Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Juliuscezar
#7201 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima dobar meme na 9gagu, Jon i agemon. Aegmon je rekao Jonu da ubije djecka, možda i nije mislio metaforicno.
-
duboka_misao
- Skyfox
#7203 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene? 
- AleksoMKD
#7204 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
duboka_misao wrote:
Ako se moze birati od kada da bude borac ja bi izabrao Roberta Barateona kada je imao 20 godina.Skyfox wrote:Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene?
Samleo bi sve ove druge zajedno, popio njihovu tezinu u vinu i spavao sa 12 kurvi bez odmora.
-
dezurni_ucenik
#7205 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Skyfox wrote:Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene?
U ponudi izmedju jednoorukog, pedera, papucara, friend zona viteza ... svakako da je Mountain najbolji izbor.
-
duboka_misao
#7206 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hound ima taj kvalitet ocajnika a ni Drogo nije za odbaciti
- annoy
#7207 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja bih uzela Drogu, iz sasvim objektivnih razloga 
-
duboka_misao
#7208 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mada na ovoj slici drogo ima vecu sisu od par cura koje poznajem, ali ne uzimam za zloannoy wrote:Ja bih uzela Drogu, iz sasvim objektivnih razloga
- Lakat Jebić
#7209 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zato sto ga je oberyn realno porazio i ubio bi ga da se nije zajebavoSkyfox wrote:Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene?
- AleksoMKD
#7210 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Robert bi ih pobio sa flasom vina u jednoj ruci dok na *urcu nosi kurvu.
Kad je bio 20 godina naravno.
- annoy
#7211 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da ima i treću sisu, oprostila bi muduboka_misao wrote: mada na ovoj slici drogo ima vecu sisu od par cura koje poznajem, ali ne uzimam za zlo
- rage_guy
#7212 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Samo ga nafuras da mu je protivnik bario LyannuAleksoMKD wrote:Robert bi ih pobio sa flasom vina u jednoj ruci dok na *urcu nosi kurvu.
-
sumirprimus
#7213 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
u medjuvremenu do iduce sezone,lord bejlish u nastavku mejz ranera,a ona snjeskova divljakusa u ... zaboravio sam. 
- AleksoMKD
#7214 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Auuu,rage_guy wrote:Samo ga nafuras da mu je protivnik bario LyannuAleksoMKD wrote:Robert bi ih pobio sa flasom vina u jednoj ruci dok na *urcu nosi kurvu.
Robert je roknuo Raegara koji je bio fajter u rangu Baristana Selmija i Artura Daynea. A Raegar ih je oboje pobedjivao u turnirima, mozda je bio i bolji.
- Tito_i_Partija
#7215 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma Raegar je bio k'o curica, samo turniri, trebe, ovo-ono...a kad je doslo vrijeme da se bije, Robert ga onim cekicem istuca k'o orah.
A od ovih gore vjerujem da bi Drogo protiv bilo koga dobro pros'o...strasno je brz za svoju velicinu i snagu. A Mountain je spor k'o puz, jos kad nabaci onaj oklop nema ga nidje. Samo gledaj da mu ne padnes u ruke i sve je u dure.
A od ovih gore vjerujem da bi Drogo protiv bilo koga dobro pros'o...strasno je brz za svoju velicinu i snagu. A Mountain je spor k'o puz, jos kad nabaci onaj oklop nema ga nidje. Samo gledaj da mu ne padnes u ruke i sve je u dure.
-
sizifinho
#7216 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jednorurki, ne jednooruki xDdezurni_ucenik wrote:Skyfox wrote:Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene?
U ponudi izmedju jednoorukog, pedera, papucara, friend zona viteza ... svakako da je Mountain najbolji izbor.
I kažeš peder, a taj peder je u rangu najboljeg mačevaoca poslije Arhtura Dayne-a, upravo tog jednoorukog Jamiea. Oberyn je pobijedio Planinu, pošto se Mountain prevodi Planina prije nego Stijena.
Što kaže Alexo, Robert je opisan kao možda najbolji borac 7 kraljevstva, vitlao čekić s lahkoćom, ubio Regara koji je bio neprikosnoven...
Onda imaš u ponudi Bronna, za kojeg sma siguran da bi savladao Planinu, pošto je lik genijalac kad se tiče borbe, a siguran sam da bi i Hound svog brata malo išamarao, jest da bi se namučio, ali se jednom dobija prilika da se osveti za ožiljke
-
dezurni_ucenik
#7217 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sizifinho wrote:jednorurki, ne jednooruki xDdezurni_ucenik wrote:Skyfox wrote:Zasto bi neko odabrao bilo koga drugog osim Stijene?
I kažeš peder, a taj peder je u rangu najboljeg mačevaoca poslije Arhtura Dayne-a, upravo tog jednoorukog Jamiea. Oberyn je pobijedio Planinu, pošto se Mountain prevodi Planina prije nego Stijena.
Što kaže Alexo, Robert je opisan kao možda najbolji borac 7 kraljevstva, vitlao čekić s lahkoćom, ubio Regara koji je bio neprikosnoven...
Onda imaš u ponudi Bronna, za kojeg sma siguran da bi savladao Planinu, pošto je lik genijalac kad se tiče borbe, a siguran sam da bi i Hound svog brata malo išamarao, jest da bi se namučio, ali se jednom dobija prilika da se osveti za ožiljke
Ako cemo tacnije, nije jednorurki, vec jednoruki.
- karanana
#7218 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kaze: jamie still has both hands. ali po onom sto sam skonto on i nije neki fajter. ubio je ludog kralja s ledja.
moram reci da bi moj odgovor bio zensko/muska spodoba sto mi ubi kralja, first of his name i jedinog legitimnog nasljednika trona.
ako je sredila/o hounda, onda mora da nije beze.
ko je zadnji desno u prvom redu?
moram reci da bi moj odgovor bio zensko/muska spodoba sto mi ubi kralja, first of his name i jedinog legitimnog nasljednika trona.
-
sizifinho
#7219 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
typo vs grammar.. hmmmdezurni_ucenik wrote:sizifinho wrote: Ako cemo tacnije, nije jednorurki, vec jednoruki.
uostalom, argumentacija ti stoji
pogrešno si skontao, jamie je bio najbolji od živućeg kingsguarda, imao je ogroman potencijal i bio paklen borac. Hound koji je popušio foru od Brijen nije izdržao s njom 2 minute, Jamie se borio pola epizode ako se sjećaškaranana wrote:kaze: jamie still has both hands. ali po onom sto sam skonto on i nije neki fajter. ubio je ludog kralja s ledja.
A zadnji desno u prvom redu je Lorras Tyrell
Last edited by sizifinho on 24/06/2015 16:07, edited 2 times in total.
-
dezurni_ucenik
#7220 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sizifinho wrote:typo vs grammar.. hmmmdezurni_ucenik wrote:sizifinho wrote: Ako cemo tacnije, nije jednorurki, vec jednoruki.
uostalom, argumentacija ti stoji
Ukratko, obojica smo se provalili.
- Riddle
#7221 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja bih odabrao mladog Selmya. Ali posto pricamo o periodu nakon Robertove pobune, onda Jaime Lannister.
- AleksoMKD
#7222 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hound je imao infekciju koja ga je usporavala kada je izgubio od Briene, cak je i Arija primetila.
Jamie je opasan borac, jedan od najboljih u Westerosu. Doduse Ned Stark se borio dobro, da ga nije onaj Lanisterovski vojnik probo kopljem u nogu ko zna sta bi bilo sa Jamiem.
A u knjizi kada Jamie razmislja ko bi mogao da izadje na megdan protiv njega i da ga pobedi pomisli na Greatjona Umbera.
Drogo je opasan, ali me interesuje kako bi prosao protiv oklopljenog fajtera kao Hound.
Jamie je opasan borac, jedan od najboljih u Westerosu. Doduse Ned Stark se borio dobro, da ga nije onaj Lanisterovski vojnik probo kopljem u nogu ko zna sta bi bilo sa Jamiem.
A u knjizi kada Jamie razmislja ko bi mogao da izadje na megdan protiv njega i da ga pobedi pomisli na Greatjona Umbera.
Drogo je opasan, ali me interesuje kako bi prosao protiv oklopljenog fajtera kao Hound.
-
Juliuscezar
#7223 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Na konju bi Drogo vjerovatno mogao se nositi sa vecinom, ali na nogama i sa onim srpom bez oklopa tesko. Mislim da ima scena kad Jorah govori kako su oni srpovi neprakticni za borbu na nogama. Fkt bi bilo tesko izabrati svog championa. Jeste Mountaina gotov savladao Obrayan ali on je imao stil borbe koji totalno neodgovara Mountainu.
Syrio Forel, ako se dobro sjecam je fino natamburao par onih iz Kingguarda a imao je samo štap.
Edit nisu bili Kingsguard nego Lanisterovi
Syrio Forel, ako se dobro sjecam je fino natamburao par onih iz Kingguarda a imao je samo štap.
Edit nisu bili Kingsguard nego Lanisterovi
-
ciza_bliza
-
zenit dozic
#7225 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovaj dok je imao ruku