Pitar sa Kariba wrote:Get a room vasdvoj`ca!![]()
priznaj da si se prepo od Amarovog rukopisa
što bi Dino vaš reko
smijehom pokrijem strah
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pitar sa Kariba wrote:Get a room vasdvoj`ca!![]()
Opet ovaj pitar zulumćar što ne može kroz trojicuSliver wrote:Koliko vidim, danas igra Olimpik!
32' Velika gužva pred Kjosevskim koji čisti u zadnji tren.
28'Radovac šutira, Kjosevski brani.
24'Dobar centaršut Hiroša, ali odbrana Želje je na mjestu.
19'Sjajan prodor Pandže, ali njegov ubačaj hvata Kjosevski.
18'Stojanović u šansi, ali se spetljao pred Kjosevskim.
17'Pehar je bio u solidnoj situaciji, ali otklanja odbrana Želje.
manijak1 wrote:ja ću , ako vas natamburaju , odmah otić po par suvenira , da vam poklonim ......
Vidim da ste se namjerno zabunili i po običaju promašili , utakmicu i temuTomahawk11 wrote:Opet ovaj pitar zulumćar što ne može kroz trojicuSliver wrote:Koliko vidim, danas igra Olimpik!
32' Velika gužva pred Kjosevskim koji čisti u zadnji tren.
28'Radovac šutira, Kjosevski brani.
24'Dobar centaršut Hiroša, ali odbrana Želje je na mjestu.
19'Sjajan prodor Pandže, ali njegov ubačaj hvata Kjosevski.
18'Stojanović u šansi, ali se spetljao pred Kjosevskim.
17'Pehar je bio u solidnoj situaciji, ali otklanja odbrana Želje.

Ooo, ja sam ti se najvise obradovaladecko_sa_kovaca wrote:Da pozdravim sve.
Pocinje prvenstvo pa je red da se aktiviram.
P.S. vanilla nisam zaboravio cvaju
avetinja wrote:Prvi put da se nisam nimalo zaželio kaljuža i ho-ruk fudbala.
preduprjedjujem negativne reakcije.sumirprimus wrote:teske su to rijeci, dijete je to.
i treba da sam izabere svoj put.
i niko ne treba da ga osudjuje
djeca su to tomo, trebaju bit izuzeti od sitnih provokacija i potpucavanja i imat pravo na sovj izbor.Tomahawk11 wrote:Treba gledati i drugu stranu priče. Izgleda je puklo u omladinskoj školi komšiluka.
Svakakosumirprimus wrote:djeca su to tomo, trebaju bit izuzeti od sitnih provokacija i potpucavanja i imat pravo na sovj izbor.Tomahawk11 wrote:Treba gledati i drugu stranu priče. Izgleda je puklo u omladinskoj školi komšiluka.
Jah, samo sto se sada trazi da se tuze roditelji ili da vrate stipendije. Kao da ih je bilo, mislim stipendija. Ne bi dijete tek tako preslo mrskom neprijatelju.sumirprimus wrote:djeca su to tomo, trebaju bit izuzeti od sitnih provokacija i potpucavanja i imat pravo na sovj izbor.Tomahawk11 wrote:Treba gledati i drugu stranu priče. Izgleda je puklo u omladinskoj školi komšiluka.
nek mu je sa srecom i nek ide gdje misli da mu je bolje
Nek onda vrate i Play StationPitar sa Kariba wrote:Jah, samo sto se sada trazi da se tuze roditelji ili da vrate stipendije. Kao da ih je bilo, mislim stipendija. Ne bi dijete tek tako preslo.sumirprimus wrote:djeca su to tomo, trebaju bit izuzeti od sitnih provokacija i potpucavanja i imat pravo na sovj izbor.Tomahawk11 wrote:Treba gledati i drugu stranu priče. Izgleda je puklo u omladinskoj školi komšiluka.
nek mu je sa srecom i nek ide gdje misli da mu je bolje
K`o komsije, vazda sa njima zjbancija...