Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Peryton_
#7201 Re: Liverpool FC
Henderson, Johnson odlicno igraju.
Samo eto ta lijeva strana gdje je Cissokho malo skirpi sto se tice napada, vidi se da je covjek prvenstveno odbrambeni igrac i njegova ubacivanja i prodori su prava rijetkost.
Gerrard odmah bolji cim se rastereti ta vezna linija.
Samo eto ta lijeva strana gdje je Cissokho malo skirpi sto se tice napada, vidi se da je covjek prvenstveno odbrambeni igrac i njegova ubacivanja i prodori su prava rijetkost.
Gerrard odmah bolji cim se rastereti ta vezna linija.
-
Mustang1
#7202 Re: Liverpool FC
Ma jok .. Treba ih pustiti i na kontre igra .. Nek malo i odbrana igravaučer wrote:3-0
Autogol, pa Škrtel, pa Suarez nakon asistencije Hendersona.
Treba ih pomesti do kraja sad.
- MyTao
#7203 Re: Liverpool FC
A stastavu? Ovo sam ja namjerno da vidim hoces li uvidjeti greske... slabo to tiMustang1 wrote:da cemo* u najjacem*MyTao wrote:Izgleda da ce mo danas po prvi put ove sezone vidjeti Liverpool u naj jacem stastavu.
Pobvratak Johnsona, Aggera, Coutinha i Enrique-a
Edit* Enrique se jos nije opravio
Igraju odlicno, sad dali je to zbog loseg protivnika ili zbog normalne formacije ce se vidjeti protiv Evertona.
Henderson odlican danas. Samo mi se nesto Coutinho nije ukopio kako treba, mada je i on imao nekoliko finih lopti, al dosta i izgubljenih i neupotrebljivih suteva.
- horion_bosona
#7204 Re: Liverpool FC
furiozno 1. poluvrijeme... valjda ovo znači i trajno Rodgersovo odustajanje od one glupe formacije
Fuhlam je karina, gerijatrija na čelu sa olinjalim Berbatovom... ekipa koja gubi kući od Cardiffa, na Anfieldu može samo očekivati da dobije petardu
Fuhlam je karina, gerijatrija na čelu sa olinjalim Berbatovom... ekipa koja gubi kući od Cardiffa, na Anfieldu može samo očekivati da dobije petardu
- vaučer
#7205 Re: Liverpool FC
4-0 Suarez
Druga asistencija Gerrarda.
Druga asistencija Gerrarda.
-
Peryton_
#7206 Re: Liverpool FC
Ja mislim da je ovo dobar rezultat za Fulham.
Moze biti puno gore.
Moze biti puno gore.
-
Peryton_
#7207 Re: Liverpool FC
Attempts 27-4 
- Charuga
- Globalni moderator
#7208 Re: Liverpool FC
Odlicno igra Liverpool. Ne znam jeli Fulham toliko los pa se to cini tako ili je do Liverpoola.
-
Mustang1
#7209 Re: Liverpool FC
To sam racunao da si pogrijesio slucajno slova .. Odnosno nadao seMyTao wrote:A stastavu? Ovo sam ja namjerno da vidim hoces li uvidjeti greske... slabo to tiMustang1 wrote:da cemo* u najjacem*MyTao wrote:Izgleda da ce mo danas po prvi put ove sezone vidjeti Liverpool u naj jacem stastavu.
Pobvratak Johnsona, Aggera, Coutinha i Enrique-a
Edit* Enrique se jos nije opravio![]()
- King_Kenny
#7210 Re: Liverpool FC
Prilika je danas i da Allen pokaze kako jendobar za ekipu... Jos 15ak minuta vremena za njega... Jbg, Sturridge vise nije jedini na vrhu liste strijelaca 
- MyTao
#7211 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote: To sam racunao da si pogrijesio slucajno slova .. Odnosno nadao seA ovo sto sam ispravio nisi mogao pogrijesiti .. I to dva puta ! I nemojte se nalaziti uvrijedjeni kad vas neko ispravi a pisete nepravilno !
Ok... Nema potrebe da se deres.
Last edited by MyTao on 09/11/2013 18:07, edited 1 time in total.
- horion_bosona
#7212 Re: Liverpool FC
Liverpool u današnjem sastavu i formaciji strašno je opasan, uz City i Arsenal ofanzivno najjači tim lige... ali ne treba zanemariti ni to da je Fulham toliko tanak da će se boriti za opstanak, uz to su i najstarija ekipa u PL... tako da ima i jednog i drugogCharuga wrote:Odlicno igra Liverpool. Ne znam jeli Fulham toliko los pa se to cini tako ili je do Liverpoola.
ne dade se danas Sturridgeu, zaslužio je gol... pauza pa Everton
- Arteta
#7214 Re: Liverpool FC
Sta znaci ofanzivno najjaci?horion_bosona wrote:Liverpool u današnjem sastavu i formaciji strašno je opasan, uz City i Arsenal ofanzivno najjači tim lige... ali ne treba zanemariti ni to da je Fulham toliko tanak da će se boriti za opstanak, uz to su i najstarija ekipa u PL... tako da ima i jednog i drugogCharuga wrote:Odlicno igra Liverpool. Ne znam jeli Fulham toliko los pa se to cini tako ili je do Liverpoola.![]()
ne dade se danas Sturridgeu, zaslužio je gol... pauza pa Everton
Mislis na zbroj golova ili nesto drugo?
- horion_bosona
#7215 Re: Liverpool FC
ofanzivan (fr.offensif) napadni, napadački, koji služi za napad![]()
uz dvije pomenute ekipe najviše datih golova, dvojac SAS najbolji strijelci lige, itd...
danas je prva utakmica koju je počeo Coutinho iza ovog dvojca, ne vidim koja bi to odbrana mogla zaustaviti takav napad... čak u onoj utakmici protiv Arsenala po ulasku Coutinha u drugom poluvremenu i promjeni formacije, Liverpool je bio ravnopravan protivnik sa nekoliko solidnih prilika (pogođena stativa, sebičnost Suareza u situaciji kad je Sturridge bio sam na pet metara...)
Last edited by horion_bosona on 09/11/2013 20:25, edited 1 time in total.
- vaučer
#7216 Re: Liverpool FC
Suarez najbolji igrač lige bez ikakve sumnje.
Na vrhu liste strijelaca a pauzirao je prvih pet utakmica.
Ima cheat za nogomet.
Na vrhu liste strijelaca a pauzirao je prvih pet utakmica.
Ima cheat za nogomet.
-
Mustang1
#7217 Re: Liverpool FC
Jos ova utakmica da zavrsi nerijeseno i dobri rezultati ovaj vikend 
- Gandalf
#7218 Re: Liverpool FC
Vidim da su ozbiljno zapeli za onog žuću iz Derbya, daju za njega 12 miliona funti
bijelac, englez, veznjak da valja, je zadnji put proizveden '98 kada su na scenu stupili Gerrard, Lampard i Scholes, u zadnjih 15 godina englezi su samo hameljaše stvarali na sredini terena.
Guraju se i za onog Cercia iz Torina, lafo neko krilo, ne ide se po pojačanje za englesku ligu po nekog talijanskog padavičara, barem su to trebali naučiti posljednjih godina ( Dossene, Boriniji, Aquilaniji ).
Slupaće 20-25 miliona ni za kog i ni za šta

Guraju se i za onog Cercia iz Torina, lafo neko krilo, ne ide se po pojačanje za englesku ligu po nekog talijanskog padavičara, barem su to trebali naučiti posljednjih godina ( Dossene, Boriniji, Aquilaniji ).
Slupaće 20-25 miliona ni za kog i ni za šta
- AmiĐa_Idriz
#7219 Re: Liverpool FC
Ovaj cvikeraš, "mudri vlasnik" Liverpoola,Henry će poslati svoj privatni avion po Suareza u Urugvaj...da bude odmorniji pred Mersesejsajd derbi..
- King_Kenny
#7220 Re: Liverpool FC
Sakho odvede Francuze u Brazil... Sreca Francuzima da je onaj Arsenalovac dobio crveni u prvoj tekmi tako da je ovaj nas zauzeo poziciju stopera 
- zomri
#7221 Re: Liverpool FC
Pričekao bih ja sa kritikama na dovođenje igrača. Ovaj scouting tim je barem pokazao da znaju šta rade te da znaju prepoznati kvalitet tamo gdje ga malo ko vidi. Doveli su Coutinha i Sturridge-a kada su reakcije bile iste ovakve kao za "žuću" i Cercia. Pokušali dovesti Costu i Mkhitaryana, vidimo šta ti momci sad rade, a bilo je svakakvih komentara i za njihovo dovođenje.Gandalf wrote:Vidim da su ozbiljno zapeli za onog žuću iz Derbya, daju za njega 12 miliona funti![]()
bijelac, englez, veznjak da valja, je zadnji put proizveden '98 kada su na scenu stupili Gerrard, Lampard i Scholes, u zadnjih 15 godina englezi su samo hameljaše stvarali na sredini terena.
Slupaće 20-25 miliona ni za kog i ni za šta![]()
- vaučer
#7222 Re: Liverpool FC
Otpušteni Borrell i McParland iz Akademije.
Nejasno zašto, obojica imaju dobre reference.
Jose Enrique ide na operaciju koljena, tko zna koliko ga neće biti na terenu.
Nejasno zašto, obojica imaju dobre reference.
Jose Enrique ide na operaciju koljena, tko zna koliko ga neće biti na terenu.
- BHF_Manijak
#7223 Re: Liverpool FC
Sta bi od Coatesa? Najavljivan, sirom Evrope, k'o novi Beckenbauer, a propade dijete... 
- MyTao
#7224 Re: Liverpool FC
On je OUT cijelu godinu, a kad se vrati trazit ce se kupac... Nije nesto, mada nikada nije ni dobio pravu sansu, posebno kada je BR dosaoBHF_Manijak wrote:Sta bi od Coatesa? Najavljivan, sirom Evrope, k'o novi Beckenbauer, a propade dijete...
- vaučer
#7225 Re: Liverpool FC
Potrgan križni ako se ne varam?
Uglavnom out cijelu godinu a nekako nije ni bio Rodgersu u milosti jer je prilično spor.
Ako se dobro oporavi mislim da će se prodati negdje u Italiju i imati vrlo dobru karijeru tamo.
Uglavnom out cijelu godinu a nekako nije ni bio Rodgersu u milosti jer je prilično spor.
Ako se dobro oporavi mislim da će se prodati negdje u Italiju i imati vrlo dobru karijeru tamo.