Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shmizlica wrote:sad si i šefa i stanicu.....ja mislim da serena to može održati na nivou da se ne osramoti
Sorry Smizli ali je to realnost
pa, živi bili pa vidjeli
Sumnjam da ce se ikad neki top igrac "napaliti" i odigrati mec sa željom da obruka i sa "biciklom" isprati kolegicu sa WTA Toura. Uvijek se teži egzibicionizmu, stvaranju opustene atmosfere i sl tako da rezultat moze i zavarati ali i sama Serena zna da u ozbiljnom mecu ne moze do gamea.
Pa Serena je sama rekla da sumnja da bi uzela gem Murrayu... nenaviknuta je ona na tu snagu i nivo igre. Mada kad bi trenirala i igrala 2-3 godina sa muškarcima, mislim da bi mogla u Top 100
ultima_palabra wrote:Pa Serena je sama rekla da sumnja da bi uzela gem Murrayu... nenaviknuta je ona na tu snagu i nivo igre. Mada kad bi trenirala i igrala 2-3 godina sa muškarcima, mislim da bi mogla u Top 100
Igrale su 1998. na AO...premalo godina su tada ipak imale...a i nisu bile na vrhuncu...ne kažem da bi prošle puno bolje da su kasnije igrale, ali eto...
Kakve su ovo kvote na Janowicz-Melzer? 1,25-4,00... šta je to Janowicz postigao u karijeri? Smiješno... još je Melzer uvijek bio dobar protiv dobrih servera, protiv Ive recimo ima 4:1.
ultima_palabra wrote:Kakve su ovo kvote na Janowicz-Melzer? 1,25-4,00... šta je to Janowicz postigao u karijeri? Smiješno... još je Melzer uvijek bio dobar protiv dobrih servera, protiv Ive recimo ima 4:1.
i ja isto pomislih i potrcah za kv 3.5 al mrka kapa izgleda