un1ted wrote:
hhahahahahaha gledaj grasOVACA, pa stvarno ne mogu da vjerujem AHHAHAHAHAA
Neki dan nekoh jebo Monthy Pyton
un1ted wrote:
pa kulturniji ovi zatvorenici iz ovog spotacrnoplavo wrote:
1.51- Himzanija, da mu ne zaboravimo lik
i prije je gamad radila samo u manjem broju nego sada sve soson do sosona fujpitanjee wrote:Kakva se gamad nakotila u GRAS-u
un1ted wrote:
gluposti, preko serverskog uredjaja naplacuje kazne..., pa nismo i abakusovo doba...DON_eARL wrote:Kod nas bi takav model bio maksimalno iskorišten za malverzacije opet. Šta bi spriječilo tog "privatnog" revizora da ne prijavi naplaćene kazne?Kastanienallee wrote:Što se tiče revizora, već sam to spominjala, u nekim drugim znatno većim gradovima, posao kontrole karata ne obavljaju radnici tog preduzeća koje vrši prevoz putnika, nego se taj posao preko tendera dodijeli firmi čiji radnici rade po učinku i pošto žive uglavnom od naplate kazni ljudima koje zateknu bez karte, nema tih okica, suknjice ni sile radi koje bi izbili sebi eurić iz džepa.
fuj gledaj ihDr. Kuca wrote:
Kako neko moze stati na stranu ovih glodavaca? Njima lijepo, zajebancija! Fuj jadovi!
Zavrsio bi ko Mevlid s metkom u kukovima, a kasnije iza resetaka.pathyeshme wrote:I hajd ti uleti dole sa specijalcima, vidiš ovog što govori: Ako premijer bude pito ko je organizovo, ja sam ga organizovo... Pa ovaj je mislim spreman pušku izvadit i zapucat
Svakakih budala dole, nedo Bog nikom
jest, himi barabapathyeshme wrote:De mi recite je li gore na ovoj drugoj slici Himzanija?
nadam se da je to istina..., ako tako bude gras bi mogo biti pokretac mnogih nerjesinih procesa u nasem drustvu...goran16v wrote:Najbitnije je da ovim majmunima iza kapije nije svejedno i da im radi guza ko meduza. Prvo niko ne prica s njima vise, drugo poslije ovoga nista nece bit kao prije, trece od njihovih para se placaju gostujuci busevi, cetvrto i najbitnije znaju da ce neko dobro da plati za neposluh!
Zakon se ne poštuje u drugim stvarima pa neće ni ovdje sigurno. Uglavnom, na kraju će sjesti za stol i reći da će se vratiti ako ih niko neće dirati, ovi će na to pristati i ponovo upadamo u začarani krug.vrbas1979 wrote:Poznaje li ko zakone preciznije?
Grasovci se nisu pojavili na poslu već 5 dana, organizirali su nelegalan štrajk, da li to znači da su svi ostali bez posla?
najgori moguci scenario, valjda ima imalo mozga u vladi da prepozna to da samo hvatanje u konflikt sa problemom umanjuje isti..., a nije da im nisu ovi levati na ziceru.pathyeshme wrote:Zakon se ne poštuje u drugim stvarima pa neće ni ovdje sigurno. Uglavnom, na kraju će sjesti za stol i reći da će se vratiti ako ih niko neće dirati, ovi će na to pristati i ponovo upadamo u začarani krug.vrbas1979 wrote:Poznaje li ko zakone preciznije?
Grasovci se nisu pojavili na poslu već 5 dana, organizirali su nelegalan štrajk, da li to znači da su svi ostali bez posla?
Zar ne vidis da se i udebljao od silne brige... Sad je na oko 120 kg, a nije deb'o...pathyeshme wrote:De mi recite je li gore na ovoj drugoj slici Himzanija?
To je ono što priželjkuju ONI koji su jučer bili VLAST kantona...slucajni prolaznik wrote:
Zasto Vlada KS ne reagira u skladu sa Ustavom i zakonskim ovlastenjima i preuzme firmu GRAS? Da li se radi o anarhiji, da li je ovo puc zaposlenih GRAS-ovaca?
Da li je Vlada KS nemocna da odbrani drzavnu imovinu, da li je sposobna da zastiti ustavno-pravni poredak i uspostavi pravne norme u Kantonu Sarajevo i u jednom njegovom javnom preduzecu?
kamere stoja po vozilu....Nisrin wrote:http://www.bh-news.com/ba/vijest/27999/ ... oblje.html
Cisti POPULIZAM! Iako su za strajk KRIVI radnici, a pozadina je Vlada, mi i dalje nemamo prijevoza...ali sa druge strane, nisu krivi radnici GRASa sto su prljavi autobusi, tramvaji, busevi :S Nisu ih oni unistili koliko je tu krivice kod naroda, da budemo iskreno, djeca su pocela unistavati i ovaj novi alternativni prijevoz! :S
Sjecam se prije 10 ili malo vise godina, stigli novi minibusevi, U NAJLONU sjedista, za mjesec dana sve isarano, unisteno...ne znam kad prije uniste...
Jos jedna stvar, higijena vecine gradjana nije na zavidnom nivou, a na to sve ni cistacioce u GRASu ne obavljaju posao kako bi trebalo...
Tacno da su ovi busevi super, soferi su uljudni, ali se svejedno ceka vise od pola sata na bus koji dodje i prodje krcat, nemoguce je skoro uci bilo gdje osim na prvoj stanici...Za mene je ovo neodrziva situacija BEZ TRAMVAJA I TROLEJBUSA, nek njih stave u pogon, a buseve nek ne vracaju :S
Ja sam, ocito, "pao s mjeseca" i nemam pojma da se na vlast dolazi radi ostvarenja vlastitih interesa i s ciljem prisvajanja u vlasnistvo javne imovine, a ne radi pruzanja servisnih usluga gradjanima, radi promocije i ostvarenja svojih ideja koji svakako ne mogu i ne smiju biti osmisljeni i realizirani na stetu gradjana i javnog interesa.ušće wrote:To je ono što priželjkuju ONI koji su jučer bili VLAST kantona...slucajni prolaznik wrote:
Zasto Vlada KS ne reagira u skladu sa Ustavom i zakonskim ovlastenjima i preuzme firmu GRAS? Da li se radi o anarhiji, da li je ovo puc zaposlenih GRAS-ovaca?
Da li je Vlada KS nemocna da odbrani drzavnu imovinu, da li je sposobna da zastiti ustavno-pravni poredak i uspostavi pravne norme u Kantonu Sarajevo i u jednom njegovom javnom preduzecu?
-Već sutra bi havaz bio pun DOKAZA da Izetbegović guši opravdani bunt NAPAĆENIH radnika
- SDP bi izdao saopštenje glavnog odbora PLAČUĆI na policijske mjere SDA od koji se nije moglo ništa drugo očekivati .
Bolje ovako malo se namučiti i postaviti h na mjesto koje zaslužuju ...
Inače u GRAS-u imam par rođaka i tačno znam koliko se umaraju od posla ...
Jeste, ali šta kad snimiš tog što uništava? Pa kod nas maloljetnici pucaju i niko im ništa ne može, a kamo li ovo... Prvo što bi se po sudu to vuklo 4-5 godina, i na kraju opet ne bi stiglo na naplatu. Država nam je jedna ogromna, dvadesetosmocentimetarska kurčina, i sve što je normalno i što bi se trebalo provoditi ovdje se ne provodi.The 51st State wrote:kamere stoja po vozilu....Nisrin wrote:http://www.bh-news.com/ba/vijest/27999/ ... oblje.html
Cisti POPULIZAM! Iako su za strajk KRIVI radnici, a pozadina je Vlada, mi i dalje nemamo prijevoza...ali sa druge strane, nisu krivi radnici GRASa sto su prljavi autobusi, tramvaji, busevi :S Nisu ih oni unistili koliko je tu krivice kod naroda, da budemo iskreno, djeca su pocela unistavati i ovaj novi alternativni prijevoz! :S
Sjecam se prije 10 ili malo vise godina, stigli novi minibusevi, U NAJLONU sjedista, za mjesec dana sve isarano, unisteno...ne znam kad prije uniste...
Jos jedna stvar, higijena vecine gradjana nije na zavidnom nivou, a na to sve ni cistacioce u GRASu ne obavljaju posao kako bi trebalo...
Tacno da su ovi busevi super, soferi su uljudni, ali se svejedno ceka vise od pola sata na bus koji dodje i prodje krcat, nemoguce je skoro uci bilo gdje osim na prvoj stanici...Za mene je ovo neodrziva situacija BEZ TRAMVAJA I TROLEJBUSA, nek njih stave u pogon, a buseve nek ne vracaju :S