neka hvala ja sam svoj na svome
RUSIJA
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7226 Re: RUSIJA
imate pet kantona i napravili ste gore sranje nego u srbiji i rusiji
- General War
#7227 Re: RUSIJA
Pitao sam onog delegata, a ti i od sufliranja mozes zivitBlack swan wrote:imate pet kantona i napravili ste gore sranje nego u srbiji i rusiji
- NajdraziVodjaa
#7228 Re: RUSIJA
Glavni grad i ekonomski centar prosperitetne BiH na cijem forumu se ismijava Ruska vojna tehnologija, industrija i ekonomija opcenito. Ovo za grijanje sam mislio konkretno na Zenicu ciji su se gradjani uslijed najvecih minusa ove zime smrzavali jer su im kotlovi koji su zadnji put odrzavani dok je Tito bio ziv pokvarili. Naravno to je samo dio da ne pricam da u bolnicama fali vakcina da vozila gradskog saobracaja ovise o donacijama i zastarjelim vozilima izvana i ono o Rusiji naslo pricatiGeneral War wrote:Dze ti zivis?NajdraziVodjaa wrote:Nisam znao da pojedinci klix foruma predstavljaju cijeli svijet? Cuj smiju se svi Putinu i njegovoj vojscito je isto ko da se FK Sarajevo smije Bayern Minhenu...
To ti je nase licemjerje, ne moze se istusirati iza 23:00 nema vode, usred najvece zime ljudi ostaju bez grijanja, na ulici ne mozes disati od smoga, nezaposlenih na bacanje, populacija se smanjuje i to najobrazovajinih i oni ismijavaju svjetsku nuklearnu silu![]()
Pitanje je dje ti zivis pretpostavljam da si veliki patriota iz dijaspore cim tako sokirano pitas dje zivim i iznenadjen si ovim sto sam napisao, neko ko zivi u BiH ne bi bio iznenadjen.
- General War
#7229 Re: RUSIJA
U NjemackojNajdraziVodjaa wrote:Glavni grad i ekonomski centar prosperitetne BiH na cijem forumu se ismijava Ruska vojna tehnologija, industrija i ekonomija opcenito. Ovo za grijanje sam mislio konkretno na Zenicu ciji su se gradjani uslijed najvecih minusa ove zime smrzavali jer su im kotlovi koji su zadnji put odrzavani dok je Tito bio ziv pokvarili. Naravno to je samo dio da ne pricam da u bolnicama fali vakcina da vozila gradskog saobracaja ovise o donacijama i zastarjelim vozilima izvana i ono o Rusiji naslo pricatiGeneral War wrote:Dze ti zivis?NajdraziVodjaa wrote:Nisam znao da pojedinci klix foruma predstavljaju cijeli svijet? Cuj smiju se svi Putinu i njegovoj vojscito je isto ko da se FK Sarajevo smije Bayern Minhenu...
To ti je nase licemjerje, ne moze se istusirati iza 23:00 nema vode, usred najvece zime ljudi ostaju bez grijanja, na ulici ne mozes disati od smoga, nezaposlenih na bacanje, populacija se smanjuje i to najobrazovajinih i oni ismijavaju svjetsku nuklearnu silu![]()
Pitanje je dje ti zivis pretpostavljam da si veliki patriota iz dijaspore cim tako sokirano pitas dje zivim i iznenadjen si ovim sto sam napisao, neko ko zivi u BiH ne bi bio iznenadjen.
- Truba
#7230 Re: RUSIJA
kolegica drvenija kace usrane i sjebane bolnice po rusijiGeneral War wrote:Pitao sam onog delegata, a ti i od sufliranja mozes zivitBlack swan wrote:imate pet kantona i napravili ste gore sranje nego u srbiji i rusiji
a prijatelj mi bio dva dana na svetom kosevu
usran vc
morao bravu popravljat da mu dede ne ulijecu dok kenja
da ne idemo dalje
bitno je da je u Rusiji sranje
- General War
#7231 Re: RUSIJA
Kako je boga ti u zapadnom Mostaru situacija oko cenifa posto ste se za to zakaciliBlack swan wrote:kolegica drvenija kace usrane i sjebane bolnice po rusijiGeneral War wrote:Pitao sam onog delegata, a ti i od sufliranja mozes zivitBlack swan wrote:imate pet kantona i napravili ste gore sranje nego u srbiji i rusiji
a prijatelj mi bio dva dana na svetom kosevu
usran vc
morao bravu popravljat da mu dede ne ulijecu dok kenja
da ne idemo dalje
bitno je da je u Rusiji sranje
- Truba
#7232 Re: RUSIJA
boli me k za mostar
najghori grad i u trokutu mostar stolac i citluk...ne volim proći tuda
u mostaru sam bio svega 2-3 puta po pola sata
na starom mostu samo dva puta...prvi put u zivotu 2011.
moatar mi je zadnji grad na svijetu
- Russki
#7233 Re: RUSIJA
mostar je rinaka od gradaBlack swan wrote:boli me k za mostar
ja u zivotu dvaput bio, kad se otvori sansa da moram dole, obavezom ili nesto drugo, dodje mi da si pucam u koljeno
- Point.
#7235 Re: RUSIJA
Ti u Sarajevu zivis? Pa mene bi bilo sramota reci da zivim u Sarajevu a da brijem na jebene ruse, te iste ruse ciji su dobrovoljci pucali po gradu i u cije ime cetnici digose krst u Visegradu. Kako si jadan.NajdraziVodjaa wrote:Glavni grad i ekonomski centar prosperitetne BiH na cijem forumu se ismijava Ruska vojna tehnologija, industrija i ekonomija opcenito. Ovo za grijanje sam mislio konkretno na Zenicu ciji su se gradjani uslijed najvecih minusa ove zime smrzavali jer su im kotlovi koji su zadnji put odrzavani dok je Tito bio ziv pokvarili. Naravno to je samo dio da ne pricam da u bolnicama fali vakcina da vozila gradskog saobracaja ovise o donacijama i zastarjelim vozilima izvana i ono o Rusiji naslo pricatiGeneral War wrote:Dze ti zivis?NajdraziVodjaa wrote:Nisam znao da pojedinci klix foruma predstavljaju cijeli svijet? Cuj smiju se svi Putinu i njegovoj vojscito je isto ko da se FK Sarajevo smije Bayern Minhenu...
- NajdraziVodjaa
#7236 Re: RUSIJA
Jedini jadnik si ti dijasporski huskac iznenadio bi se koliko ima ljudi u sa kojima rusija i assad nisu mrski a gle cuda nisu srbi kako huskaci poput tebe zele da pokazu. Zasto bi mene bilo briga za neke pravoslavne ekstremiste dobrovoljce u nasem ratu? bilo je bosnjackih dobrovoljaca u ceceniji pa sta sad je li to cini bosnjake agresoromm i rusteljem ruske federacije?
Predlazem ti da dodjes iz udobnog doma da rusis taj krst u RSu tada cu te respektovati ovako si samo bucni furac patriota.
Predlazem ti da dodjes iz udobnog doma da rusis taj krst u RSu tada cu te respektovati ovako si samo bucni furac patriota.
- General War
#7237 Re: RUSIJA
on je iz Saraj*va koliko sa ja iz Njemacke 
- Acid25
#7238 Re: RUSIJA
Jes, ali Istočno.General War wrote:on je iz Saraj*va koliko sa ja iz Njemacke
- Point.
#7239 Re: RUSIJA
Zasto bi te bilo briga za pravoslavne dobrovoljce u nasem ratu? Pa ako si iz Sarajeva, radili su ti o glavi i pucali na tvoj grad.NajdraziVodjaa wrote:Jedini jadnik si ti dijasporski huskac iznenadio bi se koliko ima ljudi u sa kojima rusija i assad nisu mrski a gle cuda nisu srbi kako huskaci poput tebe zele da pokazu. Zasto bi mene bilo briga za neke pravoslavne ekstremiste dobrovoljce u nasem ratu? bilo je bosnjackih dobrovoljaca u ceceniji pa sta sad je li to cini bosnjake agresoromm i rusteljem ruske federacije?
No, gotovo sigurno je da si simpatizer vojske rep sumske koji zivi u Istocnom Sarajevu. Kazem ti, jadan si i prestani lagati. Budi covjek i priznaj da si salonac, skuzen si.
- NajdraziVodjaa
#7240 Re: RUSIJA
Da, pucale su pravoslavne verzije vehabija koje pucaju po Siriji i zasto bi ja trebao da Rusiju i njenu politiku gledam kroz nekakve dobrovoljce? Postavio sam ti pitanje nekoliko puta niakda nisi dao odgovor ako cu na Ruse gledati kao na agresora je li onda Sirijci treba na mene da gledaju kao na agresora? Ili Rusi da nas gledaju ko agresora jer ocigledno je da i nasi ekstremisti ratuju u tudjim zemljama. Naravno i ovo ces iskusno preskociti i neces odgovoriti. Ja prosli vikend okretao janje a kasnije bio na otvaranju istocne tribine, ti si vjerovatno kontao okrenuti janje ali ne smijes jer je tamo dje zivis to nelegalno
I sad ja ovde trebam da se pobjegulajma pravdam nesta 
- Point.
#7242 Re: RUSIJA
Reci slobodno na glas to sto ovdje trabunjas pa bi ekspresno popio saku u vugla, posebno na istocnoj tribini. Pa ti isti dobrovoljci su i razrusili Grbavicu, da imas sta u glavi shvatio bi to.NajdraziVodjaa wrote:Da, pucale su pravoslavne verzije vehabija koje pucaju po Siriji i zasto bi ja trebao da Rusiju i njenu politiku gledam kroz nekakve dobrovoljce? Postavio sam ti pitanje nekoliko puta niakda nisi dao odgovor ako cu na Ruse gledati kao na agresora je li onda Sirijci treba na mene da gledaju kao na agresora? Ili Rusi da nas gledaju ko agresora jer ocigledno je da i nasi ekstremisti ratuju u tudjim zemljama. Naravno i ovo ces iskusno preskociti i neces odgovoriti. Ja prosli vikend okretao janje a kasnije bio na otvaranju istocne tribine, ti si vjerovatno kontao okrenuti janje ali ne smijes jer je tamo dje zivis to nelegalnoI sad ja ovde trebam da se pobjegulajma pravdam nesta
I jagnje nije zabranjeno okretati ovdje, na tvoju veliku zalost.
- Acid25
#7243 Re: RUSIJA
Da su barem samo dobrovoljci u pitanju. Očito si prespavao zadnjih 1-2 godine, pa nisi u toku.NajdraziVodjaa wrote:Da, pucale su pravoslavne verzije vehabija koje pucaju po Siriji i zasto bi ja trebao da Rusiju i njenu politiku gledam kroz nekakve dobrovoljce?
Posebno oko rezolucije o Srebrenici i ponašanja ambasadora Rusije u BiH povodom nedavnih događaja-referenduma i 9. januara...
- NajdraziVodjaa
#7244 Re: RUSIJA
Za javna mjesta ja sam cuo drugacije...Kad me neko na utakmici pita o Siriji, Rusiji uvijek cu mu reci sta mislim samnom se nece sloziti uglavnom sda omladina, vehabije i gayevi.
- Acid25
#7245 Re: RUSIJA
Hoće se složiti Dodik, Lazanski, Dževad Galijašević i Mladen Marić...
- Truba
#7246 Re: RUSIJA
od hrvata mislim da samo ateisti nisu za asada
od srba svi su za asada osim one natase kandix ili kako se vec zov
isto kao sto sam na faxu skontao da su asistenti i bosnjaci glorificirali protestanstke dezave ispred 145 muslimana 4 katolika i jednog pravsolavnog makedonca studenta..
na forumu je slicno...
tako da je rezultat 1:1:1
isto kao sto sam na faxu skontao da su asistenti i bosnjaci glorificirali protestanstke dezave ispred 145 muslimana 4 katolika i jednog pravsolavnog makedonca studenta..
na forumu je slicno...
- Point.
#7247 Re: RUSIJA
Ti cuo? Cuo i odmah uzeo za cinjenicu. Hoces da kazes da u Sarajevu vecina raje gaji simpatije prema Rusiji?NajdraziVodjaa wrote:Za javna mjesta ja sam cuo drugacije...Kad me neko na utakmici pita o Siriji, Rusiji uvijek cu mu reci sta mislim samnom se nece sloziti uglavnom sda omladina, vehabije i gayevi.
Ok, sad znam da si obicni pubertetlija kojeg su tek krenule udarati ideoloske gluposti.
- NajdraziVodjaa
#7248 Re: RUSIJA
Nisam anketirao sve ljude da bi donosio tako krupan zakljucak mogu reci ono sto ja znam vecina raje nema neki definisan stav prema Rusiji bar ono sto ja znam vecina raje uopste nije upoznata sa npr, sukobima u Ukrajini i Siriji niti ko je tu skim, iz kog razloga je rat, ko koga pomaze itd...
Naravno opet nisam dobio odgobvor ako su Rusi zbog cetnickih dobrovoljaca agresori u BiH jesmo li mi agresori u Siriji i Iraku? Mi smo cak im prodavali oruzje koje je zavrsilo u rukama ekstremista da ubijaju sirijce.
Naravno opet nisam dobio odgobvor ako su Rusi zbog cetnickih dobrovoljaca agresori u BiH jesmo li mi agresori u Siriji i Iraku? Mi smo cak im prodavali oruzje koje je zavrsilo u rukama ekstremista da ubijaju sirijce.
- Point.
#7249 Re: RUSIJA
Napravi anketu slobodno.
I sta me vise smaras, nisam nikad reko da je Rusija bila agresor na BiH, nego da su imali dobrovoljce koji su ratovali na strani agresora, da u vijecu UN negiraju genocid u Srebrenici za kojeg citav svijet zna i da su svim srcem uz rs, a znam na koji nacin je nastala ta tvorevina. Eh kad takve podrzavas, stavi prst na celo i zapitaj se malo. Ja bih.
I sta me vise smaras, nisam nikad reko da je Rusija bila agresor na BiH, nego da su imali dobrovoljce koji su ratovali na strani agresora, da u vijecu UN negiraju genocid u Srebrenici za kojeg citav svijet zna i da su svim srcem uz rs, a znam na koji nacin je nastala ta tvorevina. Eh kad takve podrzavas, stavi prst na celo i zapitaj se malo. Ja bih.
-
aratet
#7250 Re: RUSIJA
Kod Srba, 90% je uz Asada, jedino oni Evropejci nisu.Black swan wrote:od hrvata mislim da samo ateisti nisu za asada
na forumu je slicno...
Kod Hrvata je 75% uz Asada.
Kod Bosnjaka je nekih 10%-20% i to iskljucivo zbog Palestine i slicnih stvari, uz dobar postotak neutralnih.