Evo, Hrvati stigli i pobijedit će nas.
Edit: Evo, napravio je i treći faul.
Pa šta radi lik, nevjerovatno ?!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Isti je sistem takmičenja kao i kod svih ostalih mlađih kategorija.MOSALJOZE wrote:Svaka čast momci,ja sam mislio da je ovo prijateljska tekma,ali ovo je stvarno velika pobjeda.Imamo još igrati sa Grcima i Latvijom.
Zna li neko kakav je sistem takmičenja na ovom nivou???Šta mozemo ocekivati sa 2 poraza i 1 pobjedom??
Sad razmišljam,šta će biti kad budemo igrali na SP U Kataruinsaneinthebrain wrote:bravo omladino![]()
deri male rvate
7,50 kvota na nas u kladari

Tko ti je Josko?SkyLimit wrote:Ako još ko želi gledati Velika Britanija - Island:
http://www.footyfree.tv/bt-sport-1-live-stream.html
Bio si mi duze vremena na ignore-u upravo zbog ovih otrcanih, dosadnih, praznih fraza kojima ljudima samo trosis vrijeme, bez da ikada ista pametno kazes. Hem si se razbaco po forumu ko djubre po vinogradu, pa kad god dodjem na forum, samo vidim tvoj kompleksaski nick razbacan od vrha monitora, pa do poda, komentarisuci svaku temu.MOSALJOZE wrote:Objektivno gledajući,mi smo za klasu ispod njih.Teško da će se nešto napraviti,ali momci su nakon ove pobjede rasterećeni,pa nikad se ne zna.
Glup sistem,ali šta ćeš,moraš se booriti.
Je li ti to vatra sto frajer razvaljuje U16?zlajapravaraja wrote: Bio si mi duze vremena na ignore-u upravo zbog ovih otrcanih, dosadnih, praznih fraza kojima ljudima samo trosis vrijeme, bez da ikada ista pametno kazes. Hem si se razbaco po forumu ko djubre po vinogradu, pa kad god dodjem na forum, samo vidim tvoj kompleksaski nick razbacan od vrha monitora, pa do poda, komentarisuci svaku temu.
No hajdem vise nije bitno, ali moram da te pitam: kroz koji objektiv si to TI sagledao, i sta znas o selekcijama do 16 godina, pa si dosao do zakljucka da smo za klasu ispod njih (na koga god da si mislio)?![]()
Edin H. wrote:Je li ti to vatra sto frajer razvaljuje U16?zlajapravaraja wrote: Bio si mi duze vremena na ignore-u upravo zbog ovih otrcanih, dosadnih, praznih fraza kojima ljudima samo trosis vrijeme, bez da ikada ista pametno kazes. Hem si se razbaco po forumu ko djubre po vinogradu, pa kad god dodjem na forum, samo vidim tvoj kompleksaski nick razbacan od vrha monitora, pa do poda, komentarisuci svaku temu.
No hajdem vise nije bitno, ali moram da te pitam: kroz koji objektiv si to TI sagledao, i sta znas o selekcijama do 16 godina, pa si dosao do zakljucka da smo za klasu ispod njih (na koga god da si mislio)?![]()
![]()
Britanci imali 13 razlike (toliko su prvu izgubili), evo sada samo 4 razlike.