Referendum(i) u RS-u

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#7201 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

PM72 wrote:
House wrote:pandorina kutija je otvorena. :thumbup: :bih:
Dan poslije referenduma 25.09. samo će osvanuti novi dan - 26.09.Ništa se neće promjeniti sem što je entitetska kasa sve praznija.Ovo je Miletova predizborna kampanja a sljedeće sranje očekujte 2018 kad su novi izbori.Do tada će se sve sleći i Mile će postati pitom kao i svaka džukela koja je željna hljeba.
Nije bas da se nista nece desiti.
Ide tuzba za krsenje odredbi Ustavnog suda.
muha_sa

#7202 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
PM72 wrote:
Dan poslije referenduma 25.09. samo će osvanuti novi dan - 26.09.Ništa se neće promjeniti sem što je entitetska kasa sve praznija.Ovo je Miletova predizborna kampanja a sljedeće sranje očekujte 2018 kad su novi izbori.Do tada će se sve sleći i Mile će postati pitom kao i svaka džukela koja je željna hljeba.
ko ce tužit i kome, a ko ce presudit :? :lol:

dobro kaže PM---poslije 25. dolazi 26. i vozdra
Tomahawk11
Globalni moderator

#7203 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:

Neko bi trebao. Vidjecemo ko ce.
Presudice Strazbur :D

A PM jeste u pravu....to za 26.
muha_sa

#7204 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
muha_sa wrote:

Neko bi trebao. Vidjecemo ko ce.
Presudice Strazbur :D

A PM jeste u pravu....to za 26.
tako sam se ja nado i ocekivo od aprila 92. da EUropa nešto uradi--- sve do dana današnjeg na njih cekam :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7205 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Doduse, u pravu si, ako gledamo tako, dobri moj muha....praksa je po onoj ''zivi u nadi, umri u sjecanju'' :roll:
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#7206 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Nurudin »

155_mm wrote:
Karadžić dao prvi intervju poslije presude: Žao mi je što sam kočio Vojsku RS

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ka ... -RS/387371
poruka buducim generacijama da ne naprave istu gresku i budu onako milostivi prema genetskom odpadu kao sto je on bio.
vidim svira i frulu u zatvoru :D
KB9

#7207 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KB9 »

e moj alija pa sto stadosmo kod BL, ne bi bilo referenduma i ostalih gluposti danas :skoljka:
bh.tornjak

#7208 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

malo off

bio neki dan u majcici anam njihovoj......malo se provozo do Sm. Palanke.....doduse kratko sam bio...u prolazu tako reci....al ono sto sam vidio....uh...beda je to bre teska....
aVtoput je karikatura od saobracajnice...a sa aVtoputa kad sidjes.....snalazi se kako znas....
gledam ti ja sve to...i kontam...pa cime se to jos kur*ci jbt....
sve u svemu....zapad smo mi njih,bre
155_mm

#7209 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

kolege muha i PM misle da samo oni imaju ispravan kalendar. izgleda da se otkrila tajna gdje je zavrsio kalendar drevnih maja.
PM72

#7210 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by PM72 »

Tomahawk11 wrote:
PM72 wrote:
Ustavni sud je od sebe napravio karikaturu kao što je i visoki predstavnik od najvećeg autoriteta napravio ikebanu koja se slika za Avaz i učestvuje u kuharskim emisijama.A Strazbur :-) je li ono presudio i za "Sejdić - Finci" pa ja ne vidjeh da se išta pomaklo...

Ne sekirajte se.2018 godine će naša zemlja postati članica EU.Al hidžretske.
spreca

#7211 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by spreca »

bh.tornjak wrote:malo off

bio neki dan u majcici anam njihovoj......malo se provozo do Sm. Palanke.....doduse kratko sam bio...u prolazu tako reci....al ono sto sam vidio....uh...beda je to bre teska....
aVtoput je karikatura od saobracajnice...a sa aVtoputa kad sidjes.....snalazi se kako znas....
ja sam nedavno isao Tz za Beograd preko Shepka......tamo je vrijeme stalo negdje pocetkom 80tih......ali to je ona stara izreka napelo se u njemu govno a on misli da ima dva srca :lol: :lol: :lol: .......a oni su bas poznati po tome.....a kad dobiju po picki onada svi nas mrze.....netasni su :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7212 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Ma zezam se za Strazbur.
Kakva EU. Prije ce Turska u nju nego mi.
155_mm

#7213 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

@Nurudin

pa frula je najcesci instrument u zatvorima diljem svijeta.
jedino nije rekao cija je frula. da nije od nekog mu "prijatelja" iz centralnog dijela afrike.

:D
PM72

#7214 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by PM72 »

KB9 wrote:e moj alija pa sto stadosmo kod BL, ne bi bilo referenduma i ostalih gluposti danas :skoljka:
BL nije bila ni na dometu dalekometne artiljerije HV-a (jer svoju nismo imali) i i da smo krenuli metar dalje bili bi bombardovani a HV bi se povukla.Onda bi obrali bostan.Ima jedino pjesma- "sve smo mogli mi".
Tomahawk11
Globalni moderator

#7215 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

spreca wrote:
bh.tornjak wrote:malo off

ja sam nedavno isao Tz za Beograd preko Shepka......tamo je vrijeme stalo negdje pocetkom 80tih......ali to je ona stara izreka napelo se u njemu govno a on misli da ima dva srca :lol: :lol: :lol: .......a oni su bas poznati po tome.....a kad dobiju po picki onada svi nas mrze.....netasni su :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj, ljudi, da vi vidite Rogatice. Amidza nakon 26 godina dosao iz Praga i kaze isto sve ko i prije rata.
Kad prolazis, isto grad duhova. Doduse, jedino sto sam primjetio je pokopno drustvo :skoljka:
Jbo bi mu majku kroz majku ko bi mi ''obezbijedio'' da onako zivim.
Al hajd, ako nista ugradili su im tri semafora....samo ne znam koja je svrha, osim da onako stojis dok se sa strana niko ne ukljucuje :mrgreen:
spreca

#7216 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by spreca »

na cesti zvornik -loznica -sabas-beograd jos uvijek stoje zakrpe na asvaltu iz titina vakta :lol: :lol: ......mi smo za njih amerika :mrgreen:
PM72

#7217 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by PM72 »

Srećom,kad prolaziš kroz Olovo,Kladanj,Zavidoviće,Maglaj,Jablanicu...sve frca od napretka,ceste zategnute,sve čisto,ljudi rade...al u guzici.Kakva je razlika između Olova i Rogatice?

neko reče kako smo za "njih" amerika.E pa druže,da ti ja kažem.Bio sam neki dan u Tirani i oni su za nas Amerika.Imaju bolje puteve oko Skadra nego mi oko Sarajeva.I nešto se kurčimo i kofrčimo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7218 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

PM72 wrote:Srećom,kad prolaziš kroz Olovo,Kladanj,Zavidoviće,Maglaj,Jablanicu...sve frca od napretka,ceste zategnute,sve čisto,ljudi rade...al u guzici.Kakva je razlika između Olova i Rogatice?

neko reče kako smo za "njih" amerika.E pa druže,da ti ja kažem.Bio sam neki dan u Tirani i oni su za nas Amerika.Imaju bolje puteve oko Skadra nego mi oko Sarajeva.I nešto se kurčimo i kofrčimo.
Dobro, mozda nije neka razlika....ma jbg, jest, ima bar nesto, tamo u Rogatici...ne znam sta ima....divljih pilana okolo :?
Ne znam za Olovo i Kladanj, ali ova ostala pobrojana mjesta su sigurno ispred Rogatice ili Visegrada.
PM72

#7219 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by PM72 »

ostala pobrojana mjesta su sigurno ispred Rogatice ili Visegrada.
Po čemu? Budimo ozbiljni.Jablanica što ima Zdravu vodu ili Maksumića? Šta ostali ljudi rade?
Tomahawk11
Globalni moderator

#7220 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

PM72 wrote:
Po čemu? Budimo ozbiljni.Jablanica što ima Zdravu vodu ili Maksumića? Šta ostali ljudi rade?
Ne znam, zdravije mi izgleda.
U Rogatici ljudi ko da su pomrli, samo im niko nije javio.
spreca

#7221 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by spreca »

PM72 wrote:
drugi ni to nemaju
spreca

#7222 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:
PM72 wrote:
Ne znam, zdravije mi izgleda.
U Rogatici ljudi ko da su pomrli, samo im niko nije javio.
kad krenes od zvornika za Bg preko onih sela nigdje zive duse...osim poneki djed ili baba.......
Tomahawk11
Globalni moderator

#7223 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Tomahawk11 »

Pa nemaju trznog centra kako treba, Bingo u Gorazdu je za njih njujorski trzni centar.
155_mm

#7224 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

dajte ljudi ohladite vise sa tom banjalukom i traktorijadom.

to nije bila opcija ni devedesetih a nije ni danas. jedina opcija je da banjalucka regija bude enklava. sto je danas djelimicno postignuto. moguce je jedino podebljavanje tog statusa enklava promjenom polozaja brcko distrikta. a to moze cak i presudom nekog suda u vasingtonu koji ima mogucnost da citav distrikt dodijeli jednom od entiteta u slucaju nepostivanja dogovorenog.

da li u ovom referendumu ima osnovu za jednu takvu tuzbu ostaje da se vidi.
PM72

#7225 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by PM72 »

spreca wrote:
PM72 wrote:
drugi ni to nemaju
Onaj budalaš napravio u Višegradu Andrić grad i ubiru dobru lovu od turizma.Šta god mi mislili ili imali protiv toga-oni su napravili biznis od pruge i hrpe poredanog kamenja.Mi se stalno nešto upinjemo kao nekakva ekonomska sila u odnosu na RS ali sve je to u pet deka.U ovoj zemlji jedino gdje se MALO bolje živi je Sarajevo,Banja Luka,Zapadna Hercegovina a sve ostalo je talašika.Ako ćemo gledati realno.
Locked