Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#726 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
slazem se. bolje onda nikako ne pustati organizovane dolaske.
e dobro da znam da u 6. kolu ne idem na jug na kosevo nego cu fino na zapad.
e dobro da znam da u 6. kolu ne idem na jug na kosevo nego cu fino na zapad.
- veljaca
#727 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
-LIBERO- wrote:Sramotno je da se ovako postupa prema navijacima.
Sramotno je da neko putuje po 3-4-5 sati do nekog stadiona, u jednom smijeru, da se izdvaja lova svaki drugi vikend, koja nije mala za nes standard u zemlji, a da se onda namjerno napravi kasnjenje od 15 minuta i da se izvede sa tribina 15 minuta prije kraja.
Znaci, cistih 30 minuta se ukrade od utakmice, sto je i vise nego sramotno.
Neka mi gospoda iz policije kazu u kojoj to zemlji u Evropi se ovako radi? A te price kako je to kod nas jer je sve ovo go huligan i haos i ludilo, mogu okaciti macku o rep. Neka pogledaju postotak sukoba i nereda u Grckoj, Turkoj, Italiji, Francuskoj, Srbiji, Rumuniji, Poljskoj, Holandiji..pa cak i u Engleskoj i Njemackoj koje stalno spominju kao nesto gdje (vise) nema takvih stvari, sto to je cista laz i obmana neupucenog svijeta koji prihvata te plasirane informacije onako automatizmom bez da znaju bilo sta o toj problematici.
Da li postoji mogucnost da se sinhronizovano uvezu sve navijacke skupine i traze da se ovo promijeni?? Ne znam, mozda. Ali svakako ako se oko cega treba uvezati i homogenizirati to je oko ovih krsenja osnovnih ljudskih prava da za svoj novac dodjem na pocetak utakmice i ostanem do zadnjeg zvizduka.
Respect ....
- _Reds_
#728 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ovo da se navijaci pustaju 15 minuta kasnije, i 15 minuta prije da idu je bruka. Pa bolje da ostanu pola sata poslije, i dodju pola sata prije.
EDIT: Necemo o navijacima!
EDIT: Necemo o navijacima!
- karanana
#729 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
tek i ja sad vidih ovaj post. prebacilo na novu stranu.-LIBERO- wrote:Sramotno je da se ovako postupa prema navijacima.
Sramotno je da neko putuje po 3-4-5 sati do nekog stadiona, u jednom smijeru, da se izdvaja lova svaki drugi vikend, koja nije mala za nes standard u zemlji, a da se onda namjerno napravi kasnjenje od 15 minuta i da se izvede sa tribina 15 minuta prije kraja.
Neka mi gospoda iz policije kazu u kojoj to zemlji u Evropi se ovako radi? A te price kako je to kod nas jer je sve ovo go huligan i haos i ludilo, mogu okaciti macku o rep. Neka pogledaju postotak sukoba i nereda u Grckoj, Turkoj, Italiji, Francuskoj, Srbiji, Rumuniji, Poljskoj, Holandiji..pa cak i u Engleskoj i Njemackoj koje stalno spominju kao nesto gdje (vise) nema takvih stvari, sto to je cista laz i obmana neupucenog svijeta koji prihvata te plasirane informacije onako automatizmom bez da znaju bilo sta o toj problematici.
Da li postoji mogucnost da se sinhronizovano uvezu sve navijacke skupine i traze da se ovo promijeni?? Ne znam, mozda. Ali svakako ako se oko cega treba uvezati i homogenizirati to je oko ovih krsenja osnovnih ljudskih prava da za svoj novac dodjem na pocetak utakmice i ostanem do zadnjeg zvizduka.
respect.
- phillie
#730 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
@LIBERO
al realno nema sanse. Ne mozemo mi u "nasem" toru da se usaglasimo, a kamoli sa jos dva tora.
Nego kakva su predvidjanja za trece kolo?
Nego kakva su predvidjanja za trece kolo?
- amoninan
#731 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Slaven Musa izgleda novi trener Mladosti. Aferim generale, uvijek može gore 
- Muhamed Đakmić
#732 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Majka mu stara, zar nije jednostavnije zadržati navijače 20 minuta ili pola sata nakon kraja utakmice, ako je već bezbjednost u pitanju, isto tako uvesti ih prije ulaska domaćih navijača, i riješiti taj problem? MUP svjesno stvara sliku o navijačima kao o krvolocima koji samo čekaju da nekom iz suprotnog tabora razbiju glavu.
Mladost hoće bez Evrope da ostane. Bi fino bilo, mislim da bi došli blizu gašenja da se to desi
Mladost hoće bez Evrope da ostane. Bi fino bilo, mislim da bi došli blizu gašenja da se to desi
- _Reds_
#733 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A sto se tice ovoga, za ocekivati je da ce se ljuid koji po 4-5 satui putuju, i onda namjerno zakasne 15 minuta, i izabce ih 15 minuta prije kraja poceti nasilnici ponasati. Dakle policija sama provocira nasilnicko ponasanje.-LIBERO- wrote:Sramotno je da se ovako postupa prema navijacima.
I opet dajem primjer Podgorice, gdje je policija bila max. koretna i utakmica je prosla bez incidenata, niti su ogranicavali ljude kada ce doci, niti su ih tjerali sa stadiona.
- ganjeta
#734 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ultima_palabra wrote: U ime Oca i Sina i Vukasa Svetog, amen
- ultima_palabra
#735 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ganjeta wrote:ultima_palabra wrote: U ime Oca i Sina i Vukasa Svetog, amen![]()
![]()
Kralju!
Penal naš svagdašnji daj nam danas
I otpusti nam kartone naše...
- Qler
#736 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Bitno je da smo pobijedili
a ljubomorne duse mogu...
pa pa paranoja
i teroije zavjera i sl 
pa pa paranoja
- ultima_palabra
#737 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zrinjski se pojačao profesorom i glumcem
Uprava HŠK Zrinjski je dovela dva pojačanja, Ninu Raspudića, uglednog zagrebačkog univerzitetskog profesora, tv opinionistu i kolumnistu, te Slavena Knezovića, poznatog glumca, kulturnog djelatnika, koji je, uz svoj teatarski opus, glumio u najpopularnijim domaćim serijama i filmovima.
"U cilju stvaranja evropskog Zrinjskog, kao najjačeg sportskog brenda u BiH, koliko je bitan takmičarski dio i rezultati na terenu, toliko je bitno i djelovanje na polju jačanja pozitivne percepcije kluba u javnosti", saopćeno je iz Zrinjskog.
Istakli su da nova Uprava nastavlja promjenu filozofije vođenja kluba i upravljanja njim i u rad Kluba nastoji uključiti svakoga ko može i želi svojim znanjem i umijećem pomoći u ostvarenju tog cilja.
"Izuzetna je čast i zadovoljstvo imati u svojim redovima osobe poput profesora Nine Raspudića i Slavena Knezovića. Ovim putem im darujemo sezonske karte za utakmice HŠK Zrinjski, kao jedan simboličan čin kojim želimo Raspudića i Knezovića proglasiti svojevrsnim ambasadorima HŠK Zrinjski u Zagrebu, ali i šire. Kroz svoje javno djelovanje da promoviraju imena Zrinjskog u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj", naveo je u svom izlaganju potpredsjednik Uprave HŠK Zrinjski Davor Martinović.
Raspudić i Knezović jučer su, kao uvod u ovaj svečani događaj, prisustvovali pobjedi HŠK Zrinjskog u prvenstvenoj utakmici protiv NK Široki, a pored igre ne terenu, posebno ih je dojmio ugođaj na tribinama.
"Prije svega zahvaljujem Klubu na pozivu i moram izraziti svoje oduševljenje zbog igre, ali i zbog činjenice da se vide pomaci u samoj filozofiji kluba. Vidi se da se napokon počelo razmišljati dugoročno. Ono čemu sam prisustvovao jučer na utakmici protiv Širokog, nisam mogao vidjeti u Zagrebu. Izuzetan dekor Ultrasa, prisutnost djece, žena i cijelih porodica na stadionu, to u Zagrebu vrlo rijetko možete vidjeti. Vidi se da Zrinjski napokon počinje disati punim plućima", rekao je Nino Raspudić.
"Zrinjski je najstariji hrvatski klub. U Hrvatskoj to ljudi nedovoljno poznaju i potrebno je iznjedriti i iznijeti tu našu historiju, da je ljudi znaju, te još više ukazati na to koliko je zadrt bio naš sportski život u eri komunizma. Zrinjski mora imati veliko značenje za sve Hrvate, gdje god oni živjeli", rekao je u svom izlaganju je Knezović.
Nakon uručenih sezonskih karata Raspudiću i Knezoviću, potpredsjednik Uprave Davor Martinović se još jednom zahvalio Ultrasima na dekoru i sportskom navijanju.
Zar je ovaj Knezović ovoliki ujo, meni djelovao ok lik
- Muhamed Đakmić
#738 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Joj kakve se ublehe valjaju Bože dragi, stvarno ne mogu da vjerujem u neke stvari
A ovaj Knezović, nemam riječi, kontao sam i ja da je normala, ali izgleda da i on polaže pretenzije na tisućljetnu hrvatsku zemlju
A ovaj Knezović, nemam riječi, kontao sam i ja da je normala, ali izgleda da i on polaže pretenzije na tisućljetnu hrvatsku zemlju
-
north
#739 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ali tu je neizostavni mali Raspudić, koji ne propušta priliku da ocrni kompletnu situaciju u BiH i po jedno šeseste puta u svojim izjavu spomene riječ "majorizacija"...kako ogavan lik, ali bitno je da je Zrinjski najjači brend kojem su se priklonila tako dva bitna lika....A i ja ustvari bezze serem o nebitnim likovima i još nebitnijem klubu....
Jesu li sve tekme u subotu i kakav je kmpletan raspored i satnica?
Jesu li sve tekme u subotu i kakav je kmpletan raspored i satnica?
- ganjeta
#740 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Je li ovo Grof iz " Zauvjek susjedi "?
Sin mu je onaj frotmen Zostera?!
Pretpostavljam da je ovaj drugi Koma
...
Pretpostavljam da je ovaj drugi Koma
- ultima_palabra
#741 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pretjera ga i ti, čuj singanjeta wrote:Je li ovo Grof iz " Zauvjek susjedi "?Sin mu je onaj frotmen Zostera?!
Pretpostavljam da je ovaj drugi Koma...
Drugi je Nino Rasprdić... asistent italistike u Zagrebu/wannabe politički analitičar
- ganjeta
#742 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jbg nisam bio siguran, znam da su usko vezani..
Kontam doveli i onog Komu, to bi bio spektakl
.
Kontam doveli i onog Komu, to bi bio spektakl
- Muhamed Đakmić
#743 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Onaj iz Zostera je meni pismen momak, možda nisam dovoljno upoznat sa njegovim likom i djelom. A vidim, kritikuje ga 'rvatski puk, mora biti normalan momak, probosanski orijentisan, ili makar kosmpolita 
-
LSD
#744 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Raspudić je jedno od ogavnijih stovrenja koje može ponuditi HRT...kad mu Ćiro rece svojevremeno: Ovaj decko me onako neobrijan podsjeca na četnika
jebote Ćiro se svađa sa njima, a onaj bezvratni Šuman šuti ko zaliven zajedno u tandemu sa tadašnjim ministrom E.Hadžihafizbegovićem zvani Žeton.
A pismen zosterovac, jel...pa pismen je bio i Pavelić, još pravnik...a ideje na nivou pećinskog covjeka.
A pismen zosterovac, jel...pa pismen je bio i Pavelić, još pravnik...a ideje na nivou pećinskog covjeka.
- Charuga
- Globalni moderator
#745 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
E super, hajde sad i ovoj gore dvojici da brojima krvna zrnca, da pisemo sta su i kad govorili i kakvi su inace u globalu! A o fudbalu neki drugi put ...
-
sumirprimus
#746 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
mislim da bi tu hok aj dobro doso,i onda vise nesporazume ove vrste ne bi bilo... 
-
sumirprimus
#747 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
i da je lakse zadrzat domace navijace poslje utakmice,pa provuc gostujuce jer ih obicno ima manje, i mirna bosna bar sto se tice ova dva problema...
- Obuca9
#748 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
ganjeta wrote:Je li ovo Grof iz " Zauvjek susjedi "?Sin mu je onaj frotmen Zostera?!
Pretpostavljam da je ovaj drugi Koma...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#749 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ma to oni snimaju novu sezonu serije u saradnji s Zrinjskim.... 
- karanana
#750 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
gay verzija ljubavi u zaledju.