vala su ti ruke divneeluna wrote: vraga .......... nisi dala da te slikamo kad smo te "uredile totalno" ...... ko curica kad prvi put obuče štikle
ja sam barem pokušala, pa sam škiljila , mutna je slika pravo
Moderator: anex
vala su ti ruke divneeluna wrote: vraga .......... nisi dala da te slikamo kad smo te "uredile totalno" ...... ko curica kad prvi put obuče štikle
hvalazamzija wrote:vala su ti ruke divneeluna wrote: vraga .......... nisi dala da te slikamo kad smo te "uredile totalno" ...... ko curica kad prvi put obuče štikle![]()
ja sam barem pokušala, pa sam škiljila , mutna je slika pravo
eluna wrote:ema_ wrote:Ja sam dobila smokey okeeee, na na na.... Neću se umivati 15 danaaaaa![]()
![]()
još samo da ti veno prepiše recept kako da ih i sama sebi napraviš .......... jer ti stoje kao salivene
e baš smo se super družile ............ samo ubuduće malo šminkerijade a malo manje kahvenisanjaema_ wrote:eluna wrote:ema_ wrote:Ja sam dobila smokey okeeee, na na na.... Neću se umivati 15 danaaaaa![]()
![]()
još samo da ti veno prepiše recept kako da ih i sama sebi napraviš .......... jer ti stoje kao salivene
Hvala![]()
Joj, moram reći da ste mi sve simpa, praaaavo![]()
![]()
Jao hvalaaa, ja imam stariji katalog ( do 22.03) kod mene su na 34str. - 13,90 KMeluna wrote: imaju Purple haze ........... na strani 31 u katalogu, ..... 12,50 KM ..............i imaju još divniiiiiiiiiiiiih ... joj morat ću zvati onu svoju tetu
ja gledam na avon.ba .....zamzija wrote:Jao hvalaaa, ja imam stariji katalog ( do 22.03) kod mene su na 34str. - 13,90 KMeluna wrote: imaju Purple haze ........... na strani 31 u katalogu, ..... 12,50 KM ..............i imaju još divniiiiiiiiiiiiih ... joj morat ću zvati onu svoju tetu![]()
Mada su mi dobre i ove Lace Luxe i Lace Electric, ima i tu ljubičaste..... aaaa sad ne znam koje ću
pa imaš link par postova prije ............. direktno na sjenezamzija wrote:ma pokušala sam to, ali mi otvara dosta dugo stranicu, pa sam uzela katalog koji sam imala
Puder je opisan kao "colorless foundation that transforms into your perfect shade". Iako pise foundation, vise je kao tonirana krema, i imaju 3 nijanse, light, light/medium i medium. Isprobale su ga semlaca i eluna i super je izgledalo. Skroz prirodno a ujednaci fino ten.nera18 wrote:ljubomorna sma na to druzenje![]()
koji puder spominjete i zasto sa ebaya i koju avonovu sjenu ? i da, taj katalog s neta je aktuelan...
i da, djevojke koje su narucile kuglice od mene iz avona...stigle su
Mariella wrote:I da, puder se zove almay smart shade
VenomousV wrote:Mariella wrote:I da, puder se zove almay smart shade
i mi cemo djuture da ga narucujemo![]()
ema_ wrote:VenomousV wrote:Mariella wrote:I da, puder se zove almay smart shade
i mi cemo djuture da ga narucujemo![]()
Jel to ono od jučer.... S onim pigmentom što nije puder, nego nešto ni tam' ni 'vam?Morem li i ja to koristiti?
![]()
jesbez_ideje wrote:Nemojte mene zaboravit ako se dje sta narucuje,nije bitno sta.........samo da se narucuje![]()
![]()
![]()
![]()
Nero,jel mogu dofurat u pon.....kao i prosli put ?