Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lazni liberal wrote:Ker I Sranija su glumci nijedno od njih nije zaljubljeno i ovo je sad taktika isto kao i njihove svadje da bi eliminisali drugi par i da bi napaljeni tinejdzeri samo za njih glasali.
Naravno. Od kad je vidjela da ima najviše glasova ona hoće da razvali Kera da napravi da su Ker i Danijel par a ona svetica, jadnica koju su izmanipulisali i prevarili.
Naram se da će im se ova kretenska manipulacija obit o glavu. Svima je jasno da su Stanija i FIlip paravan - ali Stanija prosto ne bira sredstva da skrene pažnju na sebe i sebe predstavi žrtvom zarad glasova.
Možda se DOGOVORILA SA KEROM DA ovako najpodlije DJELUJU I PODJELE NAGRADU!!!!!!
klavirdžija wrote:Evo Sranija muti kako ima informaciju da Danijel koristi Jovanu kao paravan, da bi ispalo da su ona i Fifi jedini pravi par na farmi… Sreća pa je Danijel odmah provali, valjda mu to bude upozorenje da mu ni jedno ni drugo nisu prijatelji kao što misli.
Posto je navela da je bila prije toga mjesec dana sa Filipom pa sad sa Danijelom i da ona ispada neki paravan tu onda znaci da ona smatra i da je Filip gay. Samo mi nije jasno zasto Danijel i dalje misli da su mu oni prijatelji.
@Igbala, hvala sto priznas
Last edited by thesting on 12/06/2013 02:38, edited 1 time in total.
klavirdžija wrote:Evo Sranija muti kako ima informaciju da Danijel koristi Jovanu kao paravan, da bi ispalo da su ona i Fifi jedini pravi par na farmi… Sreća pa je Danijel odmah provali, valjda mu to bude upozorenje da mu ni jedno ni drugo nisu prijatelji kao što misli.
Sreća pa je Danijel pametan dečko pa je odmah shvatio.. a ono dvoje odron..koliko su providni, sačuvaj Bože..
Al' najjače kako Sranija kaže "dobila sam informaciju iz spoljnog svijeta, ali neću reći ko mi je reko, nikad neću reći"
a ker pogleda u kamAru..a zadruga nas gledatelje tretira kao najveće idiote ikad.Fuj!
Last edited by Sabirni centar on 12/06/2013 02:38, edited 1 time in total.
lazni liberal wrote:Ker I Sranija su glumci nijedno od njih nije zaljubljeno i ovo je sad taktika isto kao i njihove svadje da bi eliminisali drugi par i da bi napaljeni tinejdzeri samo za njih glasali.
Naravno. Od kad je vidjela da ima najviše glasova ona hoće da razvali Kera da napravi da su Ker i Danijel par a ona svetica, jadnica koju su izmanipulisali i prevarili.
Naram se da će im se ova kretenska manipulacija obit o glavu. Svima je jasno da su Stanija i FIlip paravan - ali Stanija prosto ne bira sredstva da skrene pažnju na sebe i sebe predstavi žrtvom zarad glasova.
Možda se DOGOVORILA SA KEROM DA ovako najpodlije DJELUJU I PODJELE NAGRADU!!!!!!
ona bi dala mami kao što je rekla da se mama pita i za izbor dečka
Mama nju programira od malih nogu, to se jasno vidi. Kao što se vidi i da mama nije zadovoljna Fifijem, jer nema u šteku.
Sraniji je 28, silikoni omlohavili, treba brzo naći nekog tajkunskog sinčića, mafijoza ili makar fudbalera, nema više vremena za zajebanciju!
Last edited by klavirdžija on 12/06/2013 02:40, edited 1 time in total.
Sreća pa je Danijel pametan dečko pa je odmah shvatio.. a ono dvoje odron..koliko su providni, sačuvaj Bože..
Al' najjače kako Sranija kaže "dobila sam informaciju iz spoljnog svijeta, ali neću reći ko mi je reko, nikad neću reći"
a ker pogleda u kamAru..a zadruga nas gledatelje tretira kao najveće idiote ikad.Fuj!
trebamo spojiti sve Ekremove smiješne izjave na jedno mjesto
glavno kamera- kamara, prepelice-propalice
a Kerova ona
"vidjet ćete kad izađete zapamtite i da vam još nešto kažem, znajte da je najveća laž kad vam neko kaže vidjet ćete kad izađete"
Igbala wrote:Što je to Ker nominovan
ne gledam večeras, samo forum pratim
Zbog svakodnevnog iznosenja informacija s vana, a veceras je jos bio toliko bezobrazan pa kaze "nek me kazne" prije nego sto je Danijelu opisao situaciju kad su se navodno on i Stanija poljubili.
Jovana je maloprije pricala Danijelu kakve joj je Tarot lazi servirao, steta sto to nikad nije iznijela na sastancima pa da vidi ako ima jos neko slijep kako je ovaj kvaran.
Zika47 wrote:O," nebitni lik" hvala na prestavljanju... nadam se ovde dobrom zezanju...
au sada ima dosta... ja po starinski na XP ali radi...
ma biće ovde dobro kao i nakada kada sam se dobro provodio u Sarajevu.. odmah da kažem ženini rođaci su mešoviti i nikada nije bilo frke, vojsku služio u Goraždu i primili me tamo kao rođenog i nekako se osećam da smo naši...
na žalost malo vas je, da se tako kaže, normalnih
ostali su i dalje zaraženi (kao komp kad se zarazi) virusom četnicizma kojeg je krmak Milošević pustio kao onaj krmeći stvarni virus HN1....iako se može primjetiti napredak, bar u srbiji, bar u nedeljnoj emisiji kad je bilo izbacivanje, kad je aplauzom dočekana LJUDINA Goca, a hukanjem četnikuša Irvas
domaći bosanski četnici su beznadežan slučaj, četništvo je u tikvama, najbolje dokazuje i onaj četnički ofrum gdje bosasnka četnička govna haraju na čelu sa moderacijom