lajkampopokatepetl_com wrote:Ukoliko panj bude igrao u napadu bice sve uredu, a sa Aguerom ce biti veliki problemi.
BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
#726 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
- DonVitoN
#727 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Di Maria dijeli asistencije, nezgodan kako god da okrenes.. a nebih me cudilo da vec sada zna gdje ce pasti prvi put.
- MOSALJOZE
#728 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Sa neba će se vaš glas za Bosnu čuti, rahmet vam duši Krajišnici ljuti
- DonVitoN
- BlueBlood
#730 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
valja se osvetit' za onih 5:0 , tesko... da im mozemo petaka zabit' a ne primit' nije'an 
-
Itakoto
#731 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Uzitak je uvijek gledati nase "fanaticose" pred utakmicu. Ima li iko ovakve navijace? Davno smo mi prekucali te silne Engleze, Irce, pm...
Od nasih ljiljana ocekujem pozrtvovanost na terenu. Rezultat me bas i ne interesuje ukoliko se budu borili k'o lavovi.
- DonVitoN
- Havatar
#733 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Jos da prekucamo Skote i Velsane i to bi bilo toItakoto wrote:![]()
![]()
Uzitak je uvijek gledati nase "fanaticose" pred utakmicu. Ima li iko ovakve navijace? Davno smo mi prekucali te silne Engleze, Irce, pm...![]()
Od nasih ljiljana ocekujem pozrtvovanost na terenu. Rezultat me bas i ne interesuje ukoliko se budu borili k'o lavovi.
-
samkoF
#734 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
e da su ekvadorci tako razmislali primili bi 8 komada , al nisu a vjerujem da si i ti cuo za rezultat te utakmicePismonosa wrote:Prejaka je Argentina za nas. Ne samo za nas, nego i za puno krupnije ribe. Zato ne očekujem neki povoljan rezultat. Bojim se samo neke veće blamaže. Valjda ćemo odigrati dovoljno agresivno pa da spriječimo barem tu petardu da nam uvaleSve do 3 primljena komada je normala, a bar jedan im možemo dati, i hoćemo, garant! Znači, 3:1 za Argentinu.
I što neko reče, drago mi je zbog naših ljudi tamo, neka se malo vesele i raduju![]()
-
bosnianwoman
#735 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ljudi, gledam ovaj snimak iz St.Luisa i pade mi na pamet jedno pitanje koje sam oduvijek htjela postaviti, a nisam imala priliku... Naime, na svakoj tekmi nase Reprezentacije moze se cuti da navijaci pjevaju, izmedju ostalig, i pjesmu Dine Merlina "Bosnom behar probeharao"... Zasto?
Sin mog prijatelja, imao je nekih 7 godina kada je pitao svog oca "Tata, a zasto mi na utakmicama pjevamo tuzne pjesme?"
Nije ni meni bilo jasno, pa rekoh da upitam..
Hvala unaprijed...
Naprijed Bosno!!!
Sin mog prijatelja, imao je nekih 7 godina kada je pitao svog oca "Tata, a zasto mi na utakmicama pjevamo tuzne pjesme?"
Hvala unaprijed...
Naprijed Bosno!!!
- Pismonosa
#736 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Bez brige, rijetkost je da ja pogodim neki rezultatsamkoF wrote:e da su ekvadorci tako razmislali primili bi 8 komada , al nisu a vjerujem da si i ti cuo za rezultat te utakmicePismonosa wrote:Prejaka je Argentina za nas. Ne samo za nas, nego i za puno krupnije ribe. Zato ne očekujem neki povoljan rezultat. Bojim se samo neke veće blamaže. Valjda ćemo odigrati dovoljno agresivno pa da spriječimo barem tu petardu da nam uvaleSve do 3 primljena komada je normala, a bar jedan im možemo dati, i hoćemo, garant! Znači, 3:1 za Argentinu.
I što neko reče, drago mi je zbog naših ljudi tamo, neka se malo vesele i raduju![]()
znaci ako su a jesu prejaki za nas trebali su biti i za njih.Sve je moguce a siguran sam da su nasi igraci dovoljno motivisani protiv ovakve sile da izadju na teren i ostave dusu na terenu, jos plus na svom terenu
- Pismonosa
#737 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.bosnianwoman wrote:Ljudi, gledam ovaj snimak iz St.Luisa i pade mi na pamet jedno pitanje koje sam oduvijek htjela postaviti, a nisam imala priliku... Naime, na svakoj tekmi nase Reprezentacije moze se cuti da navijaci pjevaju, izmedju ostalig, i pjesmu Dine Merlina "Bosnom behar probeharao"... Zasto?
Hvala unaprijed...
Naprijed Bosno!!!
-
bosnianwoman
#738 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.
Mozda je nekada neko, ono slucajno u behutu, "poveo" pjesmu i tako ostalo
- Pismonosa
#739 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
A spominje se riječ Bosna, a pjesma je bila masovno poznata i popularna, od vrlo poznatog i aktuelnog autora, i to je to. Imamo hit.bosnianwoman wrote:Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.
-
zlajapravaraja
#740 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Tacno se vidi kako igraci pokleknu i klonu duhom kad probehara na tribinama, tacnije kad pa'ne rijec "razocarao"bosnianwoman wrote:Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.
Stvarno nema vise smisla, evo i djeca nam se smiju moj Reufe
Predlazem da se za prijateljske utakmice do pocetka SP napravi sto hiljada letaka po tekmi i podjeli po javnim ustanovama i skolama sirom drzave, nebil' konacno poceli malo optimisticnije gledati u buducnost
- Pismonosa
#741 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Meni ta pjesma uopšte ne smeta. Jest onako malo šašava, al haj boga ti. Ako raji odgovora, neka je pjevaju 
-
zlajapravaraja
#742 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Smeta li ti "Bosna je sampion - o o o" ?Pismonosa wrote:Meni ta pjesma uopšte ne smeta. Jest onako malo šašava, al haj boga ti. Ako raji odgovora, neka je pjevaju
Doduse, nju su sudeci po zadnjim utakmicama koliko toliko iskorijenili..
- Warashii
#743 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ta pjesma i "Bosna je sampion oooooooo" ne kontam al bas ono ni najmanjezlajapravaraja wrote:Tacno se vidi kako igraci pokleknu i klonu duhom kad probehara na tribinama, tacnije kad pa'ne rijec "razocarao"bosnianwoman wrote:Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.
Mozda je nekada neko, ono slucajno u behutu, "poveo" pjesmu i tako ostalo![]()
Stvarno nema vise smisla, evo i djeca nam se smiju moj Reufe![]()
Predlazem da se za prijateljske utakmice do pocetka SP napravi sto hiljada letaka po tekmi i podjeli po javnim ustanovama i skolama sirom drzave, nebil' konacno poceli malo optimisticnije gledati u buducnost
- Pismonosa
#744 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ko noćas zaspe mrzi Bosnu, hej, hej, hej!

- Havatar
#745 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ta pjesma se pjeva otkako postoji reprezentacija Bosne i akio nije smetala tad sto bi sad smetala. Sto se tice Bosna je sampion ooooo ona ce imati smisla nakon svjetskog prvenstva 
-
bosnianwoman
#746 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
@zlajapravaraja
vidis, nije mi palo na pamet da zbog toga klonu duhom iako na par momenata mi se ucinilo
.. sad mi je sve jasno
@pismonosa
ma ne smeta ni meni ali eto, nikada nisam znala zasto...
nemojte mi sta, ne dao Bog, zamjeriti....na istoj smo strani
vidis, nije mi palo na pamet da zbog toga klonu duhom iako na par momenata mi se ucinilo
@pismonosa
ma ne smeta ni meni ali eto, nikada nisam znala zasto...
nemojte mi sta, ne dao Bog, zamjeriti....na istoj smo strani
- Warashii
#747 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Meni fakat smeta, a evo vidim ima jos ljudi, zato sto je nidje veze, nista ni s cim.Havatar wrote:Ta pjesma se pjeva otkako postoji reprezentacija Bosne i akio nije smetala tad sto bi sad smetala. Sto se tice Bosna je sampion ooooo ona ce imati smisla nakon svjetskog prvenstva
Kake veze i behar, zivot, razocarao i uzdisanje ima sa fudbalom???
Al et nek se samo pravi neka galama, kazem opet, stranci ne kontaju pa izgleda kao neko extra navijanje
-
SSemir
#748 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
nego ljudi, koja je vasa taktika za veceras? odspavati pa se probuditi pred utakmicu? ili ne spavati nikako? 
- Pismonosa
#749 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Predlažem ubuduće vako:
Istok: Niko!!
Zapad: Kao ja, ja, ja!
Istok: Tvoj veseli Bosanac!
Istok: Tvoj zadnji Mohikanac!
A ima i ona, mjesečnica ko dukat žut!
Istok: Tvoj veseli Bosanac!
Istok: Tvoj zadnji Mohikanac!
A ima i ona, mjesečnica ko dukat žut!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#750 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
a što me nasmija
hahaha dobra fora na tu sam pjesmu zaboravio