FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PravimHaos

#7201 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PravimHaos »

Jebeš mi sve ako ovaj Marjan nije pijan :lol:

Sent from my HTC One using Tapatalk
miki.ba

#7202 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by miki.ba »

Ne sjecam se kad smo ovako dobro igrali.
Optimista sam da mozemo bez problema osvojiti PL.
shandrprcSA

#7203 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by shandrprcSA »

miki.ba wrote:Ne sjecam se kad smo ovako dobro igrali.
Optimista sam da mozemo bez problema osvojiti PL.
ako ne uzmete sa bar 10 bodova razlike kolektivno se samoubijte :D

Nexus 7
Arteta

#7204 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Strah me Bandovica u svakoj situaciji kod gola.
hau jes no

#7205 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hau jes no »

hajmo jos jedan do kraja poluvremena :izet:
PravimHaos

#7207 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PravimHaos »

Puzigaca daleko najbolji igrač Sarajeva

Arteta

#7208 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

PravimHaos wrote:Puzigaca daleko najbolji igrač Sarajeva

Trudi se, dobar je, samo da popravi centasut.
GandalfSivi

#7210 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Dzaba, slaba nam je odbrana...
SSemir

#7211 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SSemir »

sarajevu treba dobar trener i to je to. dobri igraci, kvalitet je ocit, ali treba dobar trener koji ce napraviti dobar tim. bez problema bi i ove sarajevo izbacilo, sto posto
__Phoenix__

#7213 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by __Phoenix__ »

Treba znati svoje limite, a u ovom trenutku je rezultat poprilično jasan pokazatelj gdje FK Sarajevo stoji, ravnopravno je sa ovim Grcima, svi parametri to pokazaju...

Nažalost, po mom mišljenju jedna se boljka svake godine pokaže a to je nedostatak iskustva i rotacije igrača koji se premalo zadržavaju u klubu da bi se napravio veći iskorak u evropi.
PriNc_ba

#7214 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by PriNc_ba »

i tako meni najmrzi igrac u klubu vec drugu sezonu nas izbacuje iz evrope svojim pogreskama :thumbup: aferim konju ! ! !

jebo spasavanje i branjenje nekim debilima kad nas sjebe lik u najvaznijim tekmama ;) njegov posao je da brani normalne stvari a kad se primi gol kao tipa ovaj drugi niko ne bi progovorio... al majku mu jebem makar ne pomazi protivnicima da lakse zabiju gol svojim pogreskama ;)

od prosle godine su 2 od 3 igraca otisla nadam se da ce i Dejo pa makar i na klupu :)

svi ostali za 10. svaka cast momci. samo se nadam da ce se malo poceti izbjegavati ovo nabijanje lopte u nedogled cim se predje centar kad vide da ne mogu nesto pas igrom da odrade jer se protivnik brani. iskreno draze mi je protiv bilo koga 0 0 nego bezglavo napadanje i da onda primamo iz nicega golove i da se nerviram. eto toliko...

nadam se da ce se srediti malo jos igra i pametno bi se mozda i moglo nesto napraviti dole ako prvi zabijemo gol :)

navijaci :thumbup: sve za 10 osim debila na golu koji vec odavno ne zasluzuje da bude prvi golman ;)
avantgarde

#7215 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by avantgarde »

sta je to Atromitos?...nikad cuo za njega.. :roll: ,ja konto da nije mozda neka izumrla vrsta prerijskih praHistorijskih zivotinja ili tako sto..,kad ono fudbalski klub... :? :roll: nekakav...i pobijedio Sarajevo...kotkuce :D

bem ti sve :evil: :twisted:
Logovan

#7216 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

avantgarde wrote:sta je to Atromitos?...nikad cuo za njega.. :roll: ,ja konto da nije mozda neka izumrla vrsta prerijskih praHistorijskih zivotinja ili tako sto..,kad ono fudbalski klub... :? :roll: nekakav...i pobijedio Sarajevo...kotkuce :D

Slabo poznat klub ali dobar, jak. I njih je koliko znam kupio neki milijarder tako da su iz nekih drugih, trećih liga došli do prve lige gdje se ravnopravno nose sa najjačim ekipama (Olympiacos, itd.).
strong69

#7217 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Bandovic je ocajan. Koji mu je ovo put da nas njegove greske kostaju? Izbacio nas je protiv Zete. Izabacio nas je protiv Kuksija. Kako stvari stoje izbacice nas i protiv Atromitosa.

Momak je kiks golman. Nema kvalitet i forma mu strasno oscilira. Ostalo necu da komentarisem. Nemam snage. Samo sam razocaran ovakvim kiksevima koji nas kostaju istorijskog uspjeha.

Last edited by strong69 on 31/07/2014 23:12, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7218 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

avantgarde wrote:sta je to Atromitos?...nikad cuo za njega.. :roll: ,ja konto da nije mozda neka izumrla vrsta prerijskih praHistorijskih zivotinja ili tako sto..,kad ono fudbalski klub... :? :roll: nekakav...i pobijedio Sarajevo...kotkuce :D

A da pogledas tabelu grcke lige, i njihove rezultate zadnjih par sezona. Cisto onako, informativno. :D
Reglan

#7219 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Reglan »

Reglan wrote:Strah me Deje. :twisted:
Da se citiram samo.
More mars Dejo vise.
strong69

#7220 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Reglan wrote:
Reglan wrote:Strah me Deje. :twisted:
Da se citiram samo.
More mars Dejo vise.
Dejo moze braniti u kupu. Mora se dovesti ozbiljan golman. Ovo je vec previse. Momak je los u prekidima, lose procjenjuje loptu, slabo hvata i slabo izlazi na visoke lopte. Zbunjuje odbranu koja reaguje jako panicno.
avantgarde

#7221 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by avantgarde »

-LIBERO- wrote:

A da pogledas tabelu grcke lige, i njihove rezultate zadnjih par sezona. Cisto onako, informativno. :D
ma ok je..ali Ipak/trotzdem

treba se trazit nacin da se pobjedjuju makar te "nikakve" ekipe,a ne izgovori za gubljenje
north

#7222 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

__Phoenix__ wrote:Treba znati svoje limite, a u ovom trenutku je rezultat poprilično jasan pokazatelj gdje FK Sarajevo stoji, ravnopravno je sa ovim Grcima, svi parametri to pokazaju...

Nažalost, po mom mišljenju jedna se boljka svake godine pokaže a to je nedostatak iskustva i rotacije igrača koji se premalo zadržavaju u klubu da bi se napravio veći iskorak u evropi.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ovo je ključ cijele priče oko Sarajeva....OVO....ispadamo samo zbog neiskustva a ne jer smo tarabe....još jedna u moru utakmica gdje stvarno dobro odigramo, ali budemo poraženi....

Nema se šta puno prigovarati momcima, Dženan je dobro identificirao tajming, 70minuta odlične igre protiv ovako iskusne grčke ekipe koja da ponovimo je 3 godine na okupu uz male korekcije, i normalno je da imaš i onih crnih minuta u igri...ali ključ je put kojim se krenulo a to je držati ekipu na okupu i u narednoj sezoni samo malo se pojačavati na mjestu koje je bilo deficitarno....mi da s ovom ekipom igramo već treću sezonu i s ovakvom igrom večeras ne bi izgubili, u to sam siguran..Bandoviću jebeš nas često, odvadi malo, završi ovu sezonu i hvala ti..

Sa igrom sam zadovoljan velikim dijelom tekme, ovako ako se bude guralo u prvenstvu neće biti problema....ali samo ovako jako i kost kako protiv košpa, Zrinjskog i Širokog, tako i protiv Zvijezde, Travnika i Obraske..
limeni

#7223 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

prolazimo mi ove levate 100%
Logovan

#7224 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Nemam šta zamjeriti igračima (osim amaterskih grešaka), svaka im čast na borbenosti.

Izgubili smo, nema veze, idemo u Grčku po prolazak. Možemo ih izbaciti.
Post Reply