FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Dead Man Walking

#72376 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Da ga zavuce Todor il kasnije Jovic sad bi se Odi familija spominjala - no to smo mi. :D

Ljepss igra sigurno, opustenije, smirenije, igraci fino poredani. Meni Simo Zec najbolji, Ivan standardno dobar, te Sinisa koji daje znakove stare forme. Ovaj Jazvic takodje djeluje zanimljiv kao krilna opcija jer je ocito da Veseli ima snage za 45 min samo. Zaim izgleda ispao sto i ne cudi obzirom na mentalni sklop, a da se malo uozbilji bilo bi koristi od njega.
avetinja

#72377 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Nakon dugo vremena dobra utakmica. :thumbup:
Mea_parvitas

#72378 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Gospodin ti je lik koji vara trudnu zenu, kako da ne... :skoljka: I ne znam sta ti znaci "vi cete sami sebe otjerati", ko sam to ja? Kakve ja veze imam sa upravom, osim sto podrzavam predsjednika koji zna pos'o...
Kat

#72379 Re: FK Željezničar

Post by Kat »

Moze se vratiti jedino da mu uruce maketu Ajfelovog tornja.
Valjda ce ovo sa Odom biti treca sreca, narocito za njega. Napokon lazni madjari nag.uzeni.
zipoo

#72380 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Gospodin i najbolji predsjednik. Bio postavio odlicne temelje za napredak kluba :thumbup:
ganjeta

#72381 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Konačno fudbal :izet: . Bravo Oda . Ivan doktor a stručnjaci rekoše još jedan polovnjak u najavi.

Izgleda da smo završili nekom pasoš svi stranci u zapisniku. :thumbup:
RasAlGhul

#72382 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Haj ne serite za Gredića, realno odličan je predsjednik bio kakve je stoke bilo, to što je varao ženu nema veze sa Željezničarom, to su privatni problemi, volio bih i ja da se vrati, može mu se mjesto naći, sigurno će pomoći klubu, a ne odmoći
zipoo

#72383 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

RasAlGhul wrote:Haj ne serite za Gredića, realno odličan je predsjednik bio kakve je stoke bilo, to što je varao ženu nema veze sa Željezničarom, to su privatni problemi, volio bih i ja da se vrati, može mu se mjesto naći, sigurno će pomoći klubu, a ne odmoći
Normalno. Gospodin Almir Gredic je nas najbolji poslije ratni predsjednik i samo dusman kluba ga ne bi zelio nazad ili blizu kluba.
kinvart

#72384 Re: FK Željezničar

Post by kinvart »

hrasno38 wrote:
moke_31 wrote:
ultima_palabra wrote:A kad je nas nekoliko predlagalo da Oda preuzme u aprilu kad se Adzem pogubio, botovi su svi odreda pisali da je bolestan.

Naravno sad ce svi zaklinjati u njega.
Bio sam jedan od tih, ali džaba ultima kad nas niko ne sluša :D

Još da Amara postave za menadžera i prekucavamo ligu :D
A neka i Misketa, građevinski segment ne šteka :thumbup: To bi bilo ekstra, sve pravi ljudi na pravim mjestima.
Negdje je mimo foruma pisalo da Odovic im zdravstvenih problema i onda se naravno ko i sve prosirilo n sve strane. Inace vidjelo se koliko je bolje imati nakon izmjena veceras Hajdarevica od Vranjesa.... Blagojevic je veceras opet bio onaj stari sa bezbroj uklizavanja....fantasticnih prodora i dodavanja, poneka izgubljna lopta ali po koju on opet ide sve dok moze za razliku od mnogih, ovaj novi bi mogao biti jebeno dobr igrac...visok, brz i dobar sa loptom. Stevanovic jednostavno fantastican....generalno veceras je odbrana bila odlicna i Bogicevic ali Bakrac je definivno bolje rjesenje. Krpic nije Lendric ali je puno jaci od Lendrica i Lendric bi nam legao ko kec na desetku za one lopte otpatke.......Veca je veceras skinuo jednu nemogucu loptu.....Curjuric, Pavic i Rodin istinska pojacanja.....vidjet cemo dalje sad ima 7 dan odmora, uigravanja i novih Odinih lekcija pa onda na megdan ne bas prejakom protivniku Zvijezdi 08 ali takvi su nas najvise jebali zadnjih godina a onda pravi test protiv REKORDERA Sarajeva 08 :D Za ovo veceras moja duboki naklon mada je drugo poluvrijeme bilo podosta losije a to je rekao i Odovic da se mora poraditi n tome.
Oda jeste imao zdravstvenih problema.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#72385 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Fanzi wrote:Oda jeste imao zdravstvenih problema.
Onda to objasni @ultimi.....ne znam da li se meni ucinilo ali kao da ima neki rez na vratu....mozda stitna zljezda. Ja se samo sjecam da je to negdje pisalo mimo ovog foruma
LSD

#72386 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Odović za par dana nauci igrace fudbalu više nego neki za citavu sezonu :thumbup: iako ima vrlo skromnu i kondiciono nespremnu ekipu.
FreakyStyley

#72387 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ja sam cuo da je imao zescu zajebanciju s prostatom, ali ne znam koliko je tacno.

Inace
LSD wrote:Odović za par dana nauci igrace fudbalu više nego neki za citavu sezonu :thumbup: iako ima vrlo skromnu i kondiciono nespremnu ekipu.
100%, samo sto se ne slazem da se radi o skromnoj ekipi, bar za PLBiH standarde. Tu je to negdje, top 3 ove lige svakako.

Uz punu podrsku Odi mozemo svasta. Kad kazem podrsku mislim i na upravu i na navijace.
Last edited by FreakyStyley on 06/08/2018 00:57, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#72388 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:Odović za par dana nauci igrace fudbalu više nego neki za citavu sezonu :thumbup: iako ima vrlo skromnu i kondiciono nespremnu ekipu.
Hm mislim da to nije tacno i da je u pitanju iskljucivo voljni momenat kod igraca kojeg vise nego ocio iz nekog razloga nisu imali kod Krcmarevica. Naravno da je Oda napravio sigurno nesto novo, nesto im rekao ali da je mogao ovoliko izmjeniti igru nema sanse.
FreakyStyley

#72389 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:A kad je nas nekoliko predlagalo da Oda preuzme u aprilu kad se Adzem pogubio, botovi su svi odreda pisali da je bolestan.

Naravno sad ce svi zaklinjati u njega.
I ja sam govorio, ali cuh danas da fakat jest imao neko sranje.
zipoo

#72390 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Pa recimo, poceo je koristiti desnog beka, a ne stopera kao beka. Stavio je krilo na krilo, a ne veznog. Stavio je Curana u sredinu gdje je najbolji, objasnio im sta i kako i voila. Ili ti ga ukratko uradio je svoj posao. :mrgreen:

I popisao se na procedure, da se napomene. :run:

Heil Miske!
FreakyStyley

#72391 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Al jbt, dovede Krcma :D nekog Curjurica iz druge Kiparske, pa pocese price cuga, ima astmu, dodje frajer vidis debeljuskas...kontam, evo i fula i dizelas. A covjek najkonstantniji, mozda i najbolji nas igrac do sad, doktor za ovu ligu. Kakav ce tek bit kad prodje pripreme i smrsa. :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#72392 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Zato Curjurbegovica treba sada već potpisati na još jednu godinu barem, malo pojačati ugovor, da ne ode dzaba na kraju sezone u Zrinjski npr :roll:
FreakyStyley

#72393 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Treba, ali cim mu produzis zaboravi na ovakve partije. :D Jel ono onaj Gracic iz Olimpika jednom rekao da daje igracima ugovore vazda na godinu, inace se uhljebe, pocnu se zajebavat, i padnu kurcu za usi. :lol:
5korpus

#72394 Re: FK Željezničar

Post by 5korpus »

ja kacam govorijo trea coeka zvat.. :-)
BlueBlood

#72395 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

konacno da od prve minute do posljednjeg sudijskog zvizduka ne strahujem za pobjedom :thumbup:
BlueBlood

#72396 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

Image
Tromblon

#72397 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Al NE kontam Sta je ovaj krcmar radio na pripremama????? To koliko smo nespremni I pali u drugom dijelu je zabrinjavajuce. Tesko je dizati fiziku I praviti igru u isto vrijeme. Rekao je I ODA isto nakon tekme.

Prvo poluvrijeme vrlo dobro. Borbenost I zalaganje na nivou. Muka mi kad se sjetim tekme Sa Celikom.

Kad se Ramovic vraca zna Li iko?
irac300

#72398 Re: FK Željezničar

Post by irac300 »

Tromblon wrote:Al NE kontam Sta je ovaj krcmar radio na pripremama????? To koliko smo nespremni I pali u drugom dijelu je zabrinjavajuce. Tesko je dizati fiziku I praviti igru u isto vrijeme. Rekao je I ODA isto nakon tekme.

Prvo poluvrijeme vrlo dobro. Borbenost I zalaganje na nivou. Muka mi kad se sjetim tekme Sa Celikom.

Kad se Ramovic vraca zna Li iko?
Nije Krcma radio na fizickoj spremi igraca nego tzv. prof. Covic. I prosle sezone smo bili ekipa sa najgorom fizickom spremom, a evo haman cemo i ove.

Oda majstore!
zipoo

#72399 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Prvi dio sezone bili smo odlicni sa spremom, drugi dio losi skroz. Ne moze se reci da je do Covica. Treba uzeti u obzir da 4 igraca u startnoj nisu prosli pripreme. A i kondicija se ne moze nabiti za 15 dana. Ne sa nasim igracima.
drag_gost

#72400 Re: FK Željezničar

Post by drag_gost »

Ok je ovo.
Post Reply