Mislim da si ipak nesto debelo fulio u mom slucaju - ne vjerujem ja ni u sta. Ono sto ja govorim kada pricam o tome jeste pretpostavka, navodjenje jos jedne ili vise mogucnosti, ali nisposto moje vjerovanje.irac300 wrote: Nije ni tvoje maslo za Ramazana.Smrle lupeta o onome u sta on vjeruje, ali brate ti kad krenes o svim mogucim i nemogucim teorijama zavjera i vanzemaljcima, ja isti efekat dozivim kao ti sa Smrletom. Ono, prosto mi ne ide u glavu da ozbiljan covjek, porodican, u zrelijim godinama vjeruje u sve te teorije. Ja sam tu fazu imao prije rata kao klinac, pratio Arku, priloge o NLO-ima u tabloidu AS.
Al' preraste se, sazrije co'jk.
Nista licno protiv tebe, kao i protiv Smrleta, svak' ima svoj put, ovdje smo da naprdjujemo.
A ako bih zaista morao vjerovati u nesto vezano za nas postanak na Zemlji, onda bih sigurno prije odabrao ili geneticki vanzemaljski inzinjering ili slucajni postanak, a ove kojekakve religijske bogove ni pod razno
Naprosto samo radi logike i moguce vjerovatnoce.
I kako god okrenemo, vrijeme ce pokazati sta je tacno. Da li cemo mi licno to dozivjeti, ionako je nebitno. Meni ni jedna varijanta ne predstavlja nista niti bi mi ista promijenila u zivotu