Sinošnji prijenos utakmice Igora K, bio je uspavanka za Katarinu K.

Prvo je pozdravio sve "pretpatnike", onda nam je objašnjavao Ustavni poredak Belgije i to da je kraljevina. Bio je fasciniran dolaskom Kralja Filipa i time što će pružiti ruku našim nogometašima. Pa, da vidimo. Za reprezentaciju se navija srcem. Čak smo iz bivše domovine ponijeli običaj da utakmicu repke prate nene i djeca, ljudi koje ne vole nogomet, dakle svi. Od tih svih u državi koja ima stopu nezapolsenosti od 46%, penzionera sa minimalnim primanjima sličan procenat, je diskriminatorski (da ne kažem Mađarski u stilu Mađarskog premijera), pozdraviti samo "pretplatnike", jer zaista je vrlo vjerojatno i moguće, gotovo dokazivo da veliki broj ljudi jednostavno nema novca da plati pretplatu. Ili u opciji izbora
frtalj hljeba ili pretplata izabere prvu opciju. Dalje, glede fascinacije Igora K. Kraljem, naši kao i drugi nogometaši koji nisu iz druge regionalne lige su milioneri, ljudi navikli da se rukuju i sa bogatašima i starletama i premijerima i ministrima. Ne mislim da su baš kao Igor K, onanisali od sreće što je nazočan Belgijski kralj, posebice što nije neobično da kralj ili neki član monarhije prisustvuje utakmici. Ne znam podliježu li oni nazivu "pretplatnik".
U 15. minuti je Džeko dao gol. Imala sam osjećaj da se veslimo samo moje dijete, moj pas i ja, jer Igor K. je to popratio kao da igraju prijateljsku utakmicu Luxemburg i Lihtejnštajn. Otprilike sa toliko emocija. Onda su Belgijanci izjednačili, nije puno hajao ni za to vrli komentator, nego se brinuo da li Murinjo gleda svoja dva golmana, pričao nam o minutaži svakog igrača u svom klubu, a igrali smo utakmicu za biti ili ostati kući. Kad je poslije dosuđenog penala za Belgijance Igor K ostao u čudu zašto je Šunjić dobio žuti, a nije skrivio jedanaesterac, a kamera je baš bila na Šunjićevom razgovoru sa sucem, ja sam jednostavno pritisnula opciju "mute" na mom daljinskom. U razočarenju, da ne kažem tuzi, jedino sam još željela vidjeti kako naši nogometaši prilaze našim navijačima, ali naravno po dobrom starom BHT običaju iscurio im je link, pa smo ostali uskraćeni za to , samo ostaje slika Džeke kako poziva ekipu.
Z
ašto sam ovo napisala na temi o FACE-TV? Pa, zato što je glavna kritika Marijanu, a sad i Bahi emotivnost
Pa, ŽELIM EMOCIJU. Igra moja domovina. Ja želim da moje emocije ima i sportski komentator i većina europskih ih i ima. I želim da nam FACE TV radi prijenose, jer to rade srcem, a i talični su. Čak je i Donald Tramp, kome se, vjerujem, ne može poslovni uspjeh dovoditi u pitanje, pri izabiru svog pomoćnika izabrao čovjeka koji radi srcem i rekao da je to jako bitno u poslu. Onaj koga nervira "višak emocija" pod BIH zastavom, neka hitno mijenja i državljanstvo i zastavu. A Igor K, neka mi više ne pjeva uspavanke, obećavam da prestajem plaćati pretplatu. Nisam ni do sad to radila srcem, nego iz puke navike, obveze, legalnosti, od sinošnje uspavanke prestajem. BHT je neprofesionalna, nepatriotska, zakupi minimalnu minutažu linka i ostavi nas bez najemotivnijih momenata poslije utakmice, diskriminatorska (pozdrav svim pretplatnicima), a i baksuzna. Kad prenosi utakmice redovno gubimo ili ostajemo bez kvalifikacija. A baksuza nitko ne želi blizu.