Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
shiljak

#726 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

...
Last edited by shiljak on 30/03/2013 17:07, edited 1 time in total.
Revoltage

#727 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Revoltage »

Btw. where is @nosara?
shiljak

#728 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Revoltage wrote:Btw. where is @nosara?
Image

:D
Corto Maltese

#729 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

shiljak wrote:Šta to treba da znači. Da ne zna vodit stranku, nije valjda da na to ciljaš :D Zar za to treba baš viša škola.. Ispade onda da nijedna nova stranka nam ne treba, jer koja god da bude nova zapravo neće znati da rade? Osudi nas ti sviju na propast :D
Pa ako je u prethodnih 49 godina života nije vodio, ni stranku niti išta drugo, teško ga je predstaviti kao novu snagu. Da se javi na rukovodeće mjesto u firmi sa ovakvim CV-om, postavili bi ga za kakvog referenta.
mitobezkorupcije

#730 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mitobezkorupcije »

505sCrtom wrote:
mitobezkorupcije wrote:Ne mora biti tako dobra i unosna fotelja moze i...
sto je vise kleveta i lazi, zeljko nam je miliji i drazi. :mrgreen:
Ta parola je važila za onog V E L I K O G vođu koji se rađa jednom u 200 godina i koji svojim sinovima ništa ne ostavi. Ovaj tvoj "vođa", koji tek osniva t.zv. "DF" od svega toga drži samo sliku onog V E L I K O G vođe u svom kabinetu ali kao dimnu zavjesu. Za ove argumente koje sam ti napisao a koje možeš provjeriti "drug" Željko Komšić bi bio za 5 minuta iza rešetaka kod Tita !!! Kako ga nije stid i pred slikom tog časnog čovjeka !?
shiljak

#731 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Corto Maltese wrote:
shiljak wrote:Šta to treba da znači. Da ne zna vodit stranku, nije valjda da na to ciljaš :D Zar za to treba baš viša škola.. Ispade onda da nijedna nova stranka nam ne treba, jer koja god da bude nova zapravo neće znati da rade? Osudi nas ti sviju na propast :D
Pa ako je u prethodnih 49 godina života nije vodio, ni stranku niti išta drugo, teško ga je predstaviti kao novu snagu. Da se javi na rukovodeće mjesto u firmi sa ovakvim CV-om, postavili bi ga za kakvog referenta.
Pa kako onda Tihić vodi stranku već 20 godina? Nije završio nikakvu školu..
Abid Sakalaš

#732 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Abid Sakalaš »

Revoltage wrote:Btw. where is @nosara?
tamo gdje su svi njegovog kalibra, u sanatoriju
5 0 5

#733 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 5 0 5 »

mitobezkorupcije wrote: Ta parola je važila za onog V E L I K O G vođu koji se rađa jednom u 200 godina i koji svojim sinovima ništa ne ostavi. Ovaj tvoj "vođa", koji tek osniva t.zv. "DF" od svega toga drži samo sliku onog V E L I K O G vođe u svom kabinetu ali kao dimnu zavjesu. Za ove argumente koje sam ti napisao a koje možeš provjeriti "drug" Željko Komšić bi bio za 5 minuta iza rešetaka kod Tita !!! Kako ga nije stid i pred slikom tog časnog čovjeka !?
napisao sam ti duzi odgovor, pa ako mozes reaguj na taj. ima vise smisla.

ovaj ili onaj ili bilo koji drugi, nisu moje vodje.

sto se tice "argumenata", ne zanimaju me. slobodno ih saberi, pa u tuziteljstvo. neka onda oni provjeravaju. a onda javi sta su ti rekli. to bi me moglo zanimati.
Revoltage

#734 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Revoltage »

Željko je danas objasnio kod Mate kako BiH treba da izgleda i po kojem će principu funkcionisati Demokratska Fronta. :thumbup: :bih:
Canton

#735 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Canton »

Revoltage wrote:Željko je danas objasnio kod Mate kako BiH treba da izgleda i po kojem će principu funkcionisati Demokratska Fronta. :thumbup: :bih:
Hoće li on biti jedini kandidat za predsjednika?
mitobezkorupcije

#736 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mitobezkorupcije »

505sCrtom wrote:
mitobezkorupcije wrote: Ta parola je važila za onog V E L I K O G vođu koji se rađa jednom u 200 godina i koji svojim sinovima ništa ne ostavi. Ovaj tvoj "vođa", koji tek osniva t.zv. "DF" od svega toga drži samo sliku onog V E L I K O G vođe u svom kabinetu ali kao dimnu zavjesu. Za ove argumente koje sam ti napisao a koje možeš provjeriti "drug" Željko Komšić bi bio za 5 minuta iza rešetaka kod Tita !!! Kako ga nije stid i pred slikom tog časnog čovjeka !?
napisao sam ti duzi odgovor, pa ako mozes reaguj na taj. ima vise smisla.

ovaj ili onaj ili bilo koji drugi, nisu moje vodje.

sto se tice "argumenata", ne zanimaju me. slobodno ih saberi, pa u tuziteljstvo. neka onda oni provjeravaju. a onda javi sta su ti rekli. to bi me moglo zanimati.
Očigledno nisi čitao moje tekstove od poćetka. U prvom tekstu sam naveo da je krivična tvom "vođi" već složena u Kantonalnom tužilaštvu a sad navodim i prije punih 7 mjeseci. Upućuješ me da tražim odgovor od Tužilaštva a dobro znaš kao i ja da prijave stoje po 20 godina u ladicama iste ustanove i za daleko teža djela !!! Odgovora još nema na veoma urednu i argumentovanu prijavu čije argumente Tužilaštvo ,ako hoće, može provjeriti za najviše 10 dana. Ali bih ti preporućio da se ne upuštaš u polemiku ako u jednom tekstu tražiš argumente a u ovom posljednjem kažeš da te argumenti ne interesuju. Očigledno si u kontradikciji Lafe !!
Doktor29

#737 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

Canton wrote:
Revoltage wrote:Željko je danas objasnio kod Mate kako BiH treba da izgleda i po kojem će principu funkcionisati Demokratska Fronta. :thumbup: :bih:
Hoće li on biti jedini kandidat za predsjednika?
Image

Uploaded with ImageShack.us
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#738 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Divno je vidjeti opet ujedinjene SDA I SDP...ako oko nicega drugoga onda kontra nekoga. :D :dance:

Jos oni stisli petlju pa navalili pisati o mitu i korupciji... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa cijela hijararhija i funkcionisanje tih stranaka se zapravo zasniva na toj logici i po toj sematici. :run:
It_is_a_Leclerc

#739 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

-LIBERO- wrote:Divno je vidjeti opet ujedinjene SDA I SDP...ako oko nicega drugoga onda kontra nekoga. :D :dance:

Jos oni stisli petlju pa navalili pisati o mitu i korupciji... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa cijela hijararhija i funkcionisanje tih stranaka se zapravo zasniva na toj logici i po toj sematici. :run:

:thumbup:

Ujedinjeni u strahu i panici. Uzmimo kokice i gledajmo.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#740 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

:thumbup:

koja ce histerija tek da bidne za godinu :D
Doktor29

#741 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

-LIBERO- wrote:Divno je vidjeti opet ujedinjene SDA I SDP...ako oko nicega drugoga onda kontra nekoga. :D :dance:

Zeljko Komsic je produkt SDP-a,Istaknuti clan do unazad par mjeseci, sve sto mislis ili pises o SDP-u ujedno govori o vasem novom idolu.
Uzitak ce biti gledati vase kmecanje kada bude morao uci u prvu koaliciju :D :D :D :D
Prpa.ba

#742 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Kad ce vam šefovi smoci hrabrosti da udare na Komsica u javnosti? :)
kosac23

#743 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kosac23 »

Doktor29 wrote:

Zeljko Komsic je produkt SDP-a,Istaknuti clan do unazad par mjeseci, sve sto mislis ili pises o SDP-u ujedno govori o vasem novom idolu.
Uzitak ce biti gledati vase kmecanje kada bude morao uci u prvu koaliciju :D :D :D :D
Doktore bgt na kojoj si budzetskoj jasli pa se ovako puno brines za DF??? De podjeli sa rajom??? :-) :-) :-) :-)
convict

#744 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by convict »

.
Last edited by convict on 15/02/2014 01:05, edited 1 time in total.
slucajni prolaznik

#745 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by slucajni prolaznik »

convict wrote:Ne mogu više da nađem facebook stranicu DF. Nije valjda bio lažnjak u pitanju?

http://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#746 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Par puta su je obarali. Sada je ok.
kandelabar

#747 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kandelabar »

Ja mislim da Željko neće moći ostvariti dobar izborni rezultat i uopćeno da ova stranka će biti po mom mišljenju na nekom nivou naprimjer Naše stranke ili SDU-a,Bps-a i slično..prije svega mislim da je zakasnio sa ovom reakcijom ima sigurno i godina dana kada je on digao prašinu u sdp-u i mislim da je prvi put trebao odma izaći iz sdp-a imati razrađen plan za stranku i krenuti odma u realizaciju,ovako mislim da je kasno za osiguravanje nekih jakih temelja svojoj stranci,osvježenje je uvijek dobrodošlo ali nacionalne stranke imaju jake korijene da bi bilo koja građanska stranka mogla uticati na to,najveću šansu je imao Sdp sa državom za čovjeka i na kraju je prokockano i to..
oro

#748 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by oro »

Prpa.ba wrote:Kad ce vam šefovi smoci hrabrosti da udare na Komsica u javnosti? :)
Pljuvanje po Komsicu odnosno po Bosnjacima lojalnim Srbima i Hrvatima = poraz bosnjacke dvodecenijske multikulturalne igrarije. Po automatizmu sukob sa par stotina hiljada ljudi koje su Bosnjaci sami unutar sebe stvorili forsirajuci virtuelnu gradjansku umjesto nacionalne politike.

Naplata stize, ko drugome jamu kopa...
shiljak

#749 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

DF bi trebala biti solidna stranka, ako je imao 300.000 glasova ranije, može sad imati najmanje 150.000 što nije loše :D
Krushna mrva

#750 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Krushna mrva »

shiljak wrote:DF bi trebala biti solidna stranka, ako je imao 300.000 glasova ranije, može sad imati najmanje 150.000 što nije loše :D
200 000 moze skupiti
Post Reply