Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mouton noir wrote:Sorry ako je off topic, mada indirektno i nije ali da nebi otvarao novu temu, samo zelim da pitam gdje u Sarajevu ima kupiti Paulaner pivo?
Imaš u bivišem Merkatoru na Socijalnom, a i maš i Šamonu koji se nalazi kod Bičakčića.
Samon je zakon, da bar ima vise takvih prodavnica u Sa
mouton noir wrote:Sorry ako je off topic, mada indirektno i nije ali da nebi otvarao novu temu, samo zelim da pitam gdje u Sarajevu ima kupiti Paulaner pivo?
Imaš u bivišem Merkatoru na Socijalnom, a i maš i Šamonu koji se nalazi kod Bičakčića.
Samon je zakon, da bar ima vise takvih prodavnica u Sa
Kakve su cijene tih piva. Nisam neki pivopija, ali volim je sroljat kad se nažderem, tako da mi bilo koje pivo paše...samo nek je hladno. U svakom slučaju, otići ću da kupim koje pivo u tu radnju.
simonese wrote:
ne znam koje prvi provalio onu radnju ali dabogda ti se ruke pozlatile
Weiss Damm sam pio neku večer u kafani (nudio se i tamni Damm), na La Trappe i Urthel se također naleti, Grimbergen ima i u Konzumu... ima l' još šta u toj radnji što nisi kupio?
Dok sam konzumirao alkohol,moj izbor je bilo tamno pivo.Često sam konobaru govorio "Daj mi onu kolu u alkoholiziranom stanju".
Bila je izuzetna,šti jes jes....I ona tamna sarajevska(u to vrijeme),točena a prijes vega dobro rashlađena,je bila sasvim dovoljno dobra,i jeftinija aternativa dole navedenoj...
Koga zanima, ovo je najmerodavnija stranica za recenzije piva, koga zanima. Kompetentni pivari ocjenjuju pive, i pišu recenzije. Recimo onaj La Trappe Trapist Qaudrupel ima rating 99 od 100.
Buckethead wrote:Koga zanima, ovo je najmerodavnija stranica za recenzije piva, koga zanima. Kompetentni pivari ocjenjuju pive, i pišu recenzije. Recimo onaj La Trappe Trapist Qaudrupel ima rating 99 od 100.