Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
jastuk1

#7201 Re: Farma

Post by jastuk1 »

lazni liberal wrote:Ker I Sranija su glumci nijedno od njih nije zaljubljeno i ovo je sad taktika isto kao i njihove svadje da bi eliminisali drugi par i da bi napaljeni tinejdzeri samo za njih glasali.
Naravno. Od kad je vidjela da ima najviše glasova ona hoće da razvali Kera da napravi da su Ker i Danijel par a ona svetica, jadnica koju su izmanipulisali i prevarili.

Naram se da će im se ova kretenska manipulacija obit o glavu. Svima je jasno da su Stanija i FIlip paravan - ali Stanija prosto ne bira sredstva da skrene pažnju na sebe i sebe predstavi žrtvom zarad glasova.

Možda se DOGOVORILA SA KEROM DA ovako najpodlije DJELUJU I PODJELE NAGRADU!!!!!!
klavirdžija

#7202 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Fuj, Sranija mi je sve odvratnija svaki dan, ako je to moguće...
thesting

#7203 Re: Farma

Post by thesting »

klavirdžija wrote:Evo Sranija muti kako ima informaciju da Danijel koristi Jovanu kao paravan, da bi ispalo da su ona i Fifi jedini pravi par na farmi… Sreća pa je Danijel odmah provali, valjda mu to bude upozorenje da mu ni jedno ni drugo nisu prijatelji kao što misli.
Posto je navela da je bila prije toga mjesec dana sa Filipom pa sad sa Danijelom i da ona ispada neki paravan tu onda znaci da ona smatra i da je Filip gay. Samo mi nije jasno zasto Danijel i dalje misli da su mu oni prijatelji.

@Igbala, hvala sto priznas ;)
Last edited by thesting on 12/06/2013 02:38, edited 1 time in total.
Sabirni centar

#7204 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

klavirdžija wrote:Evo Sranija muti kako ima informaciju da Danijel koristi Jovanu kao paravan, da bi ispalo da su ona i Fifi jedini pravi par na farmi… Sreća pa je Danijel odmah provali, valjda mu to bude upozorenje da mu ni jedno ni drugo nisu prijatelji kao što misli.
Sreća pa je Danijel pametan dečko pa je odmah shvatio.. a ono dvoje odron..koliko su providni, sačuvaj Bože..

Al' najjače kako Sranija kaže "dobila sam informaciju iz spoljnog svijeta, ali neću reći ko mi je reko, nikad neću reći" :lol:

a ker pogleda u kamAru..a zadruga nas gledatelje tretira kao najveće idiote ikad.Fuj! :twisted:
Last edited by Sabirni centar on 12/06/2013 02:38, edited 1 time in total.
Igbala

#7205 Re: Farma

Post by Igbala »

jastuk1 wrote:
lazni liberal wrote:Ker I Sranija su glumci nijedno od njih nije zaljubljeno i ovo je sad taktika isto kao i njihove svadje da bi eliminisali drugi par i da bi napaljeni tinejdzeri samo za njih glasali.
Naravno. Od kad je vidjela da ima najviše glasova ona hoće da razvali Kera da napravi da su Ker i Danijel par a ona svetica, jadnica koju su izmanipulisali i prevarili.

Naram se da će im se ova kretenska manipulacija obit o glavu. Svima je jasno da su Stanija i FIlip paravan - ali Stanija prosto ne bira sredstva da skrene pažnju na sebe i sebe predstavi žrtvom zarad glasova.

Možda se DOGOVORILA SA KEROM DA ovako najpodlije DJELUJU I PODJELE NAGRADU!!!!!!

ona bi dala mami kao što je rekla da se mama pita i za izbor dečka :-)
klavirdžija

#7206 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Sad Fifi priznaje da je on kao htio da mu skrene pažnju, naravno za njegovu dobrobit i tako… A maloprije se pravio lud.

Fuj, fuj, fuj.
klavirdžija

#7207 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Igbala wrote:
jastuk1 wrote:

Mama nju programira od malih nogu, to se jasno vidi. Kao što se vidi i da mama nije zadovoljna Fifijem, jer nema u šteku. :D

Sraniji je 28, silikoni omlohavili, treba brzo naći nekog tajkunskog sinčića, mafijoza ili makar fudbalera, nema više vremena za zajebanciju!
Last edited by klavirdžija on 12/06/2013 02:40, edited 1 time in total.
Igbala

#7208 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:
Sreća pa je Danijel pametan dečko pa je odmah shvatio.. a ono dvoje odron..koliko su providni, sačuvaj Bože..

Al' najjače kako Sranija kaže "dobila sam informaciju iz spoljnog svijeta, ali neću reći ko mi je reko, nikad neću reći" :lol:

a ker pogleda u kamAru..a zadruga nas gledatelje tretira kao najveće idiote ikad.Fuj! :twisted:

trebamo spojiti sve Ekremove smiješne izjave na jedno mjesto :-)
glavno kamera- kamara, prepelice-propalice :mrgreen:

a Kerova ona
"vidjet ćete kad izađete zapamtite i da vam još nešto kažem, znajte da je najveća laž kad vam neko kaže vidjet ćete kad izađete" :shock:
Sabirni centar

#7209 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Igbala wrote:
jastuk1 wrote:

:lol:

Ne nerviraj se bzzz, uči Igbala..ja odoh :sleep:

:kiss:
ČičineBrčine

#7210 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

Ne bi se zacudio da ovaj Stankin cukica na kraju bude shupak meraklija, a ona njemu da je paravan.
Nucleo1985

#7211 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

ČičineBrčine wrote:Ne bi se zacudio da ovaj Stankin cukica na kraju bude shupak meraklija, a ona njemu da je paravan.
Pa on je garant ovu pricu cuo napolju o njima, pa je sad bacio loptu na Danijela.
Sabirni centar

#7212 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

ČičineBrčine wrote:Ne bi se zacudio da ovaj Stankin cukica na kraju bude shupak meraklija, a ona njemu da je paravan.
Pokupi ga Danhil. :D

To bi bili šovovi. :lol:
jastuk1

#7213 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Pa to se odavno zna.

Ono što je grozno je što sada oni hoće da preveslaju Danijela na tu foru!!!!!!!

Aki budalica je skroz ODLEPIO. Kaše Ša-u neću biti s tobom dok si s Memom. :lol: On mu kaže neću ni ja dok si sa Vesnom i co. :!:

Jel se meni čini ili izgleda da je Sha skonto da mu Ljuba priča iza leđa??????
lazni liberal

#7214 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Srpski mediji pisu da je Filip P u vezi sa voditeljem sa Pinka Vladom Stanojevicem.
Sabirni centar

#7215 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

jastuk1 wrote:
Pa to se odavno zna.

Ono što je grozno je što sada oni hoće da preveslaju Danijela na tu foru!!!!!!!

Aki budalica je skroz ODLEPIO. Kaše Ša-u neću biti s tobom dok si s Memom. :lol: On mu kaže neću ni ja dok si sa Vesnom i co. :!:

Jel se meni čini ili izgleda da je Sha skonto da mu Ljuba priča iza leđa??????
Jest..
klavirdžija

#7216 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Kako je skonto, po čemu ste to zaključili?
Igbala

#7217 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote: :lol:

Ne nerviraj se bzzz, uči Igbala..ja odoh :sleep:

:kiss:

Lijepe snove, a meni neka je Bog na pomoći :)

:meza: :kafa1: :pusi2: :komi: :ginisovac: :sabur:
:smeker: :mokri:
jastuk1

#7218 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Ovo Sha ljuba - pa skonto da neke informacije cure a jeduii su nogle od ljubve.

Filip P kažnjen direktnom nivminacijom. haha Šta sve stanika neće uraditi da umori njegove neuporve glasače?

Good night
nebitan lik

#7219 Re: Farma

Post by nebitan lik »

lazni liberal wrote:Srpski mediji pisu da je Filip P u vezi sa voditeljem sa Pinka Vladom Stanojevicem.
Ja koliko znam da je on Staniju servisirao :lol:
nebitan lik

#7220 Re: Farma

Post by nebitan lik »

jastuk1 wrote:Ovo Sha ljuba - pa skonto da neke informacije cure a jeduii su nogle od ljubve.

Filip P kažnjen direktnom nivminacijom. haha Šta sve stanika neće uraditi da umori njegove neuporve glasače?

Good night
Bice zestoko,ko li ce sad ispasti,Tarot ima sad konkurenciju ko li ce treci biti hehe,kaze Memo ma pusti Tarota on je pomnozen sa nulom :lol:
Igbala

#7221 Re: Farma

Post by Igbala »

Što je to Ker nominovan :mrgreen:
ne gledam večeras, samo forum pratim :wink:
thesting

#7222 Re: Farma

Post by thesting »

Igbala wrote:Što je to Ker nominovan :mrgreen:
ne gledam večeras, samo forum pratim :wink:
Zbog svakodnevnog iznosenja informacija s vana, a veceras je jos bio toliko bezobrazan pa kaze "nek me kazne" prije nego sto je Danijelu opisao situaciju kad su se navodno on i Stanija poljubili.

Jovana je maloprije pricala Danijelu kakve joj je Tarot lazi servirao, steta sto to nikad nije iznijela na sastancima pa da vidi ako ima jos neko slijep kako je ovaj kvaran.
Zika47

#7223 Re: Farma

Post by Zika47 »

Image

Ništa od seksa? Image
Zika47

#7224 Re: Farma

Post by Zika47 »

ImageImage
Piško

#7225 Re: Farma

Post by Piško »

Zika47 wrote:O," nebitni lik" hvala na prestavljanju... nadam se ovde dobrom zezanju...Image

au sada ima dosta... ja po starinski na XP ali radi...

ma biće ovde dobro kao i nakada kada sam se dobro provodio u Sarajevu.. odmah da kažem ženini rođaci su mešoviti i nikada nije bilo frke, vojsku služio u Goraždu i primili me tamo kao rođenog i nekako se osećam da smo naši...
na žalost malo vas je, da se tako kaže, normalnih
ostali su i dalje zaraženi (kao komp kad se zarazi) virusom četnicizma kojeg je krmak Milošević pustio kao onaj krmeći stvarni virus HN1....iako se može primjetiti napredak, bar u srbiji, bar u nedeljnoj emisiji kad je bilo izbacivanje, kad je aplauzom dočekana LJUDINA Goca, a hukanjem četnikuša Irvas
domaći bosanski četnici su beznadežan slučaj, četništvo je u tikvama, najbolje dokazuje i onaj četnički ofrum gdje bosasnka četnička govna haraju na čelu sa moderacijom
Locked