ovo je najbolje sto nam se moglo desiti jer ce se spustiti na zemlju i sada ce se laganije i bez pritiska igrati. igrali smo protiv renomirane evropske velesile pa se malo strah uvukao u tim
Eurobasket 2013 u Sloveniji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PriNc_ba
#726 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
sta je patrioti sada ? 
ovo je najbolje sto nam se moglo desiti jer ce se spustiti na zemlju i sada ce se laganije i bez pritiska igrati. igrali smo protiv renomirane evropske velesile pa se malo strah uvukao u tim
bice to mnogo bolje protiv ovih manjih ekipa 
- Tayyip
#727 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Bruka i sramota, veća blamaža od one protiv Finske. Igrači ne znaju odigrati uigran napad, ne razumiju se, smetaju jedan drugom, nema hemije nikakve. Šutalo ne zna stati u odbranu, ne zna se kretati. Isto ko da su se upoznali danas u 12 sati. Jadno. Kao da smo igrali protiv Sir Čarlsa i Malona pod koševima.
Last edited by Tayyip on 04/09/2013 16:12, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#728 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Eh mogu li sad i ja oplesti malo
Aco jebo li ti Sinanovic mater koji si ga kurac poveo ako nece dobiti ni minute .. Da je junior neki pa hajde ali ovako ne vidim svrhu njegovog vodjenja ako sjedi u ovakvoj utakmici danas .. I isto zene igraju .. Stisni ih u pm,udari .. Kad je u reketu igrac nema Boga da ti daje lagan kos .. Ufatis ga i ne pustas ili faul ili loptu uzmes .. Kos ne smije dati ! ODbrana trice je jos gora .. Stoje 2 metra minimalno od igraca .. Pa nogom moze pogoditi trojku !
Aco jebo li ti Sinanovic mater koji si ga kurac poveo ako nece dobiti ni minute .. Da je junior neki pa hajde ali ovako ne vidim svrhu njegovog vodjenja ako sjedi u ovakvoj utakmici danas .. I isto zene igraju .. Stisni ih u pm,udari .. Kad je u reketu igrac nema Boga da ti daje lagan kos .. Ufatis ga i ne pustas ili faul ili loptu uzmes .. Kos ne smije dati ! ODbrana trice je jos gora .. Stoje 2 metra minimalno od igraca .. Pa nogom moze pogoditi trojku !
- Dionysios
#729 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Uzas, jos se premisljao da idem sutra da ih gledam
Realno ovdje se vidjelo da nasi igraju dobro preko kurca. Eh sad, zasto nam igraci igraju tako za reprezentaciju, a to bi trebala biti najveca cast, ostaje pitanje. Kada igras za svoju drzavu moras zadnji atom snage ostaviti. Najtragicnije je da se stranac Zeko najvise borio. Bruka.
- Sir Charles
#730 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
khm khm, pa necemo se sad vrijedjatiTayyip wrote:Bruka i sramota, veća blamaža od one protiv Finske. Igrači ne znaju odigrati uigran napad, ne razumiju se, smetaju jedan drugom, nema hemije nikakve. Šutalo ne zna stati u odbranu, ne zna se kretati. Isto ko da su se upoznali danas u 12 sati. Jadno. Kao da smo igrali protiv Sir Čarlsa i Malona pod koševima.
-
Peryton_
#731 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ja ipak odoh sutra da pogledam tu tekmu.Ne zalim kilometara ni goriva, samo da vidim kako to uzivo izgleda kad igraju krampe, ašovi, trnokopi i STOLNJACI.Dionysios wrote:Uzas, jos se premisljao da idem sutra da ih gledamRealno ovdje se vidjelo da nasi igraju dobro preko kurca. Eh sad, zasto nam igraci igraju tako za reprezentaciju, a to bi trebala biti najveca cast, ostaje pitanje. Kada igras za svoju drzavu moras zadnji atom snage ostaviti. Najtragicnije je da se stranac Zeko najvise borio. Bruka.
- limeni
#732 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ne znam sta su neki ovdje ocekivali, da cemo osvojiti prvenstvo? mi smo ljudi totalno limitirana ekipa, nas samo teletovic vadi ako ima svoj dan i ubaci 30+ poena i wright koji zna igrati. sta ima ocekivati od levata djedovica koji je toliko glup igrac da je u skenderiji protiv iste latvije prokockao pobjedu i koji napada saida husejinovica? mi ako uzmemo jednu utakmicu na ovom prvenstvu bice uspjeh.
-
am2804
#733 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Kakav pritisak, ne znaju oni šta to znači. Sutra kad bi se i desilo čudo, šta baljezgamPriNc_ba wrote:sta je patrioti sada ?
ovo je najbolje sto nam se moglo desiti jer ce se spustiti na zemlju i sada ce se laganije i bez pritiska igrati. igrali smo protiv renomirane evropske velesile pa se malo strah uvukao u timbice to mnogo bolje protiv ovih manjih ekipa
- Logovan
#734 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Latvija nije neka reprezentacija, bili su zreli da ih poderemo, mi to nismo znali iskoristiti. Izgledamo kao neka "razbijena vojska", svako igra za sebe. Nema akcija, nema dodavanja, nema asistencija.
Sutra još teži protivnik, tj. Srbija. Treba ići na pobjedu pa šta bude, biće.
Teletoviću i ostali, probudite se. Ne zajebavajte se.
Sutra još teži protivnik, tj. Srbija. Treba ići na pobjedu pa šta bude, biće.
Teletoviću i ostali, probudite se. Ne zajebavajte se.
- It_is_a_Leclerc
#735 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
A tek suđenje. Avdić, inače poznat po tome da prezire FIBA-u i njene delegate, smijao se iz glasa na "promjenu mišljenja". To sam vidio u hokeju i baseballu, al u košarci nikad. I plus, oštetiše nas za onu silaznu, al' hajd - ionako su Latvijci već počeli sa dalekometnim topništvom, pa nas ni to ne bi sačuvalo...
I da, nakarinđam se nane onom ko je ovim idiotima sa FTV-a dao da rade prijenos. Debili nisu u stanju uskladiti sliku i ton, pa smo u prvom dijelu slušali Avdića sa po pet sekundi zakašnjenja, a u drugom je ton bio brži za makar još pet sekundi.

I da, nakarinđam se nane onom ko je ovim idiotima sa FTV-a dao da rade prijenos. Debili nisu u stanju uskladiti sliku i ton, pa smo u prvom dijelu slušali Avdića sa po pet sekundi zakašnjenja, a u drugom je ton bio brži za makar još pet sekundi.
- Infaze Studio
#736 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Nek' vide slovenci da ni mi nismo zaostali I da I mi imamo gejOve na tribinama. 
-
Sa_u_srcu
#737 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
stavicu 50 km na srbiju protiv nasih...majku im jebem
- Bosanski_kralj
#738 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ima li većih egoista u svijetu sporta od košarkaša. To svako malo, u svakoj reprezentaciji, čuješ da imaju razni talovi, te ovaj ljut na ovoga, te onaj na onoga. Puu gamad.
- Charuga
- Globalni moderator
#739 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Igra bez igre a ekipa ni glave ni repa. Mozda je i bolje da smo izgubili odmah na startu od reprezentacije slicnih kvaliteta, da se ne nadamo vise nicemu ...
- kako to
#740 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Valjda i mi vidimo od njih kako se igra kosarkaInfaze Studio wrote:Nek' vide slovenci da ni mi nismo zaostali I da I mi imamo gejOve na tribinama.
-
zlajapravaraja
#741 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Turci pokazase kako se bori za drzavni dres - pa makar i u totalnom kurcu bili
Ali opet ih uzese Finci
Ali opet ih uzese Finci
Last edited by zlajapravaraja on 04/09/2013 16:30, edited 1 time in total.
- CartmanSA
#742 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
aco debilu uvedi sinanovica jebala te brza igra....
-
Amirovski
#743 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Al znate pljuvati po nasim...Sta je vama ???
Losi smo i to je to.
Mislim da Aco nije pravi. Molim ga da odmah da neopozivu ostavku,ali i dalje necu pljuvati po njemu.
Sigurno je htio najbolje al neide to tako.
Pozdrav svima i glavu gore,nije smak svijeta,i malo vise respekta za nase kos. zmajeve !
Aco molim te daj otkaz !!!!!
Losi smo i to je to.
Mislim da Aco nije pravi. Molim ga da odmah da neopozivu ostavku,ali i dalje necu pljuvati po njemu.
Sigurno je htio najbolje al neide to tako.
Pozdrav svima i glavu gore,nije smak svijeta,i malo vise respekta za nase kos. zmajeve !
Aco molim te daj otkaz !!!!!
- MOSALJOZE
- Asamoah Gyan
#745 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Mi smo u rangu ispod FInske, a ispod nas je bezdan evropske košarke.
- It_is_a_Leclerc
#746 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Šta će nam ta stožina. Neka ga na klubi da se objese peškiri na njega.CartmanSA wrote:aco debilu uvedi sinanovica jebala te brza igra....
- Sir Charles
#747 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Koje crne zmajeve!? Pa ovo nisu ni gusteri, ovo su jos jaja, ni izlegli se nisu. Nazalost, jedini zmaj medju njima je Zeko, a covjek Amerikanac
- It_is_a_Leclerc
#748 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Što ?! 18 poena ?!leškarenje wrote:Ovo je nasa najjadnija ekipa sto je ikad igrala,puuu jadovi jedni....a Teletovica zvanog šiška bi vec sada nabio nogom u guzicu iz reprezentacije.
Malo li je ?!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#749 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ovo je nasa realnost.
Druga je stvar, tj. prva, sto smo mi takav narod koji jako laku upada u neke umisljene pobjednicke euforije, i onda kada se desi poraz kao sada, padamo na dno-dna.
Svako ko je realno gledao na nas trenutni kvalitet, znao je da je plasama u drugu rundu takmicenja ravno kao da smo usli u finale EP. Druga je stvar sto vecina nasih ljudi sebi stvara neka nerealna i velika ocekivanja...pa se kao iznenadjuju i drame kada ovako izgubimo.
Druga je stvar, tj. prva, sto smo mi takav narod koji jako laku upada u neke umisljene pobjednicke euforije, i onda kada se desi poraz kao sada, padamo na dno-dna.
Svako ko je realno gledao na nas trenutni kvalitet, znao je da je plasama u drugu rundu takmicenja ravno kao da smo usli u finale EP. Druga je stvar sto vecina nasih ljudi sebi stvara neka nerealna i velika ocekivanja...pa se kao iznenadjuju i drame kada ovako izgubimo.
- Arteta
#750 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Jos nam samo fali da njega najurimo pa necemo moci ni individualno igrati.leškarenje wrote:Ovo je nasa najjadnija ekipa sto je ikad igrala,puuu jadovi jedni....a Teletovica zvanog šiška bi vec sada nabio nogom u guzicu iz reprezentacije.