BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nKrkan

#726 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by nKrkan »

popokatepetl_com wrote:Ukoliko panj bude igrao u napadu bice sve uredu, a sa Aguerom ce biti veliki problemi.
lajkam
DonVitoN

#727 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

Di Maria dijeli asistencije, nezgodan kako god da okrenes.. a nebih me cudilo da vec sada zna gdje ce pasti prvi put.
MOSALJOZE

#728 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by MOSALJOZE »

Image
Sa neba će se vaš glas za Bosnu čuti, rahmet vam duši Krajišnici ljuti
DonVitoN

#729 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

Image
BlueBlood

#730 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BlueBlood »

valja se osvetit' za onih 5:0 , tesko... da im mozemo petaka zabit' a ne primit' nije'an :cuga:
Itakoto

#731 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Itakoto »

:thumbup: :bih:

Uzitak je uvijek gledati nase "fanaticose" pred utakmicu. Ima li iko ovakve navijace? Davno smo mi prekucali te silne Engleze, Irce, pm... :bih:

Od nasih ljiljana ocekujem pozrtvovanost na terenu. Rezultat me bas i ne interesuje ukoliko se budu borili k'o lavovi. :bih:
DonVitoN

#732 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by DonVitoN »

Image

:mrgreen:

Havatar

#733 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Havatar »

Itakoto wrote::thumbup: :bih:

Uzitak je uvijek gledati nase "fanaticose" pred utakmicu. Ima li iko ovakve navijace? Davno smo mi prekucali te silne Engleze, Irce, pm... :bih:

Od nasih ljiljana ocekujem pozrtvovanost na terenu. Rezultat me bas i ne interesuje ukoliko se budu borili k'o lavovi. :bih:
Jos da prekucamo Skote i Velsane i to bi bilo to :bih:
samkoF

#734 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by samkoF »

Pismonosa wrote:Prejaka je Argentina za nas. Ne samo za nas, nego i za puno krupnije ribe. Zato ne očekujem neki povoljan rezultat. Bojim se samo neke veće blamaže. Valjda ćemo odigrati dovoljno agresivno pa da spriječimo barem tu petardu da nam uvale :D Sve do 3 primljena komada je normala, a bar jedan im možemo dati, i hoćemo, garant! Znači, 3:1 za Argentinu.

I što neko reče, drago mi je zbog naših ljudi tamo, neka se malo vesele i raduju :bih: :bih:
e da su ekvadorci tako razmislali primili bi 8 komada , al nisu a vjerujem da si i ti cuo za rezultat te utakmice :D znaci ako su a jesu prejaki za nas trebali su biti i za njih.Sve je moguce a siguran sam da su nasi igraci dovoljno motivisani protiv ovakve sile da izadju na teren i ostave dusu na terenu, jos plus na svom terenu :-D
bosnianwoman

#735 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by bosnianwoman »

Ljudi, gledam ovaj snimak iz St.Luisa i pade mi na pamet jedno pitanje koje sam oduvijek htjela postaviti, a nisam imala priliku... Naime, na svakoj tekmi nase Reprezentacije moze se cuti da navijaci pjevaju, izmedju ostalig, i pjesmu Dine Merlina "Bosnom behar probeharao"... Zasto?
Sin mog prijatelja, imao je nekih 7 godina kada je pitao svog oca "Tata, a zasto mi na utakmicama pjevamo tuzne pjesme?"

Nije ni meni bilo jasno, pa rekoh da upitam..

Hvala unaprijed...

Naprijed Bosno!!! :bih:
Pismonosa

#736 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

samkoF wrote:
Pismonosa wrote:Prejaka je Argentina za nas. Ne samo za nas, nego i za puno krupnije ribe. Zato ne očekujem neki povoljan rezultat. Bojim se samo neke veće blamaže. Valjda ćemo odigrati dovoljno agresivno pa da spriječimo barem tu petardu da nam uvale :D Sve do 3 primljena komada je normala, a bar jedan im možemo dati, i hoćemo, garant! Znači, 3:1 za Argentinu.

I što neko reče, drago mi je zbog naših ljudi tamo, neka se malo vesele i raduju :bih: :bih:
e da su ekvadorci tako razmislali primili bi 8 komada , al nisu a vjerujem da si i ti cuo za rezultat te utakmice :D znaci ako su a jesu prejaki za nas trebali su biti i za njih.Sve je moguce a siguran sam da su nasi igraci dovoljno motivisani protiv ovakve sile da izadju na teren i ostave dusu na terenu, jos plus na svom terenu :-D
Bez brige, rijetkost je da ja pogodim neki rezultat :D Samo opušteno.
Pismonosa

#737 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

bosnianwoman wrote:Ljudi, gledam ovaj snimak iz St.Luisa i pade mi na pamet jedno pitanje koje sam oduvijek htjela postaviti, a nisam imala priliku... Naime, na svakoj tekmi nase Reprezentacije moze se cuti da navijaci pjevaju, izmedju ostalig, i pjesmu Dine Merlina "Bosnom behar probeharao"... Zasto?
Sin mog prijatelja, imao je nekih 7 godina kada je pitao svog oca "Tata, a zasto mi na utakmicama pjevamo tuzne pjesme?"

Nije ni meni bilo jasno, pa rekoh da upitam..

Hvala unaprijed...

Naprijed Bosno!!! :bih:
Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.
bosnianwoman

#738 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by bosnianwoman »

Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.

Mozda je nekada neko, ono slucajno u behutu, "poveo" pjesmu i tako ostalo :lol:
Pismonosa

#739 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

bosnianwoman wrote:
Pismonosa wrote: Fenomen koji će zauvijek ostati nerazjašnjen. Prije će se razjasniti misterija iznenadnog presušivanja jezera u Sanici nego ta neobična pojava.

A spominje se riječ Bosna, a pjesma je bila masovno poznata i popularna, od vrlo poznatog i aktuelnog autora, i to je to. Imamo hit. :D
zlajapravaraja

#740 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by zlajapravaraja »

bosnianwoman wrote:

Tacno se vidi kako igraci pokleknu i klonu duhom kad probehara na tribinama, tacnije kad pa'ne rijec "razocarao" :roll:

Stvarno nema vise smisla, evo i djeca nam se smiju moj Reufe :(

Predlazem da se za prijateljske utakmice do pocetka SP napravi sto hiljada letaka po tekmi i podjeli po javnim ustanovama i skolama sirom drzave, nebil' konacno poceli malo optimisticnije gledati u buducnost :zoka:
Pismonosa

#741 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

Meni ta pjesma uopšte ne smeta. Jest onako malo šašava, al haj boga ti. Ako raji odgovora, neka je pjevaju :D
zlajapravaraja

#742 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by zlajapravaraja »

Pismonosa wrote:Meni ta pjesma uopšte ne smeta. Jest onako malo šašava, al haj boga ti. Ako raji odgovora, neka je pjevaju :D
Smeta li ti "Bosna je sampion - o o o" ? :D

Doduse, nju su sudeci po zadnjim utakmicama koliko toliko iskorijenili..
Warashii

#743 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Warashii »

zlajapravaraja wrote:
bosnianwoman wrote:

Tacno se vidi kako igraci pokleknu i klonu duhom kad probehara na tribinama, tacnije kad pa'ne rijec "razocarao" :roll:

Stvarno nema vise smisla, evo i djeca nam se smiju moj Reufe :(

Predlazem da se za prijateljske utakmice do pocetka SP napravi sto hiljada letaka po tekmi i podjeli po javnim ustanovama i skolama sirom drzave, nebil' konacno poceli malo optimisticnije gledati u buducnost :zoka:
Ta pjesma i "Bosna je sampion oooooooo" ne kontam al bas ono ni najmanje :-) , al haj ne kontaju ni protivnicki igraci ni navijaci pa izgleda kao "cool" .
Pismonosa

#744 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

Ko noćas zaspe mrzi Bosnu, hej, hej, hej! :D :D
Havatar

#745 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Havatar »

Ta pjesma se pjeva otkako postoji reprezentacija Bosne i akio nije smetala tad sto bi sad smetala. Sto se tice Bosna je sampion ooooo ona ce imati smisla nakon svjetskog prvenstva :mrgreen:
bosnianwoman

#746 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by bosnianwoman »

@zlajapravaraja

vidis, nije mi palo na pamet da zbog toga klonu duhom iako na par momenata mi se ucinilo :shock: .. sad mi je sve jasno :kiss:

@pismonosa

ma ne smeta ni meni ali eto, nikada nisam znala zasto...

nemojte mi sta, ne dao Bog, zamjeriti....na istoj smo strani :bih:
Warashii

#747 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Warashii »

Havatar wrote:Ta pjesma se pjeva otkako postoji reprezentacija Bosne i akio nije smetala tad sto bi sad smetala. Sto se tice Bosna je sampion ooooo ona ce imati smisla nakon svjetskog prvenstva :mrgreen:
Meni fakat smeta, a evo vidim ima jos ljudi, zato sto je nidje veze, nista ni s cim.
Kake veze i behar, zivot, razocarao i uzdisanje ima sa fudbalom???
Al et nek se samo pravi neka galama, kazem opet, stranci ne kontaju pa izgleda kao neko extra navijanje :) .
SSemir

#748 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by SSemir »

nego ljudi, koja je vasa taktika za veceras? odspavati pa se probuditi pred utakmicu? ili ne spavati nikako? :D
Pismonosa

#749 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Pismonosa »

Predlažem ubuduće vako:

Istok: Niko!!

Zapad: Kao ja, ja, ja!

Istok: Tvoj veseli Bosanac!

Istok: Niko!!

Zapad: Kao ja, ja, ja!

Istok: Tvoj zadnji Mohikanac!

A ima i ona, mjesečnica ko dukat žut!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#750 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Truba »

a što me nasmija :D hahaha dobra fora na tu sam pjesmu zaboravio
Locked