pa nije li evidentno da ti radis a ne ja.htcxone wrote:nisu oni njemu SPAKOVALI nista... nemoj izokretati pricuVasco da Gama wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ko god smatra da je Fahrudin Radončić kriminalac ima zakonsku obavezu da sutra u 8h, ista saznanja preda tužilaštvu BiH. Ako vam se, pak, saznanja zasnivaju na tome da "ne može pošten čovjek napraviti onoliku zgradurinu" i pisanju Slobodne (Herceg)-Bosne, onda ništa.
haha, nema dokaza pa zato fahro nije kriminalac... pa fbi nije mogla dokazat al caponu da je kriminalac nego su mu spakovali utaju poreza, a da se neko usudi tuzit fahru za kriminal pred ovako "nezavisnim" sudovima...![]()
uzivaj bolan, idi spavaj, znam da dobro placaju ovu informaticku kampanju, al nemoj prekovremeno raditi, zna to biti bolno
ako imas dokaz da je kriminalac, odes fino u SIPU i prijavis, ako neko tvoj ima dokaz neka prijavista je tu komplikovano???
Novinar: Prijetnjom da ćete od Ustavnog suda BiH tražiti ocjenu ustavnosti, zakonitosti zaduživanja, razjarili ste drugove u SDP-u BiH! Oni koji su do juče s Vama dijelili i posljednju cigaretu, sad za Vas kažu da ste neradnik, demagog i populist, mali diktator, saveznik SDA, a da njih nije bilo ne biste bili ni prosječni općinski načelnik, kamoli predsjedavajući Predsjedništva BiH. S kakvim ste to ljudima dijelili cigarete!?
Željko Komšić: Ne želim da se svađam sa njima. Pogotovo neću to da radim na tako priprost način. Ako je već sve to tako, što me odmah ne otjeraše? Što su me ponovo kandidovali za člana Predsjedništva? Zar je moguće da sam toliko inteligentan i pametan da sam ih sve prevario i nadmudrio? A ako jesam, kako sam onda sve to kako me nazivaju. Takvim izjavama sudaraju se sami sa sobom. Kada sam "prvi put" pokušao da se, narodski rečeno, otkačim od njih jer sam se i ja osjećao krivim za sve što se radilo u ime SDP-a, jer više ni svom ocu nisam mogao da odgovorim na pitanje "šta ovo radite, sine?", a pogotovo ljudima koje sam svakodnevno sretao, tada su, na sjednicama Predsjedništva SDP-a, drugačije govorili - nemoj, molimo te, ti si sve naj, naj... Samo mi još nisu rekli da sam i najljepši. Kakvo licemjerje! Dakle, kada su oni u javnoj komunikaciji došli do takvog rječnika i kvalifikacija, znak je da su ostali bez bilo kakvog argumenta. A što se tiče cigara, do prije koju godinu, ne bih ja sa njima dijelio samo cigare, nego bih im i krvi dao! Ali, čim su dobili vlast pokazali su da je ona stara narodna poslovica potpuno tačna - "daj čovjeku pet minuta vlast i vidjećeš kakav je čovjek". Ne želim da se ponašam kao oni, neću tako da se ponašam prema bilo kome!
btw zar komsic nije duze od 5 minuta na vlasti?