Oni su ubijali Sarajevo

Post Reply
varijabilni

#726 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

evo pitanje za dezurne moraliste? kad ste vi tako cisti i moralni a oni drugi su fasisti, zasto se do danas dan nisu nasla tijela 8 zarobljenih vojnika jna streljanih u velikom parku 20. aprila 1992.? znaci streljanih u centru sarajeva i prije opsade i prije markala i prije dobrovoljacke i prije srebrenice. gdje su tijela i ko ih je ubio?

drugo pitanje, ko je ubio predraga gojkovica i natasu ponjavic? 2. jula 1992. odvedeni su iz svog stana na skenderiji?

predrag je imao 21 godinu a natasa je imala 18, bili su mladi zaljubljeni par i ostali su u sarajevu da žive. zasto se ne digne javnost da se to razrijesi, valjda su i oni gradjani sarajeva?
visocicaguy

#727 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

varijabilni wrote:evo pitanje za dezurne moraliste? kad ste vi tako cisti i moralni a oni drugi su fasisti, zasto se do danas dan nisu nasla tijela 8 zarobljenih vojnika jna streljanih u velikom parku 20. aprila 1992.? znaci streljanih u centru sarajeva i prije opsade i prije markala i prije dobrovoljacke i prije srebrenice. gdje su tijela i ko ih je ubio?

drugo pitanje, ko je ubio predraga gojkovica i natasu ponjavic? 2. jula 1992. odvedeni su iz svog stana na skenderiji?

predrag je imao 21 godinu a natasa je imala 18, bili su mladi zaljubljeni par i ostali su u sarajevu da žive. zasto se ne digne javnost da se to razrijesi, valjda su i oni gradjani sarajeva?
pa eto ukljuci se covjece, ko ti brani!? evo vec 5. put ti savjetujem da otvoris temu i pocnes da doprinosis istini i kaznjavanju zlocinaca
someone_

#728 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by someone_ »

blue best wrote:Sine ja sam ponosan na svoju prošlost,ja nisam bio agresor!VRS je i danas legitimni deo ORUZANIH SNAGA BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Ja sam zbog tebe (umetni vlastito ime) proveo cetiri godine djetinjstva gladan u mracnom podrumu. Ti si za mene zlikovac koji mi je uzeo djetinjstvo. Nije me briga sta je VRS danas, znam samo da si me ti (umetni vlasitio ime) svojom puskom drzao u zarobljenistvu cetiri godine. Na to si ponosan zlikovce? I ne zovi me sine, jer da si mogao ti bi moga oca ubio.
pOZz

#729 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by pOZz »

Fašisti se uznemirili. Dobar znak. :thumbup:
alanskoda

#730 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

someone_ wrote:
blue best wrote:Sine ja sam ponosan na svoju prošlost,ja nisam bio agresor!VRS je i danas legitimni deo ORUZANIH SNAGA BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Ja sam zbog tebe (umetni vlastito ime) proveo cetiri godine djetinjstva gladan u mracnom podrumu. Ti si za mene zlikovac koji mi je uzeo djetinjstvo. Nije me briga sta je VRS danas, znam samo da si me ti (umetni vlasitio ime) svojom puskom drzao u zarobljenistvu cetiri godine. Na to si ponosan zlikovce? I ne zovi me sine, jer da si mogao ti bi moga oca ubio.
i tvoj bi njegovog.ili bi tvoj otac njega. tesko je ziviti s mrznjom. ja se vama divim.
alanskoda

#731 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

ko su tebi zlocinci? mozda si i ti nekom zlocinac? i ja vas pozdravljam. nastavite sa sirenjem mrznje i do slijedeceg rata. pozdrav ovim iz minhenske brigade. znaju oni koji su.
bl4de

#732 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

bl4de

#733 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

sami objavljuju snimke vrlih junaka

jazzer

#734 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by jazzer »

alanskoda wrote:
someone_ wrote:
i tvoj bi njegovog.ili bi tvoj otac njega. tesko je ziviti s mrznjom. ja se vama divim.
Nije mom babi JNA dala oruzje, iskopala mu rovove oko Sarajeva i omogucila da drzi Sarajevo u opsadi
godinama. Nisi mog babu pripremali godinama na ono sto ce se desiti. Ali njegovog jesu. U tome je razlika.
I, naravno, u kolicini pocinjenih zlocina.
muha_sa

#735 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by muha_sa »

blue best wrote: Sine ja sam ponosan na svoju prošlost,ja nisam bio agresor!VRS je i danas legitimni deo ORUZANIH SNAGA BOSNE I HERCEGOVINE!!!
nisi ti bio agresor nit možeš bit agresor kad si u svojoj rodjenoj državi Bosni i Hercegovini ratovo.
Agresori su dolazili iz Srbije i Crne Gore a ti si im bio sluga koji je digo ruku na svoju zemlju i svoje komšije, dojucerašnje prijatelje, jarane, kumove, radne kolege, prijetelje tvoje familije.......... i šta sve ne :-)
jebi ga stari--istini treba u oci pogledat.
varijabilni

#736 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

muha_sa wrote:
blue best wrote: Sine ja sam ponosan na svoju prošlost,ja nisam bio agresor!VRS je i danas legitimni deo ORUZANIH SNAGA BOSNE I HERCEGOVINE!!!
nisi ti bio agresor nit možeš bit agresor kad si u svojoj rodjenoj državi Bosni i Hercegovini ratovo.
Agresori su dolazili iz Srbije i Crne Gore a ti si im bio sluga koji je digo ruku na svoju zemlju i svoje komšije, dojucerašnje prijatelje, jarane, kumove, radne kolege, prijetelje tvoje familije.......... i šta sve ne :-)
treba istini u oči pogledati. je li i mirjana agresor ili sluga pa digla ruku na komšije? ili su ovi što su došli iz pičke materine branioci bosne?

alanskoda

#737 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

micki125 wrote:
alanskoda wrote:ko su tebi zlocinci? mozda si i ti nekom zlocinac? i ja vas pozdravljam. nastavite sa sirenjem mrznje i do slijedeceg rata. pozdrav ovim iz minhenske brigade. znaju oni koji su.
sve dok se pravda ne zadovolji mira ovdje neće biti.

ps. zločinac ne određuje ko je zločinac. nosite svoje breme zločinačkog i genocidnog naroda.

jarane glup si. znaci ko ne misli kao vi odmah je cetnik i zlocinac. ja vam pametnog razmisljanja. ja tebe zalim.
bl4de

#738 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

varijabilni wrote:
muha_sa wrote:
treba istini u oči pogledati. je li i mirjana agresor ili sluga pa digla ruku na komšije? ili su ovi što su došli iz pičke materine branioci bosne?
niko mirjanu nije postavio u ovim slikama. mirjana nije u vojnoj odori agresorske vojske i ne vidim da je blokirala prilazne puteve gradu. ne vidim ni da je podrzavala kreiranje velike srbije!? treba mirjanu pitati da li se osjeca cetnikom / fasistom?!
Last edited by bl4de on 12/02/2013 13:39, edited 1 time in total.
PM72

#739 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by PM72 »

Ova tema je još aktuelna? Vidim,POčetnici još kevću,neka mašala :bih:

Svidio mi se jedan komentar iz Nezavisnih novina pa ću ga prenjeti :

URAAAAAAAAAA ovoj su vodje oniju vahubije stoj su srbinima rizal glave i igral sa njima fuzbala na male golove, paj su isto tako klal srbine i prodaval srbsko meso cinezima ka krmetnu. Znadem ja ovo vodje sve, ja sam bija branjo Vladivostok tujdek kodz Sarajva jer su Vahubije turcini i katolci sceli daj napanu evropu a mi srbini je branli. Ja sam dol glido staj su cinli po sarajvu odz srbina, bacal srbsku djicu onijum nojevma, koalama, krmadma i lavovma u hajvanskoj basci u Sarajvu. Al sadz smo mi marvo Srbini dorenuli puno kineza vodje u nezavisnutu republiku srbsku, sadz cemo se pomjesat sa njima ka stoj smo se mjesal sa ciganma, pa cemo da bidnemo zuti srbini! Mi smo vodje u republiki srbskoj spasaval tucine i rusli jim one njiove turske crkve jer su bile stare pa jih sadz sazidal nove, a vi ste dol u Be i Ha jimal osamsto iljada logora za srbine, pobli ste stopedesiosam miljona srbina a oceral des miljona u republiku srbsku. Kad insan sve ovo sabere i oduzme i podili, odz kosova boja pa do danas je pobiveno dvajes miljardi srbina od dusmana. MARVO!!!!!!!

Poslao Vasilije Dodik. :thumbup:
varijabilni

#740 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

alanskoda wrote:
micki125 wrote:
alanskoda wrote:ko su tebi zlocinci? mozda si i ti nekom zlocinac? i ja vas pozdravljam. nastavite sa sirenjem mrznje i do slijedeceg rata. pozdrav ovim iz minhenske brigade. znaju oni koji su.

ps. zločinac ne određuje ko je zločinac. nosite svoje breme zločinačkog i genocidnog naroda.

jarane glup si. znaci ko ne misli kao vi odmah je cetnik i zlocinac. ja vam pametnog razmisljanja. ja tebe zalim.
s takvim razmišljam neće nigdje dogurati, ova je zemlja osuđena na propast. tavoriće u mržnji i bijedi, svako iole normalan će bježati iz nje, para biti neće, radnih mjesta biti neće jer ko će uložiti pare gdje vlada mržnja. kriminal će se povećavati, bijela kuga će uzimati svoj danak i na kraju će ovo postati pustara, zemlja penzionera bez ikakve šanse za razvoj i napredak koju ce hrvatska i srbija podijeliti izmedju sebe.
smijesni_ste

#741 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by smijesni_ste »

Ako su genocidan narod kako kažu neki...šta Stevanović radi u reprezentaciji?? Hajmo onda biti principijelni do kraja...fino peticiju napraviti da ne nastupaju genocidaši ??
varijabilni

#742 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

bl4de wrote:
niko mirjanu nije postavio u ovim slikama. mirjana nije u vojnoj odori agresorske vojske i ne vidim da je blokirala prilazne puteve gradu. ne vidim ni da je podrzavala kreiranje velike srbije!? treba mirjanu pitati da li se osjeca cetnikom / fasistom?!
ne možemo to nažalost pošto je mrtva, ubili je mudžahedini potpomognuti domaćim slugom nakon što su je silovali. dijete od devet godina. nikad niko nije odgovarao za to.
alanskoda

#743 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

PM72 wrote:Ova tema je još aktuelna? Vidim,POčetnici još kevću,neka mašala :bih:

Svidio mi se jedan komentar iz Nezavisnih novina pa ću ga prenjeti :

URAAAAAAAAAA ovoj su vodje oniju vahubije stoj su srbinima rizal glave i igral sa njima fuzbala na male golove, paj su isto tako klal srbine i prodaval srbsko meso cinezima ka krmetnu. Znadem ja ovo vodje sve, ja sam bija branjo Vladivostok tujdek kodz Sarajva jer su Vahubije turcini i katolci sceli daj napanu evropu a mi srbini je branli. Ja sam dol glido staj su cinli po sarajvu odz srbina, bacal srbsku djicu onijum nojevma, koalama, krmadma i lavovma u hajvanskoj basci u Sarajvu. Al sadz smo mi marvo Srbini dorenuli puno kineza vodje u nezavisnutu republiku srbsku, sadz cemo se pomjesat sa njima ka stoj smo se mjesal sa ciganma, pa cemo da bidnemo zuti srbini! Mi smo vodje u republiki srbskoj spasaval tucine i rusli jim one njiove turske crkve jer su bile stare pa jih sadz sazidal nove, a vi ste dol u Be i Ha jimal osamsto iljada logora za srbine, pobli ste stopedesiosam miljona srbina a oceral des miljona u republiku srbsku. Kad insan sve ovo sabere i oduzme i podili, odz kosova boja pa do danas je pobiveno dvajes miljardi srbina od dusmana. MARVO!!!!!!!

Poslao Vasilije Dodik. :thumbup:
isti si mi i ti kao i ovaj sto je gore posta napisao.
visocicaguy

#744 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

varijabilni wrote:
alanskoda wrote:
micki125 wrote:

s takvim razmišljam neće nigdje dogurati, ova je zemlja osuđena na propast. tavoriće u mržnji i bijedi, svako iole normalan će bježati iz nje, para biti neće, radnih mjesta biti neće jer ko će uložiti pare gdje vlada mržnja. kriminal će se povećavati, bijela kuga će uzimati svoj danak i na kraju će ovo postati pustara, zemlja penzionera bez ikakve šanse za razvoj i napredak koju ce hrvatska i srbija podijeliti izmedju sebe.
a jok, necemo tako. pokusali ste vec jednom praviti racun bez krcmara, pa nije islo. nece ici. preduslov da prestane mrznja je DA SE ZLOCINCI KAZNE. preduslov za prestanak i pomirenje je stavljanje fasista tamo gdje im je mjesto, katarza srpskog naroda i prepoznavanje losih duhova proslosti, stavljanje na stub srama cetnika i ostalih gnjida koji nisu dostojni da predstavljaju perjanicu srpskog naroda. zlocince u zatvore, fasiste na rub drustva, a normalan narod ce onda da gradi drustvo i drzavu onako kako treba.
alanskoda

#745 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

visocicaGAY , sta se ti bolan javljas kad rata nisi ni vidio. kako te bolan nije stid. vratio si se 96 iz njemacke i solis narodu pamet ovdje.
bl4de

#746 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

varijabilni wrote:
bl4de wrote:
ne možemo to nažalost pošto je mrtva, ubili je mudžahedini potpomognuti domaćim slugom nakon što su je silovali. dijete od devet godina. nikad niko nije odgovarao za to.
to svak onormalan osudjuje i nadam se da ce zlocinci biti procesuirani. pa je li ti mislis da je ikome normalnom lijepo zivjeti sa saznanjem da setas istim ulicama sa ljudima koji su sposobni ciniti gnusne zlocine bez obzira koje je "etnije"?
PM72

#747 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by PM72 »

Alanskoda,

Zar tebi ovo nije simpatično?
bl4de

#748 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

.
alanskoda

#749 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

PM72 wrote:Alanskoda,

Zar tebi ovo nije simpatično?

svugdje kretena, ja i ne citam nezavisne novine. od srpskih sajtova samo e-novine posjecujem, za ostalo nemam zivce a ni volje.
a i ovdje malo se prepirem sa ovim iz minhenskih brigada. sad oni veci patrioti od nas koji smo godine proveli u rovu.
Last edited by alanskoda on 12/02/2013 13:54, edited 2 times in total.
visocicaguy

#750 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

alanskoda wrote:visocicaGAY , sta se ti bolan javljas kad rata nisi ni vidio. kako te bolan nije stid. vratio si se 96 iz njemacke i solis narodu pamet ovdje.
O-D-J-E-B-I marvo
Post Reply