Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zaitsev wrote: ↑10/07/2025 03:10
Auuuu kako je posebno lijepo biti Zeničanin i Čelikovac noćas!!! Vrata kluba su i dalje otvorena svima. Dođite, učlanite se, volite i imajte šta pričati naraštajima koji dolaze. Obucite dres, planirajte subotu za Čelik... Veliko je ovo ljudi, nemate pojma koliko je veliko. 9 godina borbe sa aždahama nije bilo uzalud!
Hvala svima koji su vjerovali u nas i hvala svima koji nisu. Takvi su bili motiv više. Takvi i jesu i biti će motiv više za nas - lopove, probisvjete i besposličare.
Auuu šta smo napravili! Auuu šta ćemo još napraviti. Mi - krezubi narkomani, alkoholičari i ušičari. Svima vam želim da volite nešto (ne nekog) u životu barem deseti dio kao što mi volimo ovo. Našeg starca. Onako iskreno, istrajno, odvažno, hrabro, ludo i bezuslovno!
Ma ustvari, šta zna hrđa kako se kali čelik...
Velik li si starče. Sad se ispravi. Koračaj, grabi i ne brini. Čuvamo te i ne damo da više ikad padneš!
Zna li neko koliko je plaćena ona ekipa kod Seje?
Kako protumačiti da 4 radnice u polupraznoj ćevabdžinici više od 10 minuta ne dolaze do gostiju da ih pitaju za narudžbu? Povremeno neka prođe, obriše nešto ali gostima ne prilaze.
Ja morao otići do blagajne da naručim. Jedna na roštilju a tri stoje pored nje i nešto pričaju. Vidjeh da se dvije porodice sa djecom pokupiše i izađoše a da nisu ništa ni naručili.
Je li to bahatost radnica ili možda više poruka gazdi, koliko nas plaćaš toliko i radimo? Uglavnom povremeno odem u Tandem i ima 3 mjeseca kako nisam bio kod Seje i prenesoh utiske od jučer. .
Prepisao od ovih što su došli prije mene i oni su morali ići do blagajne da naruče. Nisam do sada morao dozivati i mahati rukama, dođu uvijek brzo, treba biti pošten, ali ono juče ko skrivena kamera.
Sta je sa ovom albom? Oni znaci ne ciste nista. Crkvice kod Rasim restorana zgrade su katasrtrofa vec danima. Izadjem ispred zgrade smeca na travi, na ulici isto da je netko bacio bombu. Nije samo u ovom dijelu vec po cijeloj zenici ? Koji ih kurac placamo ali iskreno?* Znaci zaposli vise ljudi a nemoj tjerat 1 covjeka da radi 3 terena. Znaci znam kako je u albi radio sam davno 2 mj-a. Dadne ti teren na kojem bih trebalo bit 2 covjeka i onda ti na kraju kaze kako ne mozes ocistit svoj teren. A samo ti daje tudje terene na kojem ljudi nista ne rade, vec urade 3h posla i cijeli dan piju kafu po kaficima. Ako ne mozes odrzavat grad zaposli vise ljudi.
Taktika albe. Odvede te prvo na reciklazu gdje moras sortirat smece. Papir plastiku tu radi 3h do 10. Onda odes jest i na teren tek dodjes oko 11. I sta ti imas tu uradit posla za 3h. Posto svi idu nazad u firmu u 2 poslije podne. Znaci radi se od 7 do 14. Od kojeg bude samo 4h posla na kojem idu da ociste svoj teren(naselja)
Gdje u Zenici ili drugim općinama kupiti foliju - najlon, ali da je debljina 2 ili 3 mm?
Mislio sam to ubaciti kao hidro izolaciju ispod temelja - plivajuće ploče.
Znam da nije po PS-u ali bolje išta nego ništa.
Kako mi ova situacija “smrdi”, kao onomad hvatanje odbjeglog zarobljenika u Lukovom polju 1 km od Isakove kuće na početku mandata.
Te KPZ, te Isak, te Federalna uprava policije deaktvirala bombu, neki trivijalni osuđenici unijeli bombu. Namješten skandal da se bude u medijima.
Taj što je pobjegao,ako je to taj na koga ja mislim,to je uradio za vrijeme prošlog direktora.