ja to opcenito da nismo svi isti, ziva bila.
Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
#726 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- Miris Noci
#727 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
honky tonk wrote:![]()
Da smo isti,ne bi bili različiti
-
betametazon
#728 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- tko izgubi dobitak dobije gubitakMiris Noci wrote:honky tonk wrote:![]()
Da smo isti,ne bi bili različiti
- provjeren
#729 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
procitao sam svih 30 stranica ove teme
i moram priznat sljedece:
ma koliko mi neke osobine vasih partnera stvarale dubok nagon za povracanjem, na neki nacin vam i zavidim (u pozitivnom smislu) sto imate nekoga da vas nervira.
solo sam, i rahat sam, al trenutno bih sav ovaj svoj rahatluk dao pa makar i za neku pesinku sto bi mi od stana kokosinjac napravila.
i moram priznat sljedece:
ma koliko mi neke osobine vasih partnera stvarale dubok nagon za povracanjem, na neki nacin vam i zavidim (u pozitivnom smislu) sto imate nekoga da vas nervira.
solo sam, i rahat sam, al trenutno bih sav ovaj svoj rahatluk dao pa makar i za neku pesinku sto bi mi od stana kokosinjac napravila.
-
Mikany
#730 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
jazzer wrote:Moglo bi se o ovome 10 dana..![]()
Imamo malu bebu, na porodiljskom je i valjda joj bude dosadno pa jedva cekam da se ja, mrtav umoran,
vratim s posla kako bi mogli pretresti sve moguce teme od boje bebine kake do irnasko izraelskog belaja;
jako detaljna, dobijem vodu u koljenima dok mi isprica kako je protekla jebena setnja sa bebom;
naizgled jednostavnu stvar ce svojim zvocanjem pretvoriti u pakao;
komotno mogu pregledati sve dijelove hari potera dok se ona pripremi za izlazak iz stana;
I kada mislim da je spremna ostala je jos samo sminka i izbor cipela;
Ima toga jos al eto, sta da se radi..
A vi sto vam smeta tuba,podignuta daska itd...stvarno nemate precih stvari za zabrinuti se u zivotu,Bogu hvala.
-
Mikany
#731 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Mikany wrote:jazzer wrote:Moglo bi se o ovome 10 dana..![]()
Imamo malu bebu, na porodiljskom je i valjda joj bude dosadno pa jedva cekam da se ja, mrtav umoran,
vratim s posla kako bi mogli pretresti sve moguce teme od boje bebine kake do irnasko izraelskog belaja;
jako detaljna, dobijem vodu u koljenima dok mi isprica kako je protekla jebena setnja sa bebom;
naizgled jednostavnu stvar ce svojim zvocanjem pretvoriti u pakao;
komotno mogu pregledati sve dijelove hari potera dok se ona pripremi za izlazak iz stana;
I kada mislim da je spremna ostala je jos samo sminka i izbor cipela;
Ima toga jos al eto, sta da se radi..
A vi sto vam smeta tuba,podignuta daska itd...stvarno nemate precih stvari za zabrinuti se u zivotu,Bogu hvala.
Mene kod mog nervira sto me poredi sa svim negativnim likovima iz turskih serija.
- Not My Idea
#732 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Haj bolje i to nego da voli cuku vise nego tebe.Mikany wrote: Mene kod mog nervira sto me poredi sa svim negativnim likovima iz turskih serija.Kaze vako i ti moje mrzis.
![]()
-
Mikany
#733 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- Miss D
#734 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma dodje to tako, posebno kad ovako zahladni i dodje zima,provjeren wrote: solo sam, i rahat sam, al trenutno bih sav ovaj svoj rahatluk dao pa makar i za neku pesinku sto bi mi od stana kokosinjac napravila.
pa da ti je nekoga da se grijete
Ne brini, proci ce
- dusa_raskopuša
#735 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Radijator nit' prdi nit' smrdi, nit' sta drugo radi, a veoma uspjesno izvrsava zadatak grijanja za vrijeme zime, zato sutite.

- ortodont
#736 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
I najbitnije, ne može ti uzvratiti zagrljaj i polubac, ali za sada može proći.dusa_raskopuša wrote:Radijator nit' prdi nit' smrdi, nit' sta drugo radi, a veoma uspjesno izvrsava zadatak grijanja za vrijeme zime, zato sutite.![]()
Radijator
- dusa_raskopuša
#737 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Poljubac i zagrljaj nisu nista u poredjenju sa razocaranjem poslije, stoga suti. 
- snikers
#738 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
U toku 11 godina braka sam prestao da cackam nos i onako pucam kuglice po sobi, sada ih fino lagerujem u saksiji; Pisam sjedeci nakon njenog komentara - e *ebiga ti kao da gadjas u flasu a ne u WC solju i kao sto vidite ja se mijenjam a sada sta mene nervira kod nje
1) Prije nje je daljinski uvijek bio u onom sastavu kauca i stranice i sve je uvijek funkcionisalo perfektno. Ona ga ostavlja pored TV-a ili na polici - pa koji ce mi k... daljinski ako se svaki put moram ustati.
2) Kada god da podjem u WC ona mora da pisa, iako pisa 170 puta na dan a ja dva-tri puta.
3) Kada udari onim vratima od auta komsiluk se strese, kao da to nama nikada vise nece trebati.
4) Kada idemo u Bosnu sto napakuje stvari da ni sleper nemoze povuci.
5) Kad smo kod njenih neda mi se ni primaknuti u krevetu -kaze moze kogod cuti!!! Pa hoce li oni unucad ili nece? Sutra punac hoda po avliji kao horoz jer je on obavio posao a ja onako samo objesim bembele.
6) Njen ormar puca od previse stvari a ona vice - JA NEMAM STA OBUCI... e onda mi dodje da onaj *ebeni ormar kroz prozor izbacim. Kad se pojavi i pita kako je ovo - e ja vise nemam misljenje o njenoj garderobi i kilazi. Ako kazem dobro je, ona kaze, ma to ti samo nako kazes i digne nos, ako kazem nije nesto, open digne nos - zato misljenja o tome vise nemam.
7) Sto hoce vjecito da "malo prozraci stan" iako su prozori otvoreni bili 3 sada a napolju -20. (a onda se cudi odakle mi materijal za saksije
)
Sto hoce da prica kada gledam film.
9) U najboljem dijelu filma kaze, ma ovo je samo u studiju snimano i onda sa osmjehom ispari iz sobe.
10) Sto trebamo gledati film koji ona hoce a ona zaspe nakon 5 minuta
11) Sto hoce da setamo ali joj se najvise seta kad je dobra utakmica ili ja trebam da idem sa jaranima negdje.
12) Sto je postala hafiz reklama, kataloga i raznoraznih akcija u cijelome gradu.
13) Sto se "brine da mi se nije sta desilo" kad negdje odem a nisam se javio (kao da mi je 5 godina)
14) Sto kupuje zacina kao da smo indijci
15) Posto smo iz razlicitih krajeva Bosna, ona bi svaku hranu da "pokajmaci"
16) Sto bi svaki dan mogla da jede piletinu i sto piletinu smatra mesom - a janjetina joj je "masna"
A vrhunac je sto vec na sabahu kaze "znas sta sam mislila" a ja nemam pojma ni na kojoj sam planeti a kamoli o tome sta je ona mislila.
1) Prije nje je daljinski uvijek bio u onom sastavu kauca i stranice i sve je uvijek funkcionisalo perfektno. Ona ga ostavlja pored TV-a ili na polici - pa koji ce mi k... daljinski ako se svaki put moram ustati.
2) Kada god da podjem u WC ona mora da pisa, iako pisa 170 puta na dan a ja dva-tri puta.
3) Kada udari onim vratima od auta komsiluk se strese, kao da to nama nikada vise nece trebati.
4) Kada idemo u Bosnu sto napakuje stvari da ni sleper nemoze povuci.
5) Kad smo kod njenih neda mi se ni primaknuti u krevetu -kaze moze kogod cuti!!! Pa hoce li oni unucad ili nece? Sutra punac hoda po avliji kao horoz jer je on obavio posao a ja onako samo objesim bembele.
6) Njen ormar puca od previse stvari a ona vice - JA NEMAM STA OBUCI... e onda mi dodje da onaj *ebeni ormar kroz prozor izbacim. Kad se pojavi i pita kako je ovo - e ja vise nemam misljenje o njenoj garderobi i kilazi. Ako kazem dobro je, ona kaze, ma to ti samo nako kazes i digne nos, ako kazem nije nesto, open digne nos - zato misljenja o tome vise nemam.
7) Sto hoce vjecito da "malo prozraci stan" iako su prozori otvoreni bili 3 sada a napolju -20. (a onda se cudi odakle mi materijal za saksije
9) U najboljem dijelu filma kaze, ma ovo je samo u studiju snimano i onda sa osmjehom ispari iz sobe.
11) Sto hoce da setamo ali joj se najvise seta kad je dobra utakmica ili ja trebam da idem sa jaranima negdje.
12) Sto je postala hafiz reklama, kataloga i raznoraznih akcija u cijelome gradu.
13) Sto se "brine da mi se nije sta desilo" kad negdje odem a nisam se javio (kao da mi je 5 godina)
16) Sto bi svaki dan mogla da jede piletinu i sto piletinu smatra mesom - a janjetina joj je "masna"
A vrhunac je sto vec na sabahu kaze "znas sta sam mislila" a ja nemam pojma ni na kojoj sam planeti a kamoli o tome sta je ona mislila.
- Not My Idea
#739 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
snikers wrote:...
- MedenoSrce
#740 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
@nmi posto ti jos nisu pustili ovaj pp da te upitam ima li gdje onog forumasa zulijana?
ako gdje naletis na njega reci mu da je rado vidjen
ako gdje naletis na njega reci mu da je rado vidjen
- Not My Idea
#741 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nema ga ni na mapi
Vidis, njegov post na ovoj temi bi bio genijalan.
Cim ga vidim, reci cu mu.
Vidis, njegov post na ovoj temi bi bio genijalan.
Cim ga vidim, reci cu mu.
- dusa_raskopuša
#742 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
snikers wrote:U toku 11 godina braka sam prestao da cackam nos i onako pucam kuglice po sobi, sada ih fino lagerujem u saksiji; Pisam sjedeci nakon njenog komentara - e *ebiga ti kao da gadjas u flasu a ne u WC solju i kao sto vidite ja se mijenjam a sada sta mene nervira kod nje
4) Kada idemo u Bosnu sto napakuje stvari da ni sleper nemoze povuci.![]()
5) Kad smo kod njenih neda mi se ni primaknuti u krevetu -kaze moze kogod cuti!!! Pa hoce li oni unucad ili nece? Sutra punac hoda po avliji kao horoz jer je on obavio posao a ja onako samo objesim bembele.![]()
6) Njen ormar puca od previse stvari a ona vice - JA NEMAM STA OBUCI... e onda mi dodje da onaj *ebeni ormar kroz prozor izbacim. Kad se pojavi i pita kako je ovo - e ja vise nemam misljenje o njenoj garderobi i kilazi. Ako kazem dobro je, ona kaze, ma to ti samo nako kazes i digne nos, ako kazem nije nesto, open digne nos - zato misljenja o tome vise nemam.![]()
7) Sto hoce vjecito da "malo prozraci stan" iako su prozori otvoreni bili 3 sada a napolju -20. (a onda se cudi odakle mi materijal za saksije)
Sto hoce da prica kada gledam film.
Skontah da muskarcima koji su ostavljali postove na ovoj temi, smetaju slicne stvari.
- rumFo
#743 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ne ne rvira me, al ne mogu ljubomorne zenske 
-
sabanss
#744 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
@snikers
U nasim kucama se jedino razlikuje sto ja otvaram prozore da se zraci
Ostalo k'o da su name zene sestre blizankinje
U nasim kucama se jedino razlikuje sto ja otvaram prozore da se zraci
Ostalo k'o da su name zene sestre blizankinje
-
LookingForward
#745 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Mene nervira to sto me gluposti nerviraju 
-
terremoto
#746 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#747 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ova je iz mog krajasnikers wrote: 15) Posto smo iz razlicitih krajeva Bosna, ona bi svaku hranu da "pokajmaci"
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#748 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Što svako jutro kad ne znam na kojem sam dijelu svijeta moram slušati priče o Šumaheru i njegovim pobjedama i o tome kako ga nitko neće više nikad stići.... a ne zanima me, a onda mi kaže.. ti mene ne slušaš... 
-
dert
#749 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
KatarinaKosaca wrote:Što svako jutro kad ne znam na kojem sam dijelu svijeta moram slušati priče o Šumaheru i njegovim pobjedama i o tome kako ga nitko neće više nikad stići.... a ne zanima me, a onda mi kaže.. ti mene ne slušaš...
jao
-
tutmach
#750 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Morala sam se prijaviti na forum radi ove teme!
Mene je na pocetku nerviralo to sto se ne zna svadjati, ali smo to nekako, na jedvite jade, uspjeli promijeniti mada se desi jos poneki propust.
Npr. na moru smo i krenuli kuci, stavljamo stvari u auto i ja zakljucam jedini kljuc u autu. I umjesto da se lijepo kao svaka normalna osoba izdere na mene, on kaze da se to svakom moglo desiti. Tako da sam ja morala sama da idem putem do gazde i da se derem sama na sebe i svasta sama sebi da govorim. A mogao je on lijepo da se izgalami na mene i onda bih se ja branila kako znam i umijem. A umijem dobro!
I sad je usao u sobu i rekao mi je da sam budala sto ovo pisem
nije li to lijepo?
Mene je na pocetku nerviralo to sto se ne zna svadjati, ali smo to nekako, na jedvite jade, uspjeli promijeniti mada se desi jos poneki propust.
Npr. na moru smo i krenuli kuci, stavljamo stvari u auto i ja zakljucam jedini kljuc u autu. I umjesto da se lijepo kao svaka normalna osoba izdere na mene, on kaze da se to svakom moglo desiti. Tako da sam ja morala sama da idem putem do gazde i da se derem sama na sebe i svasta sama sebi da govorim. A mogao je on lijepo da se izgalami na mene i onda bih se ja branila kako znam i umijem. A umijem dobro!
I sad je usao u sobu i rekao mi je da sam budala sto ovo pisem