Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
čekaj, čekaj, dok se malo stisnu ledene kocke menš'ćini da mi gore negdje na hastalu ostadoše čupavci, da ne učinim mahrum trud naše missD a i ne dođe mi po onaj jastuk što sam pripremio
Selam alejkum dzematlije
A sto se plaho ovdje veceras iftarilo, nejma kakvih poslastica nije bilo
vidim..i plete se uveliko...
ja znam heklati pa eto ako Đe ima mjesta trazim posao
@wewo, zahladnilo je malo ali nema zime..onako potaman Ne moze se lahko ova moja kutijica (a ispregradjivana) od stana rashladiti
Šupljaka se ostavi
Srcem Jošku poćuti
Josip Broz ti kazuje
ništa ne namazuje
Hajde ašik u tekiju!
GLOBAL: Prekrojili ste mapu Balkana, da li to znači i nove sukobe i kako sagledavate trenutne odnose u regionu?
BROZ: Najveći poštovaoci Tita su u Bosni i Hercegovini, pa onda Sloveniji. To je zato što je narod vidio gdje su ih doveli ovi novi lideri, koji su svi pokušavali biti Tito. Muslimanski narod je najpošteniji na teritoriji bivše Jugoslavije. Kad putujete kroz cijelu BiH, Sandžak ili Kosovo, ako ti auto stane, svako će ti pomoći, odvesti te u svoju kuću, ponuditi ti gostoprimstvo… To su ljudi koji znaju da cijene, imaju nešto više u sebi. Pa i sama muslimanska vjera u kojoj se odričete toliko toga… Mi smo u odnosu na tu vjeru kanibali, kod nas se samo krka i pije, a ti postovi što se drže su laž, a ovdje se to poštuje. Cilj je zavaditi muslimanski narod, da se dobije novo žarište, pa se sad i djelovanje Palestinaca ovdje nekima stavlja na teret, pa je sad, eto, Zukorlić terorista, sutra će biti Cerić, prekosutra Ugljanin… To je strašno šta rade tom narodu! U Sandžaku sam to nedavno rekao: shvatite, sve što rade – rade da bi vas porobili. Novi Pazar je nekad bio centar za proizvodnju džinsa i imao je licencu, sad su im uzeli sve da bi onaj koji je kupio fabriku sada njih unajmio da budu jeftina najamna snaga. Kad narod shvati da je jedina priča ona o hrani, onda više od ovih na vlasti neće ostati niko!