FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
wolf07

#7226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

mousstapha wrote:Prijenost atletike koji su radili Belmin i Medina je dobar i u jos jednom pogledu. Jasno se znalo ko sta komentarise, pa se tako Belmin ukljucuje kada nastupaju muskarci, Medina kada zene. Nije dolazilo do kolizije i distorzije zvuka kao sada kod Bahe i Marijana. :D
Sve stoji, ali meni je to nalik na priču: "Eh, da znaš kakvu sam ja curu mog'o imat, samo da me je htjela!"

Ljudi dragi jel' vi kontate da pričate o mediju koji NIJE PRENOSIO SP u atletici!
mousstapha

#7227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Koristim primjer Belmina i Medine kako bih iskazao kritiku prema Bahi i Marijanu. Mozda sam kao primjer mogao koristiti komentatorski duo sa BBC-a Davida Colemana i Brendana Fostera, koji su iako oba muskarci znali kako da se sinhronizuju, ali nisam, posto nisu bili ranije spomenuti.

wolf07

#7228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Ma sve je OK, ali šta ti vrijedi najbolji sportski novinar na svijetu ako radi u medijskoj kući koja samo prenosi svjetske događaje pod prijetnjom oružjem!
skupljac_zeljeza

#7229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by skupljac_zeljeza »

Dešava se svuda...

piupiu

#7230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by piupiu »

Smjesko071

Korisnik isključen zbog kršenja pravila foruma: neprimjerena komunikacija, vrijedjanje

7 dana
wolf07

#7231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

skupljac_zeljeza wrote:Dešava se svuda...

I šta kažu, Marjan samo galami ;)
oskarboy

#7232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

wolf07 wrote:

I šta kažu, Marjan samo galami ;)
ne mjesaj kruske i jabuke,taj lik je romin komentator ,takvih ima u italiji koliko hoces i svaki od njih srcano komentarise svoj klub.
wolf07

#7233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

I Marjan je BH komentator! U čemu je onda problem?
oskarboy

#7234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

wolf07 wrote:I Marjan je BH komentator! U čemu je onda problem?
marijan nije klubski komentator,i sigurno ovi italijanski komentatatori ne pozdravljaju raju sa sicilije.....ovi italijanski komentatori ne izlaze iz fudbalskih okvira.marijan debelo izlazi.pa stalno se nesto podsmjehuje,senci ga placa u belom
trcicu trceci

#7235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by trcicu trceci »

a vi znate jezik pa tako komentarisete :lol: koji lik
It_is_a_Leclerc

#7236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Joj, daj prestanite upoređivati neuporedivo.

Ovi ljudi rade za KLUBOVE, za klupske televizije koje imaju najvjerniji fanovi i potpuno je logično da će pretjerivati u svakom smislu. Pa neće biti umjereno neobjektivni kao većina komentatora. Zašto bi onda ljudi kupili paket sa kanalom tog kluba ?!

Marjan, nažalost i silom prilikom, i nadamo se svi nikad više, radi prijenose reprezentacije koje ne možemo gledati nigdje nego na ovoj televiziji u pokušaju. I zato je potpuno nedopustivo da eter zagađuje nekakvim Avdom Koljenovićem iz Švicarske koji pravi najbolje ćevape u kantonu Cirih, "ljubavi iz Bihaća", Hasanom Hotijem - Lopovom, i ostalim likovima iz njegove glavice.

O Bahi je sve rečeno. Njegovo divljanje je ispod svakog nivoa i mjere za ljudsko dostojanstvo.
luckylaka

#7237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

oskarboy wrote:
marijan nije klubski komentator,i sigurno ovi italijanski komentatatori ne pozdravljaju raju sa sicilije.....ovi italijanski komentatori ne izlaze iz fudbalskih okvira.marijan debelo izlazi.pa stalno se nesto podsmjehuje,senci ga placa u belom
:-) Sto se blamiras bolan kad veze nemas o cemu ljudi pricaju.Nesto kao pretpostavljas i pokusavas druge ubijediti kako je to tako. :-) Ako nije tako,,talijan"izvini
wolf07

#7238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Ma ne kažem ja da je Marjan savršen, kao ni Baho, ali ne razumijem zašto im se svaka emocija koju ispolje stavlja na apotekarsku vagu, ništa više. Po meni je deset puta gore od svega što su njih dvojica uradili to da sportski novinari i komentatori budu slijepi, gluhi i nijemi kad njihov igrač i publika urlaju "Za dom - spremni", ili kad im je krvožedna rulja koja viče "nož, žica, Srebrenica" prekrasan navijački ambijent, o tome se radi.
The 51st State

#7239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The 51st State »

prati li ko tursku seriju na fejsu o ratu u bih? da podjelimo tragikomediju.
oskarboy

#7240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

luckylaka wrote:
oskarboy wrote:
:-) Sto se blamiras bolan kad veze nemas o cemu ljudi pricaju.Nesto kao pretpostavljas i pokusavas druge ubijediti kako je to tako. :-) Ako nije tako,,talijan"izvini
blamira ti se malne reko ko,veze ti djete nemas.kao sto rekoh ovo je klupski romin komentator a ne komentator neke javne ili privatne tv stanice
skupljac_zeljeza

#7241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by skupljac_zeljeza »

The 51st State wrote:prati li ko tursku seriju na fejsu o ratu u bih? da podjelimo tragikomediju.
To bi mogao biti odgovor na srbijanski film "Spasitelj", a koji je snimljen na engleskom i za američku publiku.
argyle

#7242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by argyle »

trcicu trceci wrote:a vi znate jezik pa tako komentarisete :lol: koji lik
Znam ja i mogu ti potvrditi ono sto pisu gore. U Italiji utakmice prenose Mediaset Premium (digitalna zemaljska) i Sky (satelit), imas opciju biranja glavni audio, audio stadiona bez komentatora, i audio sa komentatorom navijacem tima (to za vece timove) i ne mogu se nikad porediti sa Marjanom. Ljudi to odrade profesionalno, nema prozivanja miseva, ali to su paytv, drugacije i ne bi mogli, tu ne smije biti ikakvih ispada (ako nekad pretjeraju prisiljeni su izviniti se, obicno putem Facebooka ili Twittera), jer u interesu im je da imaju sto vise pretplatnika.

Postoje i u Italiji Marjani, ali ti obicno rade na lokalnim privatnim televizijama koje prenose samo rezultate utakmica.

Carlo Zampa, Mediaset Premium

Alessandro Spartà, Sky

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#7243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

Kad smo vec kod ITA komentatora 8-)
Slavni Fabio Caressa
oskarboy

#7244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

ima i milan svog ludog komentatora crudelija,
Srebrni

#7245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

mali_milojica wrote:
Kad smo vec kod ITA komentatora 8-)
Slavni Fabio Caressa
Oni koji negativno kritikuju komentatore što "krešte" i šire euforiju kada igra njihova reprezentacija ili domaći klub u Evropi nisu pogledali više od 2-3 strana prijenosa na televiziji. Samo potpunim ignorantima može biti negativno što komentatori dižu atmosferu.. To je u svijetu normalno, samo kod nas nepoželjno
It_is_a_Leclerc

#7246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

"Pozdravljam svoga druga Avdu Koljenovića koji pravi najbolje ćevape, znači najbolje ćevape u Švicarskoj. GDE si Avdo, Legendo ? Šta ima ?..Evo lopte kod Medunjanina.. Ma lepi naš Medo. Vole ga žene."

Ovo diže atmosferu na Radio Glas Drine. I naravno dijaspori. I nigdje više.
TRZAJBB

#7247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TRZAJBB »

FACE TV CESTITKE ZA PRENOSE I NEMIJTE NAM DOLINU ČUPOVA ZAPOSTAVLJATI,SRETNO U DALJEM RADU!
Thorgerson

#7248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

Znači poštovani gledaoci zapamtite ovo ime Hasan Hotti lopov

Je li do mene ili Bahe vise nije bilo nakon nastupa Tuke....hahaa...jer koliko sam vidio ostatak prvenstva je Marjan sam komentarisao.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#7249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Sinošnji prijenos utakmice Igora K, bio je uspavanka za Katarinu K. :-) :-) Prvo je pozdravio sve "pretpatnike", onda nam je objašnjavao Ustavni poredak Belgije i to da je kraljevina. Bio je fasciniran dolaskom Kralja Filipa i time što će pružiti ruku našim nogometašima. Pa, da vidimo. Za reprezentaciju se navija srcem. Čak smo iz bivše domovine ponijeli običaj da utakmicu repke prate nene i djeca, ljudi koje ne vole nogomet, dakle svi. Od tih svih u državi koja ima stopu nezapolsenosti od 46%, penzionera sa minimalnim primanjima sličan procenat, je diskriminatorski (da ne kažem Mađarski u stilu Mađarskog premijera), pozdraviti samo "pretplatnike", jer zaista je vrlo vjerojatno i moguće, gotovo dokazivo da veliki broj ljudi jednostavno nema novca da plati pretplatu. Ili u opciji izbora frtalj hljeba ili pretplata izabere prvu opciju. Dalje, glede fascinacije Igora K. Kraljem, naši kao i drugi nogometaši koji nisu iz druge regionalne lige su milioneri, ljudi navikli da se rukuju i sa bogatašima i starletama i premijerima i ministrima. Ne mislim da su baš kao Igor K, onanisali od sreće što je nazočan Belgijski kralj, posebice što nije neobično da kralj ili neki član monarhije prisustvuje utakmici. Ne znam podliježu li oni nazivu "pretplatnik".
U 15. minuti je Džeko dao gol. Imala sam osjećaj da se veslimo samo moje dijete, moj pas i ja, jer Igor K. je to popratio kao da igraju prijateljsku utakmicu Luxemburg i Lihtejnštajn. Otprilike sa toliko emocija. Onda su Belgijanci izjednačili, nije puno hajao ni za to vrli komentator, nego se brinuo da li Murinjo gleda svoja dva golmana, pričao nam o minutaži svakog igrača u svom klubu, a igrali smo utakmicu za biti ili ostati kući. Kad je poslije dosuđenog penala za Belgijance Igor K ostao u čudu zašto je Šunjić dobio žuti, a nije skrivio jedanaesterac, a kamera je baš bila na Šunjićevom razgovoru sa sucem, ja sam jednostavno pritisnula opciju "mute" na mom daljinskom. U razočarenju, da ne kažem tuzi, jedino sam još željela vidjeti kako naši nogometaši prilaze našim navijačima, ali naravno po dobrom starom BHT običaju iscurio im je link, pa smo ostali uskraćeni za to , samo ostaje slika Džeke kako poziva ekipu.
Zašto sam ovo napisala na temi o FACE-TV? Pa, zato što je glavna kritika Marijanu, a sad i Bahi emotivnost :-) :-) Pa, ŽELIM EMOCIJU. Igra moja domovina. Ja želim da moje emocije ima i sportski komentator i većina europskih ih i ima. I želim da nam FACE TV radi prijenose, jer to rade srcem, a i talični su. Čak je i Donald Tramp, kome se, vjerujem, ne može poslovni uspjeh dovoditi u pitanje, pri izabiru svog pomoćnika izabrao čovjeka koji radi srcem i rekao da je to jako bitno u poslu. Onaj koga nervira "višak emocija" pod BIH zastavom, neka hitno mijenja i državljanstvo i zastavu. A Igor K, neka mi više ne pjeva uspavanke, obećavam da prestajem plaćati pretplatu. Nisam ni do sad to radila srcem, nego iz puke navike, obveze, legalnosti, od sinošnje uspavanke prestajem. BHT je neprofesionalna, nepatriotska, zakupi minimalnu minutažu linka i ostavi nas bez najemotivnijih momenata poslije utakmice, diskriminatorska (pozdrav svim pretplatnicima), a i baksuzna. Kad prenosi utakmice redovno gubimo ili ostajemo bez kvalifikacija. A baksuza nitko ne želi blizu.
piupiu

#7250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by piupiu »

Radio Sarajevo wrote: Zamišljam sendvič...

Šovinistički komentari nisu dio preporučljivog forumskog repertoara.

http://forum.klix.ba/uslovi-koristenja- ... 15737.html

Imate opomenu.
Locked