"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
drugi_profil
#7201 Re: "Majstori" parkiranja
Ja parkirao nekoliko puta bez problema. Ovako se dobilo vise parking mjesta i slobodan pristup komunalcima do kontejnera.
-
ObserverMode
#7202 Re: "Majstori" parkiranja
Normalno da si parkir'o kad su svi parkirani sa suprotne strane. Ovako nacrtane linije usporavaju parkiranje, posebno usporavaju izlazak sa parking mjesta i stvaraju nepotrebnu gužvu, a dobila su se najviše dva parking mjesta. Da ne pričamo o tome što bi neki manje iskusni vozači ovdje morali da ulaze dva put ili ne bi uopšte ušli u linije, pa bi ih neki dežurni moralisti s ove teme prekrstili u parking papke. Naravno da bih se ja ovdje žmireći mogao parkirati, ali za razliku od tebe ne mislim isključivo na svoje vlastito dupe nego se sjećam perioda kad sam tek položio vozački i znam da bi mi tad ovo bio itekakav problem, kao što bi i tebi vjerujem. A i sad se ne može parkirat da se ne uspori, mora se usporit i smotat brzo, to je očigledno.drugi_profil wrote:Ja parkirao nekoliko puta bez problema. Ovako se dobilo vise parking mjesta i slobodan pristup komunalcima do kontejnera.
-
drugi_profil
#7203 Re: "Majstori" parkiranja
Vidi ne znam o cemu pricas. Uparkirao sam se dok su svi bili parkirani propisno. Nije nikakav problem. Jedino sto moze da strada spojler zbog ovih zutih ivicnjaka, ako "ne osjetis" gabarite svog auta. Jednako lako sam i izlazio.
Ko ne zna da parkira nek vjezba ili nek trazi od instruktora dodatne casove. Ko nije u stanju da potrefi izmedju linija, ima drot da mu uruci cestitku.
U stari vakat se padalo na vozackom kod parkiranja ko od sale. Ne stignes do gradske dok ne usavrsis. Kaznjavalo se i za parkiranje preko linije. Nije ovo nikakva topla voda nego konacno zavodjenje reda u parkiranju koji je nekad postojao, pa su ga rolingstonsi unistili.
Ko ne zna da parkira nek vjezba ili nek trazi od instruktora dodatne casove. Ko nije u stanju da potrefi izmedju linija, ima drot da mu uruci cestitku.
U stari vakat se padalo na vozackom kod parkiranja ko od sale. Ne stignes do gradske dok ne usavrsis. Kaznjavalo se i za parkiranje preko linije. Nije ovo nikakva topla voda nego konacno zavodjenje reda u parkiranju koji je nekad postojao, pa su ga rolingstonsi unistili.
-
goran16v
#7204 Re: "Majstori" parkiranja
Danas situacija od kakvih covjek u ovom gradu po*izdi!
Dolazim do roditelja, gdje je inace guzva za parking, i vidim komsija utovara kofere u autu. Ajd super ne zurim pa cu da sacekam dok se on ne zapakuje. Izmaknem se da covjek moze da se isparkira i ja da uletim. Poslije jedno 5 - 6 min cekanja eto jako lijepe cure u met. crvenom Cliu III i zaustavi se izmedju komsijnog auta i mene i malo-malo gleda prema komsiji, a kao mene ne vidi. Skontam da se namecila na to parking mjesto pa se malo pravi luda. Cisto prevencije radi otvorim prozor i vrlo ljubazno kazem da ako ceka mjesto da ga ja vec cekam. Ona mrtva-hladna "ja sam pitala gospodina i on mi je rekao da se mogu parkirati umjesto njega". Ja joj lijepo odgovaram da ovo nije komsijin parking i da on ne moze da odredjuje ko ce da se parkira kad on ode i da ja cekam vec 10-ak min, a ona meni kako ona zuri na posao (i pokazuje na Twist Tower) i da me uopste nije vidjela i da ja mozda nesto drugo cekam (zuti kangoo na sred malog parkinga - jako neprimjetan
). Osim sto ne cekam nista drugo nego p. mjesto mene sve to ne interesuje, svako negdje zuri, a na kraju krajeva prakticno tu stanujem kad vec mjeroi ko ima veca prava, kad ona opet meni gospodin rekao itd i tako 3 x i ja 3 x odgovaram da to sto ona zuri na posao nije moj problem i da gospodin nema sta da kaze. Kad je vidjela da ljepota i sarm ne pomazu, da joj fol nije prosao, progovori iz nje papanka i seljancura sa dna kace "sto si tako odvratan, jebi se" ovo - ono, na sta sam i ja promjenio ton, rekao da od*ebe glupaca i da pomakne auto sto je bez rijeci uradila kad je skontala da se namjerila na pogresnog.
Kasnije vrtim film i skontam da ona nije mogla pitati komsiju jer lik cijelo vrijeme bio glavom u gepeku, da je to bilo hvatanje na trehu ako prodje prodje i da je ona klasicni primjer primitivizma, sva napucana, noviji auto, raybanke, satro urbana, sve neka gospoda, qurcev dzet-set, ispred Twist Towera prazni parkinzi koji se placaju, a ona se *ebe i svadja ko najveca seljancura za dzabni parking!
Dolazim do roditelja, gdje je inace guzva za parking, i vidim komsija utovara kofere u autu. Ajd super ne zurim pa cu da sacekam dok se on ne zapakuje. Izmaknem se da covjek moze da se isparkira i ja da uletim. Poslije jedno 5 - 6 min cekanja eto jako lijepe cure u met. crvenom Cliu III i zaustavi se izmedju komsijnog auta i mene i malo-malo gleda prema komsiji, a kao mene ne vidi. Skontam da se namecila na to parking mjesto pa se malo pravi luda. Cisto prevencije radi otvorim prozor i vrlo ljubazno kazem da ako ceka mjesto da ga ja vec cekam. Ona mrtva-hladna "ja sam pitala gospodina i on mi je rekao da se mogu parkirati umjesto njega". Ja joj lijepo odgovaram da ovo nije komsijin parking i da on ne moze da odredjuje ko ce da se parkira kad on ode i da ja cekam vec 10-ak min, a ona meni kako ona zuri na posao (i pokazuje na Twist Tower) i da me uopste nije vidjela i da ja mozda nesto drugo cekam (zuti kangoo na sred malog parkinga - jako neprimjetan
Kasnije vrtim film i skontam da ona nije mogla pitati komsiju jer lik cijelo vrijeme bio glavom u gepeku, da je to bilo hvatanje na trehu ako prodje prodje i da je ona klasicni primjer primitivizma, sva napucana, noviji auto, raybanke, satro urbana, sve neka gospoda, qurcev dzet-set, ispred Twist Towera prazni parkinzi koji se placaju, a ona se *ebe i svadja ko najveca seljancura za dzabni parking!
- johntra
#7205 Re: "Majstori" parkiranja
to ti neki parking stručnjak, pa imaš neki stručni tekst o tome? ako uzmemo da je prijašnje rješenje bilo mnogo gore, a bilo je pararelno parkiranje, plus zauzimanje više mjesta, sada je mnogo bolje...reci mi, šta više usporava saobraćaj, paralelno parkiranje, gdje je jedan posto da ćeš se parkirati iz prve i od naprijed, a da su 99 posto šanse da ćeš morati ići unazad i tako se parkirati...a kad već pričaš o neiskusnim, kako je lakše parkirati njemu, ovako il paralaleno, pa dok ga cica unazad jedno tri sada, sreći onome ko čeka iza, nema kraja...a i uhvatio se usporavanja ko pijan plota...to ranije nisi morao usporiti da se parkiraš?ObserverMode wrote:Normalno da si parkir'o kad su svi parkirani sa suprotne strane. Ovako nacrtane linije usporavaju parkiranje, posebno usporavaju izlazak sa parking mjesta i stvaraju nepotrebnu gužvu, a dobila su se najviše dva parking mjesta. Da ne pričamo o tome što bi neki manje iskusni vozači ovdje morali da ulaze dva put ili ne bi uopšte ušli u linije, pa bi ih neki dežurni moralisti s ove teme prekrstili u parking papke. Naravno da bih se ja ovdje žmireći mogao parkirati, ali za razliku od tebe ne mislim isključivo na svoje vlastito dupe nego se sjećam perioda kad sam tek položio vozački i znam da bi mi tad ovo bio itekakav problem, kao što bi i tebi vjerujem. A i sad se ne može parkirat da se ne uspori, mora se usporit i smotat brzo, to je očigledno.drugi_profil wrote:Ja parkirao nekoliko puta bez problema. Ovako se dobilo vise parking mjesta i slobodan pristup komunalcima do kontejnera.
-
ObserverMode
#7206 Re: "Majstori" parkiranja
Na slici kako su se ljudi parkirali to je prirodno parkiranje i tako treba da stoje linije. Znači možeš uć brzo u linije i možeš izać brzo nazad, ne moraš motat' ko sivonja i to je to. I nemamo mi više tu šta pričat'. A i ja sam veća budala što pješobus moralistima pokušavam da objasnim ono što oni nisu u stanju da shvate. Nemam ja vremena hevtu se natezat sa izlaskom, čekanjem ljudi dok prolaze, šicanjem linija i slično.
- johntra
#7207 Re: "Majstori" parkiranja
Ma daj...kakva je to razlika, je li ga motaš udesno ili ga motaš ulijevo? nema je...onaj ko nije znao ulijevo, ne zna ni udesno...pretjeruješ ti malo, ali hajde...
-
ObserverMode
#7208 Re: "Majstori" parkiranja
Ne pričam o strani nego o uglu. Vidi ugao parkiranih vozila i ugao linija. Kakva je logika stavit linije pod uglom od skoro 90 stepeni u odnosu na cestu? Brate dragi koso kad su linije uletiš 30 na sat i zakočiš, riješiš sve za sekundu, ne peglaš se hevtu. A kad izlaziš ne moraš motat ko sivonja, samo pravo kako si ostavio volan i to obaviš začas, bez da pretjerano gledaš ide li šta odozgo. Hića je čovječe, žuri se negdje, nema vremena za šicanje.johntra wrote:Ma daj...kakva je to razlika, je li ga motaš udesno ili ga motaš ulijevo? nema je...onaj ko nije znao ulijevo, ne zna ni udesno...pretjeruješ ti malo, ali hajde...
- johntra
#7209 Re: "Majstori" parkiranja
Ako izuzmemo da su linije stavljene sa druge strane, zbog kontejnera, ja stvarno ne vidim kako nekom iskusnom vozaču može biti problem parkriati ovako vozilo...čak i da moraš drastično usporiti, a ne moraš, isto kao da pričaš o nekoj super opterećenoj cesti, gdje svi žure i gdje auta samo idu kao na pokretnoj traci...odvadi malo, života ti...
-
goran16v
#7210 Re: "Majstori" parkiranja
Ako u istu ulicu moze stati parkiran auto od 5m pod uglom od skoro 90 stepeni i da se normalno prolazi pored njega zasto ne iscrtati 40 parking mjesta pod tim uglom nego npr. 32 mjesta pod uglom od 45 stepeni?ObserverMode wrote: Ne pričam o strani nego o uglu. Vidi ugao parkiranih vozila i ugao linija. Kakva je logika stavit linije pod uglom od skoro 90 stepeni u odnosu na cestu? Brate dragi koso kad su linije uletiš 30 na sat i zakočiš, riješiš sve za sekundu, ne peglaš se hevtu. A kad izlaziš ne moraš motat ko sivonja, samo pravo kako si ostavio volan i to obaviš začas, bez da pretjerano gledaš ide li šta odozgo. Hića je čovječe, žuri se negdje, nema vremena za šicanje.
-
ObserverMode
#7211 Re: "Majstori" parkiranja
Da mi je tvoje konjske živce, to je sve što ću reć. Mene hvata nervoza kad samo vidim ovakve linije, ne moram nikad doć tu.johntra wrote:Ako izuzmemo da su linije stavljene sa druge strane, zbog kontejnera, ja stvarno ne vidim kako nekom iskusnom vozaču može biti problem parkriati ovako vozilo...čak i da moraš drastično usporiti, a ne moraš, isto kao da pričaš o nekoj super opterećenoj cesti, gdje svi žure i gdje auta samo idu kao na pokretnoj traci...odvadi malo, života ti...
-
goran16v
#7212 Re: "Majstori" parkiranja
Ako nema zivaca za parkirati auto na ovako elementarno lagano parking mjesto onda se kani volana generalno!
-
Incerum Canabea
#7213 Re: "Majstori" parkiranja
Ta priča o tome kako se ne treba parkirati na ocrtanim mjestima, jer je teže ne pije vode ni najmanje.
Sjećam se, položio ja, valja naučiti parkinge po gradu, hu-ha, prva parkiranja na tadašnjem parkingu kod Narodnog i pred Domom Armije. Fino, usko, parkirani ljudi sa svih strana. Ne mari niko za početnike u saobraćaju, lijepo ti je nacrtano. Ako se i dalje ne znaš parkirati, produži dalje na kakvu meraju, pa sutra plati dodatna časove, ko ti je kriv. Ne upratih da je iko tada parkirao van linija i sl., samo zato što je početnik, etc.
Što se tiče ovog iscrtavanja, sve i da jesu fulali ugao, država je svoje ocrtala i to je slovo zakona na terenu. Priča o tome kako se treba parkirati na desnoj strani samo zato što je parkirati ulijevo teže i treba više motati zbog ugla iscrtanih linija, istovjetna je da se ljudi fino počnu parkirati na glavnu džadu na Marijin Dvoru, jer su parkinzi iza Holidaya prenapučeni i uzimalo bi ljudima dodatno vremena i ne bi se mogli iz prve uparkiravati, a na glavnoj meraja, imaš tri trake pa ožeži. Ovako, voziš slalom po Ali-pašinu, ali zato je kriva saobraćajna policija. Parkirati na desnoj strani, predstavlja parkiranje na kolovozu. Fino kazne lijepiti konstantno i naprijed Srpska, naprijed Federacija i mirna Bosna. A kažnjavat će, to je sigurno, čim u budžetu bude zafalilo, a tamo je ionako vazda promaha. Dakle, represivni aparat je taj koji u svkaoj zemlji održava red u sistemu i dok on ne počne djelovati, džaba je njima i iscrtavanje i logika i sve, kad će ljudi i dalje parkirati po trotoarima, zelenim površinama, a evo sad i u jedinoj kolovoznoj traci. A razlog je jednostavan i jedinstven - može im se.
Da je sistem k'o što nije (a vjerovatno će da bude): nacrtano ti: hoćeš se parkirat - bujrum, nećeš, ne znaš, ne možeš, mrsko ti čekat da se izvučeš s parkinga - bujrum parkiraj dalje. Uostalom, kod nas vrijedi haman logika da ti auto mora biti pod pendžerom. Ako nema mjesta na tvom parkingu, nema šanse da parkiraš dalje, pa kojih minut ili pet minuta pjehe: jok! TU ROĐEN, TU PARKIRAM!
Sjećam se, položio ja, valja naučiti parkinge po gradu, hu-ha, prva parkiranja na tadašnjem parkingu kod Narodnog i pred Domom Armije. Fino, usko, parkirani ljudi sa svih strana. Ne mari niko za početnike u saobraćaju, lijepo ti je nacrtano. Ako se i dalje ne znaš parkirati, produži dalje na kakvu meraju, pa sutra plati dodatna časove, ko ti je kriv. Ne upratih da je iko tada parkirao van linija i sl., samo zato što je početnik, etc.
Što se tiče ovog iscrtavanja, sve i da jesu fulali ugao, država je svoje ocrtala i to je slovo zakona na terenu. Priča o tome kako se treba parkirati na desnoj strani samo zato što je parkirati ulijevo teže i treba više motati zbog ugla iscrtanih linija, istovjetna je da se ljudi fino počnu parkirati na glavnu džadu na Marijin Dvoru, jer su parkinzi iza Holidaya prenapučeni i uzimalo bi ljudima dodatno vremena i ne bi se mogli iz prve uparkiravati, a na glavnoj meraja, imaš tri trake pa ožeži. Ovako, voziš slalom po Ali-pašinu, ali zato je kriva saobraćajna policija. Parkirati na desnoj strani, predstavlja parkiranje na kolovozu. Fino kazne lijepiti konstantno i naprijed Srpska, naprijed Federacija i mirna Bosna. A kažnjavat će, to je sigurno, čim u budžetu bude zafalilo, a tamo je ionako vazda promaha. Dakle, represivni aparat je taj koji u svkaoj zemlji održava red u sistemu i dok on ne počne djelovati, džaba je njima i iscrtavanje i logika i sve, kad će ljudi i dalje parkirati po trotoarima, zelenim površinama, a evo sad i u jedinoj kolovoznoj traci. A razlog je jednostavan i jedinstven - može im se.
Da je sistem k'o što nije (a vjerovatno će da bude): nacrtano ti: hoćeš se parkirat - bujrum, nećeš, ne znaš, ne možeš, mrsko ti čekat da se izvučeš s parkinga - bujrum parkiraj dalje. Uostalom, kod nas vrijedi haman logika da ti auto mora biti pod pendžerom. Ako nema mjesta na tvom parkingu, nema šanse da parkiraš dalje, pa kojih minut ili pet minuta pjehe: jok! TU ROĐEN, TU PARKIRAM!
- respo
#7214 Re: "Majstori" parkiranja
pa nisi u pit stopu pa kao formula da ulijecesObserverMode wrote:Ne pričam o strani nego o uglu. Vidi ugao parkiranih vozila i ugao linija. Kakva je logika stavit linije pod uglom od skoro 90 stepeni u odnosu na cestu? Brate dragi koso kad su linije uletiš 30 na sat i zakočiš, riješiš sve za sekundu, ne peglaš se hevtu. A kad izlaziš ne moraš motat ko sivonja, samo pravo kako si ostavio volan i to obaviš začas, bez da pretjerano gledaš ide li šta odozgo. Hića je čovječe, žuri se negdje, nema vremena za šicanje.johntra wrote:Ma daj...kakva je to razlika, je li ga motaš udesno ili ga motaš ulijevo? nema je...onaj ko nije znao ulijevo, ne zna ni udesno...pretjeruješ ti malo, ali hajde...
svako normalan ce usporiti na 20 i parkirati bio to kao ugao lijevo ili desno svejedno je
-
ObserverMode
#7215 Re: "Majstori" parkiranja
Svaki put kad se parkiram na ovako mjesto (a parkiram se jer nemam druge opcije) brojim od-do, a nisam mor'o samo da su iscrtali normalnije linije. I radi toga izgubim 10 sekundi svog života. I tako svaki put. Al pješobus moralista poput tebe to ne može da shvati.goran16v wrote:Ako nema zivaca za parkirati auto na ovako elementarno lagano parking mjesto onda se kani volana generalno!
I ovaj iznad, mislim nije mi jasno u čemu je problem. Ako na nekom pišljivom forumu ne mogu napisat da su iscrtane linije glupe i idiotske onda stvarno ne znam šta se smije. Izgleda da mnoge i dalje puca sindrom bivše države gdje se nije smjelo puno pričat.
Onu sliku gore gledam kao protest građana protiv glupog pravila. Ne smeta vam kad onaj čoban Štukan okupi ljude na kvaziprotestima, a ovaj vid protesta vam smeta?
- respo
#7216 Re: "Majstori" parkiranja
ovo koliko vidim nije protest nego su linije nacrtane na bivsok kolovoznoj traci koja je bila slobodna a sad je samo suprotnoObserverMode wrote:Svaki put kad se parkiram na ovako mjesto (a parkiram se jer nemam druge opcije) brojim od-do, a nisam mor'o samo da su iscrtali normalnije linije. I radi toga izgubim 10 sekundi svog života. I tako svaki put. Al pješobus moralista poput tebe to ne može da shvati.goran16v wrote:Ako nema zivaca za parkirati auto na ovako elementarno lagano parking mjesto onda se kani volana generalno!
I ovaj iznad, mislim nije mi jasno u čemu je problem. Ako na nekom pišljivom forumu ne mogu napisat da su iscrtane linije glupe i idiotske onda stvarno ne znam šta se smije. Izgleda da mnoge i dalje puca sindrom bivše države gdje se nije smjelo puno pričat.
Onu sliku gore gledam kao protest građana protiv glupog pravila. Ne smeta vam kad onaj čoban Štukan okupi ljude na kvaziprotestima, a ovaj vid protesta vam smeta?
a ovaj uslikao dok je bilo po starom
- johntra
#7217 Re: "Majstori" parkiranja
@observer...Problem je u tome što samo ti smatraš da je ovo pravilo glupo...
-
goran16v
#7218 Re: "Majstori" parkiranja
Ovakvo parking mjesto je najlakse parking mjesto za parkirati auto, kad brojis od - do za ovakvo mjesto kakve li slomove zivaca tek imas kad ga trebas parkirati paralelno gdje imas mjesta za svoj auto + dvije kutije cigara?!ObserverMode wrote:Svaki put kad se parkiram na ovako mjesto (a parkiram se jer nemam druge opcije) brojim od-do, a nisam mor'o samo da su iscrtali normalnije linije. I radi toga izgubim 10 sekundi svog života. I tako svaki put. Al pješobus moralista poput tebe to ne može da shvati.goran16v wrote:Ako nema zivaca za parkirati auto na ovako elementarno lagano parking mjesto onda se kani volana generalno!
Sve sto moze pjesobus moralista da zakljuci od tebi je da osim sto ne kontas da se p. mjesta iscrtavaju da bi moglo stati sto vise auta, a ne da se tarabama za voloanom olaksa parkiranje. Jbga, za nekog je i to kvantna fizika!
Last edited by goran16v on 26/08/2013 16:40, edited 1 time in total.
-
ObserverMode
#7219 Re: "Majstori" parkiranja
Ne, nego samo ja na ovoj temi pješobus moralista smatram to. Ako je suditi prema onoj slici ima nas više, uz to treba napomenuti da bih se ja svejedno parkirao u linije, a ima ih mnogo koji to ne bi napravili. Dakle, imaš čast da raspravljaš sa light verzijom protestanta, neki drugi bi ti mahetali rukama pred nosom i uputili ti par rodbinskih čestitki kad bi im pokušao opravdati ovakav parking.johntra wrote:@observer...Problem je u tome što samo ti smatraš da je ovo pravilo glupo...
-
ObserverMode
#7220 Re: "Majstori" parkiranja
Kad se parkiraš na ovakvo mjesto brzinom 30 na sat onda se javi. Do tad svoj mini autić dužine metar i dvadeset parkiraj mic po mic, kad ti je bog dao toliko vremena u životu.goran16v wrote: Ovakvo parking mjesto je najlakse parking mjesto za parkirati auto, kad brojis od - do za ovakvo mjesto kakve li slomove zivaca tek imas kad ga trebas parkirati paralelno gdje imas mjesta za svoj auto + dvije kutije cigara?!
Sve sto moze pjesobus moralista da zakljuci od tebi je da osim sto ne kontas da se p. mjesta iscrtavaju da bi moglo stati sto vise auta, a ne da se tarabama za voloanom olaksa parkiranje. Jbga, za nekog je i to kvantna fizika!
-
goran16v
#7221 Re: "Majstori" parkiranja
Ko normalan parkira na bilo kakvo parking mjesto brzinom od 30 km/h????? Ispostavilo se da sam itekako bio u pravu za tarabu i volan!ObserverMode wrote: Kad se parkiraš na ovakvo mjesto brzinom 30 na sat onda se javi. Do tad svoj mini autić dužine metar i dvadeset parkiraj mic po mic, kad ti je bog dao toliko vremena u životu.
-
ObserverMode
#7222 Re: "Majstori" parkiranja
Neko ko nema vremena za peglanje hevtu poput tebe.goran16v wrote:Ko normalan parkira na bilo kakvo parking mjesto brzinom od 30 km/h????? Ispostavilo se da sam itekako bio u pravu za tarabu i volan!ObserverMode wrote: Kad se parkiraš na ovakvo mjesto brzinom 30 na sat onda se javi. Do tad svoj mini autić dužine metar i dvadeset parkiraj mic po mic, kad ti je bog dao toliko vremena u životu.
- johntra
#7223 Re: "Majstori" parkiranja
Prvo, nema vas više, jer je neko ovu sliku stavio da bi dokazao kako su ljudi glupi, ili se inate, kao što ti kažeš, a uopšte nije tako...sliku je uslikao kad je ovo sve tek bilo gotovo, pa kao to sad lafo smiješno...ObserverMode wrote:Ne, nego samo ja na ovoj temi pješobus moralista smatram to. Ako je suditi prema onoj slici ima nas više, uz to treba napomenuti da bih se ja svejedno parkirao u linije, a ima ih mnogo koji to ne bi napravili. Dakle, imaš čast da raspravljaš sa light verzijom protestanta, neki drugi bi ti mahetali rukama pred nosom i uputili ti par rodbinskih čestitki kad bi im pokušao opravdati ovakav parking.johntra wrote:@observer...Problem je u tome što samo ti smatraš da je ovo pravilo glupo...
ti ako si dostavljač ili šta već, pretpostavljam da je tako, JEDINI si trenutno ovdje kome se žuri, ostalim ne...što znači da si opet manjina...
-
ObserverMode
#7224 Re: "Majstori" parkiranja
Nisam dostavljač, a da jesam vjerovatno ne bih ni vidio neke trivijalnosti poput parking linija, trotoara i slično, za to ne bih imao živaca, dakako.johntra wrote: Prvo, nema vas više, jer je neko ovu sliku stavio da bi dokazao kako su ljudi glupi, ili se inate, kao što ti kažeš, a uopšte nije tako...sliku je uslikao kad je ovo sve tek bilo gotovo, pa kao to sad lafo smiješno...
ti ako si dostavljač ili šta već, pretpostavljam da je tako, JEDINI si trenutno ovdje kome se žuri, ostalim ne...što znači da si opet manjina...
-
duboka_misao