A taman sam u sebi prokomentarisao 'ja cudakinje, zasto koluta'...palestinka wrote: ama nisam htjela da vrtim očima greška:-):-):-)
Salim se!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A taman sam u sebi prokomentarisao 'ja cudakinje, zasto koluta'...palestinka wrote: ama nisam htjela da vrtim očima greška:-):-):-)
Ramo reče da može...detroit-mercy wrote:Ne moze, muskarci su poznato je slabi multitaskeriEuridika wrote:A ti upališ obje i riješen problem! Ili prvo gornju, pa onda donju... može i to nekad.Ramzess Veliki wrote:Problem nastaje kad muškarac počne misliti gornjom glavom a zapostavi donju.:, kad guze ne razmisljaju a kad razmisljaju ne guze
.
Ma Ramo se samo kurci pred trebamaEuridika wrote:Ramo reče da može...detroit-mercy wrote:Ne moze, muskarci su poznato je slabi multitaskeriEuridika wrote: A ti upališ obje i riješen problem! Ili prvo gornju, pa onda donju... može i to nekad., kad guze ne razmisljaju a kad razmisljaju ne guze
.
![]()
Koji od vas dvojice laže?
A moraš i dok to radiš misliti kako da to bude što bolje.Euridika wrote:Ramo reče da može...detroit-mercy wrote:Ne moze, muskarci su poznato je slabi multitaskeri, kad guze ne razmisljaju a kad razmisljaju ne guze
.
![]()
Kome repliciraš, meni ili Detroit-u?Ramzess Veliki wrote:A moraš i dok to radiš misliti kako da to bude što bolje.Euridika wrote:Ramo reče da može...detroit-mercy wrote:Ne moze, muskarci su poznato je slabi multitaskeri, kad guze ne razmisljaju a kad razmisljaju ne guze
.
![]()
detroit-mercy wrote: Ne moze, muskarci su poznato je slabi multitaskeri, kad guze ne razmisljaju a kad razmisljaju ne guze
.
"Nekad poentu trazis na kraju drame. A poentu krije prvi čin"yoda82 wrote:Nekoliko puta sam bio u situaciji da se ispostavi nešto za šta sam mislio da je veliki zajeb u stvari odlična stvar za mene. I otkada sam čuo ovu priču, često sebi to ponovim. Stvarno se trudim da što više stvari posmatram kroz ovu prizmu.dobar osjecaj wrote:Izvinjavam se za izdvajanje samo ovog dijela izvan teme, ali ne mogu da odolim da reagujem na ovaj podebljani dio. Nedavno mi je draga osoba napravila veliko sranje i upakovala ga rijecima "ne ljuti se, ko zna za sta je to dobro". Ugrizla sam se za jezik i presutila citav arsenal psovki. Medjutim, nakon par dana dok sam se smirila i ohladila od pocetog razocarenja i ljutnje, spoznala sam koliko mogucnosti mi je otvoreno nakon tog razocarenja. Cesto bude tako, iako se uvijek uzarim i najradije bi gumicom izbrisala sve ljude koji mi usred nekog sranja citiraJU mudre izrekeyoda82 wrote:Što se tiče kosmičkie pravde i tih stvari, ima jeda istočnjačka, priča čije je poenta ''ko zna zašto je to dobro...''.
Ne zna se ko je poletniji. Ti il' ja._BataZiv_0809 wrote:
Mozemo pokrenuti temu na podforumu filozofija
JThomas wrote:zašto ste tako prosti pred pičkama?
sheilak wrote:to ce prije obrazovan muskarac uradti.
tom komentaru je mjesto na ovoj temi o rodnim ulogama, ultima. popravi to.
Vidiš, ovo dodatno usložnjava stvari. Ako uz sve ranije navedeno uzmeš u obzir i to da je na putu do uspjeha nerijetko potrebno pogaziti pokoji princip i izgubiti obraz, onda pokušaji da se neuspjesi više milijardi ljudi objasne jednim jedinim razlogom izgledaju neozbiljno. Ima tu, naravno, lijenosti, limitiranosti intelekta i loših odluka, i više nego što bi neki htjeli priznati. Ali ima i nesreće, ratova, bolesti, čuvanja obraza itd.JThomas wrote:a više uspješne kao lopove i pokvarenemedvjed23 wrote:Postoji nešto što se zove oholost. Usljed toga će neki ljudi sve manje uspješne posmatrati kao glupe, nesposobne, lijene i sl. ne ostavljajući prostora da se nečiji manjak uspjeha pripiše spletu nesretnih okolnosti. Na taj način se okolina unizuje i, sljedstveno tome, uljepšava i uzdiže slika sebe u svojim očima, čime se hrani oholost.