Prema Logosoftu:

PREMA Frankfurtu
Hosted by LeaseWeb

Hosted by my-works.de

Hosted by Vodafone DE

Moderator: Benq
Ja sam preporucio prije 10-15 dana, još uvijek ništa.MTV wrote:Jesam ja i bonus je dosao u roku 2-3 dana neznam tacno ali tako nesto je bilo i na interfejsu super tv je pisalo nesto u stilu bonus preporuka ali u toj cijeni nije bio uracunat drugi HD resiver. Trebao se samo on platiti sa pdv-om.LiP again wrote:o preporucio nekoga na LOL i time dobio pretplatu gratis? Interesuje me kad skinu taj iznos...
Do sada sam barem 10 ljudi preporucio, ali nisam govorio da mi ime spominju, prije 10ak dana prvi put.![]()
Kako mislis da dobijes bonus ako ti niko ime nije spomenuo.LiP again wrote:Ja sam preporucio prije 10-15 dana, još uvijek ništa.MTV wrote:Jesam ja i bonus je dosao u roku 2-3 dana neznam tacno ali tako nesto je bilo i na interfejsu super tv je pisalo nesto u stilu bonus preporuka ali u toj cijeni nije bio uracunat drugi HD resiver. Trebao se samo on platiti sa pdv-om.LiP again wrote:o preporucio nekoga na LOL i time dobio pretplatu gratis? Interesuje me kad skinu taj iznos...
Do sada sam barem 10 ljudi preporucio, ali nisam govorio da mi ime spominju, prije 10ak dana prvi put.![]()
Istina, rekli su mu prvo da ne vazi ova pogodnost s obzirom da je nekad koristio usluge kablovskog interneta, pa su ipak rekli da vazi... Ne znam kakve veze ima kablovski internet koji je koristen prije nekoliko godina sa IPTV-om i TRIO paketom. I da se razumijemo, presao je sa HS-a iskljucivo na moje insistiranje, ali nije ni bitno, krvo mi sad sto ranije nisam govorio ljudima da me tamo naznace.
Vidjecemo hoce li ovo korigovati...
Ljuska_u_BaklaFi wrote: Kako mislis da dobijes bonus ako ti niko ime nije spomenuo.Odgovorno tvrdim da su dobili bonus svi oni koje je neko spomeno prilikom prijave kao osobu koja ih je preporucila. Pravilo je da se da ime i prezime onoga na kome je ugovor kod nas otvoren. Nema veze ako ti preporucis a ugovor je na nekom od roditelja, samo kazes da daju ime roditelja. Bonus pretplata se daje u iznosu kojem je paket bez dodatnih STB-ova i slično. Ako je Duo+ onda dobijes bonus od 46,80KM itd.
chemix wrote: ...
Međutim sada imam drugi problem:
Na LAN 1 i 2 su mi spojeni računar i SmartTV. Problem je što računar ne vidi niti pinga TV i ne mogu sa računara streamati video. Vjerovatno je blokiran saobraćaj između LAN portova, jer sa WiFi-ja mogu pingati i TV i PC.
Zna li neko u čemu je stvar, ima li neko podešavanje na modemu i mogu li ga sam promijenuti ili moram čekati sutra za podršku? (Zvao sam maloprije ali ništa do sutra u toku radnog vremena, momak koji dežura mi nije mogao pomoći)
profesor71 wrote:chemix wrote: ...
Međutim sada imam drugi problem:
Na LAN 1 i 2 su mi spojeni računar i SmartTV. Problem je što računar ne vidi niti pinga TV i ne mogu sa računara streamati video. Vjerovatno je blokiran saobraćaj između LAN portova, jer sa WiFi-ja mogu pingati i TV i PC.
Zna li neko u čemu je stvar, ima li neko podešavanje na modemu i mogu li ga sam promijenuti ili moram čekati sutra za podršku? (Zvao sam maloprije ali ništa do sutra u toku radnog vremena, momak koji dežura mi nije mogao pomoći)
Imam isti problem. Jesi li sta rijesio ?
LUXE HD sjecam ga se dok je bio na HS -u i nije bio kodiran, meni je bio extra. CMC s Balkanikom mozda 2114.afannedim wrote:Dajte zamjenu za A1HD, ionako samo trza kanal I CMC vratite ako je moguće
Nisam rekao da su me zeznuli nego samo konstatacija. A i to je logicnoLjuska_u_BaklaFi wrote: Kako mislis da dobijes bonus ako ti niko ime nije spomenuo.Odgovorno tvrdim da su dobili bonus svi oni koje je neko spomeno prilikom prijave kao osobu koja ih je preporucila. Pravilo je da se da ime i prezime onoga na kome je ugovor kod nas otvoren. Nema veze ako ti preporucis a ugovor je na nekom od roditelja, samo kazes da daju ime roditelja. Bonus pretplata se daje u iznosu kojem je paket bez dodatnih STB-ova i slično. Ako je Duo+ onda dobijes bonus od 46,80KM itd.
Sada si se zaHebao, jer spadas u definiciju "placenik"LiP again wrote:Samo da javnem, bonus je stigao, tako da sam dobio 60 maraka poklona.Toliko mi se osladilo da je vakat vrbovati još korisnika.
Ma u toj kategoriji sam odavno, nije to nista novo.zilog wrote:Sada si se zaHebao, jer spadas u definiciju "placenik"LiP again wrote:Samo da javnem, bonus je stigao, tako da sam dobio 60 maraka poklona.Toliko mi se osladilo da je vakat vrbovati još korisnika.
![]()
Odavno ovo koristim i nikad mi niko nije rekao da se zeznuo.
Glavno je samo da taj kaze tvoje ime i mora biti novi korisnik.
Što se tiće youtuba isto je i kod mene kući , a i na poslu isto se dešava bh telecom je u pitanju.Sakazulu wrote:I ja nisam snimalicu dirao mjesecima, i danas kliknem kad radi fino i glatko...
Nego, da li vam youtube clipovi nakon 20-ak sekundi samo stanu? Probao sam FFox, IE, Chrome, ali isti fol i nakon par refresh klikova nekad proradi...
Da nije nešto do ISP-a?

LiP again wrote:Taj sam, samo sam trebao staviti V2.
Moguće da će koristiti taj kanal upravo da bi (između ostalog) reklamirali gorespomenuti SK?!karanana wrote:haha, a sto ne bi dopustili?
zar im nije u cilju da njihov kanal i propagandu gleda sto vise ljudi nebitno o tome na kojem su operateru.
Pa mislim da nitko nema sve SPORTKLUB kanale. Grand necu ni spominjati. Samo u Srbiji Kopernikus kablovska ima SVE SPORTKLUBOVE, ARENE pa i Grand. Da nebude N1 ekskluziva u ponudi SBB/Telemach. KopernikusMaharadza wrote:Moguće da će koristiti taj kanal upravo da bi (između ostalog) reklamirali gorespomenuti SK?!karanana wrote:haha, a sto ne bi dopustili?
zar im nije u cilju da njihov kanal i propagandu gleda sto vise ljudi nebitno o tome na kojem su operateru.