Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:Hoću reći da ste previše dosadni sa tim. A i nije tačno ionako, plus ne kontam kako uopšte dolaziš do takvih zaključaka, ali eto nebitno.
Ikande nije miljenik, lupaš danas. Nauči šta znači biti miljenik...
Sa čim smo dosadni? Kada vi provocirate, onda je to ok. Kada mi to radimo, onda nam kažete da gledamo svoja posla. Ne može to tako. Ako zajebavaš, onda budi spreman da drugi tebe zajebavaju kada dođe njihov red. Ja sam samo tvom pitaru odgovorio na post.
Ma, jok. Kad je došao, digli ste ga na najviše spratove nebesa. To neka tepanja, očekivanja, hvalisanja i poslije ispade da je važniji naš dug od toga što on odlazi. Uostalom, i da vam nije bio miljenik , njegov odlazak je opet važnija vijest od naših dugova o kojima ste trubili nekoliko stranica.
Pa s tim kako mi više brinemo oko vaših dugova, stalno vas pratimo, itd. Vidi ovo boldirano... Izvini, ali ti se ponašaš k'o kakvo dijete, majke mi.
A ovo oko Ikandea, previše generalizuješ stvari, al' baš previše.
Logovan wrote:Hoću reći da ste previše dosadni sa tim. A i nije tačno ionako, plus ne kontam kako uopšte dolaziš do takvih zaključaka, ali eto nebitno.
Ikande nije miljenik, lupaš danas. Nauči šta znači biti miljenik...
Sa čim smo dosadni? Kada vi provocirate, onda je to ok. Kada mi to radimo, onda nam kažete da gledamo svoja posla. Ne može to tako. Ako zajebavaš, onda budi spreman da drugi tebe zajebavaju kada dođe njihov red. Ja sam samo tvom pitaru odgovorio na post.
Ma, jok. Kad je došao, digli ste ga na najviše spratove nebesa. To neka tepanja, očekivanja, hvalisanja i poslije ispade da je važniji naš dug od toga što on odlazi. Uostalom, i da vam nije bio miljenik , njegov odlazak je opet važnija vijest od naših dugova o kojima ste trubili nekoliko stranica.
Pa s tim kako mi više brinemo oko vaših dugova, stalno vas pratimo, itd. Vidi ovo boldirano... Izvini, ali ti se ponašaš k'o kakvo dijete, majke mi.
A ovo oko Ikandea, previše generalizuješ stvari, al' baš previše.
Tvoj "jaran" je bio jedan od glasnijih provokatora, a sada nas tjera da gledamo svoja posla, i taj odgovor je bio upućen njemu, jer je to istina. Ako već zajebava, neka se ne ljuti kada drugi zajebavaju njega. I onda si se ti javio sa bla, bla, bla i onim smajlijem što spava, i krenula je ova priča. Ne kontam šta ti nije jasno?
Pa nisu ni Zeljeznicaru dali, jebi ga - nasa liga. Na svim stadiona PLBiH je dosad bilo utakmice kad gosti nisu mogli nista osvojit, taman da je ih je do stadiona NATO dopratio.
Rekoh odmah poslije utakmice, bilo je dole situacija i kad se normalno sudi, ali dzaba, ima nesto sto stegne govno barem sarajevskim premijerligasima. K'o da Bayernu idu.
Recimo da je Zeljeznicaru prosle sezone dole u kupu, a Sarajevu u ligi, bilo normalno sudjenje, pa ga i jedni i drugi pofamflase bez datog gola.
BHF_Manijak wrote:Pa nisu ni Zeljeznicaru dali, jebi ga - nasa liga. Na svim stadiona PLBiH je dosad bilo utakmice kad gosti nisu mogli nista osvojit, taman da je ih je do stadiona NATO dopratio.
Rekoh odmah poslije utakmice, bilo je dole situacija i kad se normalno sudi, ali dzaba, ima nesto sto stegne govno barem sarajevskim premijerligasima. K'o da Bayernu idu.
Recimo da je Zeljeznicaru prosle sezone dole u kupu, a Sarajevu u ligi, bilo normalno sudjenje, pa ga i jedni i drugi pofamflase bez datog gola.
Slažem se i za Željezničar i za sve , izgleda da kad njih ne ide normalno onda ih sudija pomazi jebo ih onaj ćelavac Bevanda i Beus zajedno s njim .
Kad se vec ta "nemoguca" gostovanja spominju, mene vise negativnih uspomena dijeli za neke druge stadione, gdje se zaista nije moglo igrati, nego li za Pecaru i SB. Realno. U Tuzli ili Travniku te prebiju na mrtvo ime, sve se na noge digne, jos dobijes batina i popusis utakmicu.
Blueblood, ultima, hocemo li vaditi postove sad sta ste pisali kad ste dovodili stokica ili diattu ?
Kao sto vi to radite, prije svih ovaj lazni navijac blueblood
Ono svakakvih krampi je prodefilovalo kroz naše klubove, čak mislim da ste vi zlatni kakvih je ašova kod nas tek prije dolazilo (to su oni što su prošli sve omladinske škole CZ i Partizana, ali ih povreda sjebala ili ih trener nije volio ), ali je li ikad doveden napadač koji a 18 gola nije zabio nijedan gol
Manijače eto to meni nije jasno dobijali su naši klubovi CZ i Partizan u Beogradu , Hajduk u Splitu , Dinamo .... i dođeš u situaciju da godinama ne možeš slomit klub koji ne može u istu rečenicu s ovima . Al eto reće neko druga su vremena.
ultima_palabra wrote:Ali sega kako je Skakic dao sve od sebe da ostane 11 na 11, tri crvena oprostio... i onda dao crveni u tunelu
Nije u tunelu. Na kraj utakmice.Opravdano, bez obzira na ranije propuste, ne mozes ti kao obicni igrac ici na sake sa sudijom na kraju utakmice, a kamoli kao "kapiten"
1946--1987 wrote:Blueblood, ultima, hocemo li vaditi postove sad sta ste pisali kad ste dovodili stokica ili diattu ?
Kao sto vi to radite, prije svih ovaj lazni navijac blueblood
Fol je sto ste i vi govorili da je Joco beton pojacanje
Da se ne lazemo, 99% bi Jocu potpisalo prije pocetka sezone, zivotom garantujem. Onaj 1% ne bi bio zbog njegovo nekvaliteta ili jer je neko prorok, vec zbog price "dajte nasu djecu" ili "stariji lik". Dakle niko ne bi doveo pod znak pitanja njegove igracke sposobnosti.
Svi su ostali sjebani koliko je covjek bezvoljan i kako je malo pokazao. Zajeb, ali ne bih ga nikome na dusu pripisao.
Meni je Joco najmanje problem, ali ko dovede Livaje, Mladenovice i ine, jebo te led?! E to su problemi i promasaji!
BHF_Manijak wrote:Da se ne lazemo, 99% bi Jocu potpisalo prije pocetka sezone, zivotom garantujem. Onaj 1% ne bi bio zbog njegovo nekvaliteta ili jer je neko prorok, vec zbog price "dajte nasu djecu" ili "stariji lik". Dakle niko ne bi doveo pod znak pitanja njegove igracke sposobnosti.
Svi su ostali sjebani koliko je covjek bezvoljan i kako je malo pokazao. Zajeb, ali ne bih ga nikome na dusu pripisao.
Meni je Joco najmanje problem, ali ko dovede Livaje, Mladenovice i ine, jebo te led?! E to su problemi i promasaji!
Joco je direktni krivac što nemamo bar 5-6 bodova više (naglasak na bar...ako ne i više)
To igracko smeće je najveci karcinom Želje ....ali treba istaci i nekvalitete Livaje i Mladenovića prije svih, potom Diate, pa i Kokota u zadnje vrijeme