e Vako ti je isto, moj edine, bilo 1958. uleti pireli, uleti šel, pojačaše felge na trinEsku, zabraniše pletene, razdužiše one htz rukavice od električa, pojačaše gorivo na 80 oktana, sve pobrkaše...
ne oporavismo se do sedamdesetsedme.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Koji moroni covjece, htjeli da ujednace formulu zbog Vetella, a napravili jos goreg monstruma uz zvuk usisivaca.beco wrote:Samo jedan mali podatak najbrži krug AMG je za 1.7 sekundi bio brži od sviju ostalih
Houston do you copy
beco wrote:Kako će pojačati zvuk po meni mehanički jedino ako dignu limitator obrtaja ili stavi zvučnike pa pustaj w12 zvuk![]()
Houston do you copy
Još jedna velika dilema, oko koje su se koplja lomila prethodnih godina, napokon riješena.Industrialyzer wrote:
Vettel ove godine pokazuje klasu, Ricciardo mu cita lekcije redovno.
ExNihilo wrote:Još jedna velika dilema, oko koje su se koplja lomila prethodnih godina, napokon riješena.Industrialyzer wrote:
Vettel ove godine pokazuje klasu, Ricciardo mu cita lekcije redovno.
Kako je bilo dobro čuti, sad za vikend: "Sebastian, Daniel is quicker than you, let him by"
BHF_Manijak wrote:Melje ga moj qrac, vidjet cete na kraju sezone ko ce biti ispred. Mogu samo pofafalati cetverostrukom prvak svijeta.![]()
![]()
![]()
Bolid je glavna stvar i to je to. Klasican primjer Mercedes. Skoro 2 sekunde brzi po krugu, taman da Senna sjedi u suparnickom bolid ne moze ga stici, tako ostajem pri onom da 20% na vozaca otpada, da ustvari na maksimalan nacin iskoristi taj bolid, a ostalo se moze pusiti. Ako vozis kantu, bices kanta.
Eto Alonso super ha hu, exra mega vozac, a moze qrac dudlati sa onom kantom od Ferrarija.
Niks 1.6 => 1.500 ccm... I Nelson PikeT... Joj koliko mi je godina majko..........Industrialyzer wrote:beco wrote:Kako će pojačati zvuk po meni mehanički jedino ako dignu limitator obrtaja ili stavi zvučnike pa pustaj w12 zvuk![]()
Houston do you copy
Todt kaze da jos ne zeli zvanicno da izalzi u javnost sa informacijama, jer se vise opcija razmatra. Pa nije ovo prvi put da se koriste motori male zapremine sa turbom, kad je BMW izvlacio 1500KS iz 1.6 motora...
BHF_Manijak wrote:Ma mozete ba pricati do sutra, titule su jedino mjerilo, po tome se pamte vozaci. da je kar'na, bio bi otjeran iz Red Bulla u Marussiu i bio bi rijesen problem. Pokazat ce rezultat na kraju sezone kakav je, a vozi duplo gori bolid od Mercedesa.
A to sto govorite da je losiji od Kimija, Alonsa, Hamiltona, pa koji qrac onda RB njih ne angazuje? Zasto ga trpe, ako je losiji od svih vozaca u "cirkusu"?! Smijesna totalno prica, kao sto se i za Michalea govorilo "lahko mu je kad ima najjaci bolid". Patetika na kvadrat.