I meni je to enigma. Zadnji dio prosle jesenje sezone odigramo furiozno, da bi u proljetnom nestali sa terena poslije 60. minute. Da li je do Covica ili igraca, nemam pojma, ali se nadam da ce uz Odu i to nadoci.zipoo wrote:Prvi dio sezone bili smo odlicni sa spremom, drugi dio losi skroz. Ne moze se reci da je do Covica. Treba uzeti u obzir da 4 igraca u startnoj nisu prosli pripreme. A i kondicija se ne moze nabiti za 15 dana. Ne sa nasim igracima.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- irac300
#72401 Re: FK Željezničar
- ultima_palabra
#72402 Re: FK Željezničar
Cemu nervoza?Mea_parvitas wrote:Hoces li plaketu jbt, jesi vise i naporan... eto ja sam rekao da dovedu Odu, ja sam rekao ovo ono, smaras sa const pljuvanjem

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
itekako
#72404 Re: FK Željezničar
sto da se vrati, da bi opet Odi dao otkaz ili da ponovo imamo duplo knjigovodstvo!? mozda radi nekih novih talova i procenata!?zipoo wrote:Čao lobotomci i simpatizeri![]()
Odi treba jos vremena, ali se vidi napredak. Limitiran je sa nekim igracima nazalost, ali opet pokusava izvuci iz njih maksimum. Za 48h se popisao na citavu proceduru.
Još da se vrati gospodin Almir Gredić
-
itekako
#72406 Re: FK Željezničar
samo krmite, bice ribe.
bistro!

bistro!
- ganjeta
#72407 Re: FK Željezničar
Smuđ, šaran a Bgm i kečiga
.
-
zipoo
#72408 Re: FK Željezničar
itekako wrote:sto da se vrati, da bi opet Odi dao otkaz ili da ponovo imamo duplo knjigovodstvo!? mozda radi nekih novih talova i procenata!?zipoo wrote:Čao lobotomci i simpatizeri![]()
Odi treba jos vremena, ali se vidi napredak. Limitiran je sa nekim igracima nazalost, ali opet pokusava izvuci iz njih maksimum. Za 48h se popisao na citavu proceduru.
Ne nego da bi napokon gledali neki fudbal na terenu,
prodali igraca za vise od 300k eura, odigrali posteno u Evropi, vratio navijace na tribini.
Gospodin Almir Gredic je jedna izuzetna osoba. Gospodin Gredic je dao otkaz Odovicu i kada je uvidio da je pogrijesio on je kao jedan pravi gospodin dao svoj mandat na raspolaganju. I ono najvaznije gospodin Gredic je bio covjek iz fudbala, a nije se gurao na zeleni teren. Zbog svih svojih djela najbolji poslijeratni predsjednik kluba zasluzuje ako nista da se spomene u pozitivnom smislu i potrazi od njega pomoc ili neki savjet. Jer je svoj posao kako kao igrac tako kao i predsjednik veoma profesionalno obavljao.
- rumenige_brajtner
#72409 Re: FK Željezničar
mene je stid čitat neke postove ovdje. mislim na ove koji se uvlače u guzicu misketu ili grediću. pa imate li mrvu obraza, o vi poštovaoci kulta ličnosti?
-
itekako
#72410 Re: FK Željezničar
sit sam ti ja gospodezipoo wrote:itekako wrote:sto da se vrati, da bi opet Odi dao otkaz ili da ponovo imamo duplo knjigovodstvo!? mozda radi nekih novih talova i procenata!?zipoo wrote:Čao lobotomci i simpatizeri![]()
Ne nego da bi napokon gledali neki fudbal na terenu,
prodali igraca za vise od 300k eura, odigrali posteno u Evropi, vratio navijace na tribini.
Gospodin Almir Gredic je jedna izuzetna osoba. Gospodin Gredic je dao otkaz Odovicu i kada je uvidio da je pogrijesio on je kao jedan pravi gospodin dao svoj mandat na raspolaganju. I ono najvaznije gospodin Gredic je bio covjek iz fudbala, a nije se gurao na zeleni teren. Zbog svih svojih djela najbolji poslijeratni predsjednik kluba zasluzuje ako nista da se spomene u pozitivnom smislu i potrazi od njega pomoc ili neki savjet. Jer je svoj posao kako kao igrac tako kao i predsjednik veoma profesionalno obavljao.
- JoeyTribbiani
#72411 Re: FK Željezničar
Nema više gospode u Sarajevu.
- AmiĐa_Idriz
#72412 Re: FK Željezničar
E vala je i onaj levat odradio pripreme, nakon 60te umiru na terenu.
-
Tromblon
#72413 Re: FK Željezničar
Krcmar je bio sef I nadredjeni Covicu. Jbg satro nakav trener a NE vidi da ovaj ne umije kondiciono spremiti ekipu.irac300 wrote:Nije Krcma radio na fizickoj spremi igraca nego tzv. prof. Covic. I prosle sezone smo bili ekipa sa najgorom fizickom spremom, a evo haman cemo i ove.Tromblon wrote:Al NE kontam Sta je ovaj krcmar radio na pripremama????? To koliko smo nespremni I pali u drugom dijelu je zabrinjavajuce. Tesko je dizati fiziku I praviti igru u isto vrijeme. Rekao je I ODA isto nakon tekme.
Prvo poluvrijeme vrlo dobro. Borbenost I zalaganje na nivou. Muka mi kad se sjetim tekme Sa Celikom.
Kad se Ramovic vraca zna Li iko?
Oda majstore!
Odi je sad bas zajebano I treba mu vremena I prostora. Steta sto derbi nije poslije neke reprezentativne pauze.
Oda fudbalske radosti
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#72415 Re: FK Željezničar
Nije bas tako....zadne vrijeme vremenske (ne)prilike su totalno nespecificne za nase podneblje i u zraku se nalazi ogromna vlaga uzrokovana konstantnim padavinama a onda isparavanjem posto su temperature solidne. Po takvom vremenu trcati je izuzetno tesko i covjek se puno brze trosi nego u normalnim okolnostima. Vijeli ste na SP u Brazilu na onom jednom stadionu blizu amazonske sume gdje je ogromna vlaga da su igraci djelovali kao drogirani. Nisu ni Zrinjsvci nesto posebno trcali niti "pretrcali" plave momke. Ne kazem da su 100% fizcki spremni ali u ovakvim atmosferskim uslovima baviti se sportom na otvorenom je vrlo zajebano.AmiĐa_Idriz wrote:E vala je i onaj levat odradio pripreme, nakon 60te umiru na terenu.
- AmiĐa_Idriz
#72416 Re: FK Željezničar
Ima smisla ovohrasno38 wrote:Nije bas tako....zadne vrijeme vremenske (ne)prilike su totalno nespecificne za nase podneblje i u zraku se nalazi ogromna vlaga uzrokovana konstantnim padavinama a onda isparavanjem posto su temperature solidne. Po takvom vremenu trcati je izuzetno tesko i covjek se puno brze trosi nego u normalnim okolnostima. Vijeli ste na SP u Brazilu na onom jednom stadionu blizu amazonske sume gdje je ogromna vlaga da su igraci djelovali kao drogirani. Nisu ni Zrinjsvci nesto posebno trcali niti "pretrcali" plave momke. Ne kazem da su 100% fizcki spremni ali u ovakvim atmosferskim uslovima baviti se sportom na otvorenom je vrlo zajebano.AmiĐa_Idriz wrote:E vala je i onaj levat odradio pripreme, nakon 60te umiru na terenu.
U Brazilu smo mi sa Nigerijom igrali u onoj džungli...
-
zipoo
#72417 Re: FK Željezničar
Bas to, najmanje je do njih
-
Knoa
#72419 Re: FK Željezničar
Ovo je potez utakmice...BlueBlood wrote:
Baci onog pitara na stau
-
Alfa_i_Omega
#72420 Re: FK Željezničar
Konačno utakmica u kojoj se dalo vidjeti i nešto fudbala sa naše strane, većina igrača na svojim pozicijama i normalna formacija. Valjda iz utakmice u utakmicu bude još bolje bez nekih velikih oscilacija u formi koje su nas kostale u minulim sezonama. A tako je malo trebalo.
- Smrcak15
#72421 Re: FK Željezničar
Zeljo ne smije ovisiti o jednom napadacu, tj. Krpicu, pod hitno na polusezonu ako se nemoze nikakav sad dovesti jos jedan na zimu, nikad se nezna moze li se Krpic povrijediti i onda poselami se sa titulom za sigurno, ovako inekako se mozes nadati necemu.
- ultima_palabra
#72422 Re: FK Željezničar
Meni je interesantan Irfan Hadžić iz Radnika... sad ne znam da li bi htio biti rezerva ovdje.
Ne bi bilo loše probati Ramovića na špicu kad se oporavi... mislim da ima dobre karakteristike za lažnu devetku.
Ne bi bilo loše probati Ramovića na špicu kad se oporavi... mislim da ima dobre karakteristike za lažnu devetku.
- Smrcak15
#72423 Re: FK Željezničar
Zna li iko koliko je Zeljo ukupno zaradio od evrope i prodaje Zakarica ove godine?
-
zipoo
#72424 Re: FK Željezničar
Srpski mediji kazu 150k eura za Zakarica
Od evrope 500k eura
Od evrope 500k eura
- Smrcak15
#72425 Re: FK Željezničar
pa ne samo to nego i ulaznice od transa i apollona nisu tu uracunate.zipoo wrote:Srpski mediji kazu 150k eura za Zakarica
Od evrope 500k eura
znaci otprilike 1.5 milion km sve ukupno