Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dan poslije referenduma 25.09. samo će osvanuti novi dan - 26.09.Ništa se neće promjeniti sem što je entitetska kasa sve praznija.Ovo je Miletova predizborna kampanja a sljedeće sranje očekujte 2018 kad su novi izbori.Do tada će se sve sleći i Mile će postati pitom kao i svaka džukela koja je željna hljeba.
Nije bas da se nista nece desiti.
Ide tuzba za krsenje odredbi Ustavnog suda.
Dan poslije referenduma 25.09. samo će osvanuti novi dan - 26.09.Ništa se neće promjeniti sem što je entitetska kasa sve praznija.Ovo je Miletova predizborna kampanja a sljedeće sranje očekujte 2018 kad su novi izbori.Do tada će se sve sleći i Mile će postati pitom kao i svaka džukela koja je željna hljeba.
bio neki dan u majcici anam njihovoj......malo se provozo do Sm. Palanke.....doduse kratko sam bio...u prolazu tako reci....al ono sto sam vidio....uh...beda je to bre teska....
aVtoput je karikatura od saobracajnice...a sa aVtoputa kad sidjes.....snalazi se kako znas....
gledam ti ja sve to...i kontam...pa cime se to jos kur*ci jbt....
sve u svemu....zapad smo mi njih,bre
Ustavni sud je od sebe napravio karikaturu kao što je i visoki predstavnik od najvećeg autoriteta napravio ikebanu koja se slika za Avaz i učestvuje u kuharskim emisijama.A Strazbur je li ono presudio i za "Sejdić - Finci" pa ja ne vidjeh da se išta pomaklo...
Ne sekirajte se.2018 godine će naša zemlja postati članica EU.Al hidžretske.
bio neki dan u majcici anam njihovoj......malo se provozo do Sm. Palanke.....doduse kratko sam bio...u prolazu tako reci....al ono sto sam vidio....uh...beda je to bre teska....
aVtoput je karikatura od saobracajnice...a sa aVtoputa kad sidjes.....snalazi se kako znas....
ja sam nedavno isao Tz za Beograd preko Shepka......tamo je vrijeme stalo negdje pocetkom 80tih......ali to je ona stara izreka napelo se u njemu govno a on misli da ima dva srca .......a oni su bas poznati po tome.....a kad dobiju po picki onada svi nas mrze.....netasni su
pa frula je najcesci instrument u zatvorima diljem svijeta.
jedino nije rekao cija je frula. da nije od nekog mu "prijatelja" iz centralnog dijela afrike.
KB9 wrote:e moj alija pa sto stadosmo kod BL, ne bi bilo referenduma i ostalih gluposti danas
BL nije bila ni na dometu dalekometne artiljerije HV-a (jer svoju nismo imali) i i da smo krenuli metar dalje bili bi bombardovani a HV bi se povukla.Onda bi obrali bostan.Ima jedino pjesma- "sve smo mogli mi".
ja sam nedavno isao Tz za Beograd preko Shepka......tamo je vrijeme stalo negdje pocetkom 80tih......ali to je ona stara izreka napelo se u njemu govno a on misli da ima dva srca .......a oni su bas poznati po tome.....a kad dobiju po picki onada svi nas mrze.....netasni su
Joj, ljudi, da vi vidite Rogatice. Amidza nakon 26 godina dosao iz Praga i kaze isto sve ko i prije rata.
Kad prolazis, isto grad duhova. Doduse, jedino sto sam primjetio je pokopno drustvo
Jbo bi mu majku kroz majku ko bi mi ''obezbijedio'' da onako zivim.
Al hajd, ako nista ugradili su im tri semafora....samo ne znam koja je svrha, osim da onako stojis dok se sa strana niko ne ukljucuje
Srećom,kad prolaziš kroz Olovo,Kladanj,Zavidoviće,Maglaj,Jablanicu...sve frca od napretka,ceste zategnute,sve čisto,ljudi rade...al u guzici.Kakva je razlika između Olova i Rogatice?
neko reče kako smo za "njih" amerika.E pa druže,da ti ja kažem.Bio sam neki dan u Tirani i oni su za nas Amerika.Imaju bolje puteve oko Skadra nego mi oko Sarajeva.I nešto se kurčimo i kofrčimo.
PM72 wrote:Srećom,kad prolaziš kroz Olovo,Kladanj,Zavidoviće,Maglaj,Jablanicu...sve frca od napretka,ceste zategnute,sve čisto,ljudi rade...al u guzici.Kakva je razlika između Olova i Rogatice?
neko reče kako smo za "njih" amerika.E pa druže,da ti ja kažem.Bio sam neki dan u Tirani i oni su za nas Amerika.Imaju bolje puteve oko Skadra nego mi oko Sarajeva.I nešto se kurčimo i kofrčimo.
Dobro, mozda nije neka razlika....ma jbg, jest, ima bar nesto, tamo u Rogatici...ne znam sta ima....divljih pilana okolo
Ne znam za Olovo i Kladanj, ali ova ostala pobrojana mjesta su sigurno ispred Rogatice ili Visegrada.
dajte ljudi ohladite vise sa tom banjalukom i traktorijadom.
to nije bila opcija ni devedesetih a nije ni danas. jedina opcija je da banjalucka regija bude enklava. sto je danas djelimicno postignuto. moguce je jedino podebljavanje tog statusa enklava promjenom polozaja brcko distrikta. a to moze cak i presudom nekog suda u vasingtonu koji ima mogucnost da citav distrikt dodijeli jednom od entiteta u slucaju nepostivanja dogovorenog.
da li u ovom referendumu ima osnovu za jednu takvu tuzbu ostaje da se vidi.
ostala pobrojana mjesta su sigurno ispred Rogatice ili Visegrada.
Po čemu? Budimo ozbiljni.Jablanica što ima Zdravu vodu ili Maksumića? Šta ostali ljudi rade?
drugi ni to nemaju
Onaj budalaš napravio u Višegradu Andrić grad i ubiru dobru lovu od turizma.Šta god mi mislili ili imali protiv toga-oni su napravili biznis od pruge i hrpe poredanog kamenja.Mi se stalno nešto upinjemo kao nekakva ekonomska sila u odnosu na RS ali sve je to u pet deka.U ovoj zemlji jedino gdje se MALO bolje živi je Sarajevo,Banja Luka,Zapadna Hercegovina a sve ostalo je talašika.Ako ćemo gledati realno.