Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#72051 Re: Liverpool FC
Jos me huja nije popustila, ni najmanje. Evo ja sad najavljujem 01.10. da ova ekipa ima kvalitet za najvise stvari i da ce kompletnoj ligi jebat mater, ja koji vec znate kakav sam skeptik i da svaku idluku propitijem!
Ova ekipa moze uzeti titulu prvaka i nek se napuse kurca svi!
Na zimu tog Andrea dovesti, mozda stopera ako uspiju sta naci i to je to.
Samo da ih povrede zaobidju.
- vaučer
#72052 Re: Liverpool FC
Poslije ovog mislim da ih bog Isus Alah i Višnu zajedno neće zaustaviti. Bit će bjesni i to opravdano.
-
convict
#72053 Re: Liverpool FC
Kad se mi ovako osjecamo, mogu samo zamisliti kako je igracima. Siguran sam da ce Klopp znati to kanalisati kako treba.
- AmiĐa_Idriz
#72055 Re: Liverpool FC
Već sinoć su ih na guzove jedva devetoricu uzeli. 
- no_sekirli
#72056 Re: Liverpool FC
Ne znam cemu je guzonjama potrebno davati "opravdanja", kad se rezultat tekme ne moze promijeniti.
Na ovaj nacin samo javno svima govore da mogu odrediti tok i rezultat svake utakmice. I da ce opet biti isto. Nema oduzimanja/davanja bodova, ponavljanja utakmice ili vec nesto drugo.
Nogomet je postao isto igrica.
Na ovaj nacin samo javno svima govore da mogu odrediti tok i rezultat svake utakmice. I da ce opet biti isto. Nema oduzimanja/davanja bodova, ponavljanja utakmice ili vec nesto drugo.
Nogomet je postao isto igrica.
- AmiĐa_Idriz
#72057 Re: Liverpool FC
NapokonBHF_Manijak wrote: ↑01/10/2023 12:39 Jos me huja nije popustila, ni najmanje. Evo ja sad najavljujem 01.10. da ova ekipa ima kvalitet za najvise stvari i da ce kompletnoj ligi jebat mater, ja koji vec znate kakav sam skeptik i da svaku idluku propitijem!
- BHF_Manijak
#72058 Re: Liverpool FC
Ma vjeruj, jebat ce im nanu naninu!
Samo da ne bude bas puno povreda.
Evo ovo me vec za Gakpoa zabrinjava. Nije nimalo dobro izgledalo, ili ligamenti ili koljeno, ali bojim se 2-3 mjeseca da je out.
Samo da ne bude bas puno povreda.
Evo ovo me vec za Gakpoa zabrinjava. Nije nimalo dobro izgledalo, ili ligamenti ili koljeno, ali bojim se 2-3 mjeseca da je out.
- BHF_Manijak
#72059 Re: Liverpool FC
Hajde da malo pobjegnemo od jucerasnje povracetine od utakmice...
Hajte iskreno, kako vam se dosad Mac Allister cini? Bez simpatije kao prema finom kulturnom decku, cisto igracki?
Ja sam malo vise ocekivao, ali mislim da je bas pozicijom zavaljen. Nekako mi je u velikom grcu, fali mu da se oslobodi, fali mu malo prema naprijed. Ima strasan pas, pas po dubini, dugu loptu, ali povucen nazad malo toga dodje do izrazaja.
Dominik je uletio strasno u ekipu, ali Alexisa jos kao da cekamo.
Eh sad da li je samo do pozicije ili mu generalno jos vremena treba.
Kupovinom Graven, bojim se da ga dugorocno vide na 6,a on to realno nije.
Druga stvar, Klopp je odusevljen energijom ove nove ekipe, ne bi me iskreno iznenadilo da i nakon 2026. nastavi, dok ne iskoristi sav potencijal ekipe.
Hajte iskreno, kako vam se dosad Mac Allister cini? Bez simpatije kao prema finom kulturnom decku, cisto igracki?
Ja sam malo vise ocekivao, ali mislim da je bas pozicijom zavaljen. Nekako mi je u velikom grcu, fali mu da se oslobodi, fali mu malo prema naprijed. Ima strasan pas, pas po dubini, dugu loptu, ali povucen nazad malo toga dodje do izrazaja.
Dominik je uletio strasno u ekipu, ali Alexisa jos kao da cekamo.
Eh sad da li je samo do pozicije ili mu generalno jos vremena treba.
Kupovinom Graven, bojim se da ga dugorocno vide na 6,a on to realno nije.
Druga stvar, Klopp je odusevljen energijom ove nove ekipe, ne bi me iskreno iznenadilo da i nakon 2026. nastavi, dok ne iskoristi sav potencijal ekipe.
- AmiĐa_Idriz
#72060 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑30/09/2023 21:16
Što se ofsajda tiče, jedino možeš dobiti objašnjenje zašto su Klopp i Virgil suspendovani i kažnjeni zbog izjava nakon meča i Salah zbog lajkova na twitteru.
Liverpool could be hit by a £25,000 disciplinary fine by the FA following their 2-1 defeat to Tottenham Hotspur on Saturday.
- @TheoSquiresECHO
- AmiĐa_Idriz
- AmiĐa_Idriz
#72062 Re: Liverpool FC
Ženski tim povratak u najviši rang obilježio pobjedom u gostima protiv Arsenala na Emiratima
- AmiĐa_Idriz
#72064 Re: Liverpool FC
Meni je dobar. Nema tu možda fizičku dominaciju kakvu očekuješ od tradicionalne šestice, ali jako korektno pokriva teren i popunjava rupe. Čak su mu i defanzivni statsi dosta dobri ove sezone.
Evo recimo, prošla sezona i trenutna:

Ono što je fazon jeste da smo mi sa njim doveli čovjeka koji može pokriti sve pozicije gdje god da treba odlično, tako da ne mislim da je nešto posebno zavaljen, posebno iz razloga što je on to igrao jako često u Brightonu.
- BHF_Manijak
#72065 Re: Liverpool FC
Dosta dosta dobro ta statistika izgleda, malo jos u duele cvrsce da ide i to je to, kao recimo protiv West Hama u drugom sto je kao navijen usao.
Brighton ce biti zajeban, posebno nakon demoliranja sad od Ville. Duznici su im realno iz prosle sezone, a ova ekipa Poola ima jeben karakter, naspanovana je i zivo me zanima reakcija na sav ovaj cirkus od jucer! Ja vjerujem da ce zemlju jesti.
Brighton ce biti zajeban, posebno nakon demoliranja sad od Ville. Duznici su im realno iz prosle sezone, a ova ekipa Poola ima jeben karakter, naspanovana je i zivo me zanima reakcija na sav ovaj cirkus od jucer! Ja vjerujem da ce zemlju jesti.
- AmiĐa_Idriz
#72066 Re: Liverpool FC
Protiv Brightona je bitno da se ne upada u onaj njihov ritam trčanja, to su Villa, West Ham ali i AEK pokazali ove sezone.
- AmiĐa_Idriz
#72067 Re: Liverpool FC
Dominik Szoboszlai won 25% of the times Liverpool gained possession from Spurs.
The highest % of any player during the Klopp era.
- AmiĐa_Idriz
#72068 Re: Liverpool FC
Ako ima neko da nije glasao, slab odziv
AmiĐa_Idriz wrote: ↑30/09/2023 20:30 ANKETA
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
Glasamo po sistemu za remi.
- vaučer
#72071 Re: Liverpool FC
Fucking napokon da su pokrenuli nešto.
- drug_profi
#72072 Re: Liverpool FC
Ovo i treba klub da pokrene i da aktivira i druge klubove. Interes je svih da se sudi pošteno i da sudije nisu sveta krava.
Neka uvedu obavezno obrazlozenje odluke kao u NFL, ili pres konferenciju nakon utakmice na kojoj moraju odgvooriti na pitanja novinara.
Mogu bukvalno raditi sta hoce, po svom nahodjenju, bez polaganja racuna.
Moze svako od njih prodati utakmicu ako zeli i da kaze ja se zbunio...
Sta si se ba zbunio?
Da sam ja napravio takvu gresku oko gola, ja bih gledao da kompenziram nekako do kraja tekme, a ne da jos vise nagrdim taj tim.
Djecija prica zabuna.
Namjera jasna ko dan.
Neka uvedu obavezno obrazlozenje odluke kao u NFL, ili pres konferenciju nakon utakmice na kojoj moraju odgvooriti na pitanja novinara.
Mogu bukvalno raditi sta hoce, po svom nahodjenju, bez polaganja racuna.
Moze svako od njih prodati utakmicu ako zeli i da kaze ja se zbunio...
Sta si se ba zbunio?
Da sam ja napravio takvu gresku oko gola, ja bih gledao da kompenziram nekako do kraja tekme, a ne da jos vise nagrdim taj tim.
Djecija prica zabuna.
Namjera jasna ko dan.
- vaučer
#72073 Re: Liverpool FC
In the meantime, we will explore the range of options available, given the clear need for escalation and resolution.
- drug_profi
- BHF_Manijak
#72075 Re: Liverpool FC
Ma ljudi ne nadajte se bezze, to je jedan cijeli konglomerat, to isto da na drzavu udaras. Bez podrske svih ili vecine klubova mozes kurcu svirati i Don Kihota glumiti.
Ne kazem da ne treba, treba im naravno majku jebat, ali bojim se da osim ovih "statementa" nece niceg konkretnog biti.
@AmiĐa_Idriz Sta Boga ti bi od one Cityeve tuzbe? Tresla se gora, rodio se mis, dakle nista pretpostavljam?
Ne kazem da ne treba, treba im naravno majku jebat, ali bojim se da osim ovih "statementa" nece niceg konkretnog biti.
@AmiĐa_Idriz Sta Boga ti bi od one Cityeve tuzbe? Tresla se gora, rodio se mis, dakle nista pretpostavljam?