već se pucalo i pucaće sehrasno38 wrote:Upravo TOganjeta wrote:Ostaviti Odu da radi dok je živ, dati do znanja igračima i "navijačima" da se neće čovjek dirati narednih pet godina, ma kakvi god rezultati bili. Sve ostalo je pucanje sebi u koljeno.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rumenige_brajtner
#72301 Re: FK Željezničar
- ganjeta
#72302 Re: FK Željezničar
onda nek nas zakopaju i halale nam 
-
RasAlGhul
#72303 Re: FK Željezničar
Oda je kao onaj alkos Baka stara škola, igraj lopte brate, dodaji se i napadaj nisi retardiran. Dići će on ovu ekipu, iz sedmice u sedmicu, vidjećemo hoće li to novo krilo dobiti šansu u nedelju. Molim da se sa Bakračom potpiše odmah novi ugovor, mali je zvijer.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#72304 Re: FK Željezničar
Samo da je jos jedan napadac......ako postoji kakva sansa da se dovede Lendric to bi bio JACK POT!RasAlGhul wrote:Oda je kao onaj alkos Baka stara škola, igraj lopte brate, dodaji se i napadaj nisi retardiran. Dići će on ovu ekipu, iz sedmice u sedmicu, vidjećemo hoće li to novo krilo dobiti šansu u nedelju. Molim da se sa Bakračom potpiše odmah novi ugovor, mali je zvijer.
- ganjeta
#72305 Re: FK Željezničar
Bakrač vala odličan, u svim ovim utakmicama što je do sad odigrao. Smiren, dobro se postavlja, fin pas, jedino što mu fali je brzina.
- decko_sa_kovaca
#72306 Re: FK Željezničar
Mislim da je ovo najbolji prelazni rok u zadnjih par godina
-
vryzas
#72307 Re: FK Željezničar
Polako,
gdje zurite. 
Curjuric je odigrao dobro vecinu utakmica ali opet treba sacekati. Sutra moze da mu pukne film jer se slomi na terenu, a neki se setaju.
Curjuric je odigrao dobro vecinu utakmica ali opet treba sacekati. Sutra moze da mu pukne film jer se slomi na terenu, a neki se setaju.
- ganjeta
#72308 Re: FK Željezničar
Rano je za generalne ocjene, ali do sad djeluje da niko nije totalni flop, možda nas ovaj novi Filip iznenadi, mada, ima ovaj drugi Filip na kojeg se možeš vazda oslonuti
.
-
vryzas
#72309 Re: FK Željezničar
Steta sto u fudbalu nema brzih izmjena.
Arezina bi bio top igrac.

- Fudo Bosna
#72310 Re: FK Željezničar
Mali Sabanadzovic je vjerovatno talentovan momak, ali ona "igra"; ( rijesi se lopte dodaj najblizem cim je primis, setkaj se po terenu i bijezi od svakog muskog duela), to mozes decko raditi, ali ne i u Zelji...
Zeljo je institucija. Ako zeli da se proda neka da maksimum , neka odigra na visokom nivou i 110% dvije/tri sezone, a ne na samom pocetku karijere cuvaj " nogice" i dodaj najblizem do sebe..
Treba malog malo na klupu dok mu ne dodje iz zicagu u vugla ...
Zeljo je institucija. Ako zeli da se proda neka da maksimum , neka odigra na visokom nivou i 110% dvije/tri sezone, a ne na samom pocetku karijere cuvaj " nogice" i dodaj najblizem do sebe..
Treba malog malo na klupu dok mu ne dodje iz zicagu u vugla ...
-
FreakyStyley
#72311 Re: FK Željezničar
Njegov talenat nije sporan, ali ocito da postoji neki problem. Jucer najgori, uz Veselinovica, a od pocetka priprema/sezone se gubi. Poceo da pada kad ga je Adzem zanemario, a preforsirao Hajdarevica, i jos se nije oporavio od toga. U principu, on i Hajdarevic su najbolji bili kad su dijelili minutazu. Mozda opet treba tako.
-
Itsoktobealone
#72312 Re: FK Željezničar
Znači 540.000€ od Evrope + 150.000€ od Zakarica = 690.000€. Na šta trošimo ove pare? 
- hrasno38
#72313 Re: FK Željezničar
Jedno je tacno sto je rekao Krcmarevic a to je da se trofeji ne osvajaju sa juniorima u prvih 11! Naravno ako nemas bas nekog extra talenta! Juniori su za klupe i da im se postepeno daju prilike. Moje misljenje je da Saban nikako nije za prvih 11 ali da treba da igra na svakoj utakmici ili svakoj drugoj po pola sata to svakako.FreakyStyley wrote:Njegov talenat nije sporan, ali ocito da postoji neki problem. Jucer najgori, uz Veselinovica, a od pocetka priprema/sezone se gubi. Poceo da pada kad ga je Adzem zanemario, a preforsirao Hajdarevica, i jos se nije oporavio od toga. U principu, on i Hajdarevic su najbolji bili kad su dijelili minutazu. Mozda opet treba tako.
- hrasno38
#72314 Re: FK Željezničar
Pa jel zaokruzen i otplacen istok? Kupile su se reklame.Itsoktobealone wrote:Znači 540.000€ od Evrope + 150.000€ od Zakarica = 690.000€. Na šta trošimo ove pare?
-
FreakyStyley
#72315 Re: FK Željezničar
Gluposti. I ako je nesto slicno rekao, pogresno si ga shvatio. Titule se ne osvajaju sa 11 omladinaca - mozda je na to mislio.
- hrasno38
#72316 Re: FK Željezničar
Odlicno sam ja njega shvatio i ovi danasnji "juniori" su svjetlosnu godinu sto se tice kvaliteta iza Bajica, Hadziahmetovica i Memije.FreakyStyley wrote:Gluposti. I ako je nesto slicno rekao, pogresno si ga shvatio. Titule se ne osvajaju sa 11 omladinaca - mozda je na to mislio.
-
FreakyStyley
#72317 Re: FK Željezničar
Cika hrasno, meni ste vi simpaticni, sve dok ne nastupate nadmeno i arogantno. 10-ak godina pisem, citam ovaj forum, uvijek ste tu. Vi fudbal jednostavno nikako ne shvatate. Nemate to u sebi i to je to. Ne vrijedi raspravljati. Pozdrav.
- hrasno38
#72318 Re: FK Željezničar
A sto to definise tebe da ti mozes tvrditi kako neko poznaje a neko ne poznaje fudbal??? Jei li ti neki fudbalski strucnjak, bivsi vrhunski fudbaler, ili bilo kakav bitan lik u svijetu fudbala. Moras dozvoliti da svaki covjek ima svoje poglede na razlicite sfere zivota i ono sto je meni dobro tebi ne mora biti i obratno. Svako ljude pa tako i sportiste posmatra na razlicite nacine. Ja niakda ovdje nisam prema nikome nastupio nadmeno ili arogantno ako prije toga nije bilo bezobrazluka i provociranja sa druge strane. Nikada ovdje nisam nikome nista ruzno rekao sve dok se nije poceo kurciti. Medjutim u zadnje vrijeme poceli ste da nicete kao gljive upravo vi sa svojim aroigantnim stavovima kao sto je ovaj tvoj gdje se ti stavljas kao malte ne da si Safet Susic a ja kao supak koji u zivotu utakmice nije gledao. Razmisli malo ubuduce sta pises i kako nastupas jer ja tebi recmi ne bih to napsiao iako se ne slazem sa tobom.FreakyStyley wrote:Cika hrasno, meni ste vi simpaticni, sve dok ne nastupate nadmeno i arogantno. 10-ak godina pisem, citam ovaj forum, uvijek ste tu. Vi fudbal jednostavno nikako ne shvatate. Nemate to u sebi i to je to. Ne vrijedi raspravljati. Pozdrav.
-
salle_eh1986
#72319 Re: FK Željezničar
ja evo već 15 godina radim i zarađujem platu a nikad je nisam dobio tamo negdje sredinom mjeseca već vazda to ide na krajuItsoktobealone wrote:Znači 540.000€ od Evrope + 150.000€ od Zakarica = 690.000€. Na šta trošimo ove pare?
e tako i ovo, leći će nekad...na europu mislim
ali jok eto odma sutra ... jbg
-
FreakyStyley
#72320 Re: FK Željezničar
Sta reci covjeku koji Safeta Susica uzme kao primjer fudbalskog strucnjaka?hrasno38 wrote:A sto to definise tebe da ti mozes tvrditi kako neko poznaje a neko ne poznaje fudbal??? Jei li ti neki fudbalski strucnjak, bivsi vrhunski fudbaler, ili bilo kakav bitan lik u svijetu fudbala. Moras dozvoliti da svaki covjek ima svoje poglede na razlicite sfere zivota i ono sto je meni dobro tebi ne mora biti i obratno. Svako ljude pa tako i sportiste posmatra na razlicite nacine. Ja niakda ovdje nisam prema nikome nastupio nadmeno ili arogantno ako prije toga nije bilo bezobrazluka i provociranja sa druge strane. Nikada ovdje nisam nikome nista ruzno rekao sve dok se nije poceo kurciti. Medjutim u zadnje vrijeme poceli ste da nicete kao gljive upravo vi sa svojim aroigantnim stavovima kao sto je ovaj tvoj gdje se ti stavljas kao malte ne da si Safet Susic a ja kao supak koji u zivotu utakmice nije gledao. Razmisli malo ubuduce sta pises i kako nastupas jer ja tebi recmi ne bih to napsiao iako se ne slazem sa tobom.FreakyStyley wrote:Cika hrasno, meni ste vi simpaticni, sve dok ne nastupate nadmeno i arogantno. 10-ak godina pisem, citam ovaj forum, uvijek ste tu. Vi fudbal jednostavno nikako ne shvatate. Nemate to u sebi i to je to. Ne vrijedi raspravljati. Pozdrav.
- hrasno38
#72321 Re: FK Željezničar
Vidis kako polako tvoj bezobrazluk isplivava....Safet Susic je jedan od nasih najvecih igraca ikada i jedini selektor koji nas je odveo na najvece fudbalsko takmicenje. Strucan ili ne strucan to nije uspio niko drugi. I ziv bio samo me preskocis i skines mi se sa vrata.FreakyStyley wrote:Sta reci covjeku koji Safeta Susica uzme kao primjer fudbalskog strucnjaka?hrasno38 wrote:A sto to definise tebe da ti mozes tvrditi kako neko poznaje a neko ne poznaje fudbal??? Jei li ti neki fudbalski strucnjak, bivsi vrhunski fudbaler, ili bilo kakav bitan lik u svijetu fudbala. Moras dozvoliti da svaki covjek ima svoje poglede na razlicite sfere zivota i ono sto je meni dobro tebi ne mora biti i obratno. Svako ljude pa tako i sportiste posmatra na razlicite nacine. Ja niakda ovdje nisam prema nikome nastupio nadmeno ili arogantno ako prije toga nije bilo bezobrazluka i provociranja sa druge strane. Nikada ovdje nisam nikome nista ruzno rekao sve dok se nije poceo kurciti. Medjutim u zadnje vrijeme poceli ste da nicete kao gljive upravo vi sa svojim aroigantnim stavovima kao sto je ovaj tvoj gdje se ti stavljas kao malte ne da si Safet Susic a ja kao supak koji u zivotu utakmice nije gledao. Razmisli malo ubuduce sta pises i kako nastupas jer ja tebi recmi ne bih to napsiao iako se ne slazem sa tobom.FreakyStyley wrote:Cika hrasno, meni ste vi simpaticni, sve dok ne nastupate nadmeno i arogantno. 10-ak godina pisem, citam ovaj forum, uvijek ste tu. Vi fudbal jednostavno nikako ne shvatate. Nemate to u sebi i to je to. Ne vrijedi raspravljati. Pozdrav.
-
RasAlGhul
#72323 Re: FK Željezničar
Ne znam kakav je status Amira kod onih cigana Turaka, ali je mali najbolji naš omladinac od Štile kojeg smo izbacili, baš onaj majstor fudbala, onaj gol na Grbavici protiv Rudara ja mislim kad je na prsa u trku primi i zavali u rašlje, nisam još vidio
Treba to vraćati na posudbu ako ikako može!
-
FreakyStyley
#72324 Re: FK Željezničar
Nije Rudar, al jest Mladost.
Ako na ovo mislis (premotati do 2:00)
Ma, nagledacemo se mi lijepog fudbala i nase djece pod Odom, to je sigurno.
-
RasAlGhul
#72325 Re: FK Željezničar
E ovaj gol, kakva elegencija, brzina, primanje lopte u trku, ja mislim da sad u ekipi niko loptu u trku ne zna primitiFreakyStyley wrote:Nije Rudar, al jest Mladost.Ako na ovo mislis (premotati do 2:00)