B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

Ripicipi

#726 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

Ovakva pljuvacina se nije desila ni nakon poraza od Rijeke.
electric

#727 Re: B&H vs Egipat

Post by electric »

je li ja jedini imam problema sa ucitavanjem duplog sporta ?
MOSALJOZE

#728 Re: B&H vs Egipat

Post by MOSALJOZE »

Jel se meni čini ili je Safet zadovoljan igrom mladog Sušića
:run:
al-em

#729 Re: B&H vs Egipat

Post by al-em »

-kolko god da je kriv pape (a mnogo je kriv), krivi su i igraci podjednako,mozda cak i vise
-pa pogledajte dzekin profil,objavio je 10 slika i statusa u ova dva dana kolko su na okupu
-na kliksu glavna vijest dzeko i spahic prave neke face odvratne i slikaju se
-igraju u klubovima u kojima je profesionalizam na nivou,i nemaju vremena za zajebanciju i slikanje,i okupljanje reprezentacije im dodje kao kratki godisnji,izlasci dokasno,rodbina raja,alkohol i nekvalitetna ishrana
-ovo nam je definitivno trebalo,da se spustimo na zemlju do maksimuma,mada je mozda i previse jer se ponavlja treci put(amerika i argentina)
-niposto u brazil sa susicem i vrsajevicem,zvati obavezno besica i mozda cak rahimica,moze pomoci ako budemo cuvali rezultat i stali na loptu
-postava u brazilu bi trebala biti sa jednim napadacem,hajrovicem i lulicem na krilima,te u sredini pjanic salihovic(misimovic) i zadnjim veznim(besic,rahimic ili neko treci)
-vidi se koliko pjanic fali nasoj reprezentaciji
NEMOHOES

#730 Re: B&H vs Egipat

Post by NEMOHOES »

udrch wrote:A. Begović - branio odlično, galamio, trudio se..šteta što nije imao sreće u samo dva navrata..
E. Spahić - kapiten beskompromisan kao uvijek, čak i prema navijačima, bez obzira i ako su maloljetni..
M. Mujdža - prvo poluvrijeme se trudio, u drugom ga nisam vidio nikako..
E. Bičakčić - on je večeras pokazao najviše, bar kad gledamo iz pozicije sponzoruša..
S. Kolašinac - večeras slab, nikog nije pomeo..
H. Medunjanin - da ga Allah dž.š. uputi na pravi put i pokaže mu da malo više ide prema protivničkom golu..
S. Muratovic - naš najbolji igrač večeras..
S. Salihović - vidi se da je povrijeđen igrao, desnom nogom nije uspijevao ni da doda do prvog saigrača..
S. Lulić - sve bih mu oprostio da je bar dva puta iz onih svojih prilika dao gol..
V. Ibišević - a šta reći za čovjeka koji nas je odveo u Brazil..haram je..
E. Džeko - vidi se da igra u City-ju..
T. Sušić - drag mi je igrač..do ove utakmice je bio odličan, ali večeras bolje da je ostao u Beču na nekom trgu..
A. Hadžić - čovjek imao tremu pred svojom publikom..pola Šturma došlo da ga gleda..
O. Vranješ - mislim da je igrao pod dojmom ovog sranja u Ukrajini
I. Hajrović - čovjek stvarno ima ljevicu..
E. Višća - šta očekivati od Željinog djeteta, trudio se koliko je mogao..
A. Vršajević - da je igrao od početka možda bi imali još jedan korner..

S. Sušić - kao uvijek, gospodin čovjek, staložen i prije i poslije utakmice, osim kad pobjedimo nekog, tad malo poludi..
bravo care! :bih:
ovako se to analizira,strucnjaci!
ELA_BIH

#731 Re: B&H vs Egipat

Post by ELA_BIH »

Evo ja govorim svojim prijateljima vec par mjeseci da odsad nasa repka ide silaznom putanjom... Sve sam mogao pretrpit , al kada je Tina pozvao onda mi je prekipilo. Nek je Bratic njegov to nije mjerilo , al realno da nije bas neki igrac! Igraci tipa Dzeke dovodi pola familije na okupljanje novinare , menadzere i prijatelje , Spahic se nesto kurci a ko usporen snimak. Onda igraci tipa Avdije , Sunjica su smijesni a kakve sve igrace imamo. Al najvise mi smeta oko nase repke sve estradni umjetnici , Neki Juka hoda po hotelu ko da je Bosnu odbranio. Pa sta je vise majka mu stara? I onda svima odgovara , Igraci mogu raditi sta hoce (tj. Spahic , Dzeko itd..) , Savez pun para zaboli njih a nisu svjesnu da ekipa ide silaznom putanjom i uskoro para a i repke bgm nece biti, a Susic uzima pare od igraca sto nije neka tajna i zna se tacno od kojih jer se njihovi menadzeri hvale na siroko o tome. Al ovo sad ce svi reci da sam izdajnik , al ko malo udje u to otkrit ce pravu istinu.

Slijedi blamaza u Brazilu ... to zapamtite ... :izet: :izet: :izet:
ganjeta

#732 Re: B&H vs Egipat

Post by ganjeta »

Artest wrote:
ganjeta wrote:Vrhunac je bio kad Džeko traži izmjenu a duduk vadi Vedu :lol: :roll: .
Sto ne bi Dzeko presetao utakmicu? Moze mu se. Kako god da odigra, zna da nemamo rezervnog napadaca.
Mogao je zvati Adilovica, igra isti nivo ko i Visca.
Naravno! Što bi on radio svoj pos'o kad selektor ne radi svoj? Kasni na izvlačenje grupa, opet kasni na izvlačenje grupa, zove amatere koji nosaju po 10. lopti na more, gluposti priča po medijima itd...
Havatar

#733 Re: B&H vs Egipat

Post by Havatar »

1941. wrote:Rahimic bi jednostavno morao u Brazil.
:thumbup:
Ripicipi

#734 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

Jazzy.ba wrote:Sušić je kurac od autoriteta i trenera, kad on kaže Džeko da je došao u petak sat vremena pred utakmicu ja bi ga stavio da igra, sve je rekao. Da ne govorim guranje ovih privatnih burazovih talova kroz reprezentaciju. Vrijeme je da se onom majmunu Spahiću jednom za svagda kaže hvala i nabije nogom u guzicu. Dobro je i njega. Ti si pička Safete. Što prije odeš bolje.
Smijesan si, vjeruj.
Butmiran

#735 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

https://www.youtube.com/watch?v=MU2r3AyL5C0

Pa nek' ga nije izveo draže mi je nego išta na svijetu. On rukom maše nešto.
Kinaski

#736 Re: B&H vs Egipat

Post by Kinaski »

Logovan wrote:
costacurta wrote: De majke ti povedi računa o sebi, počešljaj se, sredi se, nabaci Armani i izgledaj ko insan. Možda ti to ne kontaš ali kad te vaskoliki auditorium gleda onda ne vidi samo Safeta Sušića, već i nekoga ko predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu. U to ime te molim da nešto promijeniš, tolike godine si u Parizu, de malo poradi na stajlingu bem mu miša, OUI?!
Je l' ovo neka zajebancija? :-)

Slažem se da je trebao izvaditi iz igre Džeku a ne Ibiševića. Ispade da je Džeko nezamjenjiv ili šta ja znam, ne pamtim kada je zadnji put izašao.
Uske u ugovoru sa Legeom potpisao klauzulu da nam selektor mora izgledati k'o majmun. A jos se ceska oko vrata valjda sugu dobio od onog legeinog smeca . Pape jebo te Midhat a ti njega.
Ajatolah_

#737 Re: B&H vs Egipat

Post by Ajatolah_ »

Spaha - inače je dobar ali prečesto ima nekih svojih momenata kada napravi naivan kiks k'o ono u prvom poluvremenu. Daj Bože da ih ne bude na Svjetskom
Bičakčić - meni se on od početka nije izdigao iznad prosjeka štopera koje smo imali. Vranješ, Zukanović, a vjerovatno uskoro i Arslanagić su mu sasvim ozbiljni konkurenti za prvu postavu, iznad njih je jedino po tome što igra u jačoj ligi
Džeko - daleko od toga da je blistao, ali... ako glavni napadač dobije prvu upotrebljivu loptu za šut u 90. minuti, onda se kritikuje vezni red, a ne on. S ovakvim saigračima danas ne bi ni Ibra bio puno bolji
Ibišević - vrijeme je više da Pape odluči hoće l' oba krila ili oba napadača... i ovce i novce ne može, džaba je
Tino-Sven Sušić - kao ofanzivno orijentisan igrač, čak i nije bio loš. Što se mene tiče, svakako se napravilo mjesta nepozivanjem Ibričića, Zahirovića i Rahimića, tako da može komotno ostati kao neka zamjena Medunjaninu. Eh sad, druga strana medalje je ta da je on pozvan ne bi l' riješio probleme na zadnjem veznom, a tu definitivno nije položio ispit. Nula prekinutih napada, nula oduzetih lopti.
Hadžić - iskreno, primijetio sam ga samo kad je ulazio u igru. :mrgreen: Uglavnom, nikakav, a nisam ni nešto posebno očekivao... Ipak, pozvao bih ga još jednom za svaki slučaj, jer ne bih tek tako odbacivao jedinog zadnjeg veznog kojeg imamo u ekipi, a u ovakvoj utakmici mu se nije bilo lako pokazati u dobrom svjetlu...

Zaključak svega je da puno slabije igramo poslije dvomeča sa Grčkom, a mislim da se to otprilike i podudara sa Zahirovićevim ispadanjem iz ekipe, tj. s početkom igara bez zadnjeg veznog. Protiv Argentine, Egipta i dvaput protiv Slovačke je bio evidentan problem da protivničkim igračima nema ko zaustaviti napad sve do zadnje četvorke. Dakle, svaki njihov napad bez problema odmah stiže do našeg gola, a kontre da ne spominjem. Pa bilo kakvi odbrambeni igrači bi nekad popustili.
Valjda će Pape skontati da vremena nema i da se u veznom redu jednostavno mora pojaviti razbijač, pa makar to značilo ispadanje Misketa, Ibiševića ili Medunjanina kao kolateralne štete. Najgore mi je to što u ekipi imamo Zukanovića i Kolašinca koji znaju igrati tog zadnjeg veznog a u reprezentaciji nisu ni minutu proveli igrajući na toj poziciji. Pa može se u krajnjem slučaju i Spaha isprobati, samo da se nađe nekakvo rješenje.

Koliko su pojedini pljuvali Zahirovića, ispostavilo se da nam je čovjek bio glavni oslonac. :mrgreen:
bierkof

#738 Re: B&H vs Egipat

Post by bierkof »

Jazzy.ba wrote:Sušić je kurac od autoriteta i trenera, kad on kaže Džeko da je došao u petak sat vremena pred utakmicu ja bi ga stavio da igra, sve je rekao. Da ne govorim guranje ovih privatnih burazovih talova kroz reprezentaciju. Vrijeme je da se onom majmunu Spahiću jednom za svagda kaže hvala i nabije nogom u guzicu. Dobro je i njega. Ti si pička Safete. Što prije odeš bolje.
upravo tako, odlazi safete nije ti ovo privatna prčija!
costacurta

#739 Re: B&H vs Egipat

Post by costacurta »

udrch wrote:uvijek ima gore od goreg..evo Hrvati igraju samo 2:2, a sva četiri gola postigli Hrvati :D ..
a Srbija gubi..
a Grčka izgubila od onih što nemaju Velikog vođu..
Al kad onaj komentator na HRTu reče:
"Gol je postigao Josip Drmić, momak rođen u Srednjoj Bosni a niko ga iz Hrvatske reprezentacije nije zvao" ja taj rad: :shock: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#740 Re: B&H vs Egipat

Post by Velkoski »

ganjeta wrote:
Artest wrote:
ganjeta wrote:Vrhunac je bio kad Džeko traži izmjenu a duduk vadi Vedu :lol: :roll: .
Sto ne bi Dzeko presetao utakmicu? Moze mu se. Kako god da odigra, zna da nemamo rezervnog napadaca.
Mogao je zvati Adilovica, igra isti nivo ko i Visca.
Naravno! Što bi on radio svoj pos'o kad selektor ne radi svoj? Kasni na izvlačenje grupa, opet kasni na izvlačenje grupa, zove amatere koji nosaju po 10. lopti na more, gluposti priča po medijima itd...
Smatram te za ozbiljnog čovjeka ba.. :mrgreen:
DonVitoN

#741 Re: B&H vs Egipat

Post by DonVitoN »

costacurta wrote:Evo gledam Hrvate i Švicarce i pokušavam povući paralelu sa onom nazivi utakmicom sa Egiptom. Niđe veze!
Nego j.ebeš igru, ovo je večeras je ionako bila taktika da se zavaraju protivnici u grupi na SP

ono što je bitnije, što sam primijetio i što bih da sugerišem našem strategu,

haj sviju ti nađi nekog ako ti ne znaš nek' te obuče dostojno, gledaj ovo:

Image
Image

a vidi tebe, isto onaj najveći pijačar, ko da valjaš marke
Image
:roll:

De majke ti povedi računa o sebi, počešljaj se, sredi se, nabaci Armani i izgledaj ko insan. Možda ti to ne kontaš ali kad te vaskoliki auditorium gleda onda ne vidi samo Safeta Sušića, već i nekoga ko predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu. U to ime te molim da nešto promijeniš, tolike godine si u Parizu, de malo poradi na stajlingu bem mu miša, OUI?!

:thumbup:

Hajde da su samo to mane.. as strucnjak nas odveo na SP, moze da nas.. :( uporan tvrdoglav, bahat.. za protivnika koji ima malo jacu rep. idealno.
Onaj ko ne vidi ni sada .. dzabe :roll:
Dr. Kuca

#742 Re: B&H vs Egipat

Post by Dr. Kuca »

Spahic je najlosiji. Prodo je xy lopti veceras, kod oba gola krivac. Ko nece da igra nek se jebe.
Crvena Tifoza

#743 Re: B&H vs Egipat

Post by Crvena Tifoza »

Logovan wrote:
costacurta wrote: De majke ti povedi računa o sebi, počešljaj se, sredi se, nabaci Armani i izgledaj ko insan. Možda ti to ne kontaš ali kad te vaskoliki auditorium gleda onda ne vidi samo Safeta Sušića, već i nekoga ko predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu. U to ime te molim da nešto promijeniš, tolike godine si u Parizu, de malo poradi na stajlingu bem mu miša, OUI?!
Je l' ovo neka zajebancija? :-)

Slažem se da je trebao izvaditi iz igre Džeku a ne Ibiševića. Ispade da je Džeko nezamjenjiv ili šta ja znam, ne pamtim kada je zadnji put izašao.
Nije. Moras shvatiti da reprezentaciju prati i nasa metro gej populacija koja je redovna na modnim pistama Milana i Pariza. :D
szlava

#744 Re: B&H vs Egipat

Post by szlava »

costacurta wrote:
udrch wrote:uvijek ima gore od goreg..evo Hrvati igraju samo 2:2, a sva četiri gola postigli Hrvati :D ..
a Srbija gubi..
a Grčka izgubila od onih što nemaju Velikog vođu..
Al kad onaj komentator na HRTu reče:
"Gol je postigao Josip Drmić, momak rođen u Srednjoj Bosni a niko ga iz Hrvatske reprezentacije nije zvao" ja taj rad: :shock: :lol:
Rvati otresit narod :lol:
majstor10

#745 Re: B&H vs Egipat

Post by majstor10 »

edit
Last edited by majstor10 on 05/03/2014 22:12, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH

#746 Re: B&H vs Egipat

Post by KPNCTNJAH »

Butmiran wrote:https://www.youtube.com/watch?v=MU2r3AyL5C0

Pa nek' ga nije izveo draže mi je nego išta na svijetu. On rukom maše nešto.
Igracina nasa, samo me zanima da li bi trazio izmjenu od Pelegrinija na ovaj nacin... pa makar igrali protiv treceligasa...
ganjeta

#747 Re: B&H vs Egipat

Post by ganjeta »

Butmiran wrote:
Pa koji je Džeko kurac da traži izmjenu i odmahuje rukom u stilu "jebo te ovo"? Nek' ga nije zamijenio.
Ma ja ba, onda izvede Vedu i ovaj mu malo sve po spisku i isto odmahne rukom :roll: .
DonVitoN

#748 Re: B&H vs Egipat

Post by DonVitoN »

Dr. Kuca wrote:Spahic je najlosiji. Prodo je xy lopti veceras, kod oba gola krivac. Ko nece da igra nek se jebe.
Spaha se ponasa ono ko sam ja sam.. pa onaj pas na pocetku utakmice sta je ono bilo :roll:

Avdija :lol: next.. match
Koshpa

#749 Re: B&H vs Egipat

Post by Koshpa »

Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio

Ako je ovo istina evo ko kroji sastav reprezentacije i ko pravi taktiku. Ja vjerujem da Safet nema trunke autoriteta dok su god Spaha & co u repki :run:
sparta

#750 Re: B&H vs Egipat

Post by sparta »

Ajatolah_ wrote:Koliko su pojedini pljuvali Zahirovića, ispostavilo se da nam je čovjek bio glavni oslonac. :mrgreen:
Jadna nam majka, ako nam je on glavni oslonac...
Locked