cyprus wrote:
Nije baš da ti to najbolje razumiješ, zato se bojim da ćeš biti bar donekle razočaran ishodom pregovora... Hrvati po trenutnom stanju mogu birati, ali ne i izabrati (osim ako im Bošnjaci ne dozvole)... Dakle, zavise od dobre volje Bošnjaka (koja u pretodna dva izborna ciklusa i nije bila baš dobra) i to je ono što im se ne sviđa i što žele promijeniti... Mogli bismo reći da su jedno želje, a drugo pozdravi, ali je činjenica da se Hrvati ipak za nešto pitaju, tako da ovu izmjenu moraju i oni aminovati... A aminovati je neće ako im ne odgovara...
Eto slikovitije ti nisam mogo predstaviti... Ako i dalje ne kontaš šta ću ti ja
PS @alfons ovo je odgovor i tebi, samo ja vjerujem da ti ovo ipak i sam kontaš...
Dakle, Hrvati nece aminivati ono sto im ne odgovara, a Bosnjaci bi kao trebali?

Zbog cega, da nije mozda
zbog "mira u kuci", "fair -play-a" ili ubrzanja procesa "eurotalanskih integracija"?
Dalje, kad bi SDP Ii SDA"zaigrali" u ritmu koji diiktira "stozerna" stranka "legitimnih" Hrvata, otkud ti ideja da ovi,okurazeni pristajanjem na ucjenu, ne bi nastavili ucjenjivati? Pogotovo kad se uzme u obzir ova prijetnja druga Covica izrecena prije neki dan, da sad "samopupravljanje" i druge bedastoce iz proslosti ni ne spominjem . Hebo te,Cova poguran od Dodicka pomislio kako je jak, a strancica mu na izborima redovito osvaja ispod 10 posto glasova, za par godina je pitanje da li ce preci i prag.