The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Jack Be Nimble

#7226 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Joj zaboravio na Isusa. Al zar nije on od ovih koji jasu konje? Iz koje grupe je on isapo ili je sam sa sobom?
irac300

#7227 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Jack Be Nimble wrote:Joj zaboravio na Isusa. Al zar nije on od ovih koji jasu konje? Iz koje grupe je on isapo ili je sam sa sobom?
Ma jok, on je iz onog naselja gdje su Rick i ekipa dogovorili da ih riješe Negana, a za uzvrat dobiju hranu.
Jack Be Nimble

#7228 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

irac300 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Joj zaboravio na Isusa. Al zar nije on od ovih koji jasu konje? Iz koje grupe je on isapo ili je sam sa sobom?
Ma jok, on je iz onog naselja gdje su Rick i ekipa dogovorili da ih riješe Negana, a za uzvrat dobiju hranu.
Ahhh...sjecam se kroz maglu. Jel to ta grupa odakle je bio ovaj lik iz zadnje epizode, sto ga je ubio onaj iz Neganovih sto mu je pola lica spaljeno?
splinter

#7229 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by splinter »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Logovan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: kingdom,to su ovi gdje je ezekiel?
Da.

je li do mene ili ja nisam vidio da negan otima hranu od ovih iz kingdoma?
Do tebe je
strong69

#7230 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by strong69 »

Logovan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: kingdom,to su ovi gdje je ezekiel?
Da.

Daju im svinje utovljene zombijima.
kakavdanakneiskustvu

#7231 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

strong69 wrote:
Logovan wrote: kingdom,to su ovi gdje je ezekiel?
Da.

Daju im svinje utovljene zombijima.[/quote]

a to sam vidio ali se ne sjecam da je spomenuto da su to neganovi ljudi
Tyke

#7232 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Đe ces Tita zaboraviti. 8-)
On mi je bas pozitiva, a sposoban pravo. Vjerovatno ce on i njegovo selo se spomenuti u narednim epizodama, mozda i pomoci Ricku u proizvodnji hrane za Negana, dok se ne uvezu svi, Rick, Isus, Carol i TigerMan ekipe :)
Jack Be Nimble

#7233 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Tyke wrote:
On mi je bas pozitiva, a sposoban pravo. Vjerovatno ce on i njegovo selo se spomenuti u narednim epizodama, mozda i pomoci Ricku u proizvodnji hrane za Negana, dok se ne uvezu svi, Rick, Isus, Carol i TigerMan ekipe :)
Znaci moramo se strpiti jos barem 3 ili 4 sezone dok se to ne desi.
Tyke

#7234 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Jack Be Nimble wrote:
Tyke wrote:
Znaci moramo se strpiti jos barem 3 ili 4 sezone dok se to ne desi.
Pa vjerovatno ce tako i biti, nema logike da se Negan smakne u nekom finalu ove sezone kad se toliko pompezno najavljivao i tolika euforija se stvarala. Jos mnostvo sapunica je pred nama, uzgajanja voca i povrca i tovljenja krmaca setacima da se Neganove guzice najedu. Vec predvidjam nemilosrdno razvijanje kojekakvih likova iz drugih klanova, pogotovo tamo gdje je Carol, dok se ne susretnu sa Rickom i tek pocnu razmisljati da se odupru Neganu.
Pandakonda

#7235 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Jack Be Nimble wrote:
irac300 wrote:
Ahhh...sjecam se kroz maglu. Jel to ta grupa odakle je bio ovaj lik iz zadnje epizode, sto ga je ubio onaj iz Neganovih sto mu je pola lica spaljeno?
Ne, Isus je iz Hilltop grupe. Dwight (sa spaljenim licem) je iz Neganove (Saviors)

BTW evo novi sneak peek za iduću epizodu koja će biti extended (vjerovatno 60 minuta)

http://www.ew.com/article/2016/11/10/wa ... dria-video
SanskiBiser

#7236 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

:lol: :lol: :lol:
Logovan

#7237 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Šta je ba ovo :lol: :lol:
Tyke

#7238 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Bezveze mi nova epizoda, osim sto Negan trpa i ne vadi. Unisti Ricka psihicki, jedini Deryl ima karakter i muda do poda.
SamoVasGledam

#7239 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SamoVasGledam »

Ali Deril za razliku od Rika nema šta da izgubi.
Tyke

#7240 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Dobro, ima i toga. Ali se drzi Deryl jos uvijek i ne mogu docekati da pocjepa onu ispeglanu facu plavokose nakaze.
Bice ovo, generalno, peglanje Rickove psihe i testiranje sabura. Trenutno im nema pomoci, dakle, ova sezona je osudjena na mukotrpan rad i dudlanje Neganu.
Pandakonda

#7241 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

SamoVasGledam wrote:Ali Deril za razliku od Rika nema šta da izgubi.
Ima. Pola one grupe se našlo pred Neganom zato što je on napravio glupost kad je išao ganjati Dwighta. Čovjek osjeća grižnju savjest i želi da zaštiti grupu jer su mu oni jedini ostali nakon što mu je brat umro. Vjerujem da Daryl namjerno nije htio da komunicira sa Rickom zato što je mislio da će opet uvaliti Ricka u problem. Isto tako Daryl zna da ako napravi neku glupost da će Negan odma krenut na njegovu grupu jer zna da će ga tako najviše povrijediti. To se moglo vidjet i u prvoj epizodi kad je Negan mogao ubiti Daryla zato što ga je udario šakom. Međutim nije to uradio nego je ubio nekog drugog jer je znao da će tako više povrijediti Daryla.

Zanima me kako Michonne računa na Hilltop kad oni nemaju nikako oružija ako se dobro sjećam :-)
Jack Be Nimble

#7242 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Valjala li nova epizoda? Jel isto smaranje kao zadnje dvije ili se ipak nesto desi?
Pandakonda

#7243 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Jack Be Nimble wrote:Valjala li nova epizoda? Jel isto smaranje kao zadnje dvije ili se ipak nesto desi?
Dobra je epizoda, produžena je tako da traje 60 minuta. Ja ne znam što su ljudi toliko opsjednuti akcijom, pa imamo 16 epizoda u sezoni, bit će vremena za akcije :-)
Jack Be Nimble

#7244 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Pandakonda wrote:
Jack Be Nimble wrote:Valjala li nova epizoda? Jel isto smaranje kao zadnje dvije ili se ipak nesto desi?
Dobra je epizoda, produžena je tako da traje 60 minuta. Ja ne znam što su ljudi toliko opsjednuti akcijom, pa imamo 16 epizoda u sezoni, bit će vremena za akcije :-)
Nisam opsjednut akcijom, samo mi dojadila generalna limuda ove serije. Sada se moram najterati da bi gledao epizodu a prije sam jedva cekao.
Tyke

#7245 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Pandakonda wrote:
SamoVasGledam wrote:Ali Deril za razliku od Rika nema šta da izgubi.
Ima. Pola one grupe se našlo pred Neganom zato što je on napravio glupost kad je išao ganjati Dwighta. Čovjek osjeća grižnju savjest i želi da zaštiti grupu jer su mu oni jedini ostali nakon što mu je brat umro. Vjerujem da Daryl namjerno nije htio da komunicira sa Rickom zato što je mislio da će opet uvaliti Ricka u problem. Isto tako Daryl zna da ako napravi neku glupost da će Negan odma krenut na njegovu grupu jer zna da će ga tako najviše povrijediti. To se moglo vidjet i u prvoj epizodi kad je Negan mogao ubiti Daryla zato što ga je udario šakom. Međutim nije to uradio nego je ubio nekog drugog jer je znao da će tako više povrijediti Daryla.

Zanima me kako Michonne računa na Hilltop kad oni nemaju nikako oružija ako se dobro sjećam :-)
Mislim da Michone racuna na brojnost ljudi, u tom kontekstu su i pricali ona i Rick, a oruzje ce nekako skuckati, par grupa napadnu i cao.
Nego, zar nije jednostavnije bilo krenuti dalje, napraviti seobu grupe na neku drugu stranu svijeta sto dalje od Negana. Ovako su osudjeni na robovanje i u strahu ko ce slijedeci poginuti. Al' reziser ko reziser, u protivnom ne bi Negan ni postojao. :D

A meni je smor bila epizoda, ne samo sto nije bilo akcije, vec peglanje Neganovo i ona surovost prema Ricku, podosadno mi bilo.
DonieBrasco

#7246 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DonieBrasco »

Kako me pojavom nervira ovaj Carl, ne znam ko je njega birao za ovu ulogu ali decko fizickim izgledom nije za ovu ulogu.

Yebo ga šešir i onaj ko mu ga dade uz onu dugu kosicu.
Logovan

#7247 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Hahah što ih Negan maltretira.

Neka neko javi Carlu da se ošiša.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7248 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Mene vise nervira Negan i ova njegova satro prica.
Ok, zajeban si, sve stoji, al ono nesto pokusava biti duhovito :roll:
Bas trazi da mu se jebe majka.
Ako si vec postavio uslove, sta sad imas koji qrc srati. Uzmi po dogovoru sto je i vozi.
DonieBrasco

#7249 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DonieBrasco »

Smiju li se ovdje pisati predviđanja sta ce biti ? ne spoileri, predviđana !
amar1994

#7250 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by amar1994 »

svka im cast na castingu ya negana :D , valjalo je nac onako oduran lik :mrgreen: :thumbup:
Post Reply