Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#72451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

crnivrag wrote:
Telemach wrote: Podsjećamo, možete zadržati postojeći paket ukoliko niste zainteresovani za prelazak na novo EON iskustvo.
Da li ste konačno dobili informacije za novo EON iskustvo i kada će EON resiveri biti dostupni za testiranje u Showroomovima?
Zdravo crnivrag :)
Uskoro, pratite nas :)
EON uređaji još uvijek nisu dostupni u našim prodajnim objektima. Vrlo rado ćemo Vas obavijestiti kada budu.
Telemach

#72452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

chakany wrote:@Telemach,

na RTV BN i RTS SVET već neko vrijeme nije dostupan teletext.
Zdravo chakany,
Proslijeđeno je kolegama na provjeru.
tnt-tunja

#72453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tnt-tunja »

Telemach wrote:
crnivrag wrote:
Telemach wrote: Podsjećamo, možete zadržati postojeći paket ukoliko niste zainteresovani za prelazak na novo EON iskustvo.
Da li ste konačno dobili informacije za novo EON iskustvo i kada će EON resiveri biti dostupni za testiranje u Showroomovima?
EON uređaji još uvijek nisu dostupni u našim prodajnim objektima. Vrlo rado ćemo Vas obavijestiti kada budu.
Kako to treba izgledati, koje inovacije donosi? Koje su pogodnosti za krajnje korisnike?

@Telemach, hvala na prethodnom odgovoru, cekam na poziv od kolega, broj telefona svakako imate.
reboot

#72454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by reboot »

Dešava li se nekome da mu modem pišti? :D

Jednostavno nestane interneta, i samo čuješ modem pišti, sve čekam da eksplodira. Onda moram isključiti adapter i opet uključiti. Nekada se desi jednom dnevno, pa onda duže vrijeme ne desi, danas se desilo 2 puta.
Rugafet

#72455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Zovi hin da ti zmijene ruter, to je pred rikavelu sigurno
reboot

#72456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by reboot »

Rugafet wrote:Zovi hin da ti zmijene ruter, to je pred rikavelu sigurno
Nedavno su ga mijenjali, doduđe vidi se da nisu novi stavili.

@Telemaše javi se, da mi ne eksplodira u po noći :D
Rugafet

#72457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

Zasto su mijenjali? Isto je pjevao ili?
Telemach

#72458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Berba22 wrote:
Rugafet wrote:Zovi hin da ti zmijene ruter, to je pred rikavelu sigurno
Nedavno su ga mijenjali, doduđe vidi se da nisu novi stavili.

@Telemaše javi se, da mi ne eksplodira u po noći :D
Zdravo Berba22,
tu smo mi :) Javite nam se u pp sa podacima, evidentirat ćemo nalog za provjeru uređaja.
Stojimo Vam na raspolaganju.
afannedim

#72459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Kod nas na Logosoftu vec promijenjen naziv Pink BH u Nova BH
MTV

#72460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

afannedim wrote:Kod nas na Logosoftu vec promijenjen naziv Pink BH u Nova BH
To je kod nas na epg traci kanal sutra zvanicno mijenja ime.
afannedim

#72461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote:Kod nas na Logosoftu vec promijenjen naziv Pink BH u Nova BH
To je kod nas na epg traci kanal sutra zvanicno mijenja ime.
Opet ti hahah. Na to sam mislio
reboot

#72462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by reboot »

Rugafet wrote:Zasto su mijenjali? Isto je pjevao ili?
Eh taj je skroz rikno, nije pjevao do tada :D
crnivrag

#72463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Bivši Pink BH
Nova BH od utorka počinje emitiranje programa

Image

Kako je Klix.ba ranije pisao, Pink BH mijenja ime u Nova BH, a u utorak će nova komercijalna televizija konačno početi svoj rad.

U utorak u 14 sati Bosna i Hercegovina će dobiti novu komercijalnu televiziju s nacionalnom frekvencijom koja starta pod imenom Nova BH, potvrđeno je za Klix.ba.

Podsjećamo, Nova BH je članica portfolija grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Evropi.

Gledatelji televizije Nova BH se mogu radovati bogatoj programskoj šemi za predstojeću sezonu, s vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.

"S ponosom ističemo atraktivan sportski sadržaj, tako će Nova BH u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na Nova BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje i to srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021", rečeno je za Klix.ba.

Tu će se naći popularne emisije kao što su "Zvezde granda", serijski program u vidu serije s elementima humora "Na granici", kvizovi poput "Totalnog obrta" i kulinarske emisije "Mr. Kitchen".

"Centralna informativna emisija gledateljima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta s posebnim osvrtom na najaktuelnije teme i događaje petkom u emisiji 'Na kraju sedmice'. Petnaestu sezonu emitovanja talk show program 'Zabranjeni Forum' počinje 596. izdanjem u programu Nova BH i to pod motom: 'Njegujmo kulturu dijaloga'. Emisije 'Danas kod nas', 'Vikend kod nas' i 'Info Scena' također će svakodnevno gledateljima omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj", rečeno je iz Nove BH.

Gledatelji će program moći pratiti u HD rezoluciji.
https://www.klix.ba/biznis/nova-bh-od-u ... /181008081
MTV

#72464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Za pretpostaviti je da ce HD biti samo na Telemachu.
kakaljin

#72465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

MTV wrote:Za pretpostaviti je da ce HD biti samo na Telemachu.
Nemoguce jer na tom kanalu ce ici utakmice reprezentacije BiH i liga sampiona, i ako to bude opet cemo doci u situciju da ce se telemach praviti pametan i placati kazne, ali ni njima nije u interesu jer bi to moglo eskalirati.
semirsar

#72466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

crnivrag wrote:
ama kaki te souwowi spopali, sta ti je bolan nebio, kuci da ti ga dadu da ga deres i izderes pa nama ovdeka javnes jel cemu to :-) :mrgreen:
kakaljin

#72467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
crnivrag wrote:
Pa bice dostupni sa stupanjem cjenovnika na snagu i korisnici ce moci uzeti nove EON pakete
crnivrag

#72468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

semirsar wrote: ama kaki te souwowi spopali, sta ti je bolan nebio, kuci da ti ga dadu da ga deres i izderes pa nama ovdeka javnes jel cemu to :-) :mrgreen:
I ja bih volio da su me kontaktirali kao nekog beta testera koji bi potpisao ugovor o zaštiti privatnosti podataka i procesa testiranja, ali eto ne žele da me uključe u rano testiranje EON resivera :D
crnivrag

#72469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kakaljin wrote:
Pa bice dostupni sa stupanjem cjenovnika na snagu i korisnici ce moci uzeti nove EON pakete
Pretpostavio sam da će ga koji dan ranije postaviti u neki od Showroomova, pa da testiram šta sve nudi i na kom principu radi, prije nego se odlučim na novi paket, da ne uzimam mačka u vreći :)
semirsar

#72470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

crnivrag wrote:
semirsar wrote:
Telemach wrote: ...
ama kaki te souwowi spopali, sta ti je bolan nebio, kuci da ti ga dadu da ga deres i izderes pa nama ovdeka javnes jel cemu to :-) :mrgreen:
I ja bih volio da su me kontaktirali kao nekog beta testera koji bi potpisao ugovor o zaštiti privatnosti podataka i procesa testiranja, ali eto ne žele da me uključe u rano testiranje EON resivera :D
pa nijesi him se ponudio, valjda :mrgreen:
crnivrag

#72471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

semirsar wrote: pa nijesi him se ponudio, valjda :mrgreen:
Tajno su ga spremali, da nisu, odavno bih tražio da ga testiram, jer volim da čačkam i testiram stvari koje još nisu dostupne za generalnu publiku :)
semirsar

#72472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

joj tebe, pa nije se tek skoro spomenuo taj receiver, misli malo unaprijed :mrgreen:

P.S. Nadam se da imade neko ko vidi potencijal u tebi i na telefon te zvrke, valjda nes obandaciti od soka :pisnuo:
kakaljin

#72473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Postovani Telemach,

dobio sam na adresu ispravljene racune i na njima je zajedno bilo KKS i D3 i platio sam ta dva racuna, sada su mi dosli racuni i na racunu za KKS mi doslo da dugujem ukupno za tri racuna, a takodjer mi je dosao racun za D3 i tu na racunu je opet dosao i KKS. Znaci imamo sada jedan racun viska koji mi dolazi i na kojem pise dug kojeg ustvari nema i duplirana usluga za KKS za zadnji mjesec. Jeli to sada poceli da saljete jedan racun sa zajednickim uslugama KKS i D3?
Radar71

#72474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Telemaše kakva je ovo brzina :roll:

Image
Telemach

#72475 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@kakaljin

Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta. Dostavite nam brojeve ugovora, sa računa koji su vam stigli na adresu, i provjerit ćemo.
Locked