Rano nam je.PUUUUUUUUUUUUUUUU SLUČAJNO DA NE BUDE PRVO SKOK PA ONDA HOP i nešto se izjalovi.Šuti fino nam i ovakoluckylaka wrote:Moze li se otvoriti tema BiH u Francuskoj gledanje uzivo da vidimo koliko ce nas biti.Jebo svjetsko ovo smo prekucaliButmiran wrote:U Francuskoj će nas biti 50 milja sviju mi.
BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#726 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
- luckylaka
#727 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
MOSALJOZE wrote:Rano nam je.PUUUUUUUUUUUUUUUU SLUČAJNO DA NE BUDE PRVO SKOK PA ONDA HOP i nešto se izjalovi.Šuti fino nam i ovakoluckylaka wrote:Moze li se otvoriti tema BiH u Francuskoj gledanje uzivo da vidimo koliko ce nas biti.Jebo svjetsko ovo smo prekucaliButmiran wrote:U Francuskoj će nas biti 50 milja sviju mi.
-
Kaunas
#728 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Izgleda da su procitali moj post od 4.januaraKaunas wrote:Poslije pobjede u Litvaniji su vikali ``idem u Brazil`` sada kada se euforija smirila i kada su izasle ponude od 3000-6000 € se pocela raja hladiti. Centrotrans i svi drugi koji nude ponude su mogli ovo sve jeftinije ponuditi. Poslati covjeka iz agencije u Brazil da napravi posao i to je to. Oni su izgleda sve iz svog ureda u Sarajevu obavili a nisu ni koraka napravili. Ja koji nemam pojma u trgovackom poslu sam nasao sve ove letove i hotele po istoj cjeni, onda mi i ne treba nikakva agencija.
Oni rade na bazi minimum 250 putnika, sto znaci da ce dobiti sve povoljnije nego ja koji trazim za 2 putnika.
Da je Brazil za vrijeme SP 2014 skup ne treba govoriti, ali ako jedna agencija nudi mogucnost putovanja na prvenstvo onda moraju napraviti ponudu koja se ne moze odbiti.......3000€ platiti za jedan i po dan u Brazilu i ne znas ni gdje si bio ni sta si radio
1749 €... + takse
http://www.centrotours.ba/argentina_bosna_i_hercegovina

- USAblues
#729 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Stan rezervisan, avio karta kupljena , zahtjev za kartu poslan Fifi..
8 dana Rio Vidimo se na Marakani Ako BoG da

-
samkoF
#730 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
USAblues wrote:Stan rezervisan, avio karta kupljena , zahtjev za kartu poslan Fifi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li je to organizovano preko neke turisticke organizacije u USA ili si sam sve to organizovao.Ja se neadam da ce biti nekih turistickih organizacija iz USA koje ce organizovati nesto slicno ovako kao sto je Centrotourse uradio.
-
kakabanja213
#731 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Letovi rezervisani, karte za utakmicu kupljene, hoteli napokon rezervisani Rio Cuiaba Salvador. Jos samo da prezivimo do juna i eto nas.
- shake69
#732 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Neko mi rece da je u Avazu ili Sportu, valjd aprosle sedmice ili prije, bio intervju s vodjom BH Fanaticosa gdje ima i o odlasku u Brazil!? Meni promaklo pa da pitam, ima li to ko od vas da postavi?
- MOSALJOZE
#733 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/bh-fana ... -u-brazilushake69 wrote:Neko mi rece da je u Avazu ili Sportu, valjd aprosle sedmice ili prije, bio intervju s vodjom BH Fanaticosa gdje ima i o odlasku u Brazil!? Meni promaklo pa da pitam, ima li to ko od vas da postavi?
Mozda je to ovaj članak??Nije baš neki intervju
- shake69
#734 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hvala, ali neko mi je rekao da je u pitanju intervju s vodjom BHF!MOSALJOZE wrote:http://www.avaz.ba/sport/fudbal/bh-fana ... -u-brazilushake69 wrote:Neko mi rece da je u Avazu ili Sportu, valjd aprosle sedmice ili prije, bio intervju s vodjom BH Fanaticosa gdje ima i o odlasku u Brazil!? Meni promaklo pa da pitam, ima li to ko od vas da postavi?
Mozda je to ovaj članak??Nije baš neki intervju
- MOSALJOZE
#735 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Onda bi to moglo biti jedino u avazovom sportu,ali mislim da njega nema u online izdanju
- USAblues
#736 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Sam sam organizovao drug...a da li neka agencija organizuje put u Brazil? ..,,,to ne znam...organizuj se sam ili sa drustvom ...moj prjedlogsamkoF wrote:USAblues wrote:Stan rezervisan, avio karta kupljena , zahtjev za kartu poslan Fifi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li je to organizovano preko neke turisticke organizacije u USA ili si sam sve to organizovao.Ja se neadam da ce biti nekih turistickih organizacija iz USA koje ce organizovati nesto slicno ovako kao sto je Centrotourse uradio.
-
Kaunas
#737 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Uplatio u ponedjeljak 30 % avans,ostatak do maja,idemo nas 3, vidimo se u Brazilu
- MOSALJOZE
#738 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hoćel bit u Brazilu KO U NASKaunas wrote:Uplatio u ponedjeljak 30 % avans,ostatak do maja,idemo nas 3, vidimo se u Brazilu![]()
-
Kaunas
#739 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
MOSALJOZE wrote:Hoćel bit u Brazilu KO U NASKaunas wrote:Uplatio u ponedjeljak 30 % avans,ostatak do maja,idemo nas 3, vidimo se u Brazilu![]()
- hatemondays
#740 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Tako tako samo zivo bice nas kako se primice sve nas vise ima.
- MOSALJOZE
#741 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Svaka čast raji koja ide,ja iskreno nisam u mogučnosti,ali tu je čemerična dijaspora kojoj i nije dalekohatemondays wrote:Tako tako samo zivo bice nas kako se primice sve nas vise ima.
- MOSALJOZE
#742 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Svaka čast raji koja ide,ja iskreno nisam u mogučnosti,ali tu je čemerična dijaspora kojoj i nije dalekohatemondays wrote:Tako tako samo zivo bice nas kako se primice sve nas vise ima.
-
Rob_Atl
#743 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Me ne ide ni iz amerike puno vjeruj mi, sve ukupno mozda 100-tinjak ljudi, skupo je i odavde da se ide... Jebo te kad skontas 3 naredna svjetska su bas u drzavama za nepozelit oticiMOSALJOZE wrote:Svaka čast raji koja ide,ja iskreno nisam u mogučnosti,ali tu je čemerična dijaspora kojoj i nije dalekohatemondays wrote:Tako tako samo zivo bice nas kako se primice sve nas vise ima.
- MOSALJOZE
#744 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ma zato ćemo da karamo francuze,neće vjerovati šta ih je snašlo.Ja već kod rodje,obezbjedio spavanje
-
Timotije
#745 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Trazim cimera za Cuiabu (18-22) i Salvador (22-26). Imam rezervisane hotele, dugogodisnje cimersko iskustvo (vojska, studentski dom, izbjeglistvo), ne pusim, volim zene, pice i krvoprolice...
, i sve sto vole mladi!
Salim se, kakav ja i trazenje belaja....
Za detaljnije informacije javiti se na mail: [email protected], PP mi danima ne radi....
P.S Sve je poodustajalo, i ovo par ih, sto su se ko´ fol neckali....
Salim se, kakav ja i trazenje belaja....
Za detaljnije informacije javiti se na mail: [email protected], PP mi danima ne radi....
P.S Sve je poodustajalo, i ovo par ih, sto su se ko´ fol neckali....
- Infaze Studio
#746 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Timotije wrote:Trazim cimera za Cuiabu (18-22) i Salvador (22-26). Imam rezervisane hotele, dugogodisnje cimersko iskustvo (vojska, studentski dom, izbjeglistvo)
-
Crvena Tifoza
#747 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ima li možda neko ovdje informaciju kada trebaju obavijestiti ako si dobio karte za utakmice nakon ovog drugog kruga aplikacija što se završio 31. januara? Ili ako neko već ima iskustva, koliko vremena prođe dok te FIFA obavijesti ako si dobio karte?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Tipicoti
#748 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Najkasnije ces dobiti odgovor do 11. martaCrvena Tifoza wrote:Ima li možda neko ovdje informaciju kada trebaju obavijestiti ako si dobio karte za utakmice nakon ovog drugog kruga aplikacija što se završio 31. januara? Ili ako neko već ima iskustva, koliko vremena prođe dok te FIFA obavijesti ako si dobio karte?

-
Crvena Tifoza
#749 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hvala!
Ko lud svako pet minuta provjeravam email pa spam folder...
Ko lud svako pet minuta provjeravam email pa spam folder...
-
BornInHell
#750 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ah ljepa je to muka