Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#72251 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 wrote:
Hakiz wrote:Nego da pitam. Imam analognu TV i internet od 15MB, dakle najjeftinija moguća opcija. Bolje mi ne treba jer niti gledam TV, niti mi treba brz internet. Modem je u mom vlasništvu, to je još iz vremena HS-a.

Ima li nešto slično još u ponudi ili je Duo Net najbliža opcija u slučaju da mi postojeća iz nekog razloga ne funkcioniše više.

Da li je moguće kupiti privatno modem i koristiti ga, neka oni u Telemachu zaključavaju na modemu šta moraju. Ako jeste, gdje kupiti modem?
Nedavno uveo "Duo net grande family" sad za sad PREZADOVOLJAN i net-om a i kanalima :thumbup: sve pohvale.
:thumbup: Drago nam je da ste zadovoljni ;)
pepeljara

#72252 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

Telemach wrote: Paket koji će biti cjenovno skuplji ili jeftiniji od paketa koji trenutno koristite je ponuđena opcija, ne i obaveza da ga koristite.
da i ja postavim isto pitanje:
@Telemach, je li to znaci da po isteku ugovora se moze potpisati ugovor na stare pakete i dobiti benefite kao i prije???
Telemach

#72253 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pepeljara wrote:
Telemach wrote: Paket koji će biti cjenovno skuplji ili jeftiniji od paketa koji trenutno koristite je ponuđena opcija, ne i obaveza da ga koristite.
@Telemach, je li to znaci da po isteku ugovora se moze potpisati ugovor na stare pakete i dobiti benefite kao i prije???

Zdravo pepeljara,
Dugo nam se niste javljali :) Po isteku Ugovora kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati i ponuditi Vam novu obnovu za postojeći paket, naravno uz benefite za postojeće korisnike.
Kakva će biti ponuda i pogodnosti u tom trenutku, sada ne možemo precizirati.
pepeljara

#72254 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pepeljara »

Telemach wrote:
pepeljara wrote:

Zdravo pepeljara,
Dugo nam se niste javljali :) Po isteku Ugovora kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima će Vas kontaktirati i ponuditi Vam novu obnovu za postojeći paket, naravno uz benefite za postojeće korisnike.
Kakva će biti ponuda i pogodnosti u tom trenutku, sada ne možemo precizirati.
Telemach, samo se javljam kod obnova ugovora, jer problema nema :)

Ne bih ni sad, da nisam primjetio da isto sto sad koristim po novom ce biti + 7 marki na racun.
Ali ako bude najmanje isto + neki benefiti, idemo dalje za iste pare :)
noc :)
Telemach

#72255 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pepeljara wrote:
Telemach wrote:
Telemach, samo se javljam kod obnova ugovora, jer problema nema :)

Ne bih ni sad, da nisam primjetio da isto sto sad koristim po novom ce biti + 7 marki na racun.
Ali ako bude najmanje isto + neki benefiti, idemo dalje za iste pare :)
noc :)
Drago nam je da ste zadovoljni uslugama, potrudićemo se da i dalje bude tako.
Budite slobodni da nam se javite, tu smo zbog Vas ;)
duffy_duck

#72256 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Zamolio bi kolege forumase da mi kazu da li se moze preci nw ovaj trio Eon 3 kada ga ubace u ponudu trenutno sam na premiumu jos nekih 8 mjeseci mi je ostalo do kraja ugovora. Pa bi zelio da pitam da li mi se isplati prelazak sa tim da dobijem i taj eon resiver?
diablobih

#72257 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

duffy_duck wrote:Zamolio bi kolege forumase da mi kazu da li se moze preci nw ovaj trio Eon 3 kada ga ubace u ponudu trenutno sam na premiumu jos nekih 8 mjeseci mi je ostalo do kraja ugovora. Pa bi zelio da pitam da li mi se isplati prelazak sa tim da dobijem i taj eon resiver?
Iako si dosadan duze vrijeme, da, isplati se, manje ces placati, vise ces dobiti ako si na premium.
Hakiz

#72258 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hakiz »

Rugafet wrote:
Hakiz wrote:Hvala, pretpostavio sam, ali rekoh da ipak pitam.

Čak sam mislio da idem na ISDN zbog interneta i odreknem se TV-a, ali Telecom uspijeva biti skuplji za lošiju uslugu od Telemacha.
Kakav crni ISDN u dvije osamnestoj Hakize dragi
Mislio sam na ADSL. Moja greška.
duffy_duck

#72259 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

diablobih wrote:
duffy_duck wrote:Zamolio bi kolege forumase da mi kazu da li se moze preci nw ovaj trio Eon 3 kada ga ubace u ponudu trenutno sam na premiumu jos nekih 8 mjeseci mi je ostalo do kraja ugovora. Pa bi zelio da pitam da li mi se isplati prelazak sa tim da dobijem i taj eon resiver?
Iako si dosadan duze vrijeme, da, isplati se, manje ces placati, vise ces dobiti ako si na premium.
Meni su rekli da na trio eon 3 dobijem sve kao i do sada?samo 30 minuta prema mobilnim mrezama i brzi internet a televizija je isto sve. Pa mi se isplati manje cu placati ali vidjecu hocu li moci vec odma od 26.10 zamjeniti ili ne.
afannedim

#72260 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Ja mislim da ti ovdje pravo raju podjebaješ tj. ove korisnike TM.
shape of despair

#72261 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

Sjećam se ja kad je telemach zvao da se prede na digitalnu jer se ukida analogni signal i da MORAM preci, ovako nekad do aprila, a tad bio decembar. Reko necu ukinite uslugu. To bilo prije nekih 5-6 godina.
Tako ce navuci raju i na ove nove pakete samo polako.
Kako ja vazda idem da placam racune zena i nevidi pojedinacni iznos komunalija, do neki dan Telemach. Kaze, pa zar placamo 45KM. Ja reko, jelda da je preskupo. Ona se ibreti.
Iskreno, mogu mi dati internet i 200/200 kad skoro NIKOM to netreba a kao opravdanje za poskupljenje. Najsuplja stavka u rezijama Telemach
Benq

#72262 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Ti ili si troll ili si dementan, prekjuce si i meni slao PP sa istim upitom i sve ti je detaljno objasnjeno, sad opet ista pitanja postavljas iako ti je nekoliko puta odgovoreno..
aditon

#72263 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

tebi bi se, duffy duck, najviše isplatilo da se isključiš s elektro mreže i vratiš u kameno doba...
Radar71

#72264 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

neće on ništa već njegovi roditelji
MTV

#72265 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Admini dajte banujte ga vise. Smori kao i sa predhodnim nickom.
duffy_duck

#72266 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Benq wrote:
Ti ili si troll ili si dementan, prekjuce si i meni slao PP sa istim upitom i sve ti je detaljno objasnjeno, sad opet ista pitanja postavljas iako ti je nekoliko puta odgovoreno..
Uredu tek sam vidio jucer ovo sto si mi objasnio.
MTV

#72267 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ti nisi svjestan koliko se brukas na ovom forumu.
Benq

#72268 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

duffy_duck wrote: Uredu tek sam vidio jucer ovo sto si mi objasnio.
Izdvojicu samo jednu recenicu iz tvoje privatne poruke, dakle odgovorio si mi prije 2 dana a ne juce, a danas (4.10) pitas opet istu stvar na forumu. Sto se mene tice pitaj svaki dan isto, ali dosadi u neka doba...
Sent: 02/10/2018 23:07
From: duffy_duck
Recipient: Benq

Hvala puno na objasnjenju...
duffy_duck

#72269 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by duffy_duck »

Benq wrote:
duffy_duck wrote: Uredu tek sam vidio jucer ovo sto si mi objasnio.
Izdvojicu samo jednu recenicu iz tvoje privatne poruke, dakle odgovorio si mi prije 2 dana a ne juce, a danas (4.10) pitas opet istu stvar na forumu. Sto se mene tice pitaj svaki dan isto, ali dosadi u neka doba...
Sent: 02/10/2018 23:07
From: duffy_duck
Recipient: Benq

Hvala puno na objasnjenju...
Uredu priznajem moja je greska ovdje sam pitao samo da li mogu da se prebacim na trio eon 3 sa premium paketa iako mi ugovor vrijedi jos 9 mjeseci?
Benq

#72270 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

duffy_duck wrote: Uredu priznajem moja je greska ovdje sam pitao samo da li mogu da se prebacim na trio eon 3 sa premium paketa iako mi ugovor vrijedi jos 9 mjeseci?
Mozes, bez obzira na trenutni ugovor.
Telemach

#72271 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

duffy_duck wrote:
Uredu priznajem moja je greska ovdje sam pitao samo da li mogu da se prebacim na trio eon 3 sa premium paketa iako mi ugovor vrijedi jos 9 mjeseci?
Zdravo duffy_duck,
Odgovor na Vaš upit je potvrdan :)
crnivrag

#72272 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

@Telemach

Da li ste dobili nove informacije o EON paketima i EON resiverima, da Vas malo propitam u vezi nekih funkcionalnosti istih :)

Image
NediM17

#72273 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

@Telemach, kad mozemo ocekivati neko unapredjenje brzina interneta? Vidim kod bratskog SBB-a najsporiji download kod Trio paketa je 60Mbps.

Vi od kompletne usluge jedino unapredjujete cijene.
diablobih

#72274 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

NediM17 wrote:@Telemach, kad mozemo ocekivati neko unapredjenje brzina interneta? Vidim kod bratskog SBB-a najsporiji download kod Trio paketa je 60Mbps.

Vi od kompletne usluge jedino unapredjujete cijene.
Pa eto, sad sa EON ti ide ta najniza brzina koliko sam vidio.
NediM17

#72275 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Ne pada mi na pamet ikakav novi ugovor potpisivati.

SBB tu brzinu ima u sklopu obicnog Trio paketa koji nije EON paket. Ne znam zasto i nas Telemach ne bi jednom ugodno iznenadio.
Locked