haha veze nema, ne samo to da se knjige namjerno vode oko nule, nego mozes imati stotine d.o.o. firmi s kojim ana milion nacina mozes prikazat poslovanje, ali eto ovaj strucnjak se nasao da objasni da je u dugovima, pa mu jos....mrsko objasnjavatOmerD wrote:
ma jesi smijesan, eto ti znas i tako si dobro upucen u sve. tako lose ide avazu da svake godine radi u dobiti, toliko o tvom pametovanju, bar se informisi prije nego pocinjes bacati blato naokolo, barem zaradi te svoje cevape koje ti daju za podrzavanje kriminalne hobotnice na vlasti i nemoj se ofirati ovdje. jos kada dodas to da normalno firme namjerno posluju u minusu da ustede porez....
daj ba, bolje idi brini za tihica, bakira i kompaniju koji za 20 godina vladanja i vodjenja javnih kompanija nisu napravili ama bas nista, i hajde da je samo to, nego su sve zavili u crno. ne stoje amerikanci dzaba iz sbba i dfa, pa nisu oni glupi ko neki ovdje kod nas.
vidis da je covjek prolupao, da mu je samo nesto napisati da nekoga ocrni kako bi zaradio svoje cevape od sefa mu[/quote]
Mozda si ti prolupo ja nisam...i opet mi mrsko pisat pogotovo sa balavcima poput tebe pogotovo vrijedjas a nije moj nivo nego tvoj dosljacki...sto se tice fahrA tvoga vrlo sam dobro infomisan o dugovima bolje nego sto mozes zamisliti...a tebe ako zanima informisi se i ti...fahro je obicni seljacic iz gusinja kojeg je sda nahranila i napila kad je doso...dala i drzavljanstvo...i tako ce i zavrsiti kakav je bio na pocetku...sa najlonskom kesom...previse je nizak da tolko visoko poleti...mali ko kepec...