svjezi i imaju kontakte u Evropi sto je jako vazno, odnosno lobiste u svakoj drzavi Evrope.
I ja se slazem sa ovim... Niko nije dao neke validne argumente zasto ne bi glasao za Suljagica..Sto da ne, vrijedi probati nesto novo, a ne opet birati ove koji nisu nista pokazali.
real87

#742 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by real87 »

glasrazuma1 wrote:Evo procitah sve ove komentare, i iako ne podrzavm nijednog kandidata posebno, ne mogu da ne kazem kako stvarno ne mogu da vjerujem da smo mi toliko glup narod..Pa jedni te isti godinama kradu , mi glasamo za njih, jedni te isti ljudi godinama lazu mi glasamo za njih, pa dokle vise ovako. Zavrsim fakultet nemam posla, ali bitno je da Izetbegovici, Lagumdzije i svi ostali koji godinama kradu i lazu, imaju sve. Cijela familija ima poslove, pare i sve ostalo, kradu od postenog naroda i posten narod ne moze doci do posla unatoc fakultetima i skolama. Pa zasto se vec jednom ne probudimo, zasto vec jednom ne damo priliku nekom novom da dodje i da konacno ovo dovede ured, ili bar proba dovesti u red, jer iza ovih kradljivaca Bog zna sta je ostalo, i dokle su doveli ovu drzavu i nas same..ovo vise nije normalno, ne zna covjek za koga bi glasao, ali ja sigurno znam da moj glas vise nece dobiti ljudi koji su bili na vlasti i koji mi nista u zivotu nisu pruzili. Usla sam na ovaj post o Suljagicu da vidim i sta se o njemu pise, ima svakakvih komenatara, ali eto moj generalni stav je , da mozda ne bi bilo lose i njega podrzati.. Kad smo vec pustili da nas 20 godina kradu, neka nas i kradu i lazu i naredne 4...mada nas mozda ovaj i nece krasti, nije toliko los.. Bez obzira ko kojoj stranci pripadao ili ne pripadao, samo malo poslusajmo glas razuma, i skontajmo sta mi zelimo u svom zivotu, da nam bude bolje ili isto kao dosad, ili mozda cak i gore...Ne trebamo dati glasove onima koji nam nisu nista pruzili, onima koji su nas samo zavili u crno....
Svaka cast..iskreno i dobro receno. Ni ja sigurno necu glasati za ove sto mi nista u zivotu nisu dali, nego nas unazadili, pokrali , izmanipulisali..
de balzac

#743 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

crvenebrigade wrote:

Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula priča :D
Corto Maltese

#744 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

de balzac wrote:
crvenebrigade wrote:

Moguće da će ga prije supruge sahraniti jaran advokat od koga je i krenula priča :D
Čini se da će Emira ova kandidatura beli koštati.
crvenebrigade

#745 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by crvenebrigade »

de balzac wrote:
crvenebrigade wrote:

Danas sam slusao na radiju clana Glavnog odbora NS-a koji govori kako se rukovodstvo, predsjednik stranke i advokat Dennis Gratz moraju ograditi od bahatih i netacnih izjava stranackog preletaca Emira Suljagica kako ce ga NS javno podrzati. :bih:
Last edited by crvenebrigade on 19/07/2014 23:37, edited 2 times in total.
levana

#746 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by levana »

Corto Maltese wrote:
de balzac wrote:
crvenebrigade wrote:

Čini se da će Emira ova kandidatura beli koštati.
:lol: :lol:
Hoće li Suljagić klicati: "Pucajte, ja i dalje držim čas!" Ako opet kakva koverta sa metkom zaluta...
ultima_palabra

#747 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by ultima_palabra »

Corto Maltese wrote:
crvenebrigade wrote:

Ima, ali prepustimo to Belmi.
Tužba je njena.
Ona treba da odluči o tome šta će biti javno a šta tajno.
Dobar dupli pas... sprema li se to @Corto za senzacionalni povratak u SDP? :mrgreen:
kakonako

#748 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by kakonako »

Vjerovatno,klonirani Zlatko Lagumdzija.Najpametniji.S tim sto je Zlatko gramaticki pismen.I ne bi se slikao na istom listu.
Last edited by kakonako on 20/07/2014 00:17, edited 1 time in total.
General War

#749 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by General War »

Hmmm, jako slicna izjava..."bjeli hljeb" :-?

Besim Spahić

Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/07/19/pogl ... icucericu/

Emir Suljagić - Otprilike, on je jedna kontroverzna ličnost. On također spada u red ljudi koji se bave politkom, koji je u jednom periodu Lagumdžiju dizao do nebesa i napravio mu monografiju otprilike kao da je Tito, a onda u jedno momentu je raskrstio, napustio tu stranku i onda je ostao na “bijelom hljebu”.

Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/07/19/pogl ... icucericu/
weredsf

#750 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

Banksy wrote:
Corto Maltese wrote:
Corto Maltese wrote:
...
Mojne ti svega ti, jos mi se vrti u glavi od tvoje tvrdnje da je Delicka primila lovu da cita vijesti na FTV-u
Post Reply