Ja ipak mislim da se ovaj čikac potcjenjuje

kad bih morao, njeg bih izabrao
bar bi me nasmijao prije smrti xD
Moderator: _BataZiv_0809

Kakav Ned, on nema sanse protiv Jaimea. Samo je serija to prikazala kao gust duel. Iako se i tu po nacinu na koji se Jaime bori, koliko samopouzdanja pokazuje moze vidjeti da je bolji borac. Ned nije bio macevalac svoje kuce, vec njegov stariji brat, tako da sto se tice vjestine, on nije u ligi mnogih drugih boraca, dok je Jaime najbolji u kraljevstvu. Sam Selmy kaze da nikad nije vidio momka sa toliko talenta, postao je vitez sa 15 godina i dobio je tu titulu od samog Daynea, najmlađi Kingsguard ikad... Mozda bi mu pod određenim okolnostima mogli parirati Hound, Gregor, Loras ili sta ja znam, ali Jaime je bio savrsen spoj vjestine, brzine i snage. Kompletan borac.AleksoMKD wrote:Jamie je opasan borac, jedan od najboljih u Westerosu. Doduse Ned Stark se borio dobro, da ga nije onaj Lanisterovski vojnik probo kopljem u nogu ko zna sta bi bilo sa Jamiem.
A u knjizi kada Jamie razmislja ko bi mogao da izadje na megdan protiv njega i da ga pobedi pomisli na Greatjona Umbera.
dobar iz fizickog i muzickog,matemaika i logika tankosava.KPNCTNJAH wrote:Neki kao da znaju likove cijeli zivot... boga t' de mi reci kakav je NEnaD bio u skoli..
pffffduboka_misao wrote:

Ma prije 7-8 dana.nema me tamo wrote:Pa pocela si prije 30 sati.
Da, i kao većina braće su se tukli kad su bili malikaranana wrote:hound je mountainov brat?
Znas kako to ide bratska ljubav, igre pa ti brat pritisne glavu na vreo žar i eto. Djeca se malo igrala.annoy wrote:Da, i kao većina braće su se tukli kad su bili malikaranana wrote:hound je mountainov brat?uvjetno rečeno
karanana wrote:hound je mountainov brat?
jebo mater, izgleda da sam se ja u ovu seriju ukljucio tek u 5. sezoni i da se ne sjecam uopste dijaloga ni relacija koje su kreirane u prve cetiri sezone.