PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- mufa1
#726 Re: PlayStation 4 - all about
Mortal Kombat je must have. Jedva cekam da se vratim kuci, da kupim pa da zaginemo 
-
Mustang1
#727 Re: PlayStation 4 - all about
Ma sta ce ti MK tuca ko tuca
Uzmi COD ili Hardline to se puca godinama
-
febo_acm
#728 Re: PlayStation 4 - all about
Ustvari dilema je BF Hardline ili Mortal Kombat... COD neću uzeti svakako 
Vidjet ću još danas, a strua ću uzeti nešto
Vidjet ću još danas, a strua ću uzeti nešto
-
Mustang1
#729 Re: PlayStation 4 - all about
ja sam bankrotiro nema igrica do daljnjeg
Valjda ce biti nesto kad izadje Project Cars
I Star Wars bi mogao cini mi se biti prva igrica koja ce iskoristiti konzolu do kraja
I Star Wars bi mogao cini mi se biti prva igrica koja ce iskoristiti konzolu do kraja
-
lokalni_razdjevicar
#730 Re: PlayStation 4 - all about
moze li se išta igrati online da je džaba ako samo kupim konzolu bez ijedne igre.
-
Mustang1
#731 Re: PlayStation 4 - all about
Ne da ne mozes nego i moras platiti da bi igrao online i ako imas igru koja moze online 
-
gilla
#732 Re: PlayStation 4 - all about
Može, warframe, war thunder....ne treba ti ni ps plus.lokalni_razdjevicar wrote:moze li se išta igrati online da je džaba ako samo kupim konzolu bez ijedne igre.
Mozda jos neke free to play ili mmo stvari, proguglaj.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#733 Re: PlayStation 4 - all about
Mislim da je i onaj DC universe dzabalesku ... u svakom slucaju kalkulisi odmah sa dodatnih 50 USD za PS Plus jer se isplati ...imas 2-3 igre dzabe svaki mjesec jos ako imas stari PS3 , onda imas 5 igri mjesecno...doduse jesu za ps4 sve neke gluposti jos uvijek ali se ocekuje da se to promjeni u ovoj godini jer ranije nije bilo dovoljno AAA naslova ...prvi AAA naslov koji su dali dzabe na PS4 (i koji razpalim sa rajom kad mi neko zaluta u kucu) je Injustice ...nije losa makljaza ...gilla wrote:Može, warframe, war thunder....ne treba ti ni ps plus.lokalni_razdjevicar wrote:moze li se išta igrati online da je džaba ako samo kupim konzolu bez ijedne igre.
Mozda jos neke free to play ili mmo stvari, proguglaj.
Ja sam mislio da cu War Thunder da derem mjesecima ali nije me nikako kupio..imao sam par on line bitaka ....oborio par aviona ali nista posebno ...letim i leti tackica prema meni, sacekam je da bas pridje da se ne ispucam u prazno....sasjecem mitraljezom pa ako pogodim dobro jes' u to mi se neko vec montirao na rep i nema sanse da ga se otresem i tu mi je i kraj
-
lokalni_razdjevicar
#734 Re: PlayStation 4 - all about
pa onda je bolje kupiti pc nego sasipati stotine km.Mustang1 wrote:Ne da ne mozes nego i moras platiti da bi igrao online i ako imas igru koja moze online
a koje su igre besplatne ako si clan ps plusa. ima li negdje link da vidim?
-
febo_acm
#735 Re: PlayStation 4 - all about
I za PC se plaćaju igre, tako da to i nije neka razlika... Pričamo o orginalima koji se igraju online, te single player krekovane verzije me uopšte ne zanimaju...
Igre su u 10-15€ manje ili više.
Uzeo sam BF Hardline... Bio sam u dilemi između Mortal Kombat i BF i uzeo sam BF valjda zbog tog MP... Idući mjesec ću uzeti i ovaj Project Cars i onda opet mala pauza
Uzeo sam BF Hardline... Bio sam u dilemi između Mortal Kombat i BF i uzeo sam BF valjda zbog tog MP... Idući mjesec ću uzeti i ovaj Project Cars i onda opet mala pauza
-
febo_acm
#736 Re: PlayStation 4 - all about
[/quote]lokalni_razdjevicar wrote: a koje su igre besplatne ako si clan ps plusa. ima li negdje link da vidim?
http://blog.us.playstation.com/2015/03/ ... arch-2015/
http://blog.us.playstation.com/2015/03/ ... pril-2015/
-
lokalni_razdjevicar
#737 Re: PlayStation 4 - all about
mene mulitiplayer ne zanimaju . tako da su dzaba za pcfebo_acm wrote:I za PC se plaćaju igre, tako da to i nije neka razlika... Pričamo o orginalima koji se igraju online, te single player krekovane verzije me uopšte ne zanimaju...
-
Mustang1
#738 Re: PlayStation 4 - all about
Pa eto onda kupi pc i igraj imas temu i tamo nastavi
-
febo_acm
#739 Re: PlayStation 4 - all about
Nisu dzaba i nisu nikad ni bile dzaba...
Inace, covjek ti je dobro rekao. Kupi PC i uzivaj.
Inace, covjek ti je dobro rekao. Kupi PC i uzivaj.
-
UnscarD
#740 Re: PlayStation 4 - all about
febo_acm wrote:lokalni_razdjevicar wrote: a koje su igre besplatne ako si clan ps plusa. ima li negdje link da vidim?
http://blog.us.playstation.com/2015/03/ ... arch-2015/
http://blog.us.playstation.com/2015/03/ ... pril-2015/[/quote]
Kada prvi put kupis PS plus, onda imas 30 dana mogucnost da skines sve sto je objavljeno do tada u bilo kojem mjesecu. Tako je bar bilo kada sam ja uzeo PS plus ali nisam znao da sam ogranicen na prvih 30 dana pa nisam skinuo neke naslove koje sam trebao skinuti. Nisam siguran da li je to jos uvijek isto.
-
lokalni_razdjevicar
#741 Re: PlayStation 4 - all about
jedno pitanje.
kada se registruješ na amazonu i praviš us adresu treba li upisati pravo ime?
mozda ce mi trebati da kupujem one kodove ako kupim ps4
-
UnscarD
#742 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam upisao pravo ime jer placanja radim sa kartice na kojoj je isto ime. Takodjer sam upisao i pravu adresu koju sam nasao na internetu.lokalni_razdjevicar wrote:jedno pitanje.
Kod PSN accounta, ako otvaras USA account, vodi racuna o drzavi jer neke imaju a neke nemaju porez na igre. Mada sada sa ovoliko visokim USD, upitno je koliko to ima smisla ...90 KM za digitalnu verziju igre (a bilo 75KM) sta znam ...
-
lokalni_razdjevicar
#743 Re: PlayStation 4 - all about
I još nešto. Ove besplatne igre što ih daju svaki mjesec. Ako se sinu na HDD ,mogu li se igrati i poslije isteka istog.
-
febo_acm
#744 Re: PlayStation 4 - all about
Samo staviš download i ona ode i library i onda možeš da prekineš onda će ostati u library...
-
lokalni_razdjevicar
#745 Re: PlayStation 4 - all about
Znači da može.febo_acm wrote:Samo staviš download i ona ode i library i onda možeš da prekineš onda će ostati u library...
-
UnscarD
#746 Re: PlayStation 4 - all about
Ako pod istekom istog, mislis na istek PSN pretplate, igre ne mozes igrati ako ti je pretplata istekla. To pise prilikom svakog downloada. Evo meni ce sada da istekne prva godina, navukli su me, igram Xcom Enemy unknown na PS3 nisam ni blizu kraja i moram da obnovim pretplatu makar samo nju igraolokalni_razdjevicar wrote:I još nešto. Ove besplatne igre što ih daju svaki mjesec. Ako se sinu na HDD ,mogu li se igrati i poslije isteka istog.
-
lokalni_razdjevicar
#747 Re: PlayStation 4 - all about
lopine su to.UnscarD wrote:Ako pod istekom istog, mislis na istek PSN pretplate, igre ne mozes igrati ako ti je pretplata istekla. To pise prilikom svakog downloada. Evo meni ce sada da istekne prva godina, navukli su me, igram Xcom Enemy unknown na PS3 nisam ni blizu kraja i moram da obnovim pretplatu makar samo nju igraolokalni_razdjevicar wrote:I još nešto. Ove besplatne igre što ih daju svaki mjesec. Ako se sinu na HDD ,mogu li se igrati i poslije isteka istog.uvijek se nadje neka na koju se zakacis. Ja posto imam i PS3 i PS4, ovaj PS plus mi se i te kako isplati. Za PS3 uvijek idu neki TOP AAA naslovi ...prosli mjesec bio Disonored a ja je tek poceo na PCu da igram pa necu na PS3 da pocinjem ponovo.
- Shogun
#748 Re: PlayStation 4 - all about
Posto nemam nikakva iskustva sa ps4 konzolom a zelim da je kupim sinu treba mi pomoc. Interesuje me da li se na ps4 mogu igrati krekovane igre ili moram svaku igricu da platim preko 100 KM?
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
-
febo_acm
#749 Re: PlayStation 4 - all about
Nema krekovanih igara, moraš da ih platiš.
-
gilla
#750 Re: PlayStation 4 - all about
Svaku igru ne moraš da platiš preko 100 KM.Shogun wrote:Posto nemam nikakva iskustva sa ps4 konzolom a zelim da je kupim sinu treba mi pomoc. Interesuje me da li se na ps4 mogu igrati krekovane igre ili moram svaku igricu da platim preko 100 KM?
Unaprijed hvala
Originalima vremenom padaju cijene stalno su na storeu neke akcije, gdje igre možeš dobiti za 15KM bukvalno.
Možeš i preko neta naruciti. Ps plus svaki mejsec daje nekoliko igara gratis da se skine.
Sinu ako voli fudbal kupi fifu/pes i recimo cod ili bf da im a za promjeniti i nece te smarati narednih godinu dana do nove verzije.
Online ce ga drzati stalno zainteresovanim.