FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- trcicu trceci
#7201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja sam u kuci okupio sve i pustio snimak utrke, legli smo kad je marijan rekao "jel ide amel", mislim realno seljacki su odradili prenos, ali sad da neki knjizevnik se oglasava povodom toga je moras priznati smijesno.
neka dreka je nepotreba, nisu predsjednici drzave
neka dreka je nepotreba, nisu predsjednici drzave
- ExNihilo
#7202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo, ne mora biti stručan, ništa ne mora, samo nek ne krišti kao da je doživio infarkt prilikom ejakulacije.trcicu trceci wrote:nije trener, komentator je... vi trazite eksperte nekeBHF_Manijak wrote:Hoces reci da Srbija svake godine osvaja Sp do 20 godina? Pa opet komentator od sebe na RTS-u nije sprdnju napravio. Niti je recimo Viskovic od sebe klauna pravio kad je Novak svoje prve turnire osvajao, prenoseci na SportKlubu. Nisi ba u pravu. Ima vas jedan-dva koji pokusavate odbraniti neodbranjivo.trcicu trceci wrote: osvajaju, dakle navikli su, joj jebem ti logiku![]()
a sto se tice tog videa, covjek je, mijenja misljenje-to je normalno nije tokmak koji se drzi jednog
Jos jednom, onako bi ljudi kod kuce ili raja u kafani ispratili jedan sportski dogadjaj i to je OK, ali u TV prenosu nidje veze! Brkas emocije i neprofesionalizam. A o njihovom (ne)poznavanju doticnog sporta da ne govorimo.
Je li pošteno? Je li može toliko?
- trcicu trceci
-
calculator
#7204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li neko link za FACE TV uživo?
-
mrchinho
#7205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=488calculator wrote:Ima li neko link za FACE TV uživo?
nije face vek makedonija, valjda je to to
-
nellismo
#7206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gledao pola minute njih dvojicu i počeo se crveniti, sam u stanu.
morao prebaciti
morao prebaciti
- luckylaka
#7207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jos jednom Hvala FaceTv,Senadu,Marjanu,Bahi ,,Katarini"
na omogucenom prenosu.Nije ovo nesto ekstra ali kad se uzme u obzir da su u drugim drzavama drzavne tv kuce otkupile prenos Hrt,RtS..a nasi uhljupili nisu to uradili onda je potez FaceTv za pohvalu.Naravno kriticara ce biti( itreba da bude)ali cudno da malo ko kritikuje BHt koja je bila duzna da otkupi S.P. u atletici.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lako je tebi zahvaljivat kad redovno dobivaš plaću od Senadaluckylaka wrote:Jos jednom Hvala FaceTv,Senadu,Marjanu,Bahi ,,Katarini"na omogucenom prenosu.Nije ovo nesto ekstra ali kad se uzme u obzir da su u drugim drzavama drzavne tv kuce otkupile prenos Hrt,RtS..a nasi uhljupili nisu to uradili onda je potez FaceTv za pohvalu.Naravno kriticara ce biti( itreba da bude)ali cudno da malo ko kritikuje BHt koja je bila duzna da otkupi S.P. u atletici.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#7209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nellismo wrote:gledao pola minute njih dvojicu i počeo se crveniti, sam u stanu.
morao prebaciti
Trebao si okrenuti na BHT, ha FTV. Poznati su po dobrim sportskim komentatorima i vjernim prenosima naših sportista
- luckylaka
#7210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Lako je tebi zahvaljivat kad redovno dobivaš plaću od Senadaluckylaka wrote:Jos jednom Hvala FaceTv,Senadu,Marjanu,Bahi ,,Katarini"na omogucenom prenosu.Nije ovo nesto ekstra ali kad se uzme u obzir da su u drugim drzavama drzavne tv kuce otkupile prenos Hrt,RtS..a nasi uhljupili nisu to uradili onda je potez FaceTv za pohvalu.Naravno kriticara ce biti( itreba da bude)ali cudno da malo ko kritikuje BHt koja je bila duzna da otkupi S.P. u atletici.
Svakog prvog u Ferguson na bankomat
-
smjesko071
#7211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A sta si ti ovdje kao "zlatni ljiljan" i primjer patriote iz udzbenika pa da dajes atribute patriotizma ostalima. BiH je bolio kurac za Tuku prije 2-3 godine kad je bi0 perspektivan atleticar kao sto je na zalost i Mesud Pezer morao otici u Svedsku jer ovdje niti je imao uslova niti je imao razumjevanja niti je imao podrsku. Lako je poslati nekoga na takmicenje a puno teze i puno skuplje je stvoriti nekoga za ovakvo takmicenje.hrasno38 wrote:archi_a wrote:Onda on to treba i on će to vjerovatno i reći kada za to dođe vrijeme, a ne da ga "predstavljaju" likovi koji ovdje na forumu u 99 % slučajeva ustvari imaju misiju da prikažu i pokažu da Bosna i Hercegovina ne može uspjeti.Provaljeni su 100 %
Na kraju krajeva, Amel nije sam otišao na takmičenje, nego ga je poslala država kroz OK. I ima druže država BiH da se "kurči" sa mnogo stvari osim, aBd Amelove medalje, koja će biti najzlatnija. Pusti floskula.
Čuj, došli da ga brane i da se umjesto njega pitaju, gdje su pare oni, koji bi u većini, ako dobije lovu rekli: ebo ga svako, on ima a mi nemamo.
[/quoteOvo je ostvarenje velikog sna za mene i moju zemlju!
Samo da te lodsjetim koliki si bijednik.jes da je ovaj nacin komunikacije ispod mog nivoa,ali sta cu moram!
-
archi_a
#7212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sjoo likova
Raduj se čovječe, jebo negativnost.
Raduj se čovječe, jebo negativnost.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa sto si mene citirao kad ja to nisam napisao????smjesko071 wrote:A sta si ti ovdje kao "zlatni ljiljan" i primjer patriote iz udzbenika pa da dajes atribute patriotizma ostalima. BiH je bolio kurac za Tuku prije 2-3 godine kad je bi0 perspektivan atleticar kao sto je na zalost i Mesud Pezer morao otici u Svedsku jer ovdje niti je imao uslova niti je imao razumjevanja niti je imao podrsku. Lako je poslati nekoga na takmicenje a puno teze i puno skuplje je stvoriti nekoga za ovakvo takmicenje.hrasno38 wrote:archi_a wrote:Onda on to treba i on će to vjerovatno i reći kada za to dođe vrijeme, a ne da ga "predstavljaju" likovi koji ovdje na forumu u 99 % slučajeva ustvari imaju misiju da prikažu i pokažu da Bosna i Hercegovina ne može uspjeti.Provaljeni su 100 %
Na kraju krajeva, Amel nije sam otišao na takmičenje, nego ga je poslala država kroz OK. I ima druže država BiH da se "kurči" sa mnogo stvari osim, aBd Amelove medalje, koja će biti najzlatnija. Pusti floskula.
Čuj, došli da ga brane i da se umjesto njega pitaju, gdje su pare oni, koji bi u većini, ako dobije lovu rekli: ebo ga svako, on ima a mi nemamo.
[/quoteOvo je ostvarenje velikog sna za mene i moju zemlju!
Samo da te lodsjetim koliki si bijednik.jes da je ovaj nacin komunikacije ispod mog nivoa,ali sta cu moram!
-
condy
#7214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čestitke Face Tv na podršci bh sportistima i na prenosima značajnih sportskih događaja.
Btw. Amel Tuka se pripremao vani u Italiji. Nije imao podršku države, kao ni drugi sportisti, jer u ovoj državi imaju " podršku " samo stranački uhljebi koji sisaju državni budžet i žive i oni i njihovo deseto koljeno na državnim jaslama. Zbog toga se divim ljudima poput Amela Tuke, koji poštenim radom i trudom napravi velike rezultate.
Btw. Amel Tuka se pripremao vani u Italiji. Nije imao podršku države, kao ni drugi sportisti, jer u ovoj državi imaju " podršku " samo stranački uhljebi koji sisaju državni budžet i žive i oni i njihovo deseto koljeno na državnim jaslama. Zbog toga se divim ljudima poput Amela Tuke, koji poštenim radom i trudom napravi velike rezultate.
-
neki
#7215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja mu se divim sto, i pored svega sto si nabrojao, i dalje nastupa za ovaj jad od drzavecondy wrote:Čestitke Face Tv na podršci bh sportistima i na prenosima značajnih sportskih događaja.
-
Ponosan
#7216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face tv se znacajno popravio i vec sada su respektabilna tv kuca. Baho Topalbecirevic je pravo osvjezenje,i svi tv gledaoci su se zazeljeli njegovih prijenosa .... on i Marijan su top tandem,kakvih nema skoro niti jedna tv kuca u BIH,a mozda i sire... samo je steta sto ne prenose neke lige petice,ili bar domacu ligu,i gledanost bi se sigurno povecala... u svakom slucaju lijepo je vidjeti tv kucu koja iz godine u godinu samo raste!
-
SSemir
#7217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma definitivno da ni sire nema onakav dvojac. onako neprofesionalizma, nepoznavanja materije, dernjave...nasiroko nemaPonosan wrote:Face tv se znacajno popravio i vec sada su respektabilna tv kuca. Baho Topalbecirevic je pravo osvjezenje,i svi tv gledaoci su se zazeljeli njegovih prijenosa .... on i Marijan su top tandem,kakvih nema skoro niti jedna tv kuca u BIH,a mozda i sire... samo je steta sto ne prenose neke lige petice,ili bar domacu ligu,i gledanost bi se sigurno povecala... u svakom slucaju lijepo je vidjeti tv kucu koja iz godine u godinu samo raste!
-
nellismo
#7218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vidi svaka čast face tv-u što su uzeli da prenose, nije to meni mrska tv.KatarinaKosaca wrote:nellismo wrote:gledao pola minute njih dvojicu i počeo se crveniti, sam u stanu.
morao prebaciti
Trebao si okrenuti na BHT, ha FTV. Poznati su po dobrim sportskim komentatorima i vjernim prenosima naših sportista![]()
![]()
ali ova dvoji su dno dna sportskog novinarstva. baho mi nikad nije ni bio nešta posebno, ali marijana sam baš gotivio, zbog njega gledao cvajtu na sk. ali ovo što sad radi je cirkus.
- MOSALJOZE
#7219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ja se slazem da oni NISU niti za kosarke,a jos manje za atletike,ali svi oni koji ih kritikuju na ovoj temi,prije svega imaju ALTERNATIVU.Ne morate nikad ni prebaciti na FACE.
- It_is_a_Leclerc
#7220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako je. Takvih neznalica i neprofesionalaca kakav su Manki i Bahati nema na široko. To se jednom rodi. Na svu sreću.Ponosan wrote:Face tv se znacajno popravio i vec sada su respektabilna tv kuca. Baho Topalbecirevic je pravo osvjezenje,i svi tv gledaoci su se zazeljeli njegovih prijenosa .... on i Marijan su top tandem,kakvih nema skoro niti jedna tv kuca u BIH,a mozda i sire... samo je steta sto ne prenose neke lige petice,ili bar domacu ligu,i gledanost bi se sigurno povecala... u svakom slucaju lijepo je vidjeti tv kucu koja iz godine u godinu samo raste!
-
dezurni_ucenik
#7221 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ponosan wrote:Face tv se znacajno popravio i vec sada su respektabilna tv kuca. Baho Topalbecirevic je pravo osvjezenje,i svi tv gledaoci su se zazeljeli njegovih prijenosa .... on i Marijan su top tandem,kakvih nema skoro niti jedna tv kuca u BIH,a mozda i sire... samo je steta sto ne prenose neke lige petice,ili bar domacu ligu,i gledanost bi se sigurno povecala... u svakom slucaju lijepo je vidjeti tv kucu koja iz godine u godinu samo raste!
Sto ga ti kume nahvali, ko da pricas o HBO.
-
wolf07
#7222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pošto se priča sa FACE TV prebacila na kolosjek "Baho & Marjan" da vrli pitac samo upita jednu stvar. Ako njih dvojica ne znaju ništa o atletici, de mi onda recite, tako vam muške i ženske čeljadi koju hranite, koji to sportski novinar u BiH zna nešto više. Ja mislim da ih ima koji nisu sigurni ni koja je razlika između "skoka u vis" i "skoka u dalj" kakvi su tupavi.
- It_is_a_Leclerc
#7223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Medina Šehić, Velid Spaho i Belmin Karamehmedović.wolf07 wrote:Pošto se priča sa FACE TV prebacila na kolosjek "Baho & Marjan" da vrli pitac samo upita jednu stvar. Ako njih dvojica ne znaju ništa o atletici, de mi onda recite, tako vam muške i ženske čeljadi koju hranite, koji to sportski novinar u BiH zna nešto više. Ja mislim da ih ima koji nisu sigurni ni koja je razlika između "skoka u vis" i "skoka u dalj" kakvi su tupavi.
Nisu Božo Sušec, ali im se komentiranje ne završava na "Pogledajte stražnjicu ove atletičarke..mmhm..aaaah..aaaa.. kakav divan prizor u ovo jutro..mjm..super je sport ova atletika", kako to radi Marjan Mijajlović Manki.
-
wolf07
#7224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Medini svaka čast na poznavanju materije, ali iskreno, ona radi prenose onako kako ih je radila Milka Babović prije nekih 40 godina! Belmin je solidan. Mislim da Velid Spaho ne razlikuje lijevu i desnu cipelu, al' evo pretpostavimo da su svo troje savršeni. I koja nam korist kad TV kuće gdje oni rade to ne prenose.
- mousstapha
#7225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prijenost atletike koji su radili Belmin i Medina je dobar i u jos jednom pogledu. Jasno se znalo ko sta komentarise, pa se tako Belmin ukljucuje kada nastupaju muskarci, Medina kada zene. Nije dolazilo do kolizije i distorzije zvuka kao sada kod Bahe i Marijana.