"Oprostiii nam Papeeeeeee, sve te ruzne riiiiciiiiiiii....."
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#7226 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ako ih uzme, onda ce biti:
- Edin H.
#7227 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je ocigledno rizik koji je on bio spreman preuzeti radi uspostavljanja autoriteta.jeza u ledja wrote:A ako ih uzme, onda ce biti:
Premda se ovdje ne radi samo o utakmici u Zenici, koju cemo nadam se ipak uzeti, nego o onoj (eventualnoj
- splend
#7228 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a sta s tom (eventualno) u rumuniji?Edin H. wrote:To je ocigledno rizik koji je on bio spreman preuzeti radi uspostavljanja autoriteta.jeza u ledja wrote:A ako ih uzme, onda ce biti:
Premda se ovdje ne radi samo o utakmici u Zenici, koju cemo nadam se ipak uzeti, nego o onoj (eventualnoj) u Rumuniji.
- shalla
#7229 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalno...jeza u ledja wrote:A ako ih uzme, onda ce biti:
U čemu je problem priznati da si pogriješio u nečemu, ako uzme 4 ili 6 bodova ja ću se prvi popišati i na Begovića i na Jahića i Nadarevića i reći da je selektor genijalac i da ga trebamo pustiti da dovrši posao do kraja...
Dosadašnji rezultati mi baš ne daju povoda da kažem da vuče prave poteze...
- Edin H.
#7230 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nista nam ne znaci samo pobjeda u Zenici, ako zijanimo u Rumuniji.splend wrote:a sta s tom (eventualno) u rumuniji?Edin H. wrote:To je ocigledno rizik koji je on bio spreman preuzeti radi uspostavljanja autoriteta.jeza u ledja wrote:A ako ih uzme, onda ce biti:
Premda se ovdje ne radi samo o utakmici u Zenici, koju cemo nadam se ipak uzeti, nego o onoj (eventualnoj) u Rumuniji.
Siguran sam da ce Rumuni okrenuti Albance.
- alphonse kauders
#7231 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape kad kaze da bi i sam zaigrao malo, garant razmislja o svom hattrick-u u ovoj utakmici:
Borota prima sve same nevjerovatne golove, a Sušić uredno uzvraća:)
Borota prima sve same nevjerovatne golove, a Sušić uredno uzvraća:)
- Bosanski_kralj
#7232 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo da nije zvao Ibričića (i to kao zbog njegovog kvaliteta) sve bi bilo u redu.
-
Dead Man Walking
#7233 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem se. Bas me zanima da li iko od ovih sto podrzavaju Papeta vjeruje u njegovo objasnjenje u vezi poziva doticnom.Bosanski_kralj wrote:Samo da nije zvao Ibričića (i to kao zbog njegovog kvaliteta) sve bi bilo u redu.
-
sumirprimus
#7234 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je razborit covjek,sto on ucini,vjerujte da je tako trebalo biti,Pape je covjek od principa i rijeci,kako kaze tko i bude,nema malo vako malo nako..JokDead Man Walking wrote:Slazem se. Bas me zanima da li iko od ovih sto podrzavaju Papeta vjeruje u njegovo objasnjenje u vezi poziva doticnom.Bosanski_kralj wrote:Samo da nije zvao Ibričića (i to kao zbog njegovog kvaliteta) sve bi bilo u redu.
-
Mustang1
#7235 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tako je .. nema kod njega malo vako malo nako...malo ne pozoves igraca koji ti nije doso na jednu utakmicu malo pozoves drugog koji nije doso na tu istu utakmicu..nema toga kod njega on je dosljedan !
-
Corola
#7236 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja licno jedino vjerujem u onoga gore . Dead i jos Mane, a uz to Walking.Dead Man Walking wrote:Slazem se. Bas me zanima da li iko od ovih sto podrzavaju Papeta vjeruje u njegovo objasnjenje u vezi poziva doticnom.Bosanski_kralj wrote:Samo da nije zvao Ibričića (i to kao zbog njegovog kvaliteta) sve bi bilo u redu.
Ostale mogu saslusati.
Ibricic je ovaj put Papetova greska.Podrzavao ga ili ne.Ako te to cini sretnim i nebil malo zivno.
Samo kako rece @Jez da vam ne bude nakon Rumunije u horu sa Oliverom Dragojevicem i njegovim hitom ''oprosti mi,Pape''.
Iako znam da slusas ''pesme maga'' Kite Milica.
Last edited by Corola on 16/03/2011 07:21, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#7237 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bra'o majstore, sve si skonto, i jos mi pismeno sukno.
P.S. Daj Boze da budemo svi horski pjevali pjesmu izvinjenja Susicu, ne navijam za/protiv selektora nego za reprezentaciju. Sto se mene tice moze je voditi i Mile Ronhil, a i Mile mag
- Obuca9
#7238 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sumirprimus wrote:jel se u zenici igra?eto da je pameti ko sto nije,ne bi iso tamo đe stalno gubimo...
trebo je ne gledat ime i naciju i otic igrat u mostaru pod bijelim brijegom
- shalla
#7239 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravo tako...Dead Man Walking wrote: Daj Boze da budemo svi horski pjevali pjesmu izvinjenja Susicu, ne navijam za/protiv selektora nego za reprezentaciju. Sto se mene tice moze je voditi i Mile Ronhil, a i Mile mag, samo nek ima rezultate.
Ja ću prvi na FB kao profile sliku i ovdje kao avatar staviti Papeta ako otkači uzme iz ovog dvomeča 4 ili 6 bodova. A ako izborimo plasman istetoviraću ga na ramenu
- Obuca9
#7240 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Držim te za riječ.shalla wrote:Upravo tako...Dead Man Walking wrote: Daj Boze da budemo svi horski pjevali pjesmu izvinjenja Susicu, ne navijam za/protiv selektora nego za reprezentaciju. Sto se mene tice moze je voditi i Mile Ronhil, a i Mile mag, samo nek ima rezultate.
Ja ću prvi na FB kao profile sliku i ovdje kao avatar staviti Papeta ako otkači uzme iz ovog dvomeča 4 ili 6 bodova. A ako izborimo plasman istetoviraću ga na ramenu
A i vakat je da tog Homera skloniš, otkad te znam, vazda ti je Homer bio i u potpisu i u avataru.
- shalla
#7241 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U sve mi diraj samo u Homera nehz__semir wrote:Držim te za riječ.shalla wrote:Upravo tako...Dead Man Walking wrote: Daj Boze da budemo svi horski pjevali pjesmu izvinjenja Susicu, ne navijam za/protiv selektora nego za reprezentaciju. Sto se mene tice moze je voditi i Mile Ronhil, a i Mile mag, samo nek ima rezultate.
Ja ću prvi na FB kao profile sliku i ovdje kao avatar staviti Papeta ako otkači uzme iz ovog dvomeča 4 ili 6 bodova. A ako izborimo plasman istetoviraću ga na ramenu![]()
A i vakat je da tog Homera skloniš, otkad te znam, vazda ti je Homer bio i u potpisu i u avataru.
- burek_in_space
#7242 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
O chemu ti?!Bubalo1 wrote:Tako je .. nema kod njega malo vako malo nako...malo ne pozoves igraca koji ti nije doso na jednu utakmicu malo pozoves drugog koji nije doso na tu istu utakmicu..nema toga kod njega on je dosljedan !
-
Abacija
#7243 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zar nisi skontao ironiju?burek_in_space wrote:O chemu ti?!Bubalo1 wrote:Tako je .. nema kod njega malo vako malo nako...malo ne pozoves igraca koji ti nije doso na jednu utakmicu malo pozoves drugog koji nije doso na tu istu utakmicu..nema toga kod njega on je dosljedan !
@Bubalo1
- burek_in_space
#7244 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema ovdje ironije, a objasnicu i zashto kada imenuje likove koje je naveo u svom postu.Abacija wrote:
Zar nisi skontao ironiju?
@Bubalo1
-
Abacija
#7245 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zna se o kome se radi. O Begovicu i Ibricicu.burek_in_space wrote:Nema ovdje ironije, a objasnicu i zashto kada imenuje likove koje je naveo u svom postu.Abacija wrote:
Zar nisi skontao ironiju?
@Bubalo1
Boldirano je ironija.Tako je .. nema kod njega malo vako malo nako... malo ne pozoves igraca koji ti nije doso na jednu utakmicu malo pozoves drugog koji nije doso na tu istu utakmicu..nema toga kod njega on je dosljedan !
- burek_in_space
#7246 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Begovic - 3 izostanka.
Ibrichic - 1.
Kraj priche.
EDIT: da ne ostanem nedorechen, smatram i sam da je Ibrichic zasluzhio hladjenje, radi odavanja pochasti Torcidi i 'ajduku, te izbjegavanju reprezentativnih obaveza, i ne sumnjam da ce Pape naci nachin da to rijeshi s njim.
Ibrichic - 1.
Kraj priche.
EDIT: da ne ostanem nedorechen, smatram i sam da je Ibrichic zasluzhio hladjenje, radi odavanja pochasti Torcidi i 'ajduku, te izbjegavanju reprezentativnih obaveza, i ne sumnjam da ce Pape naci nachin da to rijeshi s njim.
-
juventus
#7247 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja se nadam da će ukoliko Ibričić bude ulazio u igru, doživjeti salve zvižduka s prepunih tribina Bilinog polja.
Nek mu to bude opomena.
Mi ga se nećemo odreći, ali mu se pažnja mora skrenuti. Nek malo posloži prioritete na mjesta koja im pripadaju.
Nek mu to bude opomena.
Mi ga se nećemo odreći, ali mu se pažnja mora skrenuti. Nek malo posloži prioritete na mjesta koja im pripadaju.
-
Crvena Tifoza
#7248 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Otkud Begoviću 3 izostanka? Propustio Slovačku i Meksiko. To su dva (2) - slovima i brojem.burek_in_space wrote:Begovic - 3 izostanka.
Ibrichic - 1.
Kraj priche.
- burek_in_space
#7249 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Katar.Crvena Tifoza wrote:
Otkud Begoviću 3 izostanka? Propustio Slovačku i Meksiko. To su dva (2) - slovima i brojem.
Borio se za mjesto prvog golmana, kroz chitavu sezonu.
- Obuca9
#7250 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A kad se "povrijedio" dva dana pred Katar, toga se ne sjećamo ha?Crvena Tifoza wrote:Otkud Begoviću 3 izostanka? Propustio Slovačku i Meksiko. To su dva (2) - slovima i brojem.burek_in_space wrote:Begovic - 3 izostanka.
Ibrichic - 1.
Kraj priche.