Citam temu unazad, al na ovo oplakah...HM 2011 wrote:Dženana zašto ti u biografiji ne stoji da se baviš i zidarstvom ?
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
-
NeyTheHa
#726 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
-
Dženana Čamdžić
#727 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
To ti tako misliš !Mojo Jojo wrote:Zaista se divim tvom entuzijazmu![]()
Ako te i izaberu u to vijeće vjerujem da ćeš ispuhati ko dušica, od te priče neće biti ništa, izuzev ako Fahrija naredi da laješ protiv SDA, kakav crni narod vodosnadbijevanje i sl.
Šutit ćeš i brat ćeš tu neku mjesečnu novčanu naknadu, koja je koliko ja znam veća od minimalne penzije, i lajat i pljuvat po onoj stranci po kojoj Fahro bude tukao Avazom.
Pogrešno misliš !
-
Dženana Čamdžić
#728 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Šta bi izabrala ?Halcyon wrote:Dženi, kad bi birala između stranke i države, šta bi izabrala?
Zar bi tu trebalo šta birati?
Ukoliko bi smatrala da nešto zaista nije u redu postupila bi poput Željka Komšića !
Poštujem Željka !
-
NeyTheHa
#729 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Tako je !
Vicimo !
Politicka suplja !
Intelektualci zastupaju intelektualce !
Vicimo !
Politicka suplja !
Intelektualci zastupaju intelektualce !
- Tkd
#730 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženy, haters gonna hate, pusti ti njih, furaj svoje. 
-
Ponosan
#731 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa ajd odgovori ukratko bar,ne mogu ceekati kad ces na toj svojoj stranici odgovoriti na moja 2-3 pitanja!?
1.pitanje: sta mislis uraditi po pitanju dijaspore? (kako ih mislis privoljeti da se vrate u Zavidovice)
2.pitanje: sta ces uraditi po pitanju Krivaje,kako joj mislis vratiti prijeratni sjaj?
3.pitanje:sta ces uraditi po pitanju investicija u Zavidovice ?
4.pitanje: kako ces smanjiti nezaposlenosti i hoce li kod tebe biti stele kad je zaposljavanje u pitanju?
1.pitanje: sta mislis uraditi po pitanju dijaspore? (kako ih mislis privoljeti da se vrate u Zavidovice)
2.pitanje: sta ces uraditi po pitanju Krivaje,kako joj mislis vratiti prijeratni sjaj?
4.pitanje: kako ces smanjiti nezaposlenosti i hoce li kod tebe biti stele kad je zaposljavanje u pitanju?
-
Dženana Čamdžić
#732 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ni prsti na ruci nisu isti, pa tako ni ljudi !amphora wrote:Hvala vam Dženana na ovoj temi. Mislila sam apstinirati na sljedećim izborima. Nekako cijela ova situacija u zemlji natjera čovjeka da pomisli "svi su oni isti".
Sreća pa ipak niste svi isti.
Hvala najljepša !
-
Dženana Čamdžić
#733 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ni prsti na ruci nisu isti, pa tako ni ljudi !amphora wrote:Hvala vam Dženana na ovoj temi. Mislila sam apstinirati na sljedećim izborima. Nekako cijela ova situacija u zemlji natjera čovjeka da pomisli "svi su oni isti".
Sreća pa ipak niste svi isti.
Hvala najljepša !
- Control panel
#734 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
sta ste napali zenu.
sto ovako ne pricate sa PK. nego ga hvalite kako je to super sto odgovara forumasima na pitanja.
sto ovako ne pricate sa PK. nego ga hvalite kako je to super sto odgovara forumasima na pitanja.
-
StupskaBitanga
#735 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Izvinite što sam toliko direktan
Zar vam je muž toliko očajan u krevetu i ne zna zadovoljiti vaše apetite da zadovoljstvo i sreću tražite među forumski auditorijem?
Zar vam je muž toliko očajan u krevetu i ne zna zadovoljiti vaše apetite da zadovoljstvo i sreću tražite među forumski auditorijem?
- dino84
#736 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
33 stranica ove teme,sve za dan i po.Ocima ne vjerujem,jebem ti internet i ko ga izmisli.
Ovo ja jace od Rizze Ruze a opet i zalosnije u neku ruku.
Treba doci neko da nam konacno ugasi svjetlo i kaze laku noc,propali smo kroz najdublji podrum kao drustvo,nema svjetla na vidiku definitivno.
Ovo ja jace od Rizze Ruze a opet i zalosnije u neku ruku.
Treba doci neko da nam konacno ugasi svjetlo i kaze laku noc,propali smo kroz najdublji podrum kao drustvo,nema svjetla na vidiku definitivno.
- Challenger__
#737 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
E *eb'o ga ti...StupskaBitanga wrote:Izvinite što sam toliko direktan
No comment.
- cyprus
#738 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ozbiljno, i meni se čini da se sad pretjerujeControl panel wrote:sta ste napali zenu.
Last edited by cyprus on 02/09/2012 23:40, edited 1 time in total.
- terra_incognita
#739 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Aktivno ili pasivno ?Dženana Čamdžić wrote:Engleski i Njemački jezik...generacija77 wrote:Ja još uvijek, izgleda uzaludno, čekam odgovor na pitanje o poznavanju stranih jezika...
- Tkd
#740 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Challenger__ wrote:E *eb'o ga ti...StupskaBitanga wrote:Izvinite što sam toliko direktan
No comment.
Jašta, čisti primjer bošnjačkog mentaliteta. Čim je žensko odmahe je pomisao na "krevet i sex". Fuj
- mrtva kokoš
#741 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ziva istina, ja pedji postavio pitanje odmah ga obrisali a za dzeni sam napisao neukusnu konstataciju i jos uvijek ta konstatacija stoji, niko da izvadi gumicu...Control panel wrote:sta ste napali zenu.
pravda za dzenanu !!
Last edited by mrtva kokoš on 02/09/2012 23:42, edited 1 time in total.
- suljazdici
#742 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
amphora wrote:Majuska wrote: Ako si ti stvarno Dzenana onda tesko nama svima, a ako nisi...onda tesko tebi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja čekam da se javi neko iz Zavidovića i potvrdi postojanje gore pomenute osobe
Istina je da postoji taj lik odnosno Dženana koja je volontirala u sudu u Zenici i udala se za navedenog Amira koji je već jednom bio u braku ( ne bih u detalje sada ulazio )!!!!
- Alfons Kauders
#743 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A fakat mislis da bi bolje prosla da je musko.Tkd wrote:Challenger__ wrote:E *eb'o ga ti...StupskaBitanga wrote:Izvinite što sam toliko direktan
No comment.
Jašta, čisti primjer bošnjačkog mentaliteta. Čim je žensko odmahe je pomisao na "krevet i sex". Fuj
Ja cak mislim suprotno.
- kadinica
#744 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A latinski?terra_incognita wrote:Aktivno ili pasivno ?Dženana Čamdžić wrote:Engleski i Njemački jezik...generacija77 wrote:Ja još uvijek, izgleda uzaludno, čekam odgovor na pitanje o poznavanju stranih jezika...
-
Dženana Čamdžić
#745 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
1. Dijaspora ! Osloboditi ih svih troškova registracije firmi na opštini Zavidovići i dati im tri do pet godina (osloboditi ih svih naknada) na trošak opštine samo da zaposle ljude , doprinose za radnike /pola / pola opštine , plus investitor.Ponosan wrote:Pa ajd odgovori ukratko bar,ne mogu ceekati kad ces na toj svojoj stranici odgovoriti na moja 2-3 pitanja!?
Sve dozvole na teret opštine i ostalo uz obavezu za svako radno mjesto da opština i Kanton daju poticaje .
2.Krivaja prvo se obračunati sa lopovlukom .Ne mogu ostati direkotori pa ni šefovi u Krivaji oni koji 20 godina se samo rotiraju (sjaše kurta uzjaše murta ) a sve ista fela , sve gori od goreg.Sve to treba kulturno otjerati .
Onda zasukati rukave , pokušati pošteno sa radnicima a ne kao što se sve ove godine radi da se samo i isključivo gleda kako će radnike prevariti i nasamariti da ostanu bez bilo čega.Radnicima i povjeriocima treba pristupiti maksimalno pošteno .Nije rješenje ovo što oni sada planiraju da smanje broj radnika na 800 a po nekim verzijama i na 500.Treba ići na nova zapošljavanja i otvaranje radnih mjesta jer garantujem životom da Krivaja ima kapacitet da u roku godinu do dvije pored sadašnjih oko 1200 još barem 2500 radnika .100%.Samo neko svjesno želi da je osakati.
Takođe treba potpuno promjeniti dizajn namještaja, to treba da rade mlađi školovaniji ljudi a ne što to sada rade jako nestručni ljudi.
3.Tu je ključna Razvojna banka Federacije bih sa svojim kreditima za zapošljavanje.I suviše se zanemaruje taj segmet raspodjele kredita širokoj populaciji ljudi a ne samo odabranim privatnicima koji ispumpaše sav novac a mnogi mladi ljudi sa kvalitetnim idejama ne mogu dobiti ni 10 000 KM kredita.
4.Investicije će doći samo ako ljudi osjete zdravu klimu za investicije da se oslobodimo korupcije i nepoštenja a uz to i naše pogane zavisti i traženja procenta za sve a što je opšte poznato, ..Malo više poštenja i bilo bi mnogo bolje..
U osnovi ovo je nešto najkraće ..Pošto žuriš..Pozdrav..
- madner
#746 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzeni samo naprijed, moze biti samo bolje 
-
cules82
#747 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzeny bit ces popularnija od Susića
hell yea ponosim se sto sam iz Zavidovića
hell yea ponosim se sto sam iz Zavidovića
-
Dženana Čamdžić
#748 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
1. Dijaspora ! Osloboditi ih svih troškova registracije firmi na opštini Zavidovići i dati im tri do pet godina (osloboditi ih svih naknada) na trošak opštine samo da zaposle ljude , doprinose za radnike /pola / pola opštine , plus investitor.Ponosan wrote:Pa ajd odgovori ukratko bar,ne mogu ceekati kad ces na toj svojoj stranici odgovoriti na moja 2-3 pitanja!?
Sve dozvole na teret opštine i ostalo uz obavezu za svako radno mjesto da opština i Kanton daju poticaje .
2.Krivaja prvo se obračunati sa lopovlukom .Ne mogu ostati direkotori pa ni šefovi u Krivaji oni koji 20 godina se samo rotiraju (sjaše kurta uzjaše murta ) a sve ista fela , sve gori od goreg.Sve to treba kulturno otjerati .
Onda zasukati rukave , pokušati pošteno sa radnicima a ne kao što se sve ove godine radi da se samo i isključivo gleda kako će radnike prevariti i nasamariti da ostanu bez bilo čega.Radnicima i povjeriocima treba pristupiti maksimalno pošteno .Nije rješenje ovo što oni sada planiraju da smanje broj radnika na 800 a po nekim verzijama i na 500.Treba ići na nova zapošljavanja i otvaranje radnih mjesta jer garantujem životom da Krivaja ima kapacitet da u roku godinu do dvije pored sadašnjih oko 1200 radnika zaposli još barem 2500 radnika .100%.Samo neko svjesno želi da je osakati.A u roku 5 godina da se dostigne nvo zaposlenosti i 5000 do 6000 radnika.
Takođe treba potpuno promjeniti dizajn namještaja, to treba da rade mlađi školovaniji ljudi a ne što to sada rade jako nestručni ljudi.
3.Tu je ključna Razvojna banka Federacije bih sa svojim kreditima za zapošljavanje.I suviše se zanemaruje taj segmet raspodjele kredita širokoj populaciji ljudi a ne samo odabranim privatnicima koji ispumpaše sav novac a mnogi mladi ljudi sa kvalitetnim idejama ne mogu dobiti ni 10 000 KM kredita.
4.Investicije će doći samo ako ljudi osjete zdravu klimu za investicije da se oslobodimo korupcije i nepoštenja a uz to i naše pogane zavisti i traženja procenta za sve a što je opšte poznato, ..Malo više poštenja i bilo bi mnogo bolje..
U osnovi ovo je nešto najkraće ..Pošto žuriš..Pozdrav..
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 23:52, edited 1 time in total.
- Tkd
#749 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jašta, čisti primjer bošnjačkog mentaliteta. Čim je žensko odmahe je pomisao na "krevet i sex". Fuj[/quote]
A fakat mislis da bi bolje prosla da je musko.
Ja cak mislim suprotno.
[/quote][/quote]
Kolega s one strane Mostara
Nebitno muško ili žensko, važno je imati odgoj i ne obračati se tako seksističke prema jednoj gospođi.
A fakat mislis da bi bolje prosla da je musko.
Ja cak mislim suprotno.
Kolega s one strane Mostara
Nebitno muško ili žensko, važno je imati odgoj i ne obračati se tako seksističke prema jednoj gospođi.
- kadinica
#750 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana, šta ti je sa konekcijom? Nešto ti duplo idu odgovori.