Ma čim sam pogledao par gameplay klipova, ne želim ni pirat skidati! Saburim do izlaska nove fife!Šveđanin wrote:Ljudi NE UZIMAJTE ni slučajno PES na prvu.. Obavezno prvo isprobati pirat, čisto da se uvjerite da ono što daju ne vrijedi tih para..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Maharadza
#7201 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Baltazar_khan
#7202 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
momci iz pes edit tima rade odličan posao godinama tako da vjerujem da će ovaj novi pes izgledati ok kad izbace prvi patch. budu ispravljene sve face, korektna imena klubova, igrača i grbova, naravno i dresovi.
al eto vidim da je problem kod vas koji koristite pes na playstationu što je razumljivo i ja bi se iznervirao
vidim da su se poboljšale ocjene za džeku i miralema. džeki je bila ocjena zadnji put 80, evo sad je 90
a i ivodović
tj ibišević je poboljšan.
al eto vidim da je problem kod vas koji koristite pes na playstationu što je razumljivo i ja bi se iznervirao
vidim da su se poboljšale ocjene za džeku i miralema. džeki je bila ocjena zadnji put 80, evo sad je 90
-
AdinSa
#7203 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Madrid wrote:Cuj da malo procitaju, pa zar nije bolje da probaju pa sami donesu misljenje hahaAdinSa wrote:A da malo prelistate forume za soccer znali bi da valjate gluposti, fino je rečeno prva verzija ima samo 200 faca i dolazi za koji dan dlc sa svim facama za igrače.
Drugo trenutno "Narodna Verzija" ima problem sa crack-om i šteka pa niko nemože da igra kako treba čeka se bolji crack![]()
Ako vas zanima šta ljudi misle o socceru i kakve su ocjene igrača imate fino:
Pesedit
Pesserbia
i ostale slicne forume pa malo pročitajte prije nego hejtate igru za koju vidi se da mnogi nemaju pojma o čemu se radi a diskutuju o istoj![]()
Pozdrav
Ma ok, imas 5 postova, ne znam ni sto obracam paznju na tebe, uzivaj![]()
Konami jeste obecao facepack, ali hebemu, toliko najavljuju taj novi engine, godinu dana se prica o tome kao da je nesto skroz drugacije...
A na kraju grafika skoro ista, face nisu stigli na vrijeme sredit (pa vidi Pjanketa jbt, sto bar nisu stavili facu sa pes 2013 ako nista, ili je ovakav bio na 13? ), nema kise (kad igram karijeru jeste mi bitno da osjetim promjenu vremena, da je u decembru kisa, u maju sunce)...
Kad vidis GTA V, sta su ljudi uradili, kakvu igru napravili, a onda vidis Pes sa novim engineom koji su navodno pripremali duze vremena, a grafika ista, nema faca, licence 0 bodova, kisa i ostalo...
Ono zapitas se, ljudi strpaju cijeli zivot u igru i sve to izgleda fantasticno, a ovi na drugoj strani simuliraju fudbal i ne mogu ubacit obicnu promjenu vremena ili face igraca na vrijeme ??
To što ja imam 4-5 postova ne znaci da pricam gluposti,naprotiv ne sudim necemu o cemu nemam pojma,nego se raspitam i vidim sta drugi misle, ali to nije tema nego Pes 2014
Kažem fino problem je sa Narodnom verzijom za sada,svi imaju problem čeka se rješenje,a grafički dio iskreno ne samo mene nego mnoge ne zanima jer imaju ljudi koji naprave patch i sve srede, puno je bitniji gameplay,a da bi sudili o istom sačekajmo bolji crack da sve bude kako treba pa onda ocjena
-
Mustang1
#7204 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta je ovo u pm
Na najjace sam stavio i uzeo Real-Atletico .. Prismrdit oni pola nisu mogli .. Jos se ja zajebavao probavao sta kako ide .. Onda izadjem i uzmem Everton-Barca .. Samo se na pola ganjali .. Uzmu oni meni loptu,pa ja njima .. I tako
I kakvo je ono sranje od strelice kad dajes pas ? Ni jedan pas nisam poslao kako treba
I kakvo je ono sranje od strelice kad dajes pas ? Ni jedan pas nisam poslao kako treba
- House
#7205 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
agent_zero wrote:Haj ti fino igraj fife, nisu za tebe ozbiljne fudbalske simulacije poput pesaHouse wrote:btw PES 14 odron , jesam se napatio braco mila (igraci pokretni kao tenk)... izbrisao 3DM verziju , jednostavno losa igra
Ako je ovo smulacija , onda zali boze fudbal
FIFU nisam spomenuo btw
- KPNCTNJAH
#7206 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@AdinSa
Kakve veze ima crack s onim sto sam ja napisao ? Imam originalnu igru za ps3 i ne treba mi crack. Imaju sad manje stadiona nego na pes6, grafika je losa, gameplay je truba zasad. Lag u offline igranju ne treba ni komentarisati, definitivno najveci propust i to prvo moraju rijesiti, ako uopste i mogu... jer ce s patchevima biti tri puta veci lag... Igraci prvo slajdraju po terenu kao da se igra na ledu i onda se odjednom nakon 3-4 koraka ispale da ih ni Bolt ne bi stigao. Atmosferu su najavljivali kao da je prava tekma u pitanju, a desava se da postignem gol (na domacem terenu) a da na tribinama nema nikakve promjene, ista buka se cuje, niko se ne raduje...
komentator isti godinama (meni stoji ugasen vec 4 godine, a sad izgleda mozemo izabrati i druge komentatore sto nije lose, ali ne zamaram se tim previse... ti drugi ne pricaju na ENG nego drugim jezicima)
Ima tu jos sitnica koje me nerviraju, recimo mreze su opet cudne, sad nakon svakog postignutog gola se lopta vraca u teren nakon odbijanja od mrezu... one linije koje valjda pomazu kod slobodnjaka su nesto najgluplje sto su mogli izmisliti, pa ne igram flash igricu, pa da mi trebaju neke cize da navode loptu... znalo se jos od prvih Winning Elevena da je majstorija postici gol iz slobodnjaka i da to odvaja odlicne od prosjecnih igraca
a sad ti jos crtaju kuda ce lopta ici... ne moze se izabrati koristenje i strelica i analoga u isto vrijeme, to me nervira jer neke stvari radim na jedno, a druge na drugo... ovo sve pisem nakon nekoliko offline utakmica, sta ce tek biti kad prorade serveri i kad levati skontaju neke bugove i propuste (kao pucanje s centra u pes 2013, L1+trokut iz svog kaznenog i slicno)
Kao sto sam napisao u prvom postu, trebat ce im 5 dlc-ova da sve rijese, a tad ce vec mnogi ohladiti i nece im se ni igrati...
Kakve veze ima crack s onim sto sam ja napisao ? Imam originalnu igru za ps3 i ne treba mi crack. Imaju sad manje stadiona nego na pes6, grafika je losa, gameplay je truba zasad. Lag u offline igranju ne treba ni komentarisati, definitivno najveci propust i to prvo moraju rijesiti, ako uopste i mogu... jer ce s patchevima biti tri puta veci lag... Igraci prvo slajdraju po terenu kao da se igra na ledu i onda se odjednom nakon 3-4 koraka ispale da ih ni Bolt ne bi stigao. Atmosferu su najavljivali kao da je prava tekma u pitanju, a desava se da postignem gol (na domacem terenu) a da na tribinama nema nikakve promjene, ista buka se cuje, niko se ne raduje...
komentator isti godinama (meni stoji ugasen vec 4 godine, a sad izgleda mozemo izabrati i druge komentatore sto nije lose, ali ne zamaram se tim previse... ti drugi ne pricaju na ENG nego drugim jezicima)
Ima tu jos sitnica koje me nerviraju, recimo mreze su opet cudne, sad nakon svakog postignutog gola se lopta vraca u teren nakon odbijanja od mrezu... one linije koje valjda pomazu kod slobodnjaka su nesto najgluplje sto su mogli izmisliti, pa ne igram flash igricu, pa da mi trebaju neke cize da navode loptu... znalo se jos od prvih Winning Elevena da je majstorija postici gol iz slobodnjaka i da to odvaja odlicne od prosjecnih igraca
Kao sto sam napisao u prvom postu, trebat ce im 5 dlc-ova da sve rijese, a tad ce vec mnogi ohladiti i nece im se ni igrati...
- skafiskafsnjak
#7207 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moze li key za PES na pp 
- scooby_dooby_doo
#7208 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kako je krenulo pes ce biti skinut za kurban bajram
28%-9h 
- Baltazar_khan
#7209 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pro Evolution Soccer 2014-RELOADED
- scooby_dooby_doo
#7210 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ekstremzon,inace moj dobar prijatelj.Baltazar_khan wrote:Pro Evolution Soccer 2014-RELOADED
- Šveđanin
#7211 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo sigurno radi.Baltazar_khan wrote:Pro Evolution Soccer 2014-RELOADED
Valja isprobati prvo pirat, ja ovo teško da bi platio...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
- skafiskafsnjak
#7212 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma sta ces platiti ... treba da tebi oni plate da igras.
Prosto nevjerovatno sta uradise od igrice...
Ja jos kontam da je ovo neka zaebancija .. ono, za par dana ce prava verzija
Pa isto kao da su neka djeca pravila ... fuj ... brisem odmah !
Prosto nevjerovatno sta uradise od igrice...
Ja jos kontam da je ovo neka zaebancija .. ono, za par dana ce prava verzija
Pa isto kao da su neka djeca pravila ... fuj ... brisem odmah !
- Šveđanin
#7213 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo isprobao opet i PES 2013 verziju + 6.0 patch. Mnogo mnogo bolji 2013 verzija i ovaj patch, ispeglanija, o ovim finesama (stadioni, igrači, lige imena..) da ne govorimo.
Da potvrdimo, nema se zašto skidati PES 2014 jer je stvarno razočarenje. Bolje ostati na starijoj verziji i čekati neki patch, mada i ne vjerujem ni da patch može sve popraviti.
Da mi je znati šta su ljudi radili godinu dana.
Da potvrdimo, nema se zašto skidati PES 2014 jer je stvarno razočarenje. Bolje ostati na starijoj verziji i čekati neki patch, mada i ne vjerujem ni da patch može sve popraviti.
Da mi je znati šta su ljudi radili godinu dana.
-
Mustang1
#7214 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam skinuo option file da bar imena ispravi .. Ne znam ni sto pokusavam ali eto sve se nadam svidjet ce mi se
Ja kontam da ce na ps4 i xbox one biti dosta bolje uradjen
Ona strelica sa pasom je najveca glupost koju sam vidio u zivotu 
- Šveđanin
#7215 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Još kad bi neko objasnio funkciju strelice..
Namjestim da ide lijevo.. on nabije loptu desno.
-
Son1
#7216 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To ti je gdje neces da nabije loptuŠveđanin wrote:Još kad bi neko objasnio funkciju strelice..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7217 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
možda je to rep od strelice?
mislim, gdje si vidio kusatu strelicu

- Mračajski proto
#7218 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je l' ko probao reloaded verziju?
- KPNCTNJAH
#7219 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je finta kad igras u dvoje da zbunis protivnika 
- Tayyip
#7220 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Milito isti Bajaga iz mlađih dana, a ono je Pjanićev stariAsamoah Gyan wrote:Što se Mire postaro, divi Milita isto tetka
-
Mustang1
#7221 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja koliko sam skontao ona strelica ide dok ne pustis sve na djojstiku
Sve dok cuvas smjer na analogu i strelica ide
Ali haman da nije to to
Nagradno pitanje .. Je'l ikad iko dodao gdje mu strelica ide
Nagradno pitanje .. Je'l ikad iko dodao gdje mu strelica ide
- Asamoah Gyan
#7222 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tayyip wrote:Milito isti Bajaga iz mlađih dana, a ono je Pjanićev stariAsamoah Gyan wrote:Što se Mire postaro, divi Milita isto tetka
Diego Milito 2014

Bajaga 1980

-
Mustang1
#7223 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A ya budala u pm
Cuj Bajaga

- Abid Sakalaš
#7224 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A Pjanić isti Kemo Hasić
-
Mustang1
#7225 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jest majke mi isti Kemo Hasic
Hajmo sad stavljati slike igraca i pogadjati koja su estradna licnost