EliasVeskot wrote:Joj sto mrzim ovo dizanje histerije, Nit nas je Kina nas izbacila iz dostave, niti se njima fucka za jednu malu BiH. Problem je sto je bio Bozic, pa nova G, pa njihova nova god...evo neke stvari nisu pomakle iz luke a trebale doci prije mjesec..to svidim po trackingu koji sam dobila od firme preko koje sam narucila. Jednostavno previse zagluseno... I nije samo nama, iz USA se redovno zale na dostavu iz Kine.. Neki selleri mijenjaju zemlje dostave na ebay profilu, neki mijenjaju jezike, profile, vecina njih prodaje proizvode iste firme i njimma se to "sitno" extra isplati obzirom da za 100 dolara mozes kupiti kamion robe, oni na tih 100 stvarcica koje prodaju za dolar itekako zarade.
Jednu kinu sigurno boli briga, ali jednog sellera iz kine kad mu 100 ljudi iz bosne trazi lovu, a on poslao proizvod - e to je onda problem.
Jer evo koliko je nas ovdje, nije nam stiglo, isto kod moje raje nikome nista nije doslo...
A cinjenica je da pojedini selleri skidaju sa dostave nasu zemlju - to sam vidio i nema tu neke histerije.